Jump to content

Buy & Sell: Σχολιασμός και κλειδώματα

SAXOVTS
 Κοινοποίηση

Κλείδωμα αγγελιών: Υπέρ ή Κατά;  

56 members have voted

1. 1. Κλείδωμα αγγελιών: Υπέρ ή Κατά;

• Ναι, συμφωνώ απόλυτα με το (αυτόματο) κλείδωμα των αγγελιών, εφόσον επιτρέπεται και το edit.
      30
    • Όχι, δεν συμφωνώ με το (αυτόματο) κλείδωμα των αγγελιών.
      22
    • Το θέμα με αφήνει αδιάφορο.
      2
    • Δεν κάνω αγγελίες στο myPhone, προτιμώ το Fleamarket ή/και τη Χρυσή Ευκαιρεία
      2

Recommended Posts

Re paidia giati to kanate etsi? Mia xara itan kaname kai ligi koubedoula.. tora eine toso sta mouga.. kserame sxoleia gia tin kathe dimoprasia.. blepame ti exoun pei oi alloi.. blepame ti paizei.. de maresei katholou etsi.. poli adikoinoniko!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!:

To kalo pou eixe to Buy-Sell itan oti eixe sizitisi kai koubeda.. allios koitame tin xrisi eukeria pou exei kai perisotera!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 119
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kikis2002 (17 Φεβ. 2004 , 00:54)

Re paidia giati to kanate etsi? Mia xara itan kaname kai ligi koubedoula.. tora eine toso sta mouga.. kserame sxoleia gia tin kathe dimoprasia.. blepame ti exoun pei oi alloi.. blepame ti paizei.. de maresei katholou etsi.. poli adikoinoniko!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!:

To kalo pou eixe to Buy-Sell itan oti eixe sizitisi kai koubeda.. allios koitame tin xrisi eukeria pou exei kai perisotera!

Φίλε μου με κάνει να απορώ το ποστ σου αν είχες διαβάσει ποτέ τους κανονισμούς του Buy&sell που απαγορεύουν την κουβέντα που λες και ήταν τελικά και ο λόγος που οδήγησε σε αυτό το σύστημα. Περισσότερα θα βρεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=19253

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Προτεινω να χωριστει εαν σας βρισκει συμφωνω η ιδεα μου το buy & sell σε ζητηση και πωληση.Συγκεκριμενα εγω εψαχνα αγγελιες ζητησης αλλα αφου εψαξα 4 σελιδες σταματησα γιατι...πελαγωσα!! :( Θα ειναι πολυ πιο σωστα κατανεμημενο και οι αναγνωστες θα μπορουν να βρουν κατι πολυ πιο γρηγορα αναλογα με τι θελουν.Τωρα θα μου πειτε οτι αναλογικα ειναι λιγοτερες οι αγγελιες ζητησης αλλα αυτο δεν ειναι πρακτικο.Ακουω...!

To ekana bold giati me tin enosi pou egine polloi isos na min to prosehan... :(

Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kikis2002 (17 Φεβ. 2004 , 00:54)

allios koitame tin xrisi eukeria pou exei kai perisotera!

Μακάρι :) Έχω απαντήσει πάντως σε προηγούμενα μηνύματά στα οποία μπορείς να ανατρέξεις για να λυθούν οι απορίες σου.

Παρεπιμπτόντως μόλις ένωσα 3 θέματα, που είχαν το ίδιο αντικείμενο συζήτησης... το Buy & Sell :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

To update ειναι οντως πολυ βολικο και θα γλυτωσουμε απο το να βλεπουμε τις ιδιες αγγελιες συνεχως. Αν ειμασταν και λιγο προσεκτικοι θα ηταν ολα καλυτερα. Εννοω οτι ο ενας γραφει με κεφαλαια ο αλλος Ελληνικα ο αλλος greeklish και γινεται αχταρμας. Οτι και να κανει ο Μσκ αν δεν ειμαστε λιγο συνεπεις παλι θα το κανουμε αχταρμα. Το Πωληση-Ζητηση ειναι βολικο διοτι δεν θα εχει μπρος-πισω και ειναι ολα μαζι. Αν ειναι να χωριστουν, μετα θα λεμε να τα χωρισουμε και κατα μαρκα. Nokia, SE, Siemens etc. Αλλα και παλι θα γινονται στραβες. Στο flea ο αλλος βαζει το pda πχ στα Νοκια διοτι εκει εχει μαγαλυτερη αναγνωσιμοτητα λεει. Ατιθασος λαος ειμαστε, μην την ψαχνετε.

Στο flea ο αλλος βαζει το pda πχ στα Νοκια διοτι εκει εχει μαγαλυτερη αναγνωσιμοτητα λεει. Ατιθασος λαος ειμαστε, μην την ψαχνετε.
:lol: :lol: τι μου θυμίζει.. :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akatsim (17 Φεβ. 2004 , 08:19)

Στο flea ο αλλος βαζει το pda πχ στα Νοκια διοτι εκει εχει μαγαλυτερη αναγνωσιμοτητα λεει. Ατιθασος λαος ειμαστε, μην την ψαχνετε.

Πραγματι γινονταν!

Αλλα τωρα με την νεα διευθυνση και τους καινουριους συντονιστες εχουν αλλαξει τα πραγματα.. :whistle:

Ι need a six month vacation, twice a year.

emena mou arese opos ton palio kalo kairo.. ola ta themata mazi.. kai ta blemapame ola.. kai oti mas endiafere to koitagame.. giati mporei na psaxname gia kinito kai sto telos na briskame mia eukeria gia ena aeroplano kai na pername to aeroplano!

Eidika omos tora DEN EINE FORUM TO BUY AND SELL !!!! !!!!!

Eine xrisi eukeria!!

Otan leo koubedoula enoo oti mathename perisoteres leptomeries apo tis erotisis ton endiaferomenon.. routousan xaraktiristika.. rotousan gia adalages.. routousan diafora.. epikoinonousame kai me tous users pou eixan aplos apadiseis gia prosfores ktl giati thelame gia paradigma to adikeimeno pou edine gia adalagi..

DEN EINE FORUM!!!

THELOUME NA MILAME ELEFTHERA!!

1i fora pou eida mia allagi sto myphone pou de mou arese katholou!!

Imoun latreis tou buy sell alla tora sixenomaia kai na mpo..!

Giati na mpo sto buy and sell kai na min anikso mai xrisi eukeria.. kaliteres times eixe!

Sorry gia ta isos pikra mou logia gia tous empneustes autis tis idees.. sorry kai se sena mano.. alla de maresei.. kai sigoura tha eine poloi oi disarestimenoi.. eidikotera autoi pou agorazan pragmata..

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kikis2002 (18 Φεβ. 2004 , 00:45)

emena mou arese opos ton palio kalo kairo.. ola ta themata mazi.. kai ta blemapame ola.. kai oti mas endiafere to koitagame.. giati mporei na psaxname gia kinito kai sto telos na briskame mia eukeria gia ena aeroplano kai na pername to aeroplano!

Eidika omos tora DEN EINE FORUM TO BUY AND SELL !!!! !!!!!

Eine xrisi eukeria!!

Otan leo koubedoula enoo oti mathename perisoteres leptomeries apo tis erotisis ton endiaferomenon.. routousan xaraktiristika.. rotousan gia adalages.. routousan diafora.. epikoinonousame kai me tous users pou eixan aplos apadiseis gia prosfores ktl giati thelame gia paradigma to adikeimeno pou edine gia adalagi..

DEN EINE FORUM!!!

THELOUME NA MILAME ELEFTHERA!!

1i fora pou eida mia allagi sto myphone pou de mou arese katholou!!

Imoun latreis tou buy sell alla tora sixenomaia kai na mpo..!

Giati na mpo sto buy and sell kai na min anikso mai xrisi eukeria.. kaliteres times eixe!

Sorry gia ta isos pikra mou logia gia tous empneustes autis tis idees.. sorry kai se sena mano.. alla de maresei.. kai sigoura tha eine poloi oi disarestimenoi.. eidikotera autoi pou agorazan pragmata..

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! :eek: Τι προτιμάς όμως ανάμεσα από δυο κακά; ;) Το λιγότερο κακό! Εξάλλου όπως είπε και ο Μάνος είναι δοκιμαστικά όλα αυτά! ;)

Προσωπικά πάντως χαίρομαι που βλέπω αγγελίες και όχι διαμάχες... :(

Paidia GYRISTE STO PALIO to Buy&Sell

poly AKADHMAIKO egine :)

pou nai i freskada tou, to pazari tou.

Mpainame ki an den agorazame blepame pou paizoun oi times.

twra egine XRYSH EYKAIRIA opws proeipwthike!

kai ayta ta zitisi polisi me zalizoun kai mono pou ta blepw!

paidia einai APOKROYSTIKO pragmatika! den mporw kan na to blepw! blepw to apantiseis 0 ( M H D E N) kai lew ti forum einai ayto! niotho fimomenos! :eek:

Please gyriste to pisw

h toulaxiston kante DHMOSKOPHSH

anoixte POLL na psifisoume oi XRHSTES!!!

thank ya! :)

Oύτε εμένα μου αρέσει. Εάν για λίγες ώρες δεν μπώ, όλες οι αγγελίες θα πάνε πίσω και θα εξαφανισθούν χωρίς να τις πάρω χαμπάρι. Ειλικρινά, δεν έχω δεί τις τελευταίες μέρρες, πάνω απο 3-4 αγγελίες. Παλαιώτερα, ασχολιώμουν με τις περισσότερες.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (18 Φεβ. 2004 , 19:39)

Oύτε εμένα μου αρέσει. Εάν για λίγες ώρες δεν μπώ, όλες οι αγγελίες θα πάνε πίσω και θα εξαφανισθούν χωρίς να τις πάρω χαμπάρι. Ειλικρινά, δεν έχω δεί τις τελευταίες μέρρες, πάνω απο 3-4 αγγελίες. Παλαιώτερα, ασχολιώμουν με τις περισσότερες.

VIDEOMIX κάνεις ένα θε,ελιώδες λάθος στον συλλογισμό σου! Η διαδιακασία αγοράς ή πώλησης ενός μεταχειρισμένου προυποθέτει ακριβώς αυτό: Ψάξιμο! Αν θεωρείς εσύ ή ο οποιοσδήποτε βαρετό να ψάξεις και στις προηγούμενες σελίδες, με συγχωρείς αλλά δεν είναι πρόβλημα του buy&sell αυτό... :o

Εγώ όταν θέλω να αγοράσω κάτι μεταχειρισμένο το ψάχνω αρκετοοοοοοοο καιρό πιο πριν... ;)

Επίσης είναι λογίκο οι αγγελίες να πηγαίνουν τώρα πιο γρήγορα (ελλείψη bumbing) στις πίσω σελίδες! Πώς θα γίνει δηλαδή; Αφού τόσος κόσμος θέλει να ποστάρει μια αγγελία!

Eιναι πιο δικαιο διοτι οταν εβαζα μια αγγελια χανονταν μεσα σε μιση ωρα επειδη καποιοι πουλουσαν αρχικα το 7650 π.χ. 450(!!) ευρω και το κατεβαζαν λιγο λιγο ωστε να ειναι συνεχεια top!
Ι need a six month vacation, twice a year.

diladi ti thes na peis! oso pio dyskolo to psaximo toso pio idoniko na briskeis ayto pou thes? MAZOXISMOS legetai ayto :)

oi perissoteroi allazoume edw ta kinita san poukamisa. kai agorazoume m ayti ti logiki: Molis blepoume mia super timi se ena kinitaki pou den exoume testarei ORMAME kai to pairnoume! :)

That's the way it goes!

i Dimoskopisi tha tan i kalyteri lysi!

Δημοσκόπηση ; Πολύ ευχαρίστως! Εχετε 5 ημέρες ... αρκετά κολήσαμε σε αυτό το θέμα. Πραγματικά, έχω και σοβαρότερα θέματα, όπως για παράδειγμα την ενημέρωση, την αλληλοβοήθεια κ.ο.κ. Προσωπικά, για να πω και εγώ την άποψή μου, επέλεξα το fleamarket, αφού όπως προείπα σε καμία περίπτωση ένα ειδικό site για αγοραπωλησίες και πλειστηριασμούς δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα forum. Το forum είναι για συζητήσεις ουσιαστικές και όχι για δημόσιο παζάρεμα ... άσε που υπάρχουν και τα PMs :) So Simple!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Buy & Sell δημιουργήθηκε για τα μέλη του myPhone.gr. Προσπαθώ να εξασφαλίσω με κάθε τρόπο ότι τα μέλη του θα εξυπηρετούνται, ωστόσο ΔΕΝ μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχο του fleamarket εδώ. Είμαστε ένα forum, με πολλά μέλη και πρωταρχικός μας στόχος είναι η ενημέρωση και η αλληλοβοήθεια - σε καμία περίπτωση οι αγοραπωλησίες, οι οποίες θα έπρεπε από την αρχή να είναι ξεχωριστό κομμάτι, άσχετο από το forum.

Το κλείδωμά των αγγελιών δεν ήταν λύση πανικού - όπως εξήγησα και πιο πάνω - αλλά ο μόνος τρόπος για να μπει μια και καλή τάξη. Το forum, κακά τα ψέμματα δεν είναι για αγοραπωλησίες - δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες μας όσες παρεμβάσεις και να κάνω στον κώδικα - και επίσης δεν έχω τη διάθεση, το χρόνο, το κεφάλαιο και την υποδομή, για να κάνω κάτι πιο οργανωμένο. Γι αυτό λοιπόν, επειδή άδικα σπαταλάμε πολλά resources - πολύτιμα για άλλα sections του site - για να κοιτάμε πιο θέμα κάνει bump άσκοπα, πιο όχι, καταλήξαμε στην πιο απλή και κατανοητή λύση:

0. Ειδική φόρμα (uniform...)

1. Lock on Post

2. Edit on Demand (ακόμη και στο Locked) από το δημιουργό

3. Max 5 αγγελίες / 7 ημέρες - όπως είχε οριστεί εδώ και χρόνια με δικαίωμα re-post κάθε 3 ημέρες.

Απλοί, εύκολοι κανόνες που αποτρέπουν το μπάχαλο και περιορίζουν όλα τα φαινόμενα, που είχαν παρατηρηθεί και παράλληλα μας επιτρέπουν, τόσο εμένα, όσο και στους moderators, να ασχοληθούμε με αυτό που μας αρέσει πραγματικά - τα κινητά και όχι τις πωλήσεις τους. Εύχομαι και θέλω να δουλέψουν όλα σωστά και αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια και τη συνεισφορά όλων σας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vigo (18 Φεβ. 2004 , 19:51)

diladi ti thes na peis! oso pio dyskolo to psaximo toso pio idoniko na briskeis ayto pou thes? MAZOXISMOS legetai ayto :)

oi perissoteroi allazoume edw ta kinita san poukamisa. kai agorazoume m ayti ti logiki: Molis blepoume mia super timi se ena kinitaki pou den exoume testarei ORMAME kai to pairnoume! :)

Λογική και σεβαστή η άποψη σου αλλά θα μου επιτρέψεις να κρατήσω κάποιες αποστάσεις: α)Εγώ δεν αλλάζω κινητά σαν τα πουκάμισα :blink: και β) Στις αγγελίες δεν ψάχνω μόνο για κινητά... ;)

Δεν λέγεται μαζοχισμός, :p λέγεται εντοπισμός της πιο συμφέρουσας αγοράς και με κάποιες στοιχειώδεις προϋποθέσεις... (καλή κατάσταση συσκευής κ.τ.λ.)

Δε θα μπορούσε να γινει καλύτερο!

Συμφωνώ απόλυτα με όλες τις αλλαγές (αν και δε χρησιμοποιώ τις αγοραπωλησείες :o )

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vigo (19 Φεβ. 2004 , 00:32)

dimoskopisoula please!!! :)

nomizw to kalytero!

pls....

Προστεθηκε ηδη δημοσκοπηση και μαλιστα ειναι και υπερ του αυτοματου κλειδωματος. :)

http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vigo (19 Φεβ. 2004 , 00:32)

dimoskopisoula please!!! :)

nomizw to kalytero!

pls....

p.s. i roi sto Buy&sell exei kopsei! 10 kainourgia posts mono simera! den sou kanei kefi re paidi mou! msk sorry alla mou fainetai pragmatika frikiastiko!

αφού η ροή έχει κόψει τελευταία, γιατί λες στο προηγούμενο σου ποστ ότι χάνεις τα θέματα. ΜΕ 10 θέματα την ημέρα το buy&sell στη πρώτη σελίδα χωράει 2 ημερών αγγελίες ενώ παλια χωρούσε μερικών ωρών.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι οι πωλητές δεν έχουν αποθαρυνθεί γιατί βλέπουν ότι το καινούριο σύστημα είναι πιο συμφέρον. Επίσης και οι αγοραστές από ότι βλέπω εδώ είναι υπερ του νέου συστήματος.

Τους μόνους που βλέπω να παραπονιούνται (και μη το πάρετε άσχημα) είναι όσους θυμάμαι στο παρελθόν να με έχουν ταλαιπωρήσει με τα off topic τους και τα bumping τους. Και αυτά τα ποστ ήταν που οδήγησαν στην τρέχουσα κατάσταση ;)

egw pistevw oti einai apolyta lathos ayto pou egine!

oute i dimoskopisi mporei na stathei s ayto to forum pou to gnorizoun ELAXISTOI! kalytera na mpaine sto buy&sell.

telos pantwn, ap o,ti katalabainw einai eilimmeni i apofasi

as ginei o,ti thelei! krima :(