ErnestoZ Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Γεια σας παιδια. εχει ποσο καιρο που προσπαθω να βαλω flash στον opera 10 και δεν τα εχω καταφερει ακομη. μεχρι πριν λιγο καιρο χρησιμοποιουσα skyfire μονο και μονο για το flash αλλα τωρα λεει οτι δεν τον υποστηριζει για την χωρα μας. επισης κατεβασα και τον "πειραγμενο" opera που τον δινετε και πιο πριν και ουτε αυτος δουλευει. ξερετε τι παιζει? εχω htc touch pro 2 με τα μανισια windows mobile 6.5. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 όχι , απτο site tου opera , το λογισμικό που δίνει εκεί για windows mobile. http://www.opera.com/mobile/download/versions/ Γεια σας παιδια. εχει ποσο καιρο που προσπαθω να βαλω flash στον opera 10 και δεν τα εχω καταφερει ακομη. μεχρι πριν λιγο καιρο χρησιμοποιουσα skyfire μονο και μονο για το flash αλλα τωρα λεει οτι δεν τον υποστηριζει για την χωρα μας. επισης κατεβασα και τον "πειραγμενο" opera που τον δινετε και πιο πριν και ουτε αυτος δουλευει. ξερετε τι παιζει? εχω htc touch pro 2 με τα μανισια windows mobile 6.5. ευχαριστω Και για τους δύο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3123348#post3123348 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoZ Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 στο μηνυμα μου γραφω επισης οτι δοκιμασα και αυτο που προτεινεις και εσυ και συνεχιζει να μην δουλευει. ωστοσο ευχαριστω για την απαντηση σου. εχει κανεις το ιδιο προβλημα με μενα ή καποιος που εχει βρει την λυση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Τι να πω... σε άλλους δουλεύει κανονικά. Να υποθέσω ότι έχεις ενεργοποιήσει το flash από στα plug-ins, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Τι να πω... σε άλλους δουλεύει κανονικά. Να υποθέσω ότι έχεις ενεργοποιήσει το flash από στα plug-ins, σωστά; δοκίμασα πάλι το youtube και παίζει,όπως περιγράφετε ''έπρεπε να πατάς πάνω στο play του video και να περιμένεις να φορτώσουν''.....τα παιχνιδια εξαφανιστηκαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoZ Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Τι να πω... σε άλλους δουλεύει κανονικά. Να υποθέσω ότι έχεις ενεργοποιήσει το flash από στα plug-ins, σωστά; εχει μια επιλογη γενικα για τα plugins , αυτη ειναι ενεργοποιημενη. πρεπει να μου εχει και ξεχωριστη επιλογη για το flash ? γιατι αν πρεπει κατι παιζει και δεν θα βλεπει flash plugin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Γειά σας παιδιά. Έχω το LG GM750 με Windows 6.5. Πριν από λίγο εγκατέστησα τον Opera 10 αλλά δεν μου δίνει πουθενά την επιλογή να γράψω κάτι. Δεν εμφανίζει το πληκτρολόγιο καθόλου. Η συσκευή μου έχει εικονικό πληκτρολόγιο. Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Καλημερα παιδια.Μολις εβαλα τον Οπερα στο ομνια 2 μου,και ειναι στα γερμανικα.....(το κινητο ηταν απο γερμανια,αλλα το εχω στην αγγλικη γλωσσά) και φισικα δεν καταλαβαίνω τπτ.....πως θα την αλλάξω? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 σε HD εαν γυρισεις σε landscape μετα κολλαει το συμπαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Εγω παντως στο HTC ΗD touch δεν εχω καταφερει με τιποτα να παιξω ζωντανα το http://www.kontrachannel.gr Eχω βαλει τα παντα. Αλλα μου βγαζει ενα μεγαλο F μεσα στην μεση. Κριμα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Καλημερα παιδια.Μολις εβαλα τον Οπερα στο ομνια 2 μου,και ειναι στα γερμανικα.....(το κινητο ηταν απο γερμανια,αλλα το εχω στην αγγλικη γλωσσά) και φισικα δεν καταλαβαίνω τπτ.....πως θα την αλλάξω? Έχεις αλλάξει τα regional settings σε Greek; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Εχει καταφερει κανεις να παιξει το site που εχει flash και ειναι λιγο βαρυ πχ. το http://www.kontrachannel.gr? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Πως αποθηκεύουμε αγαπημένες σελίδες στον Opera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts