automan2 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) παιδια το δικο μου πεθανε χ8ες....το βρηκα κλειστο στη τσεπη μου.ανοιγει αλλα δεν ανταποκρινεται το πληκτρολογιο. παιδια το κινητο το πηγα στο σερβις και μετα απο μια βδομαδα επικοινωνησαν μαζι μου και τι μου λενε?οτι δυστυχως δε καλυπτεται απο εγγυηση γιατι ειναι παραεισαγωγη απο ινδια!!!!!το κινητο αγορασμενο απο μουλτιραμα με την αποδειξη ολα κομπλε!το παραδοξο στη υποθεση ειναι οτι τι κινητο δουλευει κανονικα απο χθες που μου το επεστρεψαν.....:blink::blink::blink:. τωρα εγω τι να κανω???:ninja: Edited October 23, 2010 by automan2 Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 παιδια το κινητο το πηγα στο σερβις και μετα απο μια βδομαδα επικοινωνησαν μαζι μου και τι μου λενε?οτι δυστυχως δε καλυπτεται απο εγγυηση γιατι ειναι παραεισαγωγη απο ινδια!!!!!το κινητο αγορασμενο απο μουλτιραμα με την αποδειξη ολα κομπλε!το παραδοξο στη υποθεση ειναι οτι τι κινητο δουλευει κανονικα απο χθες που μου το επεστρεψαν.....:blink::blink::blink:. τωρα εγω τι να κανω???:ninja: Είναι προφανές, στο επισκεύασαν και πλήρωσες κανονικά την επισκευή, άρα το τηλέφωνό σου λειτουργεί πια, γιατί όπως σου είπαν δεν καλύπτεται δωρεάν από την εγγύηση! Ποια η απορία σου;:confused: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi6 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 παιδια το κινητο το πηγα στο σερβις και μετα απο μια βδομαδα επικοινωνησαν μαζι μου και τι μου λενε?οτι δυστυχως δε καλυπτεται απο εγγυηση γιατι ειναι παραεισαγωγη απο ινδια!!!!!το κινητο αγορασμενο απο μουλτιραμα με την αποδειξη ολα κομπλε!το παραδοξο στη υποθεση ειναι οτι τι κινητο δουλευει κανονικα απο χθες που μου το επεστρεψαν.....:blink::blink::blink:. τωρα εγω τι να κανω???:ninja: εαν αγορασες κατι που δεν το καλυπτει η εγγυηση, το πας πισω και ζητας τα λεφτα σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi6 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 εγραψα το *#06# στο 6112 dual sim για να δω το ΙΜΕΙ και μου εβγαλε 2 ΙΜΕΙ.. Οταν εβγαλα τη μπαταρια, το αυτοκολητο εγραφε 'made in samsung'.. Εψαξα και τα 2 ΙΜΕΙ στο http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr και δεν το αναγνωριζει. Υπαρχει κανενας αλλος τροπος να ελεγξω εαν το ΙΜΕΙ ειναι original η παρεμποριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 εγραψα το *#06# στο 6112 dual sim για να δω το ΙΜΕΙ και μου εβγαλε 2 ΙΜΕΙ.. Οταν εβγαλα τη μπαταρια, το αυτοκολητο εγραφε 'made in samsung'.. Εψαξα και τα 2 ΙΜΕΙ στο http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr και δεν το αναγνωριζει. Υπαρχει κανενας αλλος τροπος να ελεγξω εαν το ΙΜΕΙ ειναι original η παρεμποριο? Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με το δικό μου... :confused: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Όλα τα dual sim έχουν 2 IMEI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Όλα τα dual sim έχουν 2 IMEI. Ναι αλλά γιατί δεν αναγνωρίζει το (τα) imei το συγκεκριμένο site; :confused: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi6 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 εστειλα e-mail στη samsung και περιμενω απαντηση. Το ΙΜΕΙ ειναι μοναδικος αριθμος, ο οποιος αντιπροσωπευει μια συσκευη. 2 ΙΜΕΙ σημαινει 2 συσκευες.. Αρχιζω να τα παιρνω στο κρανιο με τη samsung. Εαν ειναι παρεμποριο θα τους φαω ζωντανους αυτους στο multirama! Ισως ετσι να εξηγειται το οτι το ξυπνητηρι της συσκευης οποτε θελει δουλευει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Είναι προφανές, στο επισκεύασαν και πλήρωσες κανονικά την επισκευή, άρα το τηλέφωνό σου λειτουργεί πια, γιατί όπως σου είπαν δεν καλύπτεται δωρεάν από την εγγύηση! Ποια η απορία σου;:confused: δεν το επισκευασαν ....μετα απο 2 μερες ξαναεκανε τα ιδια.το πηγα στο σερβις του μουλτιραμα και αφου καταλαβαν τη παρανομια τους..:!: μιλησαν με το εμπορικο τμημα και μου εκοψαν πιστωτικο τα λεφτα..:).Ετσι πηρα το 2152 και εχω και καβα 35 ευρω ακομα...:p Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi6 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 δεν το επισκευασαν ....μετα απο 2 μερες ξαναεκανε τα ιδια.το πηγα στο σερβις του μουλτιραμα και αφου καταλαβαν τη παρανομια τους..:!: μιλησαν με το εμπορικο τμημα και μου εκοψαν πιστωτικο τα λεφτα..:).Ετσι πηρα το 2152 και εχω και καβα 35 ευρω ακομα...:p το 2152 που πηρες ειναι original? απο ποιο μουλτιραμα το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 το 2152 που πηρες ειναι original? απο ποιο μουλτιραμα το πηρες? το πηρα απο το μουλτιραμα στο πειραια στην εθν.αντιστασεως.Εχει ελληνικο βιβλιαρακι και ηταν σφραγισμενο(το 2152).Δεν υπαρχει θεμα αν ηταν οριτζιναλ ή οχι απλα ηταν παραεισαγωγη και δεν το καλυπτει η εγγυηση.την υποθεση δε τη κυνηγησα για τα χρηματα ή το κινητο (εχω πολυ ακριβοτερα) αλλα για τη κοροιδια ακομα και απο τις μεγαλες αλλυσιδες καταστηματων. Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi6 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 το 6112 που πηρα εγω εχει βιβλιαρακι στα ελληνικα και αυτοκολλητο σαμσουνγκ, αλλά δε γραφει απο που εχει φτιαχτει (made in). γραφει μονο 'made by samsung' κατω απο τη μπαταρια. Και το ξυπνητηρι ('ατζεντα' - 'ειδοποιηση') αλλες φορες χτυπαει, αλλες οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karvm78 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 το 6112 που πηρα εγω εχει βιβλιαρακι στα ελληνικα και αυτοκολλητο σαμσουνγκ, αλλά δε γραφει απο που εχει φτιαχτει (made in). γραφει μονο 'made by samsung' κατω απο τη μπαταρια. Και το ξυπνητηρι ('ατζεντα' - 'ειδοποιηση') αλλες φορες χτυπαει, αλλες οχι αυτο με το ξυπνητηρι μου συμβαινει και εμενα καμια φορα..... συνηθως τοτε εχω ξεχασει να τσεκαρω την ημερα στο μενου του ξυπνητηριου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το συνδέσω με bluetooth και να λειτουργούν και οι 2 sim; Πιάνει μόνο τον αριθμό της sim 1 στη δεύτερη στέλνει τον ήχο στο ακουστικό του κινητού. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts