Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε filzazas, επειδή με το Ν1 δεν έχω ασχοληθεί καθόλου αν έχεις κάτι να προτείνεις περιμένω με ανυπομονησία. Είμαι πρώην κάτοχος του magic που όποια αλλαγή ΡΟΜ έγινε με την απίθανη περιγραφή των πάντων που μας έκανε σε όλους εμάς (τους άσχετους) ο vman.

Και εμένα φίλε ο geovvas με βοήθησε αλλά η αλήθεια είναι πως είδα και 3-4 βιντεάκια στο youtube--> search---> root google nexus one, θα σου λύσουν πολλές απορίες!

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ελληνικά έχω εδώ και καιρό με τη ROM από τον Cyanogen. :D

Μηπως ξερεις αν η ROM με τα ελληνικα του Cyanogen μπενει και στο Desire η τελος παντον υπαρχει και στο Desire η δυνατοτητα καποιας ROM με Ελληνικα;

Παντος ευχαριστω φιλε μου για την αμεση απαντηση σου!

Μηπως ξερεις αν η ROM με τα ελληνικα του Cyanogen μπενει και στο Desire η τελος παντον υπαρχει και στο Desire η δυνατοτητα καποιας ROM με Ελληνικα;

Παντος ευχαριστω φιλε μου για την αμεση απαντηση σου!

περιμένετε ρε παιδιά ακόμα δεν βγήκε καλά καλά :lol:

όταν με το κάλο θα βγει θα έχει (μάλλον) από μόνο του ελληνικά,αλλά θα βγούνε και πολλές άλλες ρομ

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Και εμένα φίλε ο geovvas με βοήθησε αλλά η αλήθεια είναι πως είδα και 3-4 βιντεάκια στο youtube--> search---> root google nexus one, θα σου λύσουν πολλές απορίες!

Φίλε filzazas, ακολούθησα την συμβουλή σου, αυτό που θα ήθελα να μου πείς είναι όταν εμένα είναι ξεκλείδωτο γιατί έτσι το έφερα από εξωτερικό θα πρέπει να του κάνω πάλι unlock όπως δείχνει στο βίντεο. Τέλος είδα ότι γράφει για superboot αυτό πρέπει να κάνω;

Φίλε geovass,

Έκανα από την αρχή ότι ακριβώς λες στο post, δυστυχώς δεν μπόρεσα να κάνω αλλαγή της ΡΟΜ. Πάντως σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

PM me με τι προβλημα εχεις να το λυσουμε!:D

Φίλε filzazas, ακολούθησα την συμβουλή σου, αυτό που θα ήθελα να μου πείς είναι όταν εμένα είναι ξεκλείδωτο γιατί έτσι το έφερα από εξωτερικό θα πρέπει να του κάνω πάλι unlock όπως δείχνει στο βίντεο. Τέλος είδα ότι γράφει για superboot αυτό πρέπει να κάνω;

Ξεκλείδωτο είναι δλδ δέχεται όλες της κάρτες σιμ, αυτό που πρέπει τώρα να κάνεις εσύ είναι να το ξεκλειδώσεις και να μπορείς να γίνεις το αφεντικό κατά κάποιο τρόπο (ροοτ) από εκεί και πέρα μπορείς να του βάλεις ότι ρομ θέλεις και πολλά άλλα..τώρα έχει προστασία από τη μαμά του και δεν μπορείς να βάλεις άλλη ρομ,όποτε πρώτα θα το ξεκλειδώσεις και μετά θα βάλεις μια άλλη ρομ,ακόμα δεν είσαι το αφεντικό :p

ναι αυτό με το superboot θα κάνεις

Ξεκλείδωτο είναι δλδ δέχεται όλες της κάρτες σιμ, αυτό που πρέπει τώρα να κάνεις εσύ είναι να το ξεκλειδώσεις και να μπορείς να γίνεις το αφεντικό κατά κάποιο τρόπο (ροοτ) από εκεί και πέρα μπορείς να του βάλεις ότι ρομ θέλεις και πολλά άλλα..τώρα έχει προστασία από τη μαμά του και δεν μπορείς να βάλεις άλλη ρομ,όποτε πρώτα θα το ξεκλειδώσεις και μετά θα βάλεις μια άλλη ρομ,ακόμα δεν είσαι το αφεντικό :p

ναι αυτό με το superboot θα κάνεις

Ποίο superboot όμως πρέπει να κατεβάσω έχει 3 επιλογές ERD79 κλπ.

PM me με τι προβλημα εχεις να το λυσουμε!:D

Φίλε geovass, το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι είμαι λίγο άσχετος αλλά θέλω να κάνω root το Ν1 όπως είχα κάνει και το magic μου, βέβαια τότε με την βοήθεια του vman όπως προείπα.

Φίλε geovass, το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι είμαι λίγο άσχετος αλλά θέλω να κάνω root το Ν1 όπως είχα κάνει και το magic μου, βέβαια τότε με την βοήθεια του vman όπως προείπα.

στείλε προσωπικό μήνυμα στο geovass και θα στα πει όλα ;)

αλήθεια αυτό με το copy-paste που είδα πιο πάνω στο βίντεο είναι μέσα στη ρομ του modaco?

αλήθεια αυτό με το copy-paste που είδα πιο πάνω στο βίντεο είναι μέσα στη ρομ του modaco?

ναι! Στη ΡΟΜ του modaco ειναι! Η οποια παιδια ειναι ακομα ΚΑΡΑ- ALPHA version! θα ελεγα να μην βαλετε για κυρια ΡΟΜ. Ετσι για να παιξετε ΟΚ αλλα μεχρι εκει!

ναι! Στη ΡΟΜ του modaco ειναι! Η οποια παιδια ειναι ακομα ΚΑΡΑ- ALPHA version! θα ελεγα να μην βαλετε για κυρια ΡΟΜ. Ετσι για να παιξετε ΟΚ αλλα μεχρι εκει!

Ετσι ειναι Γιωργο. Αλλωστε απο οτι λεει κι η HTC θελει ακομα αρκετο διαστημα μεχρι να εχει ετοιμη τη ROM για release της συσκευης (αυτα απο εκπροσωπο της εταιριας στη Βαρκελωνη)...

Επισης να προσθεσω πως η Google δε σκοπευει να βγαλει αλλη (τουλαχιστον οχι high end) συσκευη και θα συνεχισει να αναπτυσσει το android για ολο το 2010 για το Ν1.

Αν σε αυτα προσθεσουμε πως οι συσκευες της HTC με WM7 θα κανουν την εμφανιση τους στο τελος του ετους με το γνωστο snapdragon στο 1GHz, ευκολα συμπεραινουμε πως το hardware του Ν1 παραμενει στην κορυφη για ολο το χρονο...

Edited by v@gelis

Παρόλο που την λέει Alpha ελάχιστα πράγματα δεν παίζουν σωστά (bluetooth). Εγώ θα την έλεγα latest beta.

Παρόλο που την λέει Alpha ελάχιστα πράγματα δεν παίζουν σωστά (bluetooth). Εγώ θα την έλεγα latest beta.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει με "final version" που ποτέ δεν είναι final η version (!) κάποια στιγμη τον Απρίλη. Η ΡΟΜ ειναι στα προκαταρκτικά της.

Βέβαια, η ΡΟΜ εκτός απο το SENSE που προσωπικά το βρίσκω μεγαλη βλακεία (είχα το hero και παντα το ξήλωνα) δεν διχνει κατι αλλο. Ισως η επιλογη του copy/paste να με ενδιαφέρει και το flash - το οποιο ομως θα μπει στο nexus one με ota οταν κυκλοφορήσει.

Το Sense για εμένα προσθέτει πολύ στη συσκευή. Είναι καλοσχεδιασμένο με όμορφα γραφικά και λειτουργικό. Το Desire θα κυκλοφορήσει όντως τον Απρίλη αλλά η ROM όπως είναι τώρα (a7) έχει πολύ λίγα θέματα και είναι χρησιμοποιήσιμη ακόμα και για καθημερινή χρήση. Οι αλλαγές είναι πολλές σε σχέση με την ROM του N1. Θα αναφέρω μόνο μερικές παρακάτω:

* Browser με υποστήριξη flash

* Copy/Paste σε browser, e-mail

* Exchange sync (και calendar, contacts out of the box)

* HTC IME (το βρίσκεις και αλλού αλλά εδώ είναι το επίσημο)

* Motion sensor για το σήκωμα του τηλεφώνου (αν κάνεις ότι πας να το σηκώσεις όταν χτυπάει χαμηλώνει αυτόματα το ringtone)

* Integration με facebook

* Κάθε επαφή μπορεί να συνδεθεί με άλλες και να παρουσιάζεται ως 1 στο τηλέφωνο. Για εμένα που έχω επαφές σε exchange, gmail και facebook είναι πολύ χρήσιμο.

Και η λίστα συνεχίζεται με πολλές μικρές και χρήσιμες διορθώσεις. Επιπλέον όποιος δε θέλει το sense απλά το αφαιρεί.

* Integration με facebook

* Κάθε επαφή μπορεί να συνδεθεί με άλλες και να παρουσιάζεται ως 1 στο τηλέφωνο. Για εμένα που έχω επαφές σε exchange, gmail και facebook είναι πολύ χρήσιμο.

Αυτά υπάρχουν και στο nexus 1 πάντως...

Δεν γίνονται με τον ίδιο τρόπο (τουλάχιστον στο facebook). Την παρουσίαση 1 επαφής που ουσιαστικά μπορεί να αντιστοιχεί σε πολλές δεν την είχα παρατηρήσει στην stock ROM.

Φίλε Filzazas & Geovass,

Μόλις τελείωσα με αλλαγή ROM G 5.0.3 N1, Radio και Adds Google. Πάει τέλεια μέχρι στιγμής κανένα κόλλημα και μνήμη ξαφνικά έφτασε από τα 110mb που εμφάνιζε πριν τώρα πήγε στο 220mb.

Σας Ευχαριστώ πολύ.:lol:

Φίλε Filzazas & Geovass,

Μόλις τελείωσα με αλλαγή ROM G 5.0.3 N1, Radio και Adds Google. Πάει τέλεια μέχρι στιγμής κανένα κόλλημα και μνήμη ξαφνικά έφτασε από τα 110mb που εμφάνιζε πριν τώρα πήγε στο 220mb.

ωραία χαίρομαι φίλε μου :) για ελληνικό πληκτρολόγιο βάλε το greekime

ωραία χαίρομαι φίλε μου :) για ελληνικό πληκτρολόγιο βάλε το greekime

Φίλε, ναι αυτό τοποθέτησα και μάλιστα το ποίο ευχάριστο για μένα είναι το ελληνικότατο μενού, λόγω κολλήματος μου.

Φίλε Filzazas & Geovass,

Well done my friend!

Ο Amon Ra βγαζει νεο recovery image 1.6.0

http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/68144632.png?AWSAccessKeyId=0ZRYP5X5F6FSMBCCSE82&Expires=1266780220&Signature=go5HkS5et5lom6DSjiE79olAZWc%3D

επίσης ο Cyanogen βγαζει νεα ΡΟΜ update soon!

Edited by geovass

Well done my friend!

Ο Amon Ra βγαζει νεο recovery image 1.6.0

http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/68144632.png?AWSAccessKeyId=0ZRYP5X5F6FSMBCCSE82&Expires=1266779141&Signature=pFwm%2BWDgEKk%2FzQ8fG9mJUiLPrG0%3D

επίσης ο Cyanogen βγαζει νεα ΡΟΜ update soon!

Από τότε που πήρα το τηλ μόνο καλά ακούω :D

τελικά αύριο θα δώσω και το iphone βρήκα αγοραστή, δεν το χρειάζομαι πλέον.

Από τότε που πήρα το τηλ μόνο καλά ακούω :D

τελικά αύριο θα δώσω και το iphone βρήκα αγοραστή, δεν το χρειάζομαι πλέον.

Τα update πλέον πως γίνονται, με τον ίδιο τρόπο η μέσο market, ότι αφορά βέβαια την rom.

Τα update πλέον πως γίνονται, με τον ίδιο τρόπο η μέσο market, ότι αφορά βέβαια την rom.

μιας και εισαι πλέον με custom rom εχεις χασει τα ota updates. Μικρο το κακο βεβαια μιας και θα βγαινουν ολα σε update.zip μορφη απο το xda:D

μιας και εισαι πλέον με custom rom εχεις χασει τα ota updates. Μικρο το κακο βεβαια μιας και θα βγαινουν ολα σε update.zip μορφη απο το xda:D

Ευχαριστώ για όλα ο.κ

Από μπαταρία πως τα πάει με αυτή τη rom.