esykas Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) από 2.1 original κάνεις απευθείας μετάβαση κάνοντας root φυσικά σε custom 4.1; ή πρέπει να πας μέχρι την τελευταία official και μετά να ξεκινήσεις για να έχεις back up ευχαριστώ άλλη μια προσπάθεια γιατί βλέπω ότι το κινητό είναι παλιό και υπάρχουν νεότερα για ενδιαφέρον :) το κινητό είναι με 2.3.6 και όχι Ελληνικά στο περιβάλλον η rom από ότι είδα είναι korea :rolleyes: ερώτηση..... με ποια rom έχω Ελληνικά δοκίμασα με το one click και το μόνο που κατάφερα είναι το unlock όταν πάω για root δεν κάνει τίποτα μετά από αυτή τη προσπάθεια που έκανα όταν πάω να ανοίξω τη συσκευή από κλειστή μαζί με το σήμα εμφανίζει και ένα λουκέτο μισάνοιχτο και αργεί να ανοίξει μαζί με τα εφέ :( όποιος μπορεί ας μου πει την γνώμη του Edited December 14, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 υπάρχει ακόμη μέλλον για τη συσκευή χάρις στην φροντίδα του xda :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 πως γίνεται να έχει μνημη 404μβ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 πως γίνεται να έχει μνημη 404μβ??? Δεσμεύεται μέρος της RAM για το λειτουργικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 το γνωρίζω, αλλά δε θα πρεπε να έχει ~370μβ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 και εκτός αυτού, ήδη έχει φανεί το σηματάκι της μη διαθέσιμης μνήμης αποθήκευσης, που αυτομάτως συνεπάγεται μη ενεργή σύνδεση του wifi (εξού και γκριζαρισμένο) Το τηλέφωνο δεν έχει θέμα να ''σηκώνει'' τις νεότερες εκδόσεις λογισμικού, ακόμα και με 512 RAM....ο αποθηκευτικός χώρος είναι που το χαντακώνει πλέον... όπως και να'χει, αγαπημένο Ν1...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 ο αποθηκευτικός χώρος δεν μεγαλώνει με την ένωση της κάρτας sd με πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 το γνωρίζω, αλλά δε θα πρεπε να έχει ~370μβ? 370mb θα είχε με 512mb ram.Ν1,desire,hd2,hd7 η htc τους έβαλε 576mb ram.Μετά το κατέβασαν στα 512mb στα low end μοντέλα τους. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 είχα την εντύπωση ότι είχε και το one 512 ραμ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 ρε παιδια μια καλη ρομ για to nexus one ποια ειναι΄;; ενα link;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 ρε παιδια μια καλη ρομ για to nexus one ποια ειναι΄;; ενα link;; η καλύτερη για Google Nexus One είναι η cm 7.2.0 passion http://download.cyanogenmod.org/?device=passion&type=stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Εγώ με OxygeN1mod (στο xda) με μικρότερο hboot βολεύτηκα και χωρίς sd-ext (θέλει μόλις 110Mb για /system και 10Mb για cache) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Παιδιά καμία ROM ICS/JB που να παίζει η camera χωρίς πρόβλημα ξέρετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Παιδιά καμία ROM ICS/JB που να παίζει η camera χωρίς πρόβλημα ξέρετε?? Δυστυχώς όλες έχουν αυτό το πρόβλημα... η τελευταία 4.2.2 VJ στο xda είναι μάλλον στην καλύτερη κατάσταση που απλώς η εγγραφή βίντεο έχει μικροπροβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 και εγώ αυτήν έχω! Πάντως απίστευτο παπάδες έχουν κάνει αλλά αυτό δεν έχουν καταφέρει να το φτιάξουν :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 και εγώ αυτήν έχω! Πάντως απίστευτο παπάδες έχουν κάνει αλλά αυτό δεν έχουν καταφέρει να το φτιάξουν :Ρ Επειδή δεν υπάρχει επίσημο module για ICS και πάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Παιδιά για όσους έχουν ICS και πάνω το πρόγραμμα Seeder βοηθάει να μειωθεί το lag δοκιμάστε το. Επίσης καλή μπαταρία που μπορώ να βρω? γιατί μάλλον δεν την παλεύει πλέον η παλια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Παιδιά για όσους έχουν ICS και πάνω το πρόγραμμα Seeder βοηθάει να μειωθεί το lag δοκιμάστε το. Επίσης καλή μπαταρία που μπορώ να βρω? γιατί μάλλον δεν την παλεύει πλέον η παλια.. Εγώ τουλάχιστον με το Seeder σημαντική διαφορά δεν είδα (CM7.2.0). Διαφορά είδα όταν το πήρα απόφαση να ξηλώσω GApps και να παίρνω εφαρμογές αποκλειστικά από το F-Droid (με εφαρμογές ανοιχτού κώδικα) Όσο για μπαταρία αυτή είδα να συστήνουν στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidasD Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 γεια σας παιδιά για αυτό το κινητό ποια είναι η καλύτερη εκδώσει adroid που μπορώ να βαλω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Αν θες σταθερότητα κοίτα την τελευταία σταθερή Cyanogenmod που είναι Android 2.3.7. Έχουν βγει ROM ως και με 4.3 αλλά παραμένουν ως ένα βαθμό σε πειραματικό επίπεδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 παιδια καλησπερα θελω να βαλω costum rom την περναω κανονικα στην sd και οταν παω να κανω εγκατασταση της rom μου γραφει e:cant open /sdcard/update.zip (no such file or directory) installation aborted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts