hlias77 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 όσοι βάλετε την τελική,τα προβλήματα με sms,mms λύθηκαν; Sent from my Nexus One using Tapatalk Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 όσοι βάλετε την τελική,τα προβλήματα με sms,mms λύθηκαν; Sent from my Nexus One using Tapatalk Με τα mms δεν ασχολούμαι, sms στέλνω κανονικά τι πρόβλημα υπήρχε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 και εγενετω το ερωτημα εβγαλε και ο modaco desire rom η οποια βασιζεται στην εκδοση που φοραει το πραγματικο desire φυσικα δεν δουλευει το ραδιο ακομα αλλα υπαρχουν βελτιωσεις δλδ βρισκει σταθμους απλα δεν βγαζει ηχο... εβγαλε και ο cya ο οποιος μας εχει συνηθισει να βγαζει αψεγαδιαστες ρομ επειδη εγω εχω βαρεθει να φλασαρω και φοραω την α16 desire τι προτεινετε? απο την μια εχω βολευτει αφανταστα το sence και το δουλευω σε καθημερινη βαση αλλα με τον cya θα εχω ταχυτητα κατι που λειπει απο την desire (δεν την λες αργη) εχει και flash στον browser η desire ω θεε μου διληματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 και εγενετω το ερωτημα εβγαλε και ο modaco desire rom η οποια βασιζεται στην εκδοση που φοραει το πραγματικο desire φυσικα δεν δουλευει το ραδιο ακομα αλλα υπαρχουν βελτιωσεις δλδ βρισκει σταθμους απλα δεν βγαζει ηχο... εβγαλε και ο cya ο οποιος μας εχει συνηθισει να βγαζει αψεγαδιαστες ρομ επειδη εγω εχω βαρεθει να φλασαρω και φοραω την α16 desire τι προτεινετε? απο την μια εχω βολευτει αφανταστα το sence και το δουλευω σε καθημερινη βαση αλλα με τον cya θα εχω ταχυτητα κατι που λειπει απο την desire (δεν την λες αργη) εχει και flash στον browser η desire ω θεε μου διληματα!! Ε αυτά θα τα έχεις πάντα! Οπότε βολέψου με ότι τελευταίο υπάρχει κάθε φορά! Όταν θα κυκλοφορήσει η τελική rom του desire και την ενσωματώσουν πλήρως και στο Nexus, ίσως ηρεμήσουμε για λίγο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Θα βάλω απλά τα σχετικά links για να τα μελετήσεις με τη σειρά γιατί εγώ το κάνω με mac που η διαδικασία είναι αρκετά πιο απλή σε σχέση με τα windows κλπ. 1. Για να ξεκλειδώσεις το Nexus (bootloader): http://android.modaco.com/content/google-nexus-one-nexusone-modaco-com/299078/how-to-unlock-the-bootloader-on-your-nexus-one/ Μην ξεχνάς ότι αν το κάνεις δεν υπάρχει επιστροφή (μέχρι τώρα τουλάχιστον) και θεωρητικά χάνεις την εγγύηση. 2. Αποκτάς root access: http://android.modaco.com/content/google-nexus-one-nexusone-modaco-com/298782/06-mar-erd79-epe54b-superboot-rooting-the-nexus-one/ 3. Περνάς το RA-nexus-v1.6.2 recovery (σου επιτρέπει να περνάς νέες rom, να παίρνεις backup κλπ κατευθείαν από το nexus/sd): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611829 4. Και τέλος περνάς και την τελευταία rom 5.0.5: http://forum.cyanogenmod.com/index.php?/topic/150-cyanogenmod-for-nexus-one-v505-03192010/ (μην ξεχάσεις να περάσεις με τον ίδιο τρόπο που θα βάλεις τη rom και το Google Add-on) :) Thanks man :D ! Εχει να πέσει πολλή δουλειά σήμερα στο Nexus:PPPPPP Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 όσοι βάλετε την τελική,τα προβλήματα με sms,mms λύθηκαν; Sent from my Nexus One using Tapatalk Με τα mms δεν ασχολούμαι, sms στέλνω κανονικά τι πρόβλημα υπήρχε? στην τεστ 1,2 υπήρχαν προβλήματα με τα μηνύματα.δεν μπορούσαν να σταλούν.για να μην έχεις εσύ πρόβλημα σίγουρα το έλυσε το θέμα. Sent from my Nexus One using Tapatalk Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Thanks man :D ! Εχει να πέσει πολλή δουλειά σήμερα στο Nexus:PPPPPP Καλά μη νομίζεις, όλα αυτά ζητημα να σου πάρουν 10 λεπτά! Τον υπόλοιπο χρόνο θα τον φας σκαλίζοντας τις ρυθμίσεις και ψάχνοντας για apps! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Θα βγει 5.0.5.1 αυριο το πρωι.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Θα βγει 5.0.5.1 αυριο το πρωι.:D Γιατί τι άλλαξε? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Γιατί τι άλλαξε? :p δεν ξερω ακομα...:D θα δουμε το πρωι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 το διαβασα και γω στο twiter του αλλα δεν λεει τι θα αλλαξει ιδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Κάθε φορά που περνάτε καινούργια ROM πρέπει να τα ξαναπεράσετε όλα από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 ρε παιδια απο recovery μου λεει οτι δεν μπορω να κανω nandorid backup και κατι για adb-mobile.sh .. μπορει κανεις να ριξει καποια βοηθεια ? ευχαριστω ! Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Κάθε φορά που περνάτε καινούργια ROM πρέπει να τα ξαναπεράσετε όλα από την αρχή; Οχι οταν κανεις απλα update (απο cyanogen 5.0.4.1 se 5.0.5 πχ) αλλα στις περισσοτερες φορες που αλλαζεις rom (apo cyanogeg se modaco πχ) απαιτειται σβησιμο των δεδομενων του κινητου (wipe) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Οι rom μαζεμένες http://theunlockr.com/downloads/android-downloads/android-roms/nexus-one-roms/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 σήμερα έπαιξα λίγο με την ρομ του modaco(desire) έχει μερικά στοιχεία μέσα που είναι πολύ χρήσιμα τουλάχιστον για εμένα,αυτό που είδα είναι ότι και μέσα στα email κάνει ζουμ και μπορείς να κάνεις και copy-paste το κείμενο,αυτό είναι και το σημαντικότερο επειδή δεν ξέρω καλά αγγλικά και πολλές φορές κάνω μετάφραση το κείμενο..αυτά μπορούμε να τα βάλουμε στην cyanogen 5.0.5 ?? ζουμ και copy-paste αλλα desire? Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Γιατί τι άλλαξε? :p φτιαχνει το openvpn and some small stuff... Ετσι ειπε πριν απο 40 λεπτα! Συντομα η ROM κοντα μας!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 (edited) σήμερα έπαιξα λίγο με την ρομ του modaco(desire) έχει μερικά στοιχεία μέσα που είναι πολύ χρήσιμα τουλάχιστον για εμένα,αυτό που είδα είναι ότι και μέσα στα email κάνει ζουμ και μπορείς να κάνεις και copy-paste το κείμενο,αυτό είναι και το σημαντικότερο επειδή δεν ξέρω καλά αγγλικά και πολλές φορές κάνω μετάφραση το κείμενο..αυτά μπορούμε να τα βάλουμε στην cyanogen 5.0.5 ?? ζουμ και copy-paste αλλα desire? κι εγω αυτή έβαλα (μετα την cyanogen ) είναι λίγο πιο αργό το κινητό χωρίς να με προβληματίζει κάπου, αλλά δεν την αλλάζω με τίποτα .. highlits : Flash στον explorer ! Friends Stream ( FB και Tweeter μαζί ) RSS News Widget με All stories headlines Music Widget με 2 skins Συγχρονισμός με το calendar του Exchange ( εχει και agenda widget !!) και βλέπει και το online εταιρικό directory του server ( πολύ βασικό για αυτούς που συγχρονίζουν με την δουλειά τους!! ) πολύ καλή ROM και αρκετά σταθερή θα έλεγα.. κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.. Edited March 20, 2010 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 ρε παιδια εμεν η cyanogen μου βγαζει προβλημα στα μηνυματα.. δεν με αφηνει να τα ανοιξω καν .. anexpected error mms force to close.. ξερετε τι κανω ??? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Μόλις έμαθα ότι η ACE hellas έκλεισε και ότι η HTC greece υποστηρίζει service για τη κινητάρα... Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 ρε παιδια εμεν η cyanogen μου βγαζει προβλημα στα μηνυματα.. δεν με αφηνει να τα ανοιξω καν .. anexpected error mms force to close.. ξερετε τι κανω ??? κανε wipe και ξαναπερνα την 5.0.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Μόλις έμαθα ότι η ACE hellas έκλεισε και ότι η HTC greece υποστηρίζει service για τη κινητάρα... Η ACE Hellas eχει κλεισει εδω και πολυ καιρο.Eγγυηση δεν καλυπτει δυστυχως. Τελικά η HTC Ελλάδας δεν δέχεται εγγύηση. :( Επόμενο βήμα είναι να μιλήσω με αυτόν που το πήρα από το ebay. Αλλά μάλλον δύσκολα τα πράγματα, με βλέπω να μην βγάζω άκρη. Έχει κανένας καμία ιδέα γιατί αν δεν κάνω λάθος δεν με συμφέρει να το στείλω Αμερική Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Εχει κλεισει η ace?Ποτε εγινε αυτο?Η HTC Greece ποια εταιρια ειναι? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Έχετε βάλει στα Nexus σας και τα τελευταία Radio Image (fastboot flash radio): 20100203_2 (EPE54B) MD5Sum: 310d85c4998163818f7dcdef730c2a12 Google Addon: EPE54B ?? Μαζι με την 5.0.5 ? Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Έχετε βάλει στα Nexus σας και τα τελευταία Radio Image (fastboot flash radio): 20100203_2 (EPE54B) MD5Sum: 310d85c4998163818f7dcdef730c2a12 Google Addon: EPE54B ?? Μαζι με την 5.0.5 ? το google addon οποσδηποτε γιατι αλλιως δεν θα εχεις τις google applications (maps,gmail κλπ). Το radio δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα προτεινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts