sofos7 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Λοιπον μιας και ΔΕΝ το εχω εγω το κινητο μα η κορη μου μεταφερω λεγομενα της.... Η μπαταρια (εχει 2 μεσα στην συσκευασια...) κραταει με πολυ δουλεμα στο κινητο περιπου 1,5-2 μερες οριακα βεβαια αλλα ειναι συνεχεια ανοιχτο......εχει και μεγαλη οθονη οποτε λογικο.... Η φωτο ειναι σε αρκετα καλα επιπεδα. Δεν κολαει.......δεν κροσαρει κτλ ........ωραια οθονη.........δυνατο ηχειο....... Οταν μπορεσω θα του ριξω μια ματια γιατι δεν μπαινει το gps....... Ενω το destin.... βρισκει και κλειδωνει το gps οταν πας να βρεις δορυφορους δεν..... Απο οτι καταλαβα καποια ρυθμιση θα ειναι λαθος.....τεσπα θα δουμε αυριο..... Γενικα κρινεται πολυ καλο σαν μηχανακι και για τα λεφτα του δεν το συζηταμε.... Τωρα εαν αυριο τα παιξει δεν ξερω...... Ειχα φερει αλλο ενα αλλα εφυγε αερα.......:rolleyes: μετα απο τοσες μερες χρησεις του κινητου, μπορεις να μας πεις πιο αναλυτικα, την γνωμη σου για το συγκεκρημενο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 νεωτερες πληροφοριες απο το μετωπο τελικα το sunno s880 δεν θα βγει με dual boot αλλα το diamond t5388++ αναμενουμε με διπλη σιμ κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 αν βγει κατι τετοιο θα ειναι φοβερο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 αν βγει κατι τετοιο θα ειναι φοβερο!!! Εχει ηδη βγει! Επιτελους windows mobile με διπλη σιμ!!! Παντως με το s880 μας εξαπατησαν τοσο καιρο ελεγαν οτι θα το βγαλουν με διπλο λειτουργικο, κριμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Παντως με το s880 μας εξαπατησαν τοσο καιρο ελεγαν οτι θα το βγαλουν με διπλο λειτουργικο, κριμα! Υπήρχαν κάποιες φήμες που όμως ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν επίσημα. Συνεπώς δεν υπάρχει θέμα εξαπάτησης. Εξαρτάται από που διαβάζεις και κατά πόσο εμπιστεύεσαι τις πηγές σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 και η ιδια πηγη μου ειπε οτι το συγκεκριμενο θα βγει και dual boot,αναμενουμε λοιπον αν και κατα ποσο ειναι εγκυρη η πηγη, επισης μεχρι τελος του χρονου θα υπαρχει και 3g...ιδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 http://www.fastcardtech.com/goods-4320-Diamond2+T5388+first+dual+sim+standby+Windows+65+mobi+Quadband++G-sensor++600MHz+CPU+GPS+WIFI+FM.html http://www.fastcardtech.com/goods-4321-Diamond2+T5388+Dual+os+Windows+Mobile+65++Android+16+50M+Camera+624MHz+wifi+Gps+Fm.html Μήπως βγήκαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 πολυ καλα φενονται..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 http://www.fastcardtech.com/goods-4320-Diamond2+T5388+first+dual+sim+standby+Windows+65+mobi+Quadband++G-sensor++600MHz+CPU+GPS+WIFI+FM.html http://www.fastcardtech.com/goods-4321-Diamond2+T5388+Dual+os+Windows+Mobile+65++Android+16+50M+Camera+624MHz+wifi+Gps+Fm.html Μήπως βγήκαν; Μήπως αυτά ανήκουν σε ξεχωριστό thread; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marsian720 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Εχω και εγω το κινητο καμια δεκαρια μερεσ τωρα. Αρκετα ευχαριστημενος μεχρι τωρα.Εμενα εχει 3ΜΡ (2048 χ 1216) καμερα αρκετα καλη αισθηση της οθονης αφης. Ακομα φοραει την εκδοση wm 6,5 pro CE OS 5.2.28205(Build 28205.5.3.3 . Τωρα δεν ξερω ακριβως τι σημαινει αυτο αλλα μαλλον καποιος θα βρεθει να με ενημερωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Φοράει 6.5.5 έκδοση (βάσει του build που μας δίνεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Εχω και εγω το κινητο καμια δεκαρια μερεσ τωρα. Αρκετα ευχαριστημενος μεχρι τωρα.Εμενα εχει 3ΜΡ (2048 χ 1216) καμερα αρκετα καλη αισθηση της οθονης αφης. Ακομα φοραει την εκδοση wm 6,5 pro CE OS 5.2.28205(Build 28205.5.3.3 . Τωρα δεν ξερω ακριβως τι σημαινει αυτο αλλα μαλλον καποιος θα βρεθει να με ενημερωσει Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με αυτό το τηλέφωνο. Ψάχνω στα sites και αλλού λέει για Marvell επεξεργαστή , αλλού λέει Hisilicon K3. Η μνήμη (RΟΜ/RΑΜ) είναι 256/256 ή είναι 256/128? Με το Android τι γίνεται , αν έχει ή αν κάνουμε αργότερα εγκατάσταση θα ΄΄παίζει ΄΄ με τα 128 ΜΒ της ραμ ή θέλει 256? H οθόνη είναι multitouch τελικά? Γνωρίζει κάποιος? Μπορείς να μας δώσεις με όσο περισσότερες λεπτομέρειες γίνεται τι hardware χαρακτηριστικά έχει? Σε παρακαλώ αν μπορείς γράψε μας τα χαρακτηριστικά όπως τα είναι στο τηλ. που σου έχει έρθει. Ξέρω ότι στην πραγματικότητα σου ζητάω να κάνεις review , αλλά δεν ξέρω τι πραγματικά να περιμένω αν το αγοράσω. Και αν θέλεις γράψε μου από που το αγόρασες και τιμή. Στείλε μου pm αν θεωρείται διαφήμιση. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marsian720 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 MARVEL PXA310 ROM VERSION V02.00 ROM DATE NOV 9 2009.15:06:00 CPU MODEL MARVEL PXA310 CPU SPEED 806M DDR SIZE 128M NAND SIZE 256M DATA BUS 32BIT LCD COLOR 65536 RESOLUTION 480x800 Αυτα. Εαν θες και κατι αλλο που δεν εχω αναφερει πες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 DDR SIZE 128M NAND SIZE 256M ...που σημαίνει ότι έχει RAM 128MB και ROM 256MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 MARVEL PXA310 ROM VERSION V02.00 ROM DATE NOV 9 2009.15:06:00 CPU MODEL MARVEL PXA310 CPU SPEED 806M DDR SIZE 128M NAND SIZE 256M DATA BUS 32BIT LCD COLOR 65536 RESOLUTION 480x800 Αυτα. Εαν θες και κατι αλλο που δεν εχω αναφερει πες μου Καταρχήν ευχαριστώ. Για τα χαρακτηριστικά έχουμε Cpu = καλή έως άριστη DDR SIZE 128M = μέτρια για win mobile , μάλλον δεν παίζει το ANDROID (αφού δεν είναι και multitouch η οθόνη). LCD COLOR 65536 = καλή για καθημερινή χρήση , για έναν μέσο χρήστη δεν χρειάζεται να έχει περισσότερα χρώματα. RESOLUTION 480x800 = από τις καλύτερες , δεν ξέρω αν έχει μεγαλύτερη. Όποιος έχει κάποια άλλη γνώμη σε αυτά που σχολίασα ας σχολιάσει για να δω αν η αποψή μου είναι σωστή για αυτό το τηλέφωνο. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 (edited) Προσοχή μην μπερδευτείτε με αυτό. Πολύ φθηνό (δεν είναι πιο φθηνό , έκανα λάθος, δεν έβλεπα το πρώτο ψηφίο) αλλά είναι αυτό που είχα βρει με τον hisilicon επεξεργαστή. http://www.szprice.com/products/Sunno-S880-WIFI-GPS-Smart-Phone-with-Windows-Miobile-6-5-and-Android-Dual-System_1478.html?setCurrencyId=3 Edited April 28, 2010 by hoannis Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 εχει βγει νεα εκδοση s880 pro με διορθωμενα bugs νεα αισθηση πλαστικων μεγαλυτερη ραμ και αλλες διορθωσεις. εδω---> http://www.eemobi.cn/product/detail-1-2435-10306.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisag Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 καλησπέρα και από μένα! Χτες παρέλαβα και εγώ το νέο μου Sunno S880. οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Τρέχει αρκετά καλά ,έχει πολύ καλά χρώματα στην οθόνη και αρκετά καλή κάμερα. Σήμερα από το πρωί προσπαθώ να περάσω το Destinator 7 αλλά οταν πάω να βρω δορυφόρο στισ ρυθμίσεις/σήμα gps πάνω πάνω μου λέει ''Δεν βρέθηκε κεραία gps''. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι πρόβλημα υπάρχει? Στο εξωτερικό gps τι Θύρες πρέπει να τσεκάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marsian720 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Φιλε στο Destinator πας επιλογες - ρυθμισεις - Σημα gps Κατω δεξια εχει την επιλογη ρυθμιση και επιλεγεις αναζητηση gps (κουμπι κατω κεντρο). Πατας εκει και ρυθμιζει μονο του τις θυρες. Εμενα τις εχει ρυθμισει στο com2 4800 nmea. Πιστευω να βοηθησα. Εαν χρειαστεις κατι αλλο φωναξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Φίλε μου, είναι εύκολη η λειτουργεία του με τα δάκτυλα ή χρειάζεται γραφίδα όπως και τα περισσότερα WM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Τα 6.5.X που φοράει η συσκευή, είναι περισσότερο finger friendly από ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisag Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Ευχαριστώ παιδιά! Το gps λειτουργεί άψογα! Είναι πολύ εύκολο στην χρήση χωρίς γραφίδα ακόμα και για μένα που έχω χοντροδαχτιλα!:D Παρουσιάστηκε ένα άλλο πρόβλημα ώμος με το wifi . Ενώ την πρώτη μέρα κλείδωνε αμέσως το ασύρματο δίκτυο και συνδεόμουν στο ίντερνετ από το router του σπιτιού μου ,από χτες δεν μπορεί να κλειδώσει με τίποτα κανένα router. Μόλις ανοίγω το wifi και βρίσκω κάποια σύνδεση μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη και κλείνει το wifi. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να έχω πειράξει?Έχω κάνει και επαναφορά ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Να πω ακόμα ότι πήρα στην cosmote και απενεργοποίησα το gprs αν παίζει κανένα ρόλο αυτό:cry: Λέτε να χάλασε τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Όχι, το GPRS είναι άσχετο και δεν μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία του wifi. Είπες ότι έκανες hard reset και το πρόβλημα εξακολουθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisag Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Ακριβώς φίλε μου. Πολύ φοβάμαι ότι έχει κλάσει η κάρτα δικτύου! Είναι πιθανό κάτι τέτοιο?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 γειά. μου έστειλαν την ελληνική έκδοση των Windows 6.5 σε μορφή .bin, ξέρει κανείς πως τα στήνω? επίσης ξέρει κανείς εάν τελικά θα παίζει τα android? με rom256, ram256 ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts