Argarg Δημοσιεύτηκε December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2009 Τελικά οι φήμες που ακούγονται τόσο καιρό για το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα του Γερμανού και του Λαμπράκη είναι όπως φαίνεται αλήθεια καθώς το getitnow.gr ανοίγει αύριο το πρωί στις 10! Το άκουσα από φίλο δημοσιογράφο αλλά διαβάζω και σε άλλο forum ότι τουλάχιστον τον πρώτο καιρό θα λειτουργήσει με μία μόνο προσφορά κάθε ημέρα σε πολύ (τα ακριβή λόγια ήταν πάρα πολύ!!!) χαλημή τιμή! Για να δούμε, άντε μέρες που έρχονται να ψωνίσουμε κανά gadget xaxaxa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Πολύ καλό!!! Σήμερα είδα την προσφορά της ημέρας, έχουν μια κάμερα olympus με 12mp στα 69 ευρώ. Πολύυυ καλή τιμή!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Ωραια προσφορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Ψιλομουφα εως σημερα 1η μερα (grand opening και λες δεν μπορει θα εχει κατι καλο για να τραβηξει κοσμο καμμια τηλεοραση, λαπτοπ, κατι δυνατο) κι εχει μια καμερα της πλακας απο 90€ στα 70€!! Κοψανε 20€!:lol: 2η Ημερα βαλανε ενα μετριο gps (Χαιρω πολύ) Απο 85 στα 60€! 3η Ημερα Ενα παγκοσμιος ασημο αρωμα παλι 20€ φτηνοτερα απο 65 στα 45... Περιμενα περισσοτερα για ενα τοσο πολλα υποσχομενο eshop! υ.γ. Μονο η καλομοιρα αξιζει με το ναζιαρικο στυλ της!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argarg Δημ. December 17, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Ψιλομουφα εως σημερα 1η μερα (grand opening και λες δεν μπορει θα εχει κατι καλο για να τραβηξει κοσμο καμμια τηλεοραση, λαπτοπ, κατι δυνατο) κι εχει μια καμερα της πλακας απο 90€ στα 70€!! Κοψανε 20€!:lol: 2η Ημερα βαλανε ενα μετριο gps (Χαιρω πολύ) Απο 85 στα 60€! 3η Ημερα Ενα παγκοσμιος ασημο αρωμα παλι 20€ φτηνοτερα απο 65 στα 45... Περιμενα περισσοτερα για ενα τοσο πολλα υποσχομενο eshop! υ.γ. Μονο η καλομοιρα αξιζει με το ναζιαρικο στυλ της!:p Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω, να πω την αλήθεια απογοητεύτηκα και εγώ λίγο από τις πρώτες ημέρες, καλές τιμές αλλά για προϊόντα που ok, αν τα χρειάζεσαι και αν ψάχνεις κάτι σε αυτήν την κατηγορία κ.λπ. κ.λπ. Προφανώς το πήραν το μήνυμα πάντως σήμερα έχουν στα €89 το PSP-3000!!! http://www.getitnow.gr/index.html το αγόρασα :-) Και δεν το συζητάω για την Καλομοίρα!!! όλα τα λεφτά :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Ξερει κανεις τι παιζει με το Getitnow γιατι ειναι ακόμα μονο με προσφορές ημέρας?? Απο Δεκεμβρη το φτιαχνουνε το κανονικό eshop και φτασαμε Μαιο!:lol: Μεσα σε 5 μηνες θα ειχανε χτισει κανονικό 3οροφο πολυκαταστημα... Εντομεταξυ απο περιεργεια οσες φορες εχω μπει οι προσφορές του ειναι ψιλο-μετριες και φυσικά οι καραστημένες καλές κριτικές εχουνε μειωθεί δραστικά!!:p Την συναυλία θα την κάνουνε ή το καλομοιρακι τους παράτησε κι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Ξερει κανεις τι παιζει με το Getitnow γιατι ειναι ακόμα μονο με προσφορές ημέρας?? Απο Δεκεμβρη το φτιαχνουνε το κανονικό eshop και φτασαμε Μαιο!:lol: Μεσα σε 5 μηνες θα ειχανε χτισει κανονικό 3οροφο πολυκαταστημα... Εντομεταξυ απο περιεργεια οσες φορες εχω μπει οι προσφορές του ειναι ψιλο-μετριες και φυσικά οι καραστημένες καλές κριτικές εχουνε μειωθεί δραστικά!!:p Την συναυλία θα την κάνουνε ή το καλομοιρακι τους παράτησε κι αυτο? Πολλές φορές με ένα ψάξιμο eshop,plaisio και γενικά μια βόλτα στο scroutz δείχνουν καλύτερες προσφορές από αυτή που ανεβάζουν αυτοί. Χώρια ότι μια samsung tft 24'' την έχουν βάλει καμιά 3άρα φορές.... Πάντως έχω απορια αν υπάρχει όντως άτομο που να έχει κερδίσει στην καθημερινή κλήρωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Ενα Getitnow Store νομιζω φτιαχνουν στη Συγκρου. Πολλα e-shops μολις δουν την προσφορα του getitnow αλλαζουν και την δικη τους τιμη στο ιδιο προιον και μολις τελειωσει την ξαναλλαζουν. Το εχω τσεκαρει πολλες φορες!! ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Οντως μεχρι να κερδισω θα εχω την απορια αν κερδιζουν υπαρκτα προσωπα, αλλα μαλλον κερδιζουν, τοση διαφημιση φερνει το δωρο. Οποιος εχει κερδισει μπορει να μας το επιβεβαιωσει.:p Καλα προιοντα εχει αλλα πρεπει να προχωρησει σε αυτα που υποσχεθηκε στο λαο :D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Ενα Getitnow Store νομιζω φτιαχνουν στη Συγκρου. Πολλα e-shops μολις δουν την προσφορα του getitnow αλλαζουν και την δικη τους τιμη στο ιδιο προιον και μολις τελειωσει την ξαναλλαζουν. Το εχω τσεκαρει πολλες φορες!! ;) Καλά δεν αμφισβητώ αυτό που λες, αλλά σε πολλά άλλα που όμως θυμάμαι τις τιμές πριν το get it now το βγάλει δεν κάνει εφάμιλλες. Οντως μεχρι να κερδισω θα εχω την απορια αν κερδιζουν υπαρκτα προσωπα, αλλα μαλλον κερδιζουν, τοση διαφημιση φερνει το δωρο. Οποιος εχει κερδισει μπορει να μας το επιβεβαιωσει.:p Καλα προιοντα εχει αλλα πρεπει να προχωρησει σε αυτα που υποσχεθηκε στο λαο :D. Δεν μπορώ να καταλάβω πως από την στιγμή που είναι σύμπραξη 2 μεγάλων εταιριών αργούν τόσο...Δεν γίνεται να συνεχίσει και άλλο με το ύφος δημοπρασίας και να ανακυκλώνουν τα ίδια και τα ίδια .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathanasiou Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 το καλό με τo getitnow.gr ειναι οτι υπαρχουν 30 καταστηματα σε όλη την ελλάδα που μπορεις να πληρώσεις εκει αντι με πιστωτική και να απευθυνθεις αν υπαρξει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Aνέβηκε σήμερα κανονικά η σελίδα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Aνέβηκε σήμερα κανονικά η σελίδα τους. και ειναι λιγο για τα πανηγύρια η σχεδιαση, η φιλικοτητα και φυσικα οχι 300000 προιοντα... με το ζορι 500...:lol: Νταξει αρχη ειναι, αλλα η σχεδιαση του webshop ειναι ελεεινη! Βεβαια εχει καποιες χτυπητες και παρα πολυ καλες τιμες, αλλα θελει λιγο ψαξιμο και συγκριση με τα αλλα μαγαζια. Βρηκα φορητο οπου ολοι οι αλλοι τον δινουν 690... και αυτοι τον εχουν 530....:D Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Ακομα ειναι αρχη για να δουμε πως θα κινηθει το νεο e-shop. Ελπιζω με τον καιρο οι τιμες να μην φτασουν τα κλασσικα επιπεδα που εχουν τα περισσοτερα ελληνικα e-shops αλλα να παιζουν σε χαμηλο επιπεδο και με πολλες προσφορες!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Ακομα ειναι αρχη για να δουμε πως θα κινηθει το νεο e-shop. Ελπιζω με τον καιρο οι τιμες να μην φτασουν τα κλασσικα επιπεδα που εχουν τα περισσοτερα ελληνικα e-shops αλλα να παιζουν σε χαμηλο επιπεδο και με πολλες προσφορες!! Θέλει πολύ δουλειά ακόμη....και στο site και στις τιμές...Βλέπω να καταντά όπως στον προκάτοχο του shop21... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Λέει ότι είναι beta έκδοση οπότε να δούμε πότε θα την τελειοποιήσουν. Σαν σχεδίαση πάντως θέλει ακόμη δουλειά πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Είναι πολύ, μα πάρα πολύ πρόχειρο. Απίστευτο για ένα μαγαζί ιδιοκτησίας ενός τόσο μεγάλου ομίλου. Δείτε και αυτό: http://img8.imageshack.us/img8/3504/screenshot20100516at241.png :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Είναι πολύ, μα πάρα πολύ πρόχειρο. Απίστευτο για ένα μαγαζί ιδιοκτησίας ενός τόσο μεγάλου ομίλου. Δείτε και αυτό: http://img8.imageshack.us/img8/3504/screenshot20100516at241.png :D Το ρημάδι το copypaste!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Α τόση προχειρότητα. Και μένα μου έκανε εντύπωση, τη Δευτέρα που μπήκα, κοίταξα στις τηλεοράσεις και δε βρήκα ούτε κατηγοριοποίηση κατά ίντσες, ούτε ταξινόμηση κατά αύξουσα τιμή. Και γενικά το site αργούσε. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 (edited) Α τόση προχειρότητα. Και μένα μου έκανε εντύπωση, τη Δευτέρα που μπήκα, κοίταξα στις τηλεοράσεις και δε βρήκα ούτε κατηγοριοποίηση κατά ίντσες, ούτε ταξινόμηση κατά αύξουσα τιμή. Και γενικά το site αργούσε. Δώσανε πόσα λεφτά για διαφήμηση στην τηλεόραση και δεν φρόντισαν να έχουν έτοιμο το site, ακόμα beta φάση είναι.... Δεν ξέρω αν το κάνανε από σπάσιμο στα άλλα καταστήματα αλλά πχ plaisio, multirama, eshop, skroutz καλύτερες σελίδες έχουν, με επιλογή κατασκευαστή, τιμής, χαρακτηριστικών και είναι και πιο ελαφριές..... edit:βάλανε και αυτοί τώρα τις επιλογές αυτές που κοίταξα σήμερα. Edited May 20, 2010 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Έχει παραγγείλει κανείς από το getitnow; Είναι αξιόπιστο; Παραδόσεις προοιόντων κάνουν σίγουρα; ή λένε τελειώσαν τα προιοντα και μένει ο πελάτης ξεκρέμαστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Έχει αγοράσει μια ξαδέρφη μου απο εκεί & μου είπε ότι είναι αξιόπιστο , ότι εάν δεν σου αρέσει μπορείς να το επιστρέψεις πίσω βέβαια με την προυπόθεση να είναι κλειστό κλπ , εγώ μπήκα αλλά όπως λένε και πιο πάνω είναι πολύ αργό σαν site . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts