Guest powerulez Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 ti epe3ergasti xrisimopia to tilefono? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzaman Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 file powerulez to exw dei se photo kai arketa pio lepto apo to 6600... Παράθεση >>ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 ρε παιδια αυτο που ειπωθηκε πιο πριν οτι οι photos "κοκκινιζουν" σε χαμηλο φωτισμο ισχυει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Όχι, freddara, στο δικό μου τουλάχιστον δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δοκίμασα να τραβήξω φωτογραφία σε πολύ χαμηλό φωτισμό (το δωμάτιό μου με σχεδόν κλειστό το πατζούρι) και βγήκε πεντακάθαρη. Σε πάρα πολύ χαμηλό φωτισμό με ενεργοποιημένη την νυχτερινή λήψη, τα αποτελέσματα ακόμα καλύτερα. Η νυχτερινή του λήψη είναι άκρως εντυπωσιακή. Μόνο που πρέπει να είναι και θέμα και κινητό εντελώς ακίνητα γιατί ο ρυθμός ανανέωσης πέφτει αισθητά. Σε αποζημιώνει όμως το οτι κάνει τη νύχτα μέρα. Οι φωτο στον υπολογιστή φαίνονται πολύ ωραίες, σε 4x μεγένθυση πιξελιάζουν ελάχιστα, σε αποδεκτόπάντα βαθμό. Αν σκεφτούμε οτι είναι κινητό και μάλιστα smartphone, τότε δεν πρέπει να έχουμε κανένα απολύτως παράπονο ιγια την κάμερά του. powerulez ο επεξεργαστής του είναι ίδιος με του 6600. Στα 104Mhz. H RAM του, όπως έχω γράψει παραπάνω 9ΜΒ και μειώνεται λίγο με κάθε εφαρμογή που εγκαθιστάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 mirror, sta amr kamia fora (se kapoia files) kani afto pu les. epitelus elisan to bug pu ixan ola ta s60 ws twra: to up-down list :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Σε wav και Mp3 ήχους δεν στο κάνει; Εμένα αυτοί με ενδιαφέρουν και μου το κάνει. Πάντως δε λέει να χρησιμοποιείς mp3 γιατί χτυπάει χαμηλά. Το μοναδικό προβληματάκι που έχω βρεί ως τώρα. Κατα τ'άλλα τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 495 ευρώ είναι η επίσημη τιμή της Alpha Copy... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (10 Ιούν. 2004 , 12:54) Άριστο! Πόσταρω από τον όπερα του! Πραγματικά άριστη ποιότητα κατασκευής! Aυτο του ελειπε με τα λεφτα που στοιχιζει :p (Δεν εχασες παντως ευκαιρια , το πηρες και αυτο :p :p) Παντως , οντως η ποιοτητα των πλαστικων ειναι αρκετα καλη ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι ειναι x-press on καλυμματα . Τα εχω βγαλει αρκετες φορες και παλι δεν τριζει (ακομα) . Τον Οpera που τον βρηκες ρε? Φιξ στις 4 αυριο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (10 Ιούν. 2004 , 16:49) Όχι, freddara, στο δικό μου τουλάχιστον δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δοκίμασα να τραβήξω φωτογραφία σε πολύ χαμηλό φωτισμό (το δωμάτιό μου με σχεδόν κλειστό το πατζούρι) και βγήκε πεντακάθαρη. Σε πάρα πολύ χαμηλό φωτισμό με ενεργοποιημένη την νυχτερινή λήψη, τα αποτελέσματα ακόμα καλύτερα. Η νυχτερινή του λήψη είναι άκρως εντυπωσιακή. Μόνο που πρέπει να είναι και θέμα και κινητό εντελώς ακίνητα γιατί ο ρυθμός ανανέωσης πέφτει αισθητά. Σε αποζημιώνει όμως το οτι κάνει τη νύχτα μέρα. Οι φωτο στον υπολογιστή φαίνονται πολύ ωραίες, σε 4x μεγένθυση πιξελιάζουν ελάχιστα, σε αποδεκτόπάντα βαθμό. Αν σκεφτούμε οτι είναι κινητό και μάλιστα smartphone, τότε δεν πρέπει να έχουμε κανένα απολύτως παράπονο ιγια την κάμερά του. powerulez ο επεξεργαστής του είναι ίδιος με του 6600. Στα 104Mhz. H RAM του, όπως έχω γράψει παραπάνω 9ΜΒ και μειώνεται λίγο με κάθε εφαρμογή που εγκαθιστάς. Η ποιοτητα των φωτογραφιων "χανει" λιγο μονο σε συνθηκες δωματιου με οχι και τοσο καλο φωτισμο . Αυτο παντα σε συγκριση με το 6600 , αφου τα εχω διπλα διπλα :) Οντως ομως η ποιοτητα ειναι σχετικα καλυτερη σε κανονικες συνθηκες , και το night mode ειναι και παλι πολυ καλο . Το frame rate μπορει να πεφτει αισθητα , αλλα και παλι δεν το αποτελεσμα σε ικανοποιει . Το οτι ειναι τον ιδιο ανισχυρο επεξεργαστη με το 6600 , το παρατηρεις μονο σε μερικα σημεια οπου φαινεται για αλλη μια φορα οτι ηθελε λιιιιγα ακομα Mhz . Π.χ. η αποθηκευση και επεξεργασια μιας φωτογραφιας πριν σου επιτρεψει να βγαλεις την επομενη ειναι μια χρονοβορα διαδικασια σε σχεση με οτι ειχαμε συνηθισει . Η RAM μειωνεται ελαχιστα αν εγκαταστησεις κατι , μονο και μονο επειδη αυτο το κατι πρεπει να το εμφανισει στο μενου , και η οθονη αυτη οπως και ολοκληρο το .exe αρχειακι του μενου αυξανεται λιγο σε μεγεθος . :) Δοκιμασε ομως να ανοιξεις την καμερα , να βγαλεις μια φωτογραφια και ενω την εχεις ανοιχτη δες ποση ελευθερη RAM εχει το κινητο . Για καποιον ανεξηγητο λογο χανεις 4 ΜΒ οσο ειναι ανοιχτη η καμερα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Kala, oloi eseis pou to exete parei pote prlabate na to fortisete? Amesws to anoiksate? To Opera to exei egkatestimeno mesa? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Μπορεις να το χρησιμοποιησεις μεχρι να αδιασει τελειως.Κανεννα κρουσμα με καμμενα πιξελ???....Οταν λες οτι τα μπ3 σαν ηχο κλησης παιζουν χαμηλα...δηλαδη ?χανεις κλησεις?..και επισης η αναπαραγωγη μπ3 σε τι επιπεδο ειναι??.ευχαριστω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αναπαραγωγή mp3 λίγο χειρότερη από 6230... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 poly kaliteri omos apo 6600 sta mp3? equalizer exi? erxonte mazi ta handsfree? apo karta mnimis posa mb ine afti stin siskevasia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Καλύτερο από 6600 στα mp3, equalizer δεν έχει, και hands free δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία. H RSMMC που υπάρχει στη συσκευασία είναι 64 mb... Pas mal... Και η οθόνη του...αχχχ αυτή η οθόνη του... τί πανέμορφα που δείχνει τα πάντα...!!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 n gage paixnidia ta paizei? sxetika me to kleidwmeno bluetooth diladi an pas kai kaneis epilogi eikonwn kai patisei apostoli mesw bluetooth ti se bgazei kai den se afinei na steileis? kala kai pws tha paizeis paixnidia mesw bletooth? poso diarkeis videa grafei me analisei 176x144? Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 adaptoraki gia tin rsmmc pou na tin kani mmc kanoniki iparxi pouthena? i tha prepi na pername ta mp3 meso tou bt? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Υπάρχει μέσα στη συσκευασία... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 η ποιοτητα του βιντεο καλη ειναι????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος superfot (10 Ιούν. 2004 , 19:15) n gage paixnidia ta paizei? sxetika me to kleidwmeno bluetooth diladi an pas kai kaneis epilogi eikonwn kai patisei apostoli mesw bluetooth ti se bgazei kai den se afinei na steileis? kala kai pws tha paizeis paixnidia mesw bletooth? poso diarkeis videa grafei me analisei 176x144? se briskw polu enimeromeno pantos eee? :p to thread ari8mei polu liges selides! mporeis eykola na matheis. pou na ftasei kai ta 200 ti exei na ginei 8ee mou! pali kaystikos ginomai! ti na kanw afou me anagazetee xexexexe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Μπορείτε να ανεβάστε φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με την ψηφιακή κάμερα του 7610 στη σχετική ενότητα του My Gallery, στη διεύθυνση http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/3093 . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostakis (10 Ιούν. 2004 , 20:53) η ποιοτητα του βιντεο καλη ειναι????? Αρκετά καλή... Καλύτερη από 6600... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Το πήρα και εγώ!! Με έχουν καλύψει οι υπόλοιποι!!! Το κινητάκι απλά φυσάει!! Το άσπρο είναι τέλειο!! όταν πας να βάλεις το στερεοφωνικά ακουστικά της Νόκια (Νόκια 7250ί μαζί) μου βγάζει μη υποστηριζόμενο αξεσουάρ. :cry: :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 παιδια το pcswite που εχει ειναι στα ελληνικα?το λεω γιατι ειδα στην σελιδα τις νοκια οτι μπορεις να κατεβασεις οποια γλωσσα θελεις και εχει και την ελληνικη :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (10 Ιούν. 2004 , 16:49) Όχι, freddara, στο δικό μου τουλάχιστον δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δοκίμασα να τραβήξω φωτογραφία σε πολύ χαμηλό φωτισμό (το δωμάτιό μου με σχεδόν κλειστό το πατζούρι) και βγήκε πεντακάθαρη. Σε πάρα πολύ χαμηλό φωτισμό με ενεργοποιημένη την νυχτερινή λήψη, τα αποτελέσματα ακόμα καλύτερα. Η νυχτερινή του λήψη είναι άκρως εντυπωσιακή. Μόνο που πρέπει να είναι και θέμα και κινητό εντελώς ακίνητα γιατί ο ρυθμός ανανέωσης πέφτει αισθητά. Σε αποζημιώνει όμως το οτι κάνει τη νύχτα μέρα. Οι φωτο στον υπολογιστή φαίνονται πολύ ωραίες, σε 4x μεγένθυση πιξελιάζουν ελάχιστα, σε αποδεκτόπάντα βαθμό. Αν σκεφτούμε οτι είναι κινητό και μάλιστα smartphone, τότε δεν πρέπει να έχουμε κανένα απολύτως παράπονο ιγια την κάμερά του. μαλιστα καλα νεα απο την καμερα δηλαδη... thanks.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts