kostakiss Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Απαραδεκτος να μην γνωριζεις , :p :D Με το font remover http://www.zenithcore.com/ ή χρησιμοποιώντας έναν file manager, μετονομάζουμε τον φάκελο C:\system\fonts και κάνουμε επανεκκίνηση στην συσκευή μας. Το σύστημα θα ανιχνεύσει αυτόματα την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά.Τέλος ,σβήνουμε τον μετονομασμένο φάκελλο βασικα εγω προσεχω τι βαζω και δεν το παθα ποτε γι αυτο δεν το ξερα..την αδεφη μου πειτε ..μπηκε σε ενα σιτε και εβαζε οτι υπαρχει :p ολα οκ τωρα..:) δοκιμασα το 2ο με fexplorer αλλα μου λεγε οτι χρησιμοποιειται ιδη..δοκιμασα το πρωτο και ολα οκ! (tnx) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Παιδιά υπάρχει τρόπος να προσπεράσω τον κωδικό κλειδώματος του πληκτρολογίου που έχει το νόκια;Χωρίς να βάλω τον κωδικό βέβαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Παιδιά υπάρχει τρόπος να προσπεράσω τον κωδικό κλειδώματος του πληκτρολογίου που έχει το νόκια;Χωρίς να βάλω τον κωδικό βέβαια! ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΟΚΙΑ Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Και το phoneunlock που το βρίσκω παρακαλώ; Το 7610 έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Ποιό νοκια έχεις? Το 7610 έχω! Δοκίμασες με το mcode/scode? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Μπορείς να βοηθήσεις λίγο γιατί έχω να ασχοληθώ με symbian αρκετά χρόνια!Τι είναι αυτό και τι κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Βάλε αυτό στο κινητό σου http://rapidshare.com/files/5951560/scode.zip.html και δοκίμασε να βάλεις τον κωδικό που σου λέει για ξεκλείδωμα Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Τελείωσε κανενός η μπαταρία στο 7610;;Έχω φτάσει να το φορτίζω 3-4 φορές την ημέρα!Παράξενο μου φαίνεται να τελείωσε τόσο νωρίς μετά από 2,5χρόνια που το έχω;Γνωρίζει κανείς πόσο κάνει μία γνήσια μπαταρία να αγοράσω, και επίσης μία πρόσοψη γνήσιες σε ποιά χρώματα βγαίνουν να πάρω επίσης; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Τελείωσε κανενός η μπαταρία στο 7610;;Έχω φτάσει να το φορτίζω 3-4 φορές την ημέρα!Παράξενο μου φαίνεται να τελείωσε τόσο νωρίς μετά από 2,5χρόνια που το έχω Mηπος το κινητο σου επεσε ποτε μεσα στο νερο? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Mηπος το κινητο σου επεσε ποτε μεσα στο νερο? :) :lol: :lol: :lol: Τι σχέση έχει αυτό? :p Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Παιδια υπάρχει τρόπος τα sms (αυτά που έχουν κάποιο τραγούδι κτλ) να αποθηκεύονται στην κάρτα? Το λέω γιατί χωρίς λόγο η συσκευή μου έχει απασχολημένα 5 mb και μόνο 3 ελεύθερα οπότε οτιδίποτε με μέγεθος π'ανω από 3 δεν μπορώ να το δεχτώ ούτε με bluetooth... Και έχει κανείς ιδέα πως γέμισε? Ουτε βίντεο έχω στη μνήμη του κινητού ούτε εικόνες τίποτα. Και όταν κάνω σάρωση μνήμης μου βγάζει επαφές κτλ που αυτά δεν πιάνουν τίποτα... Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 αν θυμαμαι καλα οι οδηγιες χρησης λυνουν αυτη την απορια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Παιδια υπάρχει τρόπος τα sms (αυτά που έχουν κάποιο τραγούδι κτλ) να αποθηκεύονται στην κάρτα? Το λέω γιατί χωρίς λόγο η συσκευή μου έχει απασχολημένα 5 mb και μόνο 3 ελεύθερα οπότε οτιδίποτε με μέγεθος π'ανω από 3 δεν μπορώ να το δεχτώ ούτε με bluetooth... Και έχει κανείς ιδέα πως γέμισε? Ουτε βίντεο έχω στη μνήμη του κινητού ούτε εικόνες τίποτα. Και όταν κάνω σάρωση μνήμης μου βγάζει επαφές κτλ που αυτά δεν πιάνουν τίποτα... Πας στα μηνυματα και πατας επιλογες>ρυθμισεις>αλλο>μνημη σε χρηση> και βαζεις την καρτα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Ολε... ευχαριστώ πολύ φίλε μου... Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symbian_user Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 το πραγραμματακι Seven Push e-mail το εχει εγκαταστησει κανεις? ειναι στο επισημο site της nokia . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 ρε παιδια 8ελω να παρω μια καρτα μνημη για το 7610 μου...πια με συμβουλευετε να παρω και ποσο εχουν? 512Mb δουλευει ή θα αργει? Παράθεση ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ :kill: :shoot: :up: :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 ρε παιδια 8ελω να παρω μια καρτα μνημη για το 7610 μου...πια με συμβουλευετε να παρω και ποσο εχουν? 512Mb δουλευει ή θα αργει? Μεχρι και 2 Gb μπορεις να παρεις παλικαρι!! Δεν θα κολλαει καθολου. Θα σου προτεινα Kingston η οποια ειναι δοκιμασμενη και ΔΕΝ αντιμετωπισα κανενα προβλημα μεχρι τωρα!:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Φίλε μου ξέρουμε τιμούλα ή που μπορούμε να την βρούμε την συγκεκριμένη?Μιας που την έχεις τεστάρει κιόλας :) Eπίσης κάτι που ρώτησα παραπάνω κάνω σάρωση μνήμης και μου έχει πολύ γεμάτη την μνήμη της συσκευής παρόλο που δεν έχω πράγματα εκεί. Αυτό πως το εξηγειτε? Και τέλος για να κάνω φορματ πως μπορώ να σώσω τις επαφές μου? Μεταφέρονται κάπως στην κάρτα μνήμης? Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Φίλε μου ξέρουμε τιμούλα ή που μπορούμε να την βρούμε την συγκεκριμένη?Μιας που την έχεις τεστάρει κιόλας :) Eπίσης κάτι που ρώτησα παραπάνω κάνω σάρωση μνήμης και μου έχει πολύ γεμάτη την μνήμη της συσκευής παρόλο που δεν έχω πράγματα εκεί. Αυτό πως το εξηγειτε? Και τέλος για να κάνω φορματ πως μπορώ να σώσω τις επαφές μου? Μεταφέρονται κάπως στην κάρτα μνήμης? 1) Koιταξε λιγακι αυτο. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=3694 2) Αν σκεφτεις οτι στη μνημη του τηλεφωνου ειναι οι επαφες, τα μυνηματα, καποιες εικονες και ηχοι απο το εργοστασιο γεμισε η μνημη.. :( :O 3) Ψαξε να βρεις το xcontac για να σωσεις τις επαφες σου πριν το format. :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Παιδιά θέλω μια βοήθεια!Πιστεύω κάποιος ψαγμένος καλά θα μπορέσει να μου δώσει απάντηση!Προσπάθησα να περάσω το καινούργιο mobiluck και έκανε επαννεκίνηση κάθε φορά το κινητό μου :mad: και τώρα βγήκε ανακοίνωση ότι κολλάει στα 6600,7610 αλλά ήταν αργά το κινητό μου κόλλησε και μόνο μια φορά κατάφερα να ανοίξω το κινητό μου όπου και πρόσπάθησα να κάνω αντίγραφα ασφαλείας με το pcsuite(έκδοση 6.82.22 τελευταία δηλαδή) αλλά μέχρι το 40% πήγε και διακόπηκε(είδα όμως ότι αντιγράφηκαν οι επαφές) Αφού έκανα το format στο κινητό πήγα να κάνω επαναφορά αλλά δεν βρίσκει τίποτα!!!Είδα όμως ότι δημιουργήθηκαν μερικά αρχεία για τις επαφές που θέλω οπωσδήποτε!!!Τα αρχεία που δημιουργήθηκαν σε διάφορους φακέλους είναι τα εξής:Documents and settings/xxx/application data/pc suite/to imei mou/και έχει ένα αρχείο contactas.dat επίσης στην διαδρομή: documents and settings/xxx/aplication data/data layer/to imei mou και μέσα έχει έναν φάκελο contactsdb και δύο αρχέία μέσα properties.dat και vcarddb.dta και επίσης στην διαδρομή documenta and settings/xxx/aplication data/nokia/content copier και έχει ένα setting μέσα!! Γνωρίζει κανείς τι μπορώ νά κάνω και να τις μεταφέρω τις επαφές στο κινητό μου?Έκανα επικόλληση το .dat αρχείο μέσα στο C/system/data αλλά δεν γίνεται τίποτα άρα κάτι άλλο πρέπει να κάνω!! Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει γιατί θα χάσω 300επαφές :cry: Και 2ον Γίνεται με κάποιο τρόπο να επέμβω έτσι ώστε να πάω την διάρκεια κλήσεω που είχα π.χ στις 80ώρες με κάποιο τρόπο να πειράξω την registry και ποιό αρχείο είναι αυτό?? Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Παιδες υπαρχει κανενα νεο music player της nokia εκτος απο αυτο που εχει ειδη το 7610 που να κανει για το 7610. το λεω γιατι στο iphone ειδα οτι υπαρχουν τα music player της nokia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Να ρωτήσω ρε παιδιά, ξέρει κανένας αν υπάρχει αναβάθμιση μεταγενέστερη της V 6.0522.0 (02-06-05); Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Να ρωτήσω ρε παιδιά, ξέρει κανένας αν υπάρχει αναβάθμιση μεταγενέστερη της V 6.0522.0 (02-06-05); Κοιταξε εδω λιγακι --> http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php?model=7610 Απ' ο,τι φαινεται, οχι.. :) Αυτη η γραμματοσειρα που χρησιμοποιησες στο post σου ποια ειναι? :O Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Αυτη η γραμματοσειρα που χρησιμοποιησες στο post σου ποια ειναι? :O Trebuchet MS :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Αυτη η γραμματοσειρα που χρησιμοποιησες στο post σου ποια ειναι? :O Με πρόλαβε ο φίλος nikoskat!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts