stelar Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 @MρΖ αν δεν έχεις εγκαταστήσει τίποτα στο κινητό αυτόν τον καιρό και αν δεν έχεις πάρει κανέναν ιό, θα σου έλεγα να κοιτάξεις μήπως σου "έληξε" αυτές τις μέρες κάποια εφαρμογή που είχες εγκαταστήσει παλιότερα, μήπως δημιούργησε αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω. Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε. Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Γνήσιες προσόψεις για το κινητό υπάρχουν με πληκτρολόγιο με τους ελληνικούς χαρακτήρες?και σε ποιά τιμή βγαίνουν? Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 καλημερα παιδια!! χριστος ανεστη κ χρονια πολλα σε ολους!! ειχα βαλει στο 7610 ενα προγραμα ξυπνητηρι για να χω επαναληψη καθημερινα κ τωρα που το εβγαλα κατι εγινε κ εμεινε μεσα η ωρα που χτυπουσε κ τωρα καθε πρωι εχω εγερτηριο θελω δε θελω..:D τι μπορω να κανω να το βγαλω? με το σελεκ που εψαξα λιγο δεν το βρηκα... τι να κανω? κ γενικο ρισετ να κανω να σβηστουν ολα δε με νοιαζει δεν εχω τιποτα μεσα... αλλα πως γινεται? Πρεπει να εχεις βαλει πολλα ξυπνητηρια τα οποια δεν φαινονται. Πηγαινε στις ρυθμισεις αφυπνισης του τηλεφωνου και σβηνε συνεχως ξυπνητηρια μεχρι να μην υπαρχει καθολου αφυπνηση. Εγω ειχα το ιδιο προβλημα με το Ν70 κι ετσι το ελυσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Έπεσε στα χέρια μου ένα Νοκια 7610, και δεν μπορώ να βρω πώς μπορώ να στείλω έναν ήχο midi που έχει μέσα στην μνήμη του. Στην έκθεση των αρχείων δεν εμφανίζει τα midi αρχεία...Μπορείτε να με βοηθήσετε πώς να πάρω το αρχείο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Έπεσε στα χέρια μου ένα Νοκια 7610, και δεν μπορώ να βρω πώς μπορώ να στείλω έναν ήχο midi που έχει μέσα στην μνήμη του. Στην έκθεση των αρχείων δεν εμφανίζει τα midi αρχεία...Μπορείτε να με βοηθήσετε πώς να πάρω το αρχείο ; ΕΔΩ ειναι η απαντηση σου ;) και για να το βρεις αλλα και για να το στειλεις το ιδιο εργαλειο θα χρησιμοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARKIOU Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 μπορω να κανω αναβαθμιση στο 7610 μου μονος μου ή πρέπει να το παω σε καποιο καταστημα ΝΟΚΙΑ αν ξερεται καποιο Site για να κατεβασω την αναβαθμιση πειτε μου Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 μπορω να κανω αναβαθμιση στο 7610 μου μονος μου ή πρέπει να το παω σε καποιο καταστημα ΝΟΚΙΑ αν ξερεται καποιο Site για να κατεβασω την αναβαθμιση πειτε μου Ευχαριστώ Δες στο αναλογο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=123597 Με δικη σου ευθυνη! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Δες στο αναλογο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=123597 Με δικη σου ευθυνη! Nokia BB5 Platform Flashing (6630,6680,N70,N80,N90). Δεν κανει για 7610 Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 παιδια να ρωτησω..γινετε μηπως να αλλαξω το τζαμακι που εχει στην καμερα του 7610?αν ναι ..πως και ποσο κοστιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Καλησπερα. Πως μπορω να μεταφερω τα τηλεφωνα του 7610 στο pc??? (λογικα με το pc suite...):confused: Aλλα, και να ειναι αυτο, δεν ξερω την διαδικασια για να μεταφερω τις επαφες... :wacko: Σημ: Αν τις μεταφερω τις επαφες αυτες διαγραφουν απο το κινητο??? (ναι, μπορει να πεταξα κοτσανα...) Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 παιδια..το τζαμακι της καμερας..εκεινο το μικρο πισω ξερετε αν το αλλαζει νοκια σοπ?και αν ναι ποσο κοστιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Καλησπερα. Πως μπορω να μεταφερω τα τηλεφωνα του 7610 στο pc??? (λογικα με το pc suite...):confused: Aλλα, και να ειναι αυτο, δεν ξερω την διαδικασια για να μεταφερω τις επαφες... :wacko: Σημ: Αν τις μεταφερω τις επαφες αυτες διαγραφουν απο το κινητο??? (ναι, μπορει να πεταξα κοτσανα...) Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη! oxi epilegeis antigrafh apo to kinhto sto pc ;) παιδια να ρωτησω..γινετε μηπως να αλλαξω το τζαμακι που εχει στην καμερα του 7610?αν ναι ..πως και ποσο κοστιζει? format :\ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Καλησπερα παιδες.....με ενοχλουν τακτικα γκομενες με κλησεις απο αποκρυψη...πως μπορω να αποδεχομαι κλησεις μονο απο την λιστα του κινητου?????? ειχα ενα Τ68 παλια που ειχε αποδοχη κλησεων π.χ απο λιστα,απο ολους,απο κανεναν......................please θελω βοηθεια!!!:mad: Παράθεση ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ :kill: :shoot: :up: :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelar Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 @underground, θες να εγκαταστήσεις κάποιο call manager το οποίο μεταξύ άλλων κάνει και αυτή τη δουλειά. Ενδεικτικά έχω δοκιμάσει και έμεινα ευχαριστημένος με 1) interactive voice call manager (IVCM) 2) Advanced Call manager Με αυτές τις εφαρμογές μπορείς να ξεχωρίσεις ποιες κλήσεις θα περνάνε σε σενα, ποιές θα παίρνουν busy tone, ή ποιες θα πηγαίνουν στον τηλεφωνητή της εφαρμογής, που θα είναι εγκατεστημένος στο κινητό σου. Εκτός αυτών έχουν πολλές ακόμα δυνατότητες και τις θεωρώ από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές symbian. Αν σου φαίνονται περιττά όλα αυτά και το μόνο που θες είναι να μην δέχεσαι κλήσεις με απόκρυψη, αυτό μπορεί να το κάνει και το Black list καθώς και το phone pilot. Παράθεση Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω. Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε. Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 format :\ boing..:lol: για δες βρε ξανα τι ρωτησα..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Καλησπερα παιδες.....με ενοχλουν τακτικα γκομενες με κλησεις απο αποκρυψη...πως μπορω να αποδεχομαι κλησεις μονο απο την λιστα του κινητου?????? ειχα ενα Τ68 παλια που ειχε αποδοχη κλησεων π.χ απο λιστα,απο ολους,απο κανεναν......................please θελω βοηθεια!!!:mad: borei kapoios na anevasei kapoio apo auta?? to blacklist to eixa dokimasei ki ego alla elixe i leitourgia tou...:( Παράθεση ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ :kill: :shoot: :up: :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 katevaste to blacklist apo to iphone-forum.org! Einai spasmeno! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 den mporei na anevasei kapoios re paidia ena programmataki na iremiso???:D Παράθεση ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ :kill: :shoot: :up: :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 den mporei na anevasei kapoios re paidia ena programmataki na iremiso???:D Θα ηρεμησεις απο την στιγμή δεν που θα κάνεις μια δωρεάν εγγραφή στο iphone όπως κάνουν όλοι,μην τα θέλουμα όλα έτοιμα. Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές να γεμίζουν τα θέματα με requests εφαρμογών . Υπάρχουν και τα pm. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Θα ηρεμησεις απο την στιγμή δεν που θα κάνεις μια δωρεάν εγγραφή στο iphone όπως κάνουν όλοι,μην τα θέλουμα όλα έτοιμα. Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές να γεμίζουν τα θέματα με requests εφαρμογών . Υπάρχουν και τα pm.εκανα εγγραφη κατεβασα το προγραμματακι αλλα ξερει κανεις πως βαζω τις εισερχομενες κλησεις με αποκρυψη να απορριπτονται??? ειναι το smart call manager version 5.22.8 επισης εχω βαλει και το black lister 1.2 αλλα δεν ξερω με ποιον τροπο θα απορριπτω κλησεις με αποκρυψη...:( Λοιπον: Το προβλημα των κλησεων με αποκρυψη αποτελει πλεον παρελθον για εμενα και το 7610 μου:lol: Μετα απο ψαξιμο και δοκιμες διαφορων προγραμματων κατεληξα στο blacklist pro το οποιο σου δινει την δυνατοτητα να δεχεσαι κλησεις μονο απο την λιστα των τηλεφωνων σου.....αρα οι κλησεις με αποκρυψη :ninja: παιρνουν.....:up: υ.γ το προγραμματακι λειτουργει και σε:Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682, Nokia 6630, Nokia 6670, Nokia 7610, Nokia N70, Nokia N90, Nokia 6260, Nokia 3230, Nokia 6620, Panasonic X800, Panasonic X700, Nokia 6600, Nokia 3620, Nokia 3660, Nokia 3600, Nokia 7650, Nokia 3650 Παράθεση ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ :kill: :shoot: :up: :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stams_23 Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 παιδια να ροτησω κατι και εγω? που μπορω να βρω ενα καινουργιο παιχνιδι για symbian 7610 που σκοτωνεις κουνουπια με την καμερα του κινητου? αμα το εχει κανενασ ασ μου το στειλει στο: stams_23@yahoo.gr η ας μου πει σελιδα να το κατεβασω... ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Μετα απο 2 μερες χρησης του blacklistpro πλεον δεν λειτουργει σωστα τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια??? το εκανα απεγκατασταση και το ξαναεστειλα αλλα τιποτα....πρωτα οι κλησεις με αποκρυψη χτυπουσαν 2 φορες και μετα εκανε ηχο κατειλημενου επειδη τις απεριπτε τωρα ομως περνεις με αποκρυψη και χτυπαει κανονικα....:worry: επισης εχω εγκαταστησει και το camerafx pro 2.60 ξερει κανεις πως μπορω να το χρησιμοποιησω γιατι λεει trian ends in 1 day και ειναι *****ed και καλα....στις οδηγιες λεει οταν εμφανισει αυτο το μηνυμα να κλεισεις την εφαρμογξ και να την ανοιξεις παλι αλλα δεν γινεται τιποτα... Παράθεση ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ :kill: :shoot: :up: :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Ρε παιδια οποιος ξερει ας βοηθησει λιγο στο προβλημα της καμερας....:confused: Παράθεση ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ :kill: :shoot: :up: :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση για το 7610? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_perf3ct Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση για το 7610? Νομίζω ειναι η RH-51 v6.0522.0 http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php Ελπίζω να βοήθησα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts