mirrorofsorrow Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Βάλε την ένταση δύο επίπεδα πριν το τέλος και όχι στο προτελευταίο επίπεδο. Εως τώρα, είναι ο μόνος τρόπος να ακούγεται το ίδιο δυνατά ο ήχος κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 απενεργοποιησε την δονηση και βαλε την ενταση στο τερμα ετσι θα ακουγετε δυνατα απο την αρχη...;) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (18 Σεπ. 2004 , 18:51) απενεργοποιησε την δονηση και βαλε την ενταση στο τερμα ετσι θα ακουγετε δυνατα απο την αρχη...;) Την δόνηση την θέλω!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Παιδια μπορουμε να βαλουμε λεξικο στο κινητο?Αγγλοελληνικο και το αντιστροφο.Αν ναι,που μπορω να το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος billys_541 (18 Σεπ. 2004 , 23:01) Παιδια μπορουμε να βαλουμε λεξικο στο κινητο?Αγγλοελληνικο και το αντιστροφο.Αν ναι,που μπορω να το βρω? Yπάρχει το Slovo-Ed από jojo. Υπάρχει κλασικά στο IRC και δεν ξέρω αν υπάρχει και στα groups του asymvivastos. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (18 Σεπ. 2004 , 23:04) Yπάρχει το Slovo-Ed από jojo. Υπάρχει κλασικά στο IRC και δεν ξέρω αν υπάρχει και στα groups του asymvivastos. ;) Το IRC δεν μπορω να το καταλαβω.Εχω προσπαθησει να μπω και χαθηκα εντελως.Αν το εχει καποιος θα τον παρακαλουσα να στειλει PM.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikos2004dj (18 Σεπ. 2004 , 15:11) απο μαγαζι στην Ελλαδα συγκεκριμενα θεσ/νικη το πηρα.οχι το πληκτρολογιο δεν εχει ελληνικους χαρακτηρες. Τοτε εχω την εντυπωση οτι ειναι παραεισαγωγης. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bretannos Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (18 Σεπ. 2004 , 15:36) Εμένα το κάνειο και στα mp3 αλλά όχι σε όλα. Σε ορισμένα κομμάτια μόνο. Δεν έχω ανακαλύψει που οφείλεται αυτό και απο τι εξαρτάται στο αν θα στο κάνει ή όχι. Τα δύο κομμάτια έχουν ίδια ποιότητα και σχεδόν ίδια διάρκεια. Παράξενο. Pantou exei to idio problhma, alla apo oti blepw otan paizei o media player tou kinhtou kapoio mp3 128Kbps den exei problhma, otan bazw kapoio 160ari 'h 192ari, o hxos xalaei... Elpizw na ftiaxtei me kapoio new firmware... kapote ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος billys_541 (18 Σεπ. 2004 , 23:01) Παιδια μπορουμε να βαλουμε λεξικο στο κινητο?Αγγλοελληνικο και το αντιστροφο.Αν ναι,που μπορω να το βρω? Το λεξικο μπορεις να το κατεβασεις απο ΕΔΩ και το cr@ck απο ΕΔΩ . ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bretannos (19 Σεπ. 2004 , 01:02) Pantou exei to idio problhma, alla apo oti blepw otan paizei o media player tou kinhtou kapoio mp3 128Kbps den exei problhma, otan bazw kapoio 160ari 'h 192ari, o hxos xalaei... Elpizw na ftiaxtei me kapoio new firmware... kapote ;) Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για κάποιο bug το οποίο θα λυθεί με το νέο firmaware. Κάτι έχει το κινητό γενικά με τους ήχους είτε αυτοί προέχονται απο κουδούνισμα ή απο αναπαραγωγή μουσικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (18 Σεπ. 2004 , 18:57) Την δόνηση την θέλω!!! μην ημεθα και πλεονεκτες μην τα θελουμε ολα δικα μας :p :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bretannos Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (19 Σεπ. 2004 , 04:15) Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για κάποιο bug το οποίο θα λυθεί με το νέο firmaware. Κάτι έχει το κινητό γενικά με τους ήχους είτε αυτοί προέχονται απο κουδούνισμα ή απο αναπαραγωγή μουσικής. Swsth anaparagwgh kanei MONO me to ultramp3, akoma kai sta 192Kbps den exei kanena problhma... ara einai o tropos pou ftaiei ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 ara ama balume to ultra mp3 sto kinito 8a ta pezi mia xara xoris diakopes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 pos mporw na kanw back up tis epafes pou vriskontai stin mnimi tou tilefonou kai oxi tis sim;;;euxaristw :D Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 pws tha katalavw an to kin mou exei dialer;;;ebala ena game mosquito...alla einai sta germanika... :( to xei kaneis sta agglika;;pm me Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (19 Σεπ. 2004 , 09:08) μην ημεθα και πλεονεκτες μην τα θελουμε ολα δικα μας :p :p χα χα...καλό! :D :p :) :rolleyes: :alien: :happy: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zipperant (19 Σεπ. 2004 , 13:45) pos mporw na kanw back up tis epafes pou vriskontai stin mnimi tou tilefonou kai oxi tis sim;;;euxaristw :D Με τις εφαρμογες contact manager & smartVcard. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 pou tis vriskw;;tis parapanw efarmoges;; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zipperant (19 Σεπ. 2004 , 15:09) pou tis vriskw;;tis parapanw efarmoges;; Κοιταξε στα groups που εχουνφτιαξει αρκετα παιδια πχ,asymvivastos, αλλιως,pm me your mail. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (18 Σεπ. 2004 , 23:44) Τοτε εχω την εντυπωση οτι ειναι παραεισαγωγης. Και το δικό μου που πήρα απο την ΤΙΜ δεν έχει ελλ. χαρακτήρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bretannos Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreas443 (19 Σεπ. 2004 , 09:27) ara ama balume to ultra mp3 sto kinito 8a ta pezi mia xara xoris diakopes Akribws... Gia ta mp3 pou bazoume san ringtones kalo einai na exoun poiothta to poly 128K wste na mhn akougontai me diakopes kai enoxlhtika tsik tsik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 pedia exo dosi tin paragelia idi kai apo avrio tha ime ena polyeftixismenos elpizw katoxos tou 7610 :D iparxi kati pou prepi na prose3w kata tin proti fortisi i kati allo pou tha xriazete rithmisi stin arxi gia tin sosti litourgia tou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zipperant (19 Σεπ. 2004 , 13:57) pws tha katalavw an to kin mou exei dialer;;;ebala ena game mosquito...alla einai sta germanika... :( to xei kaneis sta agglika;;pm me Αυτό που έχει dialler είναι cr@cked by soddom. Kάπως έτσι αν θυμάμαι καλά. Τα υπόλοιπα είναι ΟΚ. Πάντως το πρόγραμμα εί ναι εντελώς άχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksssk Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Κατα πασα πιθανοτητα θα το χτυπησω κι εγω το 7610 γιατι το πηρε ενας φιλος και επαθα την πλακα μου!! Θελω να ρωτησω τωρα μετα απο λιγο καιρο που το εχετε τι σχεση εχει η μπαταρια με του 6600?Κραταει περισσοτερο? Οι περισσοτερες εφαρμογες του 6600 παιζουν κανονικα?Κανενα απο τα ''σπαστικα'' προβληματα της νοκια που λυνετε με αναβαθμιση? :) Παράθεση Konstantinos http://briefcase.pathfinder.gr/download/kostas_kostas/21443/337474/0/GR-FLAG.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ksssk (19 Σεπ. 2004 , 22:26) Κατα πασα πιθανοτητα θα το χτυπησω κι εγω το 7610 γιατι το πηρε ενας φιλος και επαθα την πλακα μου!! Θελω να ρωτησω τωρα μετα απο λιγο καιρο που το εχετε τι σχεση εχει η μπαταρια με του 6600?Κραταει περισσοτερο? Οι περισσοτερες εφαρμογες του 6600 παιζουν κανονικα?Κανενα απο τα ''σπαστικα'' προβληματα της νοκια που λυνετε με αναβαθμιση? :) πλεον σχεδον ολες οι εφαρμογες του 6600 τρεχουν κανονικα και στο 7610 χωρις κανενα προβλημα.... και οσες παλιοτερες δεν τρεχουν(πχ smart answer) ηδη εχουν βγει οι κανουργιες εκδοσεις που δουλευουν στο 7610 ρολοι.... κανενα επισης απο τα γνωστα προβληματα του 6600 δεν υπαρχει στο 7610... ισα ισα το κινητακι ειναι ταχυτατο σταθερο και γενικα πεταει.... η μπαταρια μου φαινεται ελαφρως καλυτερη... γενικα ειναι το 6600 οπως θα πρεπε να ειναι απο την αρχη(με εξαιρεση τον Mono ηχο).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts