xagios Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostakiss (16 Σεπ. 2004 , 14:37) guys na rwtisw kati??? einai kalitero na parw to 7610 voda live h sketo ?? ean oxi giati ?? srry alla 8elw na mou peite akribws giati na mhn to parw me voda live !! Αφου κοστιζουν το ιδιο γιατι να το παρεις live θα εχεις τα σηματα της voda πανω στο κινητο και νομιζω απο ενα 6600 που ειχα στην μεταβαση θα εχεις ολες της υπηρεσιες του live αν δεν σε ενοχλουν αυτα και η τσαμπα διαφημιση που θα κανεις παρε το το ιδιο τηλ ειναι Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wraithgr Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Δυστυχώς οι διαφορές δεν περιορίζονται στα λογότυπα αλλά επεκτείνονται και στο μενού του κινητού που είναι (κατά γενική ομολογία) πιο άσχημο. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν το 7610 που υποστηρίζει themes το ξεπερνάει κάπως το πρόβλημα(τα live 6600 είχαν το αλλαγμένο μενού πάντως). Πάντως προσωπικά θα προτιμούσα (και προτίμησα) ενα κινητό όπως το έφτιαξε η κατασκευάστρια εταιρεία και όχι πειραγμένο εκ των υστέρων από τρίτους Παράθεση Shall I say I was wrong, if I'm right? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Ρε παιδιά, χρησιμοποιεί κανείς το Lifeblog για το PC; Εγώ το εγκατέστησα κανονικά, έχω και directX9 αλλά τίποτα. Τι γίνεται; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (16 Σεπ. 2004 , 22:19) Ρε παιδιά, χρησιμοποιεί κανείς το Lifeblog για το PC; Εγώ το εγκατέστησα κανονικά, έχω και directX9 αλλά τίποτα. Τι γίνεται; :worry: το ιδιο προβλημα εχω και γω.... οτι και αν εκανα οσο και αν προσπαθησα το συγκεκριμενο προγραμματακι δεν μπορεσα να το τρεξω στο pc μου...... περιεργα πραγματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (16 Σεπ. 2004 , 13:44) Ρε παιδία εγώ είχα κατεβάσει κάτι λογότυπα σε μορφή *.nol *.ngg. Πώς θα τα κάνω λογότυπα στο κινητό μου? Το πρωτο ειναι για λογοτυπο δικτυου και το δευτερο λογοτυπο ομαδας. Και τα δυο ομως αφορουν νοκια τηλεφωνα παλιοτερης γενιας πχ,8850,8210,8310,5210 κλπ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (16 Σεπ. 2004 , 23:58) Το πρωτο ειναι για λογοτυπο δικτυου και το δευτερο λογοτυπο ομαδας. Και τα δυο ομως αφορουν νοκια τηλεφωνα παλιοτερης γενιας πχ,8850,8210,8310,5210 κλπ... Κατάλαβα...δηλαδή άδικος κόπος...να σαι καλά.ευχαριστώ Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (17 Σεπ. 2004 , 00:37) Κατάλαβα...δηλαδή άδικος κόπος...να σαι καλά.ευχαριστώ λογοτυπα υπαρχουν πολλα στο myphone http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/513 :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Θενκς πάρα πολύ! αλλά αυτά όμως έχουν λευκό background με τα διάφορα θέματα! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (15 Σεπ. 2004 , 20:38) Guys ποιά είναι η τελευταία έκδοση firmwire που κυκλοφορεί; Και κάτι άλλο. Το κλείδωμα του BT είναι μόνο για τα midi και τα amr? :worry: Εγω εχω την V 4.0427.0 02-07-04 RH-51 Αγορασμενο από VODAFONE SHOP BΕΙΚΟΥ 18 ΓΑΛΑΤΣΙ στις 13-09-04 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 προφανώς αυτη είναι η εκδοση για VODAFΟΝΕ LIVE. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ V 4.0421.4 22-5-04 Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 rs-mmc kikloforoun stin agora;;;timoules....; thanx :D Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (16 Σεπ. 2004 , 22:19) Ρε παιδιά, χρησιμοποιεί κανείς το Lifeblog για το PC; Εγώ το εγκατέστησα κανονικά, έχω και directX9 αλλά τίποτα. Τι γίνεται; :worry: Ναι εγώ το χρησιμοποιώ στον υπολογιστή πραγματικά πολύ καλό πρόγραμμα αν και είναι και σε beta έκδοση. Κάνει τέλειο συγχρονισμό με τον υπολογιστή περνάει τις φωτογραφίες και τα βίντεο και τα κατατάσει με χρονολογική σειρά. Επίσης, τα απο΄θηκεύει σε έναν φάκελο μέσα στο πρόγραμμα. Ακόμα, το αντίστοιχο πρόγραμμα για το κινητό είναι και αυτό πραγματικά αξιόλογο και πράγματι κάνει και αυτό εξαιρετική δουλειά. Δυστυχώς, δεν μπορώ να σου απαντήσω με ακρίβεια για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις γιατί δεν προσδιορίζεις το που έχεις το πρόβλημα. Δεν κάνει συγχρονισμό; Δεν ''βλέπει'' το κινητό; Υπάρχει πρόβλημα στον συγχρονισμό; Η νόκια πάλι μεγαλούργησε δημιουργώντας το Lifeblog!!! :) I' am back! ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Κι εγώ επιχείρησα να το χρησιμοποιήσω μια φορά.... κι εμένα κάτι για το DirectX μου έλεγε και για την κάρτα γραφικών... Μπορεί η κάρτα γραφικών σου να φταίει γι αυτό... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palaboul156 Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 καλησπερα παιδια!Το πηρα και εγω το 7650. Ειμαι παραπολυ ευχαριστημενος .Το μονο μου προβλημα ηταν πως για να δουλεψει το pc suite ζηταγε τουλαχιστον service pack 1 . εβαλα το 2 και ολα καλα. Το μονο που κανει ειναι οτι σε ορισμενες εφαρμογες , πχ αναγνωση μηνυματων , και επαφων , λεει πως........... χαχαχαχαχα... το pc suite δεν εκρινεται για την συγκεκριμενη συσκευη... Αν ειναι δυνατον.. Εχψει τυχει ακι σε καποιον αλλον ??????? Ρε παιδια δε ξερω... Κουλα πραγματα.. το ιδιο το cd δεν εγκρινεται για το 7610??? Δε ξερω τι να κανω.. Αυτα.. Αν εχετε την καλοσυνη στειλτε μου ενα pm γιατι μπαινω απο wap λογω προβληματων με το ιντερνετ....!!! Αυτα... Βοηθηστε με λιγακι... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (17 Σεπ. 2004 , 12:32) Ναι εγώ το χρησιμοποιώ στον υπολογιστή πραγματικά πολύ καλό πρόγραμμα αν και είναι και σε beta έκδοση. Κάνει τέλειο συγχρονισμό με τον υπολογιστή περνάει τις φωτογραφίες και τα βίντεο και τα κατατάσει με χρονολογική σειρά. Επίσης, τα απο΄θηκεύει σε έναν φάκελο μέσα στο πρόγραμμα. Ακόμα, το αντίστοιχο πρόγραμμα για το κινητό είναι και αυτό πραγματικά αξιόλογο και πράγματι κάνει και αυτό εξαιρετική δουλειά. Δυστυχώς, δεν μπορώ να σου απαντήσω με ακρίβεια για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις γιατί δεν προσδιορίζεις το που έχεις το πρόβλημα. Δεν κάνει συγχρονισμό; Δεν ''βλέπει'' το κινητό; Υπάρχει πρόβλημα στον συγχρονισμό; Η νόκια πάλι μεγαλούργησε δημιουργώντας το Lifeblog!!! :) I' am back! ;) Το πρόγραμμα δεν ανοίγει καθόλου. Μου βγάζει error οτι δεν μπορώ να το ανοίξω και λέει να κάνω restart τον υπολογιστή ή να κάνω reinstall το πρόγραμμα. Θα περιμένω την DSL να κατεβάζω το SP2 μήπως φτιάξει τίποτα. Με παρηγορεί το οτι είναι η beta έκδοση. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος palaboul156 (17 Σεπ. 2004 , 14:02) καλησπερα παιδια!Το πηρα και εγω το 7650. Ειμαι παραπολυ ευχαριστημενος .Το μονο μου προβλημα ηταν πως για να δουλεψει το pc suite ζηταγε τουλαχιστον service pack 1 . εβαλα το 2 και ολα καλα. Το μονο που κανει ειναι οτι σε ορισμενες εφαρμογες , πχ αναγνωση μηνυματων , και επαφων , λεει πως........... χαχαχαχαχα... το pc suite δεν εκρινεται για την συγκεκριμενη συσκευη... Αν ειναι δυνατον.. Εχψει τυχει ακι σε καποιον αλλον ??????? Ρε παιδια δε ξερω... Κουλα πραγματα.. το ιδιο το cd δεν εγκρινεται για το 7610??? Δε ξερω τι να κανω.. Αυτα.. Αν εχετε την καλοσυνη στειλτε μου ενα pm γιατι μπαινω απο wap λογω προβληματων με το ιντερνετ....!!! Αυτα... Βοηθηστε με λιγακι... Σε ολους το κανει αυτο φιλε μου το PC Suite.Για δοκιμασε να κατεβασεις την τελευταια εκδοση του PC Suite απο το επισημο site της Νοκια. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zipperant (17 Σεπ. 2004 , 08:36) rs-mmc kikloforoun stin agora;;;timoules....; thanx :D το πλαισιο εχει 128αρες με 60-65 ευρω(ή καπου εκει τελος παντων) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris_i Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Εχω Windows98 Και εχω προβλημα στην επικοινωνια με το εξαρτημα USB Τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Πρέπει να έχεις ή Windows XΡ με service pack 1 ή Windows 2000 για να σου δουλέψει το καλώδιο. Οπότε, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι, ή να αλλάξεις λειτοργικό στον υπολογιστή σου ή να συνδέεεις το 7610 σου με άλλον εναλλακτικό τρόπο (bluetooth ή card reader). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 pedia gia sas 8a i8ela na rotiso kati 8elo na balo to smartmovie sto 7610 kai to skeftome giati exo akousi oti parousiazi problima afto ali8ebi aftin tin stigmi exo katebasi ton SmartMovie Converter (Series 60) kai 8a i8ela na mou pite stin ri8misi gia video sta posa kbps prepi na to balo gia na pezi omala to video sto 7610 kai ti ri8misi prepi na kano gia ton ixo efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 paidia epidi thelo skeftomai na paro afto to kinito. sta minimata ipostirizei 160 i 70 xaraktires? Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris_i Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Peite mou kati sas parakalo paixnidia gia 7610 pou akribos pia links tha prepei na akolouthiso? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreas443 (17 Σεπ. 2004 , 16:55) pedia gia sas 8a i8ela na rotiso kati 8elo na balo to smartmovie sto 7610 kai to skeftome giati exo akousi oti parousiazi problima afto ali8ebi aftin tin stigmi exo katebasi ton SmartMovie Converter (Series 60) kai 8a i8ela na mou pite stin ri8misi gia video sta posa kbps prepi na to balo gia na pezi omala to video sto 7610 kai ti ri8misi prepi na kano gia ton ixo efxaristo Φιλε μου κανενα προβλημα δεν δημιουργει το SmartMovie.Το χρησιμοποιω καιρο τωρα. ;) Οσο για ρυθμισεις κοιτα το tutorial του faithless . sexymobile υποστηριζει κανονικα 160 χαρακτηρες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris_i Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 STo 7610 paizei to smartmovie? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Αφου ειπα οτι το χρησιμοποιω,αρα παιζει. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts