Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7610

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikos2004dj (12 Σεπ. 2004 , 17:32)

υπαρχει μηπως e-recorder το οποιο να λειτουργει στο 7610?

Έχω την εντύπωση οτι καμία εφαρμογή της Psiloc δεν εγκαθίσταται στο 7610. :worry:

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikos2004dj (12 Σεπ. 2004 , 17:32)

υπαρχει μηπως e-recorder το οποιο να λειτουργει στο 7610?

Χρησιμοποιησε το PowerDictaphone (version 1.03) της

symbianware

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπερα παιδια. Εχω ενα φιλο που μολλις πηρε το 7610 αλλα δεν μπορει να μου στειλει καθολου φωτο. Λεει οτι ειναι προστατευομενο αρχειο και σταματαει. Επειδη δεν παρακολουθω αυτο το thread,

Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει τι πρεπει να κανει και αν υπαρχουν και αλλα τετοια πραγματα πανω σ'αυτην την την κινηταρα που θα πρεπει να προσεξει?

Με το mobiluck θα μπορει να σου στειλει ολων των format τα αρχεια. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

mprei kapios na mou pei kapia timi giato 7610

http://www.danasoft.com/sig/stoNeheadsgf.jpg

ξερει κανεις το τροπο για να σπουδασω... προσπαθω αλλα δεν τα καταφερνω................

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soul_x2x (13 Σεπ. 2004 , 14:53)

Kατω απο 500 ευρω σε Nokia shop,για την ακριβεια,497

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Μετά από κάποιες μέρες χρήσης νομίζω μπορώ να βγάλω κάποια συμπεράσματα για το κινητο.

Κατ'αρχήν θα ενθουσιάσει αυτούς που ασχολούνται με τη μόδα και είναι λάτρεις του "ωραίου".

Είναι εξαιρετικά κομψό και έχει ταυτότητα. Είναι το κινητό που δεν περνάει απαρατήρητο και όλοι θα ξοδέψουν λίγο χρόνο για να το θαυμάζουν. Δεν υπάρχουν διακρίσειις, δεν είναι ούτε ανδρικό ούτε γυναικείο. Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω του. Στον τομέα εμφάνιση λοιπόν, πάιζει χωρίς αντίπαλο.

Από εργονομία θα το χαρακτήριζα αρκετά καλό. Δεν είναι 6600, αλλά ούτε 3650.

Μια κατάσταση μέτρια και προς τα πάνω. Εύκολα μπορεί κανείς να μάθει το πληκρολόγια, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να το χρησιμοποιήσει. Πολύ μικρά κουμπιά, το ένα δίπλα με μηδενικές αποστάσεις μεταξύ τους. Για να γράψεις μήνυμα πρέπει να κοιτάς το πληκτρολόγιο και να ξέρεις τι πατάς. Το πλήκτρο πέντε κατευθύνσεων είναι επίσης μικρό και κάποιες φορές μπορεί να πατήσεις τα απο κάτω πλήκτρα. Γενικά πάντως τα πλήκτρα μου έδωσαν την αίσθηση οτι βρίσκονται εκεί που πρέπει. Τέλος η κάμερα θα προτιμούσα να βρίσκεται πιο πάνω γιατί όταν το πιάνεις πολλές φορές τα δάχτυλα ακουμπάνε το κάλυμα του φακού της κάμερας.

Το λειτουργικό του απλά άψογο. 2 restarts μέχρι στιγμής επειδή το ζόρισα, αλλά δεν έχει σε καμία περίπτωση τα προβλήματα του SX1 για παράδειγμα. Τα themes δεν το "βαραίνουν" ιδιαίτερα. Τα περισσότερα τουλάχιστον. Η πλοήγηση στο μενού γίνεται γρήγορα χωρίς να περιμένεις να φορτώσουν τα προγράμματα και άλλες περιττές καθυστερήσεις.

Αν κάπου καθυστερεί κάπως περισσότερο είναι στην είσοδο των επαφών και στην εμφάνιση των thumbnails των φωτογραφιών.

Σε γενικές γραμμές είναι γρήγορο αν συνυπολογίσουμε και την ύπαρξη themes.

Μου αρέσει που το scrolling είναι γρήγορο και μπορείς να βρείς αυτό που θέλεις με λίγες κινησεις.

H κάμερα ομολογώ πως δεν περίμενα να είναι τόσο καλή. Ειδικά σε εξωτερικούς χωρους οι φωτογραφίες με εντυπωσίασαν. Περίμενα απλώς να είναι μεγάλες σε μέγεθος και σχετικά θωλές. Ωστόσο είναι πραγματικά καθαρές και εγώ μένω έκπληκτος. Φυσικά είδα την photo και στην οθόνη του κινητού, αλλά και στου υπολογιστή. Το αποτέλεσμα το ίδιο. Τα υπόλοιπα προγράμματα φωτογραφίας δεν αξίζει να προστεθούν γιατί όχι απλώς μειώνουν την ανάλυση αλλά κατά σημαντικό βαθμό και την ποιότητα. To default πρόγραμμα είναι επαρκές αν κάποιος δεν χρειάζεται effects. Φυσικά οι φωτογραφίες είναι μεγάλες σαν αρχεία. Δηλαδή από 200-300KB τις περισσότερες φορές.

Το night mode είναι καλό και τα αποτελέσματα αναμενόμενα δηλαδή μέτρια, όχι σε σύγκριση με άλλες συσκευές αλλά αντικειμενικά σαν φωτογραφίες.

Η ποιότητα κατασκευής του επίσης μου προκάλεσε έκπληξη. Πρώτη φορά χρησιμοποιώ κινητό με προσόψεις και αυτό δεν τρίξει. Κάνουν πολύ καλή εφαρμογή. Ακόμη και το 6600 δεν "κούμπωνε" τόσο καλά στο πίσω μέρος. Στο 7610 δεν κινείται τίποτα σε σημείο που μπορεί κάποιος να αρχίσει να αμφιβάλει αν πράγματι οι προσοψη αλλάζει.Τα κουμπιά έχουν καλή αίσθηση και το πληκτρολόγιο γενικότερα δεν είναι πρόχειρα κατασκευασμένο.

Η μπαταρία δεν είναι καλή για κινητό, αλλά είναι καλή για Smartphone. Δεν είναι στο επίπεδο του P900, αλλά είναι καλύτερη από ένα 6600. Με λίγα λόγια με αρκετή χρήση (ομιλία, μηνύματα, κάμερα, BT) μπορεί να βγάλει 2 μέρες. Είναι μια πρόκληση για μένα να δω πόσο θα παραμείνει ανοιχτό με καθόλου χρήση.

Έχω δοκιμάσει αρκετά τα κινητά, αλλά το Nokia 7610 είναι κάτι ξεχωριστό. Σίγουρα δεν θα το επαιρνα αν δεν με ενδιέφερε η εμφάνιση, αλλά ήταν μια αναπάντεχη έλξη. Νομίζω οτι είναι κατάλληλο για κάποιον που θέλει αρκετές δυνατότητες στο κινητό του και κυρίως εξαιρετική εμφάνιση. Διαφορετικά υπάρχουν και άλλες επιλογές Smartphone που είναι σαφώς καλύτερες όπως 6630. Συσκευές όμως χωρίς ταυτότητα, συσκευές που θα περάσουν απαρατήρητες, συσκευές απλά για να υπάρχουν... :)

Πολυ σωστη και αντικειμενικη η αποψη σου για το 7610

μπορω να πω φιλε johner :cool:

iPhone 5S Space Grey

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (13 Σεπ. 2004 , 20:27)

Πολυ σωστη και αντικειμενικη η αποψη σου για το 7610

μπορω να πω φιλε johner :cool:

Johner support mode on:

Δωστε και κανενα καρμα του παιδιου.Απο πρασινο τον κοκκινισατε. :p

Johner support mode off.

Nexus 4 & iPad mini

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (13 Σεπ. 2004 , 18:21)

Μετά από κάποιες μέρες χρήσης νομίζω μπορώ να βγάλω κάποια συμπεράσματα για το κινητο.

Κατ'αρχήν θα ενθουσιάσει αυτούς που ασχολούνται με τη μόδα και είναι λάτρεις του "ωραίου".

Είναι εξαιρετικά κομψό και έχει ταυτότητα. Είναι το κινητό που δεν περνάει απαρατήρητο και όλοι θα ξοδέψουν λίγο χρόνο για να το θαυμάζουν. Δεν υπάρχουν διακρίσειις, δεν είναι ούτε ανδρικό ούτε γυναικείο. Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω του. Στον τομέα εμφάνιση λοιπόν, πάιζει χωρίς αντίπαλο.

Από εργονομία θα το χαρακτήριζα αρκετά καλό. Δεν είναι 6600, αλλά ούτε 3650.

Μια κατάσταση μέτρια και προς τα πάνω. Εύκολα μπορεί κανείς να μάθει το πληκρολόγια, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να το χρησιμοποιήσει. Πολύ μικρά κουμπιά, το ένα δίπλα με μηδενικές αποστάσεις μεταξύ τους. Για να γράψεις μήνυμα πρέπει να κοιτάς το πληκτρολόγιο και να ξέρεις τι πατάς. Το πλήκτρο πέντε κατευθύνσεων είναι επίσης μικρό και κάποιες φορές μπορεί να πατήσεις τα απο κάτω πλήκτρα. Γενικά πάντως τα πλήκτρα μου έδωσαν την αίσθηση οτι βρίσκονται εκεί που πρέπει. Τέλος η κάμερα θα προτιμούσα να βρίσκεται πιο πάνω γιατί όταν το πιάνεις πολλές φορές τα δάχτυλα ακουμπάνε το κάλυμα του φακού της κάμερας.

Το λειτουργικό του απλά άψογο. 2 restarts μέχρι στιγμής επειδή το ζόρισα, αλλά δεν έχει σε καμία περίπτωση τα προβλήματα του SX1 για παράδειγμα. Τα themes δεν το "βαραίνουν" ιδιαίτερα. Τα περισσότερα τουλάχιστον. Η πλοήγηση στο μενού γίνεται γρήγορα χωρίς να περιμένεις να φορτώσουν τα προγράμματα και άλλες περιττές καθυστερήσεις.

Αν κάπου καθυστερεί κάπως περισσότερο είναι στην είσοδο των επαφών και στην εμφάνιση των thumbnails των φωτογραφιών.

Σε γενικές γραμμές είναι γρήγορο αν συνυπολογίσουμε και την ύπαρξη themes.

Μου αρέσει που το scrolling είναι γρήγορο και μπορείς να βρείς αυτό που θέλεις με λίγες κινησεις.

H κάμερα ομολογώ πως δεν περίμενα να είναι τόσο καλή. Ειδικά σε εξωτερικούς χωρους οι φωτογραφίες με εντυπωσίασαν. Περίμενα απλώς να είναι μεγάλες σε μέγεθος και σχετικά θωλές. Ωστόσο είναι πραγματικά καθαρές και εγώ μένω έκπληκτος. Φυσικά είδα την photo και στην οθόνη του κινητού, αλλά και στου υπολογιστή. Το αποτέλεσμα το ίδιο. Τα υπόλοιπα προγράμματα φωτογραφίας δεν αξίζει να προστεθούν γιατί όχι απλώς μειώνουν την ανάλυση αλλά κατά σημαντικό βαθμό και την ποιότητα. To default πρόγραμμα είναι επαρκές αν κάποιος δεν χρειάζεται effects. Φυσικά οι φωτογραφίες είναι μεγάλες σαν αρχεία. Δηλαδή από 200-300KB τις περισσότερες φορές.

Το night mode είναι καλό και τα αποτελέσματα αναμενόμενα δηλαδή μέτρια, όχι σε σύγκριση με άλλες συσκευές αλλά αντικειμενικά σαν φωτογραφίες.

Η ποιότητα κατασκευής του επίσης μου προκάλεσε έκπληξη. Πρώτη φορά χρησιμοποιώ κινητό με προσόψεις και αυτό δεν τρίξει. Κάνουν πολύ καλή εφαρμογή. Ακόμη και το 6600 δεν "κούμπωνε" τόσο καλά στο πίσω μέρος. Στο 7610 δεν κινείται τίποτα σε σημείο που μπορεί κάποιος να αρχίσει να αμφιβάλει αν πράγματι οι προσοψη αλλάζει.Τα κουμπιά έχουν καλή αίσθηση και το πληκτρολόγιο γενικότερα δεν είναι πρόχειρα κατασκευασμένο.

Η μπαταρία δεν είναι καλή για κινητό, αλλά είναι καλή για Smartphone. Δεν είναι στο επίπεδο του P900, αλλά είναι καλύτερη από ένα 6600. Με λίγα λόγια με αρκετή χρήση (ομιλία, μηνύματα, κάμερα, BT) μπορεί να βγάλει 2 μέρες. Είναι μια πρόκληση για μένα να δω πόσο θα παραμείνει ανοιχτό με καθόλου χρήση.

Έχω δοκιμάσει αρκετά τα κινητά, αλλά το Nokia 7610 είναι κάτι ξεχωριστό. Σίγουρα δεν θα το επαιρνα αν δεν με ενδιέφερε η εμφάνιση, αλλά ήταν μια αναπάντεχη έλξη. Νομίζω οτι είναι κατάλληλο για κάποιον που θέλει αρκετές δυνατότητες στο κινητό του και κυρίως εξαιρετική εμφάνιση. Διαφορετικά υπάρχουν και άλλες επιλογές Smartphone που είναι σαφώς καλύτερες όπως 6630. Συσκευές όμως χωρίς ταυτότητα, συσκευές που θα περάσουν απαρατήρητες, συσκευές απλά για να υπάρχουν... :)

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες σου ,βλεπεις το κινητο μολις χτες κυκλοφορισε και ετσι δεν εχουν την ευκαιρια τα παιδια να μαθουν λεπτομεριες γι αυτο. ειναι και πολυ λιγες ακομα οι σελιδες του thread και δυσκολα καποιος βγαζει συμπερασμα για το 7610.

σαν σοβαρος χρηστης οπως ακριβος θελεις να μας αποδηξεις πως εισαι σε τραβιξε μονο η ομορφια του και μπραβο σου...γινεσαι παραδηγμα για ολους τους hard users.

ετσι να κανεις παντα .

κι οπως χαρακτιριστικα ανεφερες υπαρχουν κι αλλες προτασεις οπως το 6630.

μονο που επειδη αυτο περναει απαρατηριτο δεν αξιζει ουτε να το βλεπεις....

ΣΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (13 Σεπ. 2004 , 20:35)

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες σου ,βλεπεις το κινητο μολις χτες κυκλοφορισε και ετσι δεν εχουν την ευκαιρια τα παιδια να μαθουν λεπτομεριες γι αυτο. ειναι και πολυ λιγες ακομα οι σελιδες του thread και δυσκολα καποιος βγαζει συμπερασμα για το 7610.

σαν σοβαρος χρηστης οπως ακριβος θελεις να μας αποδηξεις πως εισαι σε τραβιξε μονο η ομορφια του και μπραβο σου...γινεσαι παραδηγμα για ολους τους hard users.

ετσι να κανεις παντα .

κι οπως χαρακτιριστικα ανεφερες υπαρχουν κι αλλες προτασεις οπως το 6630.

μονο που επειδη αυτο περναει απαρατηριτο δεν αξιζει ουτε να το βλεπεις....

ΣΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ!!!!

Συγνώμη, αλλά δεν έκανα review, απλά είπα κάποια πράγματα που μου άρεσαν στο κινητό.

Επειδή πολλοί χρήστες βλέπω οτι προβληματίζονται το έκανα για να τους ωθήσω στην αγορά του.

Πράγματι, το στοιχείο της συσκευής που με τράβηξε περισσότερο είναι η εμφάνιση. Όπως ξέρεις για όλα τα άλλα χρησιμοποιώ το PPC, το μόνο που θέλω είναι να τηλεφωνώ και να στέλνω μηνύματα.

Επίσης ο χαρακτήρας του παραπάνω post δεν είναι ενημερωτικός. Δεν προσπαθώ να αναλύσω τις δυνατότητες του κινητού αλλά να εστιάσω στο ανθρωποκεντρικό μέρος, αν υπάρχει αυτό σε μια συσκευή. Απλά θέλησα να πω τις εμπειρίες μου συγκεντρωμένες ωστε να τις δουν και άλλα μέλη.

Δεν μου χρωστάς ούτε σου χρωστάω τίποτα και δεν μου χρωστάς σε τίποτα εμένα και των υπολοίπων χρηστών να διαβάζουμε τα posts γεμάτα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soul_x2x (13 Σεπ. 2004 , 14:53)

Σε καποια μαγαζια στην Μαρνης το πουλανε και 480 euro.

Να ρωτησω κατι?Θελω να μεταφερω τις επαφες στον υπολογιστη και εχω καποιο προβλημα.Αντι για ονομα μου βγαζει ενα αριθμο.Π.χ. επαφη 50.Μεσα δεν εχει κανενα τηλ ουτε κανενα αλλο στοιχειο.Τι πρεπει να κανω?

Βαλε το Contacts Manager και κανε export τις επαφες σε ενα *.csv αρχειο και ανοιξε το στο PC σου με το Excel. ;)

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (10 Σεπ. 2004 , 19:56)

Για δειτε αυτο λετε να ειναι αληθεια ? :worry:

nokia 7610 !!! STEREO HS-3 COMPATIBLE !!!!

http://www.nokia.com/BaseProject/Sites/NOKIA_MAIN_18022/CDA/Categories/Phones/PhoneModels/Nokia7600/Enhancements/Audio/_Content/_Static_Files/enhancements__hs_3_pop.jpg

Δεν δουλεύουν. Τα δοκίμασα σήμερα (μου είχαν μείνει από ενα 7200 που έχασα πριν 2 μήνες) και βγάζει "μη υποστηριζόμενο εξάρτημα"... :mad:

Btw στα BT handsfree ακούγεται ο ήχος όταν παίζει mp3 ή είναι μόνο για τις κλήσεις;

Αναμενόμενο αποτέλεσμα. Το περίμενα οτι θα βγάλει το μήνυμα αυτό. Φαίνεται τυχαίνει σε μερικές συσκευές να παίζει και σε άλλες όχι. Τι μπορεί να είναι όμως αυτό που διαφοροποιεί το ίδιο τηλέφωνο, με το ίδιο firmware, να έχει απόκλιση στην υποστήριξη των εξαρτημάτων; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια λύση.

Σχετικά με την άποψη του φίλου johner για το 7610, πρέπει να δεχτείς φίλε sequent, οτι ο καθένας μπορεί να λέει ελεύθερα τις εντυπώσεις του και τα πιστεύω του για την κάθε συσκυή, είτε είμαστε σύμφωνοι με αυτά, είτε όχι. Για αυτόν τον λόγο υπάρχει το συγκεκριμένο φόρουμ βέβαια. Και πόσο μάλιστα όταν οι απόψεις είναι τόσο όμορφα διατυπωμένες...

Συμφωνώ για τον fashion χαρακτήρα του 7610, διαφωνώ για ό,τι ειπώθηκε για το 6630.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (13 Σεπ. 2004 , 20:21)

άλλες επιλογές Smartphone που είναι σαφώς καλύτερες όπως 6630. Συσκευές όμως χωρίς ταυτότητα, συσκευές που θα περάσουν απαρατήρητες, συσκευές απλά για να υπάρχουν... :)

ωραια αυτα που λες και συμφωνω στα περισσοτερα που αναφερεις αλλα αυτο απο πανο γιατι???

Hi se oloys toys 60arides xixixi oxi re seis se ilikia min treleneste :-)

Mporei na moy pei kapoios ti xriazete gia na trexoyn sto 7610 ta fotofusion,fotowrap, kai fotografer ola ta dowlantisa :-) kai eyxaristo ola ta paidia toy Mirc kai parola ayta den ksekinoyn kan.

naste kala kai kalimara eklepsa 2 lepta apo tin doylia moy gia na sas grapso xixixi xreoste me

Kinitakis

Καλημερα παιδια.Μπορει να μου πει καποιος γιατι οποτε παω στον φακελο που εχω τους ηχους που μου εστειλαν μεσω bt -και προσπαθω να τους αντιγραψω- κολλαει ο υπολογιστης μου και πρεπει να κανω επανεκκινηση?

Σημειωση:ο υπολογιστης κολλαει οταν παω να ανοιξω τον φακελο και γραφει 'η διαδικασια ειναι αδυνατη'.Εχω μεταφερει τους ηχους και σε αλλο φακελο αλλα παλι τα ιδια.Δεν μπορω να τον ανοιξω καν.

Τι μπορω να κανω?

Ευχαριστω πολυ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MavdisEE (14 Σεπ. 2004 , 10:32)

Hi se oloys toys 60arides xixixi oxi re seis se ilikia min treleneste :-)

Mporei na moy pei kapoios ti xriazete gia na trexoyn sto 7610 ta fotofusion,fotowrap, kai fotografer ola ta dowlantisa :-) kai eyxaristo ola ta paidia toy Mirc kai parola ayta den ksekinoyn kan.

naste kala kai kalimara eklepsa 2 lepta apo tin doylia moy gia na sas grapso xixixi xreoste me

Το PhotoFusion και το Face Warping στο 7610 δεν λειτουργουν.Για το Photographer δεν το εχω δοκιμασει αλλα δεν εχει αναφερει καποιος οτι δεν δουλευει.Μηπως εχεις βαλει μαζι και το Camera FX?

AXA NAI ECHO PERASMENO KAI TO KAMERA FX LES GIAUTO TO PHOTOGRAFER NA MIN DOYLEYI XMMMMMM

OSO GIA TA ALLA THA ANAMENOYME BELTIOMENES EKDOSIS KAI TO DIKO MAS "BABY" EXO DIABASI APO TO PAIDIA EDO EINAI APEXTA PROGRAMMATAKIA.

EYXARISTO ASYM.

NA SE KALLA

Kinitakis

Ναι γι'αυτο δεν σου δουλευει.Γινεται καποιο μπερδεμα μεταξυ τους φαινεται.Παντως κανενα απο αυτα δεν βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο το built-in του κινητου.Μονο για τα εφε και τα υπολοιπα που κανουν αξιζουν. ;)