Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7610

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras (17 Αύγ. 2004 , 01:22)

χμμ δεν ξερω φιλε μου αλλα εγω με το π900 δεν ειχα προβλημα ποτε....

ειτε εκανα γρηγορες κινησεις εγω ειτε ο ο αλλος το αποτελεσμα ηταν παντα φοβερο...(εκτος βεβαια απο τις "βραδυνες" ληψεις που εκει εχουμε αλλο προβλημα...)

στο 7610 αν δεν εισαι ακινητος η αν δεν ειναι ειναι ακινητο το "αντικειμενο" που βιντεοσκοπεις το αποτελεσμα ειναι μονο θολουρα...

προχθες για παραδειγμα παιζαμε μποουλινγκ... βιντεοσκοπησα(μαζι με την παρεα μου) για 9 δεπτερολεπτα με 6600 με sagem my 75 και το 7610 μου και ενω ειχα πιο "καθαρη" εικονα η θολουρα και το πιξελιαρισμα σε μενα ηταν τεραστια σε συγκριση με τα αλλα 2 μοντελα... καλα για το 6230 δεν μιλαω καν(το δοκιμασα και αυτο) μιλαμε για καταστροφη...

αν απο την αλλη τραβηξω την "φατσα μου" για παραδειγμα ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο... σπανια ομως κατι δεν ειναι σε κινηση ;)

ειναι κριμα παντως να εχεις 1 mp καμερα και να μην μπορεις να γραψεις σε mp4 τουλαχιστων οπως το π900....

ελπιζω το 6630 να εχει βελτιωση στο θεμα αυτο...

και mp4 να τραβουσε θα αλλαζε τιποτα???

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cocu (17 Αύγ. 2004 , 03:13)

egina kai egw katoxos tou 7610!alla exw ena provlhma exw eggasthsei kanonika to 7610 ston ipologisth!!alla otan anoigw to programma pcsuite den vriskei to kinhto mou!!einai keno!!enw an anoixw ton pinaka elegxou iparxei ekei kanonika!gia modem to iposthrizei mia xara!8a prepei na kanw tipota??epishs sto kinhto mou emfanizei ena symvolo me 2 velakia!!

Εγω κανω το εξης παω πρωτα στον υπολογιστη μου εκει εχει ενα εικονιδιο του τηλ το ανοιγω αν τωρα μου δειξει τις 2 μνημες του κινητου C, E ενταξει μετα ανοιγω το pcsuite και το βρισκει το τηλ
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras (17 Αύγ. 2004 , 01:22)

χμμ δεν ξερω φιλε μου αλλα εγω με το π900 δεν ειχα προβλημα ποτε....

ειτε εκανα γρηγορες κινησεις εγω ειτε ο ο αλλος το αποτελεσμα ηταν παντα φοβερο...(εκτος βεβαια απο τις "βραδυνες" ληψεις που εκει εχουμε αλλο προβλημα...)

στο 7610 αν δεν εισαι ακινητος η αν δεν ειναι ειναι ακινητο το "αντικειμενο" που βιντεοσκοπεις το αποτελεσμα ειναι μονο θολουρα...

προχθες για παραδειγμα παιζαμε μποουλινγκ... βιντεοσκοπησα(μαζι με την παρεα μου) για 9 δεπτερολεπτα με 6600 με sagem my 75 και το 7610 μου και ενω ειχα πιο "καθαρη" εικονα η θολουρα και το πιξελιαρισμα σε μενα ηταν τεραστια σε συγκριση με τα αλλα 2 μοντελα... καλα για το 6230 δεν μιλαω καν(το δοκιμασα και αυτο) μιλαμε για καταστροφη...

αν απο την αλλη τραβηξω την "φατσα μου" για παραδειγμα ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο... σπανια ομως κατι δεν ειναι σε κινηση ;)

ειναι κριμα παντως να εχεις 1 mp καμερα και να μην μπορεις να γραψεις σε mp4 τουλαχιστων οπως το π900....

ελπιζω το 6630 να εχει βελτιωση στο θεμα αυτο...

Re paidia mi trelathoume...travaei to p900 kalitero video????

?to mono sto opoio tha simfwnisw einai auto pou eipe o superfot, oti travaei kalitera kare/sec. Apo poiotita omws einai epeikws xalia.. Eite akiniti, eite oxi i eikona pixeliazei... Sto 7610 toulaxiston ama kineitai exei provlima, to opoio kai pali den einai toso entono oso sto p900. Kai oso afora to mp4, de leei kati... kai to 3gp mpeg-4 den einai, i kkanw lathos? ;)

Το 7610 εκτος απο τα τηλεφωνα το ημερολογιο και τις εργασιες συγχρονιζει με το outlook και τις σημειωσεις ;;;

Re paidia mi trelathoume...travaei to p900 kalitero video????
Βίντεο το Ρ900; :worry: Γιατί έχει κάμερα; :rolleyes: Κοίτα να δεις ρε κάτι πράγματα. Τι μαθαίνει ο άνθρωπος... :rolleyes: Και να φανταστείς το είχα για κάτι μήνες. :D :p

Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας όμως.

geokaza, απ'ότι ξέρω δεν συγχρονίζει τις σημειώσεις. Γιατί, συγχρονίζεις εσύ τον τηλεφωνικό σου κατάλογο με το outlook; Χάνονται μερικά επίπεδα. Εγώ χρησιμοποιώ προγράμματα για αυτόν το σκοπό. Τις σημειώσεις σου, μπορείς να τις σώσεις και σε txt αρχεία και να τα διαβάζεις απο τον υπολογιστή σου.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akaliptosZR (17 Αύγ. 2004 , 04:56)

Mporeis na valeis mia foto apo ta akoustika me to radio? Poso ta pires?

Edo den mporo na bro me tipota... :mad:

τα πήρα στην απιστευτη τιμη των 8 ευρω!! και μπορω να πω οτι ακουγονται πολυ δυνατα και με τελεια ποιοτητα!!

μην ψαχνεις σε καταστημα, μονο σε πλανόδιο θα εχεις την τυχη να βρεις κανενα κομάτι!!οθόνη υγρων κρυστάλων (φωτισμος μπλε electrik :!: !) με αποικώνηση της συχνότητας, προβολή στοιχείων τραγουδιού mp3 που παιζει το κινητο και το καλύτερο ειναι οτι έχει δικιά του μπαταρια! ειναι απλα τρομερο!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/killing4you/21180/302510/0/radio+hands+free.jpg

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Αμάααν, την ξεχείλωσες την σελίδα. :)

Πάρα πολύ όμορφο. Πολύ πρακτικό ακούγεται. Όταν ακούς mp3 ακούγεται τίποτα απο το ηχείο του; Ή απομονώνεται εντελώς ο ήχος απο τα ακουστικά; Γιατί σε ένα αξεσουάρ που δοκίμασα, ακουγόταν και απο ακουστικά και απο ηχείο και ήταν τρομερά σπαστικό. Και κάτι τελευταίο. Για να παίξει καλά, βάζεις απο τις ρυθμίσεις αξαρτημάτων ακουστικά βαρηκοίας ή το αφήνεις όπως έχει στα κανονικά ακουστικά;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (17 Αύγ. 2004 , 17:49)

Αμάααν, την ξεχείλωσες την σελίδα. :)

Πάρα πολύ όμορφο. Πολύ πρακτικό ακούγεται. Όταν ακούς mp3 ακούγεται τίποτα απο το ηχείο του; Ή απομονώνεται εντελώς ο ήχος απο τα ακουστικά; Γιατί σε ένα αξεσουάρ που δοκίμασα, ακουγόταν και απο ακουστικά και απο ηχείο και ήταν τρομερά σπαστικό. Και κάτι τελευταίο. Για να παίξει καλά, βάζεις απο τις ρυθμίσεις αξαρτημάτων ακουστικά βαρηκοίας ή το αφήνεις όπως έχει στα κανονικά ακουστικά;

βαζω ακουστικα βαρηκοηας και ναι δυστοιχως ακουγετε και απο το εξωτερικο ηχειο και απο τα ακουστικα αλλα αυτο λεινετε αμα βγαλεις και ξαναβαλεις το βισμα! ουσιστικα δεν ειναι προβλημα....

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

pedia gia sas skeftome abrio na paragkilo to nokia 7610 kai 8a i8ela na mou pite an iste efxaristimeni apo to kinito i exete antimtopisi kapio problima aftin tin stigmi.Tora exo to p800 to exo peripou 1 xrono ala den me bolebi kai poli giati exi tin o8oni afis.

Akoma exo akousi kati gia to Bluetooth pou exi kapia adinamia metaforas kapion arxion (ali8ebi) to kinito den 8a to paro me sindesi ala oute kai apo vodafone 8a to paro san sketi siskebi den pistebo na ine klidomeno to Bluetooth.Efarmoges gia to kinito iparxoune edo sto forum i prepi na tis agorazo giati sto p800/p900 ebriska edo sto forum mazi me to klidaki tous.Genika 8a i8ela na mou pite an iste efxaristimeni me afto to kinito kai akoma an exete entopisi merika problimata 8a i8ela na ta anaferete.Kati akoma video posi diarkia trabai, exo akousi gia 10 lepta afta ta 10 lepta ine me ixo,i fotografiki mixani ine kali (i fotografies exoun piotita giati sto p800 itan xalia),

kai kati telefteo san ixo klisis ti arxio mporo na balo mono midi i pmoro kai mp3.Kati telefteo stin siskebasia ixe to kalodio USB kai pia prosopsi ixe tin aspri i tin mabri me to kokkino (maresi pio poli i mabri me to kokkino)

Genika 8a mino efxaristimenos ama to paro.

Efxaristo prokatabolika

spacer.png

Ξέχνα ότι ήξερες με το Ρ800. Το 7610 είναι πολύ ανώτερο σε όλα με εξαίρεση τον στερεοφωνικό ήχο κατα την αναπαραγωγή Mp3 που χάνει πολύ.

Απίστευτα εύχρηστο μενού, με μια εφαρμογούλα που στην στέλνουμε στελνεις ότι θέλεις μέσω bluetooth, εφαρμογές υπάρχουν εκατοντάδες, πολύ περισσότερες απο αυτές του Ρ800, και είναι όλες σπασμένες, σαν ήχο κλήσης μπορείς να βάλεις τα πάντα, και mp3 φυσικά, η φωτογραφική του μηχανή είναι απο τις καλύτερες που υπάρχουν αυτή την στιγμή, έχεις 4 ζούμ και στις φώτο και στο βίντεο, 10λεπτά διάρκειας το κάθε βίντεο με ήχο και πολύ καλή ανάλυση αλλά με λίγα καρέ, με μια εφαρμογή που υπάρχει εγκατεστημένη μπορείς πρακτικά να τραβήξεις απεριόριστο βίντεο.

Στο πακέτο σου δίνει το καλώδιο, κάρτα μνήμης 64ΜΒ και 8ΜΒ μνήμης τηλεφώνου, και το pc suite για μεταφορά στον υπολογιστή σου. Κυκλοφορεί η άσπρη και η μαύρη-κόκκινη πρόσοψη, διαλέγεις και παίρνεις. Η τιμή του είναι 490 ευρώ απο νοκια.

Πάρτο με κλειστά μάτια. Μόνο τα mp3 θα σου λείψουν. Κατα τ'άλλα είναι καταπληκτικό. Κορυφαίο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (17 Αύγ. 2004 , 17:35)

τα πήρα στην απιστευτη τιμη των 8 ευρω!! και μπορω να πω οτι ακουγονται πολυ δυνατα και με τελεια ποιοτητα!!

μην ψαχνεις σε καταστημα, μονο σε πλανόδιο θα εχεις την τυχη να βρεις κανενα κομάτι!!οθόνη υγρων κρυστάλων (φωτισμος μπλε electrik :!: !) με αποικώνηση της συχνότητας, προβολή στοιχείων τραγουδιού mp3 που παιζει το κινητο και το καλύτερο ειναι οτι έχει δικιά του μπαταρια! ειναι απλα τρομερο!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/killing4you/21180/302510/0/radio+hands+free.jpg

φιλε μου ετσι και αν μπορουσες να μου βρεις ενα ζευγαρι θα στο αγοραζα στη τριπλη τιμη και....βαλε!!!!

ψαχνω σαν τρελος εδω αλεξανδρουπολη να βρω ακουστικα διπλα αλλα...τιποτα.....

τεσπα καλοριζικο και καλες ακροασεις....

Συγνωμη αν σας φανει ασχετη η ερωτηση αλλα το bluetooth ειναι κλεινομενο σε καποια αρχεια μονο οταν στελνει η' και οταν λαμβανει?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (17 Αύγ. 2004 , 16:50)

Βίντεο το Ρ900; :worry: Γιατί έχει κάμερα; :rolleyes: Κοίτα να δεις ρε κάτι πράγματα. Τι μαθαίνει ο άνθρωπος... :rolleyes: Και να φανταστείς το είχα για κάτι μήνες. :D :p

δεν ξερω ρε παιδια αλλα εμενα μου αρεσε πολυ το βιντεο του π900....

τεσπα γουστα ειναι αυτα....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος billys_541 (17 Αύγ. 2004 , 23:00)

Συγνωμη αν σας φανει ασχετη η ερωτηση αλλα το bluetooth ειναι κλεινομενο σε καποια αρχεια μονο οταν στελνει η' και οταν λαμβανει?

ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα στο να "παρω" οποιοδηποτε αρχειο.....

και οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω τιποτα δεν ειναι στην ουσια κλειδωμενο...

με την καταλληλη εφαρμογη τα παντα στελνονται....

diladi apo oti katalaba to bluetooth ine klidomeno prepi na balo programa sto kinito gia na mporo na stelno arxia

Kala katalaba i oxi

spacer.png

Όταν λαμβάνεις δεν τίθεται θέμα κλειδώματος. Μόνο όταν στέλνεις προσπάθησε να σε περιορίσει η ΝΟΚΙΑ. Αλλά δεν τα κατάφερε. :) :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreas443 (17 Αύγ. 2004 , 23:06)

diladi apo oti katalaba to bluetooth ine klidomeno prepi na balo programa sto kinito gia na mporo na stelno arxia

Kala katalaba i oxi

ειναι κλειδωμενο μονο για καποιες μορφες αρχειων....

βιντεακια εικονες κτλ στελνεις αφοβα....

και παλι οπως ειπωθηκε και πριν με την καταλληλη εφαρμογη ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

φιλε μην κολλας σε αυτο δεν υπαρχει κανενα προβλημα.....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος billys_541 (17 Αύγ. 2004 , 23:11)

Ρωταω γιατι αυριο πρωι μαλλον θα παω να το παρω.480Ε ειναι καλη τιμη?

εννοειται...!!!!

εγω το πηρα 530....

Αν σκεφτείς οτι εγώ το πήρα 524 ευρώ γιατί δεν μπορούσα να περιμένω μια μέρα να το φέρουν στα nokia shops, είναι πάρα πολύ καλά τα 480 που θα δώσεις. Πάρτο, μην το σκέφτεσαι άλλο και μην ρωτάς άλλα. :D :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreas443 (17 Αύγ. 2004 , 23:16)

ego tora to skeftome me afta pou mou ipate me xalai pou den ine kalo sta mp3 kai sto bluetooth

φιλε μου για το mp3 ok(ειναι μαπα) αλλα για το bluetooth ξεχνα το δεν υπαρχει κανενα προβλημα.....