Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7610

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guys μηπως ξερει κανεις πως να κανω αναβαθμιση στο κινητο μονος μου????

Δεν μπορεις μονος ,χρειαζεται ειδικος εξοπλισμος και το καταλληλο s/w

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

re paidia mia xari....exo apelpistei psaxno poso kairo to route66 gia to 7610 alla akri den vgazo.....an borei kapios na me voi8isei stelnontas to mou 8a eimai ipoxreos...please:(
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ :kill: :shoot: :up: :wink:

Οταν λες καταλληλο εξοπλισμο εννοεις το καλωδιο που ηταν μεσα στην συσκευασια?Απο software τι χρειαζομαι?

re paidia mia xari....exo apelpistei psaxno poso kairo to route66 gia to 7610 alla akri den vgazo.....an borei kapios na me voi8isei stelnontas to mou 8a eimai ipoxreos...please:(
Υπάρχει στο πρώτο post αυτού του θέματος... :)

Οταν λες καταλληλο εξοπλισμο εννοεις το καλωδιο που ηταν μεσα στην συσκευασια?Απο software τι χρειαζομαι?
Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα...δυστυχώς το καλώδιο αυτό δεν κάνει, χρειάζεσαι εξοπλισμό που κάνει αρκετές εκατοντάδες ευρώ... :X

file not found...........:(

balte to kapios re paidia me ton xarti tis a8inas....

ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ :kill: :shoot: :up: :wink:

• 3 weeks later...
KalHspera paidia exw brei mia MMC 1 giga tha paiksei sto kinito mas H tha kollaei? to'xei dokimasei kaneis?

trexw mia 512 xwris problHma edw kai kairo...

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/5.0638.3.0.1; 1657) Opera 8.60 [en])

file not found...........:(

balte to kapios re paidia me ton xarti tis a8inas....

h**p://wap.z51.fr/wapz51v3/dlFile.aspx?file_id=17972 εδώ είναι το πρόγραμμα. Για τον χάρτη πρέπει να λειτουργούν τα links εδώ

υπαρχει πουθενα καινουργιο???
Σε VODAFONE LIVE έκδοση υπάρχει εδώ. Για διαθεσιμότητα δεν ξέρω... :O

Μόνο στο e-shop http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000005

[EDIT]Ωχ τώρα το είδα :p

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Σε VODAFONE LIVE έκδοση υπάρχει εδώ. Για διαθεσιμότητα δεν ξέρω... :O

παρα πολυ ακριβο!:( :( :( Γιατι?το ν70 το εχουν 290:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

thanks παντως...:)

ρε παιδια πληκτρα για το 7610 που θα βρω;πηγα στο πλαισιο απο οπου και το πηρα και δεν ειχαν.το κινητο το εχω 3 χρονια σχεδον

ρε παιδια πληκτρα για το 7610 που θα βρω;πηγα στο πλαισιο απο οπου και το πηρα και δεν ειχαν.το κινητο το εχω 3 χρονια σχεδον

nokia shop;) ;)

Δεν μας είπες χρώμα όμως ...

Μπλε

Κόκκινο

Ασιμί

:)

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

δεν το πουλανε πουθενα πια??????:cry: :cry:

Έκανα αόρατο πόστ???

υπαρχουν ακομα nokia shop που να εχουν τη μαυρη προσοψη για το 7610?

Και να μην την έχουν (που δεν νομίζω), την παραγγέλνεις και περιμένεις. ;)

Πάρε και κανένα τηλέφωνο σε κανα Nokia Shop και ρώτα τους. :)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Εδώ και μερικούς μήνες μου αργεί πάρα πολύ να μου τη λίστα με τις εικόνες στην έκθεση, ακόμα και όταν είναι πολύ λίγες. Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει;

Και κάτι ακόμη: Υπάρχει η δυνατότητα κάποιου είδους "αναβάθμισης" του 7610 μου χωρίς ρίσκο;

Εγω στην θεση σου θα εκανα στο τηλ ενα hard format και ενα format στην καρτα για να το ξεκουρασω και να δουλευει καλητερα :rolleyes:

* Πώς θα κάνω format όμως;

* Ποιό είναι το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσω για να το κάνω αυτό; * Είναι compatible με windows vista, μιας και αυτό το λειτουργικό χρησιμοποιώ στο laptop μου;

* Και αφού κάνω format στο τηλέφωνό μου, πώς θα του ξαναπεράσω το symbian; * Και πού θα το βρω για να του το ξαναπεράσω;

Αααυτά τα ολίγα σημεία αν μπορούσε κάποιος ή κάποια να μου "μαρτυρήσει" τις απαντήσεις, θα χαιρόμουν πάρα πολύ, αφού έχω καιρό τώρα που τις ψάχνω και δεν τις βρίσκω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους κάνουν τον κόπο να με βοηθήσουν!:)

* Πώς θα κάνω format όμως;

* Ποιό είναι το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσω για να το κάνω αυτό; * Είναι compatible με windows vista, μιας και αυτό το λειτουργικό χρησιμοποιώ στο laptop μου;

* Και αφού κάνω format στο τηλέφωνό μου, πώς θα του ξαναπεράσω το symbian; * Και πού θα το βρω για να του το ξαναπεράσω;

Αααυτά τα ολίγα σημεία αν μπορούσε κάποιος ή κάποια να μου "μαρτυρήσει" τις απαντήσεις, θα χαιρόμουν πάρα πολύ, αφού έχω καιρό τώρα που τις ψάχνω και δεν τις βρίσκω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους κάνουν τον κόπο να με βοηθήσουν!:)

format γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7370#;)

Το λειτουργικό βρίσκεται μόνιμα στη μνήμη Rom του κινητού και δεν επηρεάζεται ότι κι αν κάνεις. Το φορμάτ επαναφέρει το λειτουργικό από εκεί και δε χρειάζεται να το περάσεις μονη σου!;) ;)

:) :) :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

alex_1992 σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση!!! Θα το δοκιμάσω αυτές τις μέρες κιόλας!

gianpithio σε ευχαριστώ πολύ για την πηγή, με την πρώτη ευκαιρία θα την μελετήσω!

ειναι δυνατον να το εχω το κινητο κοντα 3 χρονια και να χαλαει η μεμβρανη των πληκτρων;ελεος με τη νοκια ολο προβληματα ειναι.εχει καποιος αλλος προβλημα με το δικο του 7610;το ειχα παρει απο το πλαισιο ξερει καποιος ποσα χρονια εχει εγγυηση;εχω χασει το χαρτι της αποδειξης γι'αυτο ρωταω

ειναι δυνατον να το εχω το κινητο κοντα 3 χρονια και να χαλαει η μεμβρανη των πληκτρων;ελεος με τη νοκια ολο προβληματα ειναι.εχει καποιος αλλος προβλημα με το δικο του 7610;το ειχα παρει απο το πλαισιο ξερει καποιος ποσα χρονια εχει εγγυηση;εχω χασει το χαρτι της αποδειξης γι'αυτο ρωταω

λιγα ειναι 3 χρονια δηλαδη; :confused:

1 χρονο εχει..

για νοκια και για κινητο που μου κοστισε 524 ευρω και βεβαια ειναι λιγα τα 3 χρονια ωστε να αρχισουμε να αλλαζουμε πραγματα λογω προβληματων.καποιο αλλο παιδι ελεγε σε ενα μηνυμα οτι εχει καρτα μνημης 512 mb και θελει να τη κανει 1 gb και του ειπαν οτι δε θα εχει προβλημα.λοιπον εχω μεινει τοσο πισω η δε βλεπω καλα;οταν ρωτησα πριν κανα χρονο για καρτα μημης μου ειπαν στη νοκια οτι μπορω να βαλω μεχρι 256 mb μπορει να μου πει καποιος τι ισχυει τελικα;