Jump to content

[Επίσημο] HTC Trophy

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά SOS!!!!!Όπως έπεσα κάτω έσπασε το η οθόνη.Ευτυχώς μόνο το μπροστά τζαμάκι όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν μια χαρά.Μήπως ξέρετε πόσο θα κοστίσει για να το αντικαταστήσω??

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά SOS!!!!!Όπως έπεσα κάτω έσπασε το η οθόνη.Ευτυχώς μόνο το μπροστά τζαμάκι όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν μια χαρά.Μήπως ξέρετε πόσο θα κοστίσει για να το αντικαταστήσω??

http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-HTC-TROPHY-BLACK-TOUCH-SCREEN-DIGITIZER-TOOLS-/130564681709?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item1e6642efed#ht_2056wt_1139

αν πιανει το χερι σου γυρω στα 40€

και φθηνοτερο χωρις οδηγιες

http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Glass-Digitizer-Replacement-HTC-7-Trophy-T8686-/250902500847?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a6af455ef#ht_3532wt_1031

Edited by aquarius1

Aμα το πάω σε κανένα μαγαζί τύπoυ Γερμανού.Πόσο θα μου κοστίσει???Μόνος μ δεν νομίζω να το κάνω.Πιάνει το χέρι μου αλλα δεν το διακινδυνεύω.Επίσης άμα το πάρω αυτό και το πάω να μου το φτιάξουν σε τι πρέπει να πάω??Υπάρχουν μαγαζιά που να έχουν τεχνικούς που μπορούν να το κάνουν αυτο???

Aμα το πάω σε κανένα μαγαζί τύπoυ Γερμανού.Πόσο θα μου κοστίσει???Μόνος μ δεν νομίζω να το κάνω.Πιάνει το χέρι μου αλλα δεν το διακινδυνεύω.Επίσης άμα το πάρω αυτό και το πάω να μου το φτιάξουν σε τι πρέπει να πάω??Υπάρχουν μαγαζιά που να έχουν τεχνικούς που μπορούν να το κάνουν αυτο???

ολο κ καποιος θα υπαρχει , απλα δεν εχω κατι υποψιν μου ...

Οκ ευχαριστω ρε φίλε.Θα πάρω τηλέφωνο και στην ΗΤC Hellas να δω τι θα μου πούνε.Αύριο το πρωί θα πάρω βόλτα και τα μαγαζιά εδω στο Βόλο να ρωτήσω.

Ξέρει κανένας αμα το αφήσω σε κατάστημα τύπου Γερμανός,Vodafone και λοιπά πόσο καιρό θα χρειαστούνε για να το αντικαταστήσουν????

Φιλε μου απευθυνσου στην ace hellas ειναι το επισημο service ,http://www.ace-hellas.gr/support/support_new.asp?by_sup=101&lang=el

γνωμη μου μην πας πουθενα αλλου ουτε στο γερμανο ,ουτε να δοκιμασει καποιος να σου περασει το digitizer αν το αγορασεις μονος σου απο ebay , περσι μου επεσε το htc mini και μου εσπασε και μενα το digitizer, η ace μου ζηταγε 150 ευρω για αντικατασταση οθονης +digitizer πανε set αυτα.Αγορασα το digitizer μονος μου το εφτιαξα με ενα φιλο μου εχασα την εγγυηση εν γνωσει μου, αποτελεσμα μετα απο λιγο καιρο μου χαλασε ο proximity sensor επειδη το τζαμι δεν ειχε κολησει καλα και ασ του ειχα βαλει επιπλεον ταινια διπλης οψεως .Βεβαια μπορει το χειρουργειο να παει καλα και να μην εχεις κανενα προβλημα.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Φιλε μου απευθυνσου στην ace hellas ειναι το επισημο service ,http://www.ace-hellas.gr/support/support_new.asp?by_sup=101&lang=el

γνωμη μου μην πας πουθενα αλλου ουτε στο γερμανο ,ουτε να δοκιμασει καποιος να σου περασει το digitizer αν το αγορασεις μονος σου απο ebay , περσι μου επεσε το htc mini και μου εσπασε και μενα το digitizer, η ace μου ζηταγε 150 ευρω για αντικατασταση οθονης +digitizer πανε set αυτα.Αγορασα το digitizer μονος μου το εφτιαξα με ενα φιλο μου εχασα την εγγυηση εν γνωσει μου, αποτελεσμα μετα απο λιγο καιρο μου χαλασε ο proximity sensor επειδη το τζαμι δεν ειχε κολησει καλα και ασ του ειχα βαλει επιπλεον ταινια διπλης οψεως .Βεβαια μπορει το χειρουργειο να παει καλα και να μην εχεις κανενα προβλημα.

150 ευρω???Δλδ και σε έμενα πρέπει να τα αλλάξουν και τα 2 ή έτσι ήταν στο htc mini???

Εγω 199 έδωσα για το κινητό καινούριο!!!

Στο trophy δεν γνωριζω ποσο στοιχιζει ,καταλαβαινω πως ειναι πολλα τα χρηματα, και εγω 199 το πηρα ,το service οθονη και τζαμι τα αλλαζει πακετο, τα θεωρει ενα εγω το μετανιωσα που δεν το πηγα στο service οπως σου ειπα, εχασα την εγγυηση ,και το χειρουργειο δεν πηγε καλα απο την αποψη του μαιμου τζαμιου. Και τωρα το mini μου κουδουνιστρα , αν σε παιρνει οικονομικα στην ace για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Στην ace να μην παει διοτι θα στοιχισει πιο πολυ απο την αγορα...για το hd2 το πισω καπακι τιτανιου το οποιο το αλλαζεις εσυ θελανε 340ευρω...πηρα δυο γνησια με 20....

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Πήρα στο κέντρο της HTC και μου δώσανε ένα άλλο τηλέφωνο απο αυτό που έχει η ΑCE στην σελίδα που έβαλε το παιδί παραπάνω.

βρε παιδια επειδη δεν ειχα αποθηκευτικο χωρο περασα στο κινητο μου καποια αρχεια για να τα μεταφερω σε αλλο πσ μετα την μεταφορα προσπαθησα να τα διαγραψω αλλα δεν μπορουσα... ολα αυτα τα εκανα με το zune και το usb storage enabler...

τι να κανω????

format παντως οχι...

Μηπως υπαρχει κατι σαν touchxplorer για μανγο????

Παιδια...καλησπερα κ απο μενα...εμενα μου εβγαλε οτι ειναι διαθεσιμη η αναβαθμιση σε Mango χθες 5 του μηνα κανονικα... ξεκιναει πρωτα η εγκατασταση της αναβαθμισης του Zune ( που ειναι κ ελληνικη!)...ολα ΟΚ...μετα που ξεκινησε η εγκατασταση του 7403 και προχωρουσαν τα βηματα κανονικα,το αφησα..κ μετα απο κανα 2+ ωρες που επεστρεψα ηταν ακομα στο βημα 8 απο 9 πανω σε μια επανεκκινηση κ το κινητο κολλημενο στο λογοτυπο HTC της εκκινησης...Επισης στο βημα αυτο ηταν να κανει εγκατασταση την 7720....το αφησα λιγακι ακομα αλλα τιποτα...ωσπου ισως εκανα κ βλακεια κ εβγαλα κ ξαναεβαλα το USB,εκανα εγω επανεκκινηση το κινητο αλλα τιποτα... το κινητο ηταν απειραχτο(κλειδωμενο), στην εκδοση 7392 κ ηταν μπομπα! Τωρα το τηλεφωνο δεν ανοιγει! :mad: Γινεται κατι? Ή αναλαμβανει η ACE??? Ευχαριστω κ συγνωμη αν εχει υποθει το προβλημα κ σας ταλαιπωρω! :D

Καλησπερα σε ολους.

Πηρα χθες κι εγω ενα Trophy απο Vodafone το οποιο εχει περασμενη την 7008 εκδοση. Τρεχω το Zune αλλα μου λεει οτι το τηλεφωνο μου ειναι ενημερωμενο. Δοκιμασα και αυτο το force update αλλα μαλλον χρειαζεται καποια νεοτερη εκδοση για να πετυχει.

Τι κανω τωρα? Θα βγει καποιο update αργοτερα?

EDIΤ: Με force update πηρε προς το παρον την 7392. Δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο, αλλα εβαλα την SIM και ξαναδοκιμασα. Πριν το ειχα χωρις SIM.

EDIT 2: Τελικα με force update εγινε η αναβαθμιση σε Mango. Μονο που ξεχασα να πειραξω την registry για Ελληνικα : (

Edited by EliasKir

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

εχω μερικες αποριε οι οποιες μπορει να εχουν γινει και σε αλλες σελιδες αλλα οπως καταλαβαινετε ειναι επιπονη η διαδικασια αυτη.

1.πως γινετε να στηλω μια φωτογραφια?

2.οταν το συνδεω με τον υπολογιστη μου βγαζει κανονικα οτι συνδεετε αλλα δεν μου βγαζει καποιο φακελο για να μπω στις φωτογραφιες του κινητου.

Nα στείλεις που;

Στο κινητό αυτού που κάθεται δίπλα σου; Με mail. Δεν υποστηρίζεται η μεταφορά αρχείων μέσω bluetooth

Στον υπολογιστή σου; Με mail ή μέσα από το Zune. Το κινητό δεν μπορεί να το δει ο υπολογιστής σαν "σκληρό δισκο", συνεπώς δεν μπορείς να περιηγηθείς στο εσωτερικό του. Δεν ξέρω αν έχεις εμπειρία με iPhone, αλλά δουλεύεουν με τον ίδιο τρόπο. Ότι θες να περάσεις από τον υπολογιστή στο κινητό και τούμπαλι, το κάνεις μόνο μέσω Zune.

Βέβαια αν το ξεκλειδώσεις, μπορείς να περάσεις εφαρμογές τρίτων με τις οποίες μπορείς να περιηγηθείς μέσα στο κινητό, αλλά δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες διότι δεν το έχω κάνει έως τώρα.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

στο κινητου του διπλνου θελω να στηλω τη φωτογραφια. μεσω mail πως γινετε??

το zune ειναι προγραμμα?απο που μπορω να το κατεβασω?

στο κινητου του διπλνου θελω να στηλω τη φωτογραφια. μεσω mail πως γινετε??

το zune ειναι προγραμμα?απο που μπορω να το κατεβασω?

στειλτη mms η με email

με mms η mail ομως θα χρεωθω ε?

το zune τι ειναι?

αν εχεις wifi με mail δεν θα χρεωθεις! το zune ειναι προγραμμα για το pc με το οοιο κανεις συγχρονισμο και update το τηλεφωνο σου

τις φωτογραφιες τις περασα στο πισι επιτυχως

αλλη μια ερωτηση σχετικα με τα παιχνιδια.. τα κατεβαζω απο το marketplace και μου λεει οτι αποθηκευονται στο κινητο.το ανοιγω το κινητο παω στα παιχνιδια αλλα δεν υπαρχουν εκει.