koprodogis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Εαν ειναι σε καποιον ευκολο ας γραψει εν συντομια τι κερδιζει καποιος ξεκλειδωνοντας τη συσκευη. Με τοσες πολλες σελιδες που γραφτηκαν τελευταια εχω χασει λιγο τη μπαλα και ηδη ειμαι αμπαλος απο κινητα. Εαν εχω καταλαβει καλα το ξεκλειδωνουμε για να του περναμε προγραμματακια που δεν ειναι απο το επισημο "μαρκετ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Εαν ειναι σε καποιον ευκολο ας γραψει εν συντομια τι κερδιζει καποιος ξεκλειδωνοντας τη συσκευη. Με τοσες πολλες σελιδες που γραφτηκαν τελευταια εχω χασει λιγο τη μπαλα και ηδη ειμαι αμπαλος απο κινητα. Εαν εχω καταλαβει καλα το ξεκλειδωνουμε για να του περναμε προγραμματακια που δεν ειναι απο το επισημο "μαρκετ". Μόνο και μόνο για τη δυνατότητα πλήρους ελληνικού πληκτρολογίου παντού... αρκεί να μπεις στη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koprodogis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Πολυ βασικο αυτο αλλα περα απο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Να στο θεσω σε περιβαλλον Windows στο desktop. Μπορεις να πειραξεις registry, να βαζεις βγάζεις οτι και οσα προγραμματα θες (χωρις περιορισμους) και γενικα να παραμετροποιείς την συσκευη σου για να την φέρεις εκει ακριβος που θελεις. Το ακριβως ιδιο με το jailbreak χωρις (ακομα) την υπαρξη αναλογου cydia store :) Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Πολυ βασικο αυτο αλλα περα απο αυτο? Πέρα από αυτό υπάρχουν κάποια μικρο-teaks που μπορείς να κάνεις όπως να βάλεις custom ringtones κτλ. Αλλά όπως προείπα μόνο για το πληκτρολόγιο αξίζει το ξεκλείδωμα. Πόσο μάλλον όταν επανέρχεται τόσο εύκολα με μια απλή επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koprodogis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Μια χαρα, ευχαριστω για τις απαντησεις. Να πω την αληθεια αν το παρω δυσκολα να το πειραξω μιας και θελω τα βασικα. Το πληκτρολογιο μονο με ψηνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9westmann Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Παιδια εγω περιμενω το trophy μου σημερα.. Με το που το πιανω βαζω hotmail και τοπος καταγωγης αμερικη !! Και μετα κανω unlock με τον τροπο που υπεδειξε ο colossus σε πιο παλιο ποστ ??? Μετα πρεπει να κανω κατι αλλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Μετα πρεπει να κανω κατι αλλο??? Ναι να ευχαριστειθεις οτι πηρες τετοιο τηλεφωνο σε τετοια τιμη και να χαζογελας καθε φορα που πατας το sleep button για να ξεκλειδωσει η οθονη :lol: Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Φτιάξε έναν λογαριασμό @windowslive.com για να είσαι σίγουρος. Και με ελληνικά regional settings από την αρχή μπαίνεις κανονικά στο market. windowslive.com εχω λογαριασμο και region usa αλλα δεν μπορω να κατεβασω τιποτα free, μου λεει:this item is not available from the marketplace catalogue. Μηπως να κανω καινουριο hotmail? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 windowslive.com εχω λογαριασμο και region usa αλλα δεν μπορω να κατεβασω τιποτα free, μου λεει:this item is not available from the marketplace catalogue. Μηπως να κανω καινουριο hotmail? Ειχα ακριβως το ιδιο πρόβλημα πριν αναβαθμισω σε NoDo. Δοκιμασε αν δεν εχεις αναβαθμισει ακόμα. Αλλιως δεν ξερω :p Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Ειχα ακριβως το ιδιο πρόβλημα πριν αναβαθμισω σε NoDo. Δοκιμασε αν δεν εχεις αναβαθμισει ακόμα. Αλλιως δεν ξερω :p Σημερα το πηρα και ακομα δεν εχω αναβαθμησει, πρωτα θελω να το ξεκλειδωσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas32 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 πως βγαζω την προβλεψη οταν γραφεις μνμ? (στο greeklish μνμ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 (edited) windowslive.com εχω λογαριασμο και region usa αλλα δεν μπορω να κατεβασω τιποτα free, μου λεει:this item is not available from the marketplace catalogue. Μηπως να κανω καινουριο hotmail? Αν διαβαζαμε λιγο πιο πισω ??? Η προταση ειναι να φτιαξετε (αν δεν εχετε) ενα hotmail.com λογαριασμο... Σημερα το πηρα και ακομα δεν εχω αναβαθμησει, πρωτα θελω να το ξεκλειδωσω. Σωστα.....Πρωτα ξεκλειδωμα και μετα αναβαθμιση πως βγαζω την προβλεψη οταν γραφεις μνμ? (στο greeklish μνμ) Settings/Keyboard Suggest text ..... Edited April 28, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Η προταση ειναι να φτιαξετε (αν δεν εχετε) ενα hotmail.com λογαριασμο... Πάντως εμένα δούλεψαν όλα κανονικά (όσον αφορά με marketplace και connections) με νέο @windowslive.com λογαριασμό και όλα τα regional settings από την αρχή σε greek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Πάντως εμένα δούλεψαν όλα κανονικά (όσον αφορά με marketplace και connections) με νέο @windowslive.com λογαριασμό και όλα τα regional settings από την αρχή σε greek. Ναι και αλλοι το ειπαν ...καλο αυτο ....Το ειχα κανει ετσι απο την αρχη με το HD2 και μου εμεινε κουσουρι. Απ' οτι φαινεται δεν εχει σχεση ..Αρκει να να μην .gr Ωπ....Τωρα το ειδα ....Τι εννοεις εμενα ???? Το πήρες ??? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Ωπ....Τωρα το ειδα ....Τι εννοεις εμενα ???? Το πήρες ??? Έχει περάσει από τα χέρια μου ένα Optimus 7 όταν πρωτοβγήκε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 (edited) Έχει περάσει από τα χέρια μου ένα Optimus 7 όταν πρωτοβγήκε. :rolleyes: OK... Aυτη ειναι μια απιθανη εφαρμογη για την διαχειριση του κινητου Ειναι ακομη σε beta αλλα οποιος θελει την δοκιμαζει ... Δεν ειναι για ολους...οσοι μονο εχετε ορεξη για σκαλισμα δοκιμαστε την απο ΕΔΩ http://farm6.static.flickr.com/5177/5529056393_851e79166e_z.jpg Edited April 29, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω πως πάει η αυτονομία του κινητού? Υπάρχει δυνατότητα να του περάσουμε "σπασμένες" εφαρμογές? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Έχει παρατηρήσει κανείς να ζεσταίνεται η μπαταρία με την χρήση; Το battery monitor δείχνει θερμοκρασία από 29 έως 40 βαθμούς. Είναι φυσιολογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω πως πάει η αυτονομία του κινητού? Υπάρχει δυνατότητα να του περάσουμε "σπασμένες" εφαρμογές? 1. To θεμα της μπαταριας ειναι σχετικο για τον καθενα... Εγω με αυτο που λεμε κανονικη χρηση εχω 1,5 με 2 ημερες ... 2. Ναι μπορουμε να βαλουμε οτι εφαρμογες θελουμε αν το ξεκλειδωσουμε Έχει παρατηρήσει κανείς να ζεσταίνεται η μπαταρία με την χρήση; Το battery monitor δείχνει θερμοκρασία από 29 έως 40 βαθμούς. Είναι φυσιολογικό; Δεν εχω κοιταξει το battery tool αλλα σε αυτα συνηθως εμπιστευομαι τα χερια μου. Μεχρι τωρα δεν εχω διαπιστωσει ενοχλητικες θερμοκρασιες και αυτο τον καιρο το εχω συνεχεια στα χερια μου (εγω και ο μικρος που το εχει λιωσει στα παιχνιδια) colossus Edited April 28, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskar7 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 (edited) ξερει καποιος να μου πει,πως θα τσεκαρω αν λειτουργει το prevent relock? Edited April 28, 2011 by stavroskar7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Αν εκανες update και μπορεις ακομα να βαζεις εφαρμογες απο το pc τοτε εισαι οκ Sent from my 7 Trophy using Board Express Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 ξερει καποιος να μου πει,πως θα τσεκαρω αν λειτουργει το prevent relock? Αν δεν δούλευε... όταν θα το συνέδεες με το zune θα σου κλείδωνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Νεα εκδοση του Advance Configuration Tool ..με πολλα νεα χαρακτηριστικα... RingTones χρωματα, Νεα εικονιδια για τις εφαρμογες και αλλα πολλα Περιλαμβανει μεταξυ αλλων και το prevent from relocking Ειναι must για ολους..κατεβαστε το και εγκαταστηστε το http://www.forum.touchxperience.com/download/file.php?id=136 Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 αμα εγκαταστησω την νεα βερσιον τηα κανει update η πρεπει να κανω uninstall την παλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts