Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια. Εκανα ρυθμιση λογαριασμου facebook και δεν ηξερα οτι θα μου εμφανισει στις επαφες ολα τα profile των φιλων μου στο facebook. Οποιος ξερει να μου πως να το αφαιρεσω εψαξα αλλα δεν το βρηκα! και μου την σπαει απειρα! :P

Ευχαριστω προκαταβολικα.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πανε ρυθμισεις --> μαιλ και λογαριασμοι και πατα παρατεταμενα πανω στο λογαριασμο που θελεις να διαγραψεις και διαγραφη. Μπορεις ενναλακτικα να συνδεσεις καθε επαφη στο κινητο με την αντιστοιχη στο facebook και να εχεις φωτο σε καθε επαφη, μαιλ, δυνατοτητα να γραψεις απευθειας στον τοιχο του αλλου αλλα και να βλεπεις να νεα του!

Πας πχ σε μια επαφη που ειχες περασμενη στο κινητο σου πχ Γιωργος την επιλεγεις και πατας απο τα 3 εικονιδια κατω αυτο με τις αλυσιδες, τη συνδεση. Επειδη κατα πασα πιθανοτητα δεν θα μαντεψει σωστα ποιο ειναι το ονομα της επαφης αυτης στο facebook, θα πατησεις επιλεξτε μια επαφη. Μολις την επιλεξεις θα συνδεθει και δεν θα υπαρχει σαν επαφη facebook πλεον.

Πας πχ σε μια επαφη που ειχες περασμενη στο κινητο σου πχ Γιωργος την επιλεγεις και πατας απο τα 3 εικονιδια κατω αυτο με τις αλυσιδες, τη συνδεση. Επειδη κατα πασα πιθανοτητα δεν θα μαντεψει σωστα ποιο ειναι το ονομα της επαφης αυτης στο facebook, θα πατησεις επιλεξτε μια επαφη. Μολις την επιλεξεις θα συνδεθει και δεν θα υπαρχει σαν επαφη facebook πλεον.

Ευχαριστω πολυ φιλε!

Πριν 3-4 μέρες μου εμφανίστηκε ένα μήνυμα ειδοποίησης πως θα πρέπει να εγκαταστήσω την εφαρμογή Refresh Marketplace ώστε να αναβαθμιστεί το Marketplace. Δυστυχώς αν και εγκατέστησα την εφαρμογή η μαύρη οθόνη και το μήνυμα πως πρέπει να εγκατασταθεί η εφαρμογή παραμάνει. Δοκίμασα και τις οδηγίες (basic & advanced) που αναφέρονται στη σελίδα http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp7/apps/download-apps-and-games-faq

Σήμερα μίλησα με την τεχνική υποστήριξη της Microsoft αλλά δυστυχώς τα παιδάκια εκεί δεν μπορούσαν να βοηθήσουν (πραγματικά χάσιμο χρόνου το τηλεφώνημα), το μόνο που μου είπαν πως και ένας κάτοχος ενός ΝΟΚΙΑ 900 είχε το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Εγώ έχω δύο τηλέφωνα LG E900 και στα δύο έχω το ίδιο πρόβλημα.

Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα με το Marketplace και το Refresh Marketplace; Βρήκε κάποιος κάποια λύση;

Διόρθωση: Μόλις έκανα Live chat με κάποιον τεχνικό της Microsoft και θα γίνει: "escalate the issue to the Research Team" περιμένω νεότερα μέσα σε 72 ώρες...

Edited by nmichalo
νέα πληροφορία

Καλησπέρα,

Ξέρει κανείς μετά από πόσες μέρες χρεώνεται η πιστωτική κάρτα που έχεις συνδεδεμένη στο Windows Phone Marketplace μετά την αγορά μιας εφαρμογής; Αγόρασα την περασμένη Παρασκευή το "Cut the Rope" και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια χρέωση, ενώ στο commerce.microsoft.com η κατάσταση της συναλλαγής είναι στο "Εκκρεμεί". Η κάρτα μου δεν είναι πιστωτική αλλά χρεωστική και δε ξέρω μήπως υπήρξε κάποιο θέμα -αλλά αν υπήρξε, δε θα ενημερωνόμουν; Φοβάμαι μη βρω κανένα μπελά, προφανώς όχι για το ποσό (€0,99), όσο για το ότι δεν είναι να μπλέκεις με τραπεζικά θέματα. Κανονικά η χρέωση δεν έπρεπε να γίνει αμέσως μόλις μου ενεργοποιηθεί το download link και κατεβάσω την εφαρμογή; Τα στοιχεία της κάρτας πάντως που τσέκαρα είναι όλα σωστά.

@georgegr3, μπορεί. :lol:

Και ένα πρόβλημα από εμένα: Έχω σετάρει ένα λογαριασμό hotmail με τη συσκευή και τον έχω χρησιμοποιήσει για να φτιάξω και προφίλ στο Skype, έτσι ώστε να το χρησιμοποιώ από το κινητό. Πριν λίγο πρόσθεσα κι ένα λογαριασμό Gmail, με τον οποίο έχω φτιάξει ένα ακόμα προφίλ Skype. Και το πρόβλημά μου είναι ότι δε μπορώ να συνδεθώ καθόλου μέσα από το κινητό. Ξέρετε αν μπορώ να κανω κάτι, για να λειτουργήσω το Skype και με το προφίλ νο.2;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Edit: Τελικά άκυρο το πρόβλημα! Είχε φάει σκάλωμα το skype. :)

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

ο ευκολότερος τρόπος είναι να το στείλεις στο εμαιλ που έχεις ρυθμίσει στο κινητό σου ως attachment:)

Καλησπέρα,

Ξέρει κανείς μετά από πόσες μέρες χρεώνεται η πιστωτική κάρτα που έχεις συνδεδεμένη στο Windows Phone Marketplace μετά την αγορά μιας εφαρμογής; Αγόρασα την περασμένη Παρασκευή το "Cut the Rope" και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια χρέωση, ενώ στο commerce.microsoft.com η κατάσταση της συναλλαγής είναι στο "Εκκρεμεί". Η κάρτα μου δεν είναι πιστωτική αλλά χρεωστική και δε ξέρω μήπως υπήρξε κάποιο θέμα -αλλά αν υπήρξε, δε θα ενημερωνόμουν; Φοβάμαι μη βρω κανένα μπελά, προφανώς όχι για το ποσό (€0,99), όσο για το ότι δεν είναι να μπλέκεις με τραπεζικά θέματα. Κανονικά η χρέωση δεν έπρεπε να γίνει αμέσως μόλις μου ενεργοποιηθεί το download link και κατεβάσω την εφαρμογή; Τα στοιχεία της κάρτας πάντως που τσέκαρα είναι όλα σωστά.

χωρίς να είμαι 100% σίγουρος απ'ότι μου έχουν πει από την στιγμή που θα γίνει η χρέωση το πόσο δεσμεύεται από την τράπεζα και αυτός που σου έκανε την χρέωση πρέπει εντός 10 ημερών να παραλάβει τα χρήματα. Δεν θα γίνει τίποτα με την κάρτα μείνει ήσυχος

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Τελικα το εκανα με skydrive. Ξερουμε καμοια εφαρμογη για pdf viewer εκτος απο το Adobe Reader? Το θεωρω πολυ αργο.

Τελικα το εκανα με skydrive. Ξερουμε καμοια εφαρμογη για pdf viewer εκτος απο το Adobe Reader? Το θεωρω πολυ αργο.

Σωστο ειναι αυτο που εκανες ειδικα τωρα που το skydrive εχει και κανονικο sync με το pc

Ριξε μια ματια εδω για pdf και κρατα το λινκ για αλλες αναζητησεις

http://www.windowsphone.com/en-gb/store/search?q=pdf

παιδια εχω το Omnia W(i8350) αλλα το εχω αφησει στην ακρη. εχω θεμα με τις επαφες gmail οταν σε μια επαφη ειχα δυο τηλεφωνα με την ιδια ταμπελα πχ "κινητο" μου εμφανιζε μονο το ενα νουμερο αυτο εχει διορθωθει η οχι?
υπογραφή εκτός ορίων

Τελικά σήμερα έκανα επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μάλλον παίζει κανονικά.....

Η τεχνική υποστήριξη της Microsoft είναι της πλάκας, ειδικά στην Αμερική, μίλησα 2 φορές με το support και ακόμα μου στέλνουν email από την Research Team τους αφού έγινε escalate το πρόβλημα..... ούτε για εξετάσεις στο ΙΚΑ τόσο άσχετοι εκεί....

Γεια σας . Έχω το εξής πρόβλημα.

Αφου έκανα συγχρονισμό των επαφών απο το iphone στο google προσπάθησα να συγχρονίσω και το tania μου με το google. Το πρόβλημα είναι ότι σε όσες επαφές είχα δημιουργήσει νέο τύπο-είδος τηλεφώνου, δηλαδή αντί ΟΙΚΙΑ το είχα ονομάσει COSMOTE , ενώ συγχρόνισε την επαφή (όνομα κλπ) δεν συγχρόνισε τις ονομασίες που είχα δημιουργήσει χειροκίνητα και που δεν ήταν του συστήματος. Είναι έλλειψη του wp ή κάνω κάτι λάθος.

Ευχαριστώ

Και στα Lumia το ίδιο...

καποιο bug θα έχει το refresh Marketplace απλά θα πρέπει να γινει κάτι γρήγορα, διότι χάθηκαν τα apps κ δεν γίνεται τίποτα.

Απορία...

Γιατι μπήκε άραγε στο Xbox Live το update; Μόνο για τα παιχνιδια θα γινει;

Στο marketplace όταν πατάω το "Purchase history" να δω τα apps μου,βγάζει: "Server Error

500 - Internal server error.

There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed".

Εδώ και καιρό δεν έδειχνε όλες τις εφαρμογές που είχα αποκτήσει...αλλά πλέον τα'παιξε εντελώς!!! Οι υπόλοιποι έχετε θέμα ή βλέπετε όλες τις εφαρμογές???:wacko::wacko::wacko:

Παιδιά τι να κάνω με το πρόβλημα? Πως να επικοινωνήσω με την Microsoft για να το λύσω? Συνεχίζεται το θέμα μου και δεν μπορώ να κάνω update,παρά μόνο σε free εφαρμογές..........μου βγάζει "error c101a7d1"!:cry:

Και στα Lumia το ίδιο...

καποιο bug θα έχει το refresh Marketplace απλά θα πρέπει να γινει κάτι γρήγορα, διότι χάθηκαν τα apps κ δεν γίνεται τίποτα.

Απορία...

Γιατι μπήκε άραγε στο Xbox Live το update; Μόνο για τα παιχνιδια θα γινει;

Λίγο που το έψαξα νομίζω πως υπάρχει ένα θεματάκι με κάποιο configuration file στο marketplace αλλά μπορώ να σου πω πως ξενέρωσα απίστευτα με το όλο θέμα, έχασα εφαρμογές γιατί δεν τις βρίσκω πλέον στο marketplace και πάνω που ετοίμαζα και μια εφαρμογή για WindowsPhone μάλλον θα το ξανασκεφτώ...... από το 2003 έχω συσκευές windows mobile/phone τέτοιο χάλι πρώτη φορά!

Λίγο που το έψαξα νομίζω πως υπάρχει ένα θεματάκι με κάποιο configuration file στο marketplace αλλά μπορώ να σου πω πως ξενέρωσα απίστευτα με το όλο θέμα, έχασα εφαρμογές γιατί δεν τις βρίσκω πλέον στο marketplace και πάνω που ετοίμαζα και μια εφαρμογή για WindowsPhone μάλλον θα το ξανασκεφτώ...... από το 2003 έχω συσκευές windows mobile/phone τέτοιο χάλι πρώτη φορά!

και εγω το lumia 710 εχω και σε εμενα τα ιδια..

υπαρχει τροπος να αποφυγουμε την επαναφορα της συσκευης ωστε να δουλεψει;

Γεια σας παιδιά, μία απορία. Παλιά οταν έκανα συγχρονισμό τον φάκελο "camera roll" μου αποθήκευε τις φωτογραφίες εκεί στο κινητό. Όμως με την ενημέρωση του προγράμματος (για Mac) μου φτιάχνει νέο φάκελο με όνομα "camera roll (from mac)" και τώρα ο φάκελος των φωτογραφιών μου στο κινητό είναι άδειος ενώ τις έχω. Καμία ιδέα πως να τις περάσω ξανά εκεί και όχι σε ξεχωριστό φάκελο;

παιδια εχω το Omnia W(i8350) αλλα το εχω αφησει στην ακρη. εχω θεμα με τις επαφες gmail οταν σε μια επαφη ειχα δυο τηλεφωνα με την ιδια ταμπελα πχ "κινητο" μου εμφανιζε μονο το ενα νουμερο αυτο εχει διορθωθει η οχι?

Η google γενικα δεν τα παει καλα με τα WP και δεν νομιζω να κανει κατι για την πλατφορμα ....Για αυτο κια εγω μετεφερα ολες τις επαφες στο hotmail για να κανω την δουλεια μου ..

Γεια σας παιδιά, μία απορία. Παλιά οταν έκανα συγχρονισμό τον φάκελο "camera roll" μου αποθήκευε τις φωτογραφίες εκεί στο κινητό. Όμως με την ενημέρωση του προγράμματος (για Mac) μου φτιάχνει νέο φάκελο με όνομα "camera roll (from mac)" και τώρα ο φάκελος των φωτογραφιών μου στο κινητό είναι άδειος ενώ τις έχω. Καμία ιδέα πως να τις περάσω ξανά εκεί και όχι σε ξεχωριστό φάκελο;

Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι λες ... Που σου φιατχνει νεο φακελλο στο τηλ η στον Μακ ?

Edited by colossus_r

Υπαρχει ενα προβλημα με το μαρκετ αυτες τις μερες σε καποιους χρηστες ...

Θεωρητικα θα λυθει στις επομενες μερες ...

Τωρα αν ετοιμαζες εφαρμογή και το σκεφτεσαι για αυτον τον λογο ..τι να πω ..!!!

Τα WP δεν εχουν καμμια σχεση (αλλα καμμια) με τα παλια win mob ...αυτα ας το εχουμε ολοι στο μυαλο μας