PARASwrite Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 βασικα εχω μπει με us account στο zune και σου δινει 14 days δοκιμαστικη περιοδο του zune pass και μπορεις να κατεβασεις οτι θες, απλα πρεπει να προσθεσεις μια us καρτα. μετα το zune pass κοστιζει για ενα μηνα 9.99 ευρώ και κατεβαζεις παλι οτι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosss5 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Απο οτι ξερω το zune pass ισχυει μονο για την μουσικη και χρειαζετε και αμερικανικη πιστωτικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 skydrive v 2.0 http://www.wpcentral.com/official-skydrive-app-windows-phone-gets-updated-version-20 Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Kαπου κανεις κατι λαθος ... για το zune pass Ολη τη μουσικη που θελω να περασω στο τηλεφωνο μου την εχω σε ενα φακελο και 100αδες υποφακελους... Αυτο τον φακελο τον εχω δηλωσει στις ρυθμισεις του zune Settings/Software/Collection και Music Eκει μπορεις να βαλεις περισσοτερο απο 1 φακελους ... Εγω για λογους ταξης αλλα και γιατι θελω να το ελεγχω οπως σου ειπα εχω ολη την μουσικη σε 1 φακελλο. Πουθενα δεν ζηταει ουτε πρεπει να ζηταει zune pass ...Για ξανακοιταξε το !!! Για το zune τελικά έχεις δίκιο.Εγώ δεν το είχα ψάξει όσο έπρεπε. Δουλεύει άψογα :cool: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm10 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Σημαντικές αλλαγές στο Skydrive..... Όλοι οι χρήστες πλέον εχουν 25 GB αποθηκευτικού χώρου, το μόνο που έχουν να κάνουν ειναι να ενεργοποιήσουν το upgrade, αν δεν τους εχει γίνει αυτόματα στη σελιδα skydrive.live.com/ManageStorage Μην ξεχνάτε επίσης την αναβάθμιση της εφαρμογής για τα κινητά μας τηλέφωνα στο v.2.0 Τελος, κάτι που όλοι περιμέναμε, ενσωμάτωση του skydrive στον windows explorer όπου πλέον με ένα απλό drag n' drop συγχρονίζουμε τα αρχεία μας στο skydrive με το pc μας....... Πηγη: http://wmpoweruser.com Παράθεση Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2 Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Skydrive Windows Desktop app Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Σημαντικές αλλαγές στο Skydrive..... Όλοι οι χρήστες πλέον εχουν 25 GB αποθηκευτικού χώρου, το μόνο που έχουν να κάνουν ειναι να ενεργοποιήσουν το upgrade, αν δεν τους εχει γίνει αυτόματα στη σελιδα skydrive.live.com/ManageStorage Μην ξεχνάτε επίσης την αναβάθμιση της εφαρμογής για τα κινητά μας τηλέφωνα στο v.2.0 Τελος, κάτι που όλοι περιμέναμε, ενσωμάτωση του skydrive στον windows explorer όπου πλέον με ένα απλό drag n' drop συγχρονίζουμε τα αρχεία μας στο skydrive με το pc μας....... Πηγη: http://wmpoweruser.com 25GB......είναι κορυφή! Πολύ καλύτερα από το Dropbox..............:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Για το zune τελικά έχεις δίκιο.Εγώ δεν το είχα ψάξει όσο έπρεπε. Δουλεύει άψογα :cool: Ωραια χαιρομαι που το εφτιαξες ... Για το skydrive ειναι τεραστιες οι αλλαγες που εγιναν ... Τωρα πια δεν εχει νοημα ο λογαριασμος στο dropbox ... Δωρεαν 25gb και ευκολη διαχειριση (αλα dropbox).. Tωρα μπορουμε να ανεβασουμε τα παντα στο συννεφο και μεχρι 2gb μεγεθος αρχειου και το κυριοτερο ΔΩΡΕΑΝ Ηδη ανεβαζω την μουσικη μου και τα εγγραφα μου ... Προτεινω σε ολους να το χρησιμοποιησουν !!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Σημαντικές αλλαγές στο Skydrive..... Όλοι οι χρήστες πλέον εχουν 25 GB αποθηκευτικού χώρου, το μόνο που έχουν να κάνουν ειναι να ενεργοποιήσουν το upgrade, αν δεν τους εχει γίνει αυτόματα στη σελιδα skydrive.live.com/ManageStorage Μην ξεχνάτε επίσης την αναβάθμιση της εφαρμογής για τα κινητά μας τηλέφωνα στο v.2.0 Τελος, κάτι που όλοι περιμέναμε, ενσωμάτωση του skydrive στον windows explorer όπου πλέον με ένα απλό drag n' drop συγχρονίζουμε τα αρχεία μας στο skydrive με το pc μας....... Πηγη: http://wmpoweruser.com Στον ένα λογαριασμό hotmail έκανα το upgrade. Στον άλλο που ουσιαστικά δεν χρησιμοποιώ δεν μου έβγαλε τίποτα. Όπως επίσης και σε ένα άλλο παιδί που αυτός τον χρησιμοποιεί πάλι δεν του έβγαλε για upgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 ερωτηση, αν απο το file skydrive του υπολογιστη διαγραψω καποιο αρχειο θα διαγραφει και απο το cloud skydrive? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Παιδιά καλησπέρα ΄,πήγα στο windows live account μου και άλλαξα χώρα προσπάθησα να μπω μετά στο zune και δεν μπαίνει μου λεει οτι δεν ειναι δυνατή η πρόσβαση στον διακομιστή ,ουτε firewall έχω για να το κομπλάρω η σύνδεση είναι μια χαρά ,με άλλο λογαριασμό μπαινω κανονικά,άλλαξα ξανά την χωρα στο live account , τιποτα..καμμια βοήθεια.. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Παιδιά καλησπέρα ΄,πήγα στο windows live account μου και άλλαξα χώρα προσπάθησα να μπω μετά στο zune και δεν μπαίνει μου λεει οτι δεν ειναι δυνατή η πρόσβαση στον διακομιστή ,ουτε firewall έχω για να το κομπλάρω η σύνδεση είναι μια χαρά ,με άλλο λογαριασμό μπαινω κανονικά,άλλαξα ξανά την χωρα στο live account , τιποτα..καμμια βοήθεια.. εγω οταν αλλαζα χωρα μετα το zune μου ελεγε να αλλαξω και την χωρα/τοποθεσια (απο τον πινακα ελεγχου) του υπολογιστη μου στην αντιστοιχη του zune, το εκανα και κανενα προβλημα μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Και γω την άλλαξα την χωρα στον υπολογιστή αλλά τίποτα.. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Επειδή κοντεύω να τον σπάσω τον υπολογιστή ,μπορεί να μου πει κάποιος αν του ανοίγει το market place από το pc ,το βλέπω σαν tab αλλά δεν μου βγάζει εφαρμογές ..στο τηλέφωνο και στο web δεν έχω πρόβλημα.. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Επειδή κοντεύω να τον σπάσω τον υπολογιστή ,μπορεί να μου πει κάποιος αν του ανοίγει το market place από το pc ,το βλέπω σαν tab αλλά δεν μου βγάζει εφαρμογές ..στο τηλέφωνο και στο web δεν έχω πρόβλημα.. ειπαν οτι το καταργησαν απο το zune, http://www.wpcentral.com/microsoft-removing-windows-phone-marketplace-zune-desktop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 ειπαν οτι το καταργησαν απο το zune, http://www.wpcentral.com/microsoft-removing-windows-phone-marketplace-zune-desktop να σαι καλά,τα χω παίξει από χθες νόμιζα ότι έκανα κάποια πατατιά ,ευχαριστώ.. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Το νη μη μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογή του Marketplace από το PC ΟΤΑ ή έστω με Zune προσωπικά το θεωρώ μειονέκτημα. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Το νη μη μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογή του Marketplace από το PC ΟΤΑ ή έστω με Zune προσωπικά το θεωρώ μειονέκτημα. Συμφωνώ και εγώ μαζί σου,να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κανείς ,αν αλλάξω χώρα στον λογαριασμό (έχω Ελλάδα)και βάλω Αμερική αλλά τα στοιχεία της πιστωτικής είναι Ελλάδα θα ισχυει η πιστωτική και εάν ναι θα έχω τις λειτουργείες στην συγκεκριμένη περιπτωση του marketplace της αμερικής; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Μεσω web marketplace μια χαρά γίνεται OTA Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Μεσω web marketplace μια χαρά γίνεται OTA Άσε να το ξαναδοκιμάσω τότε :O Συμφωνώ και εγώ μαζί σου,να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κανείς ,αν αλλάξω χώρα στον λογαριασμό (έχω Ελλάδα)και βάλω Αμερική αλλά τα στοιχεία της πιστωτικής είναι Ελλάδα θα ισχυει η πιστωτική και εάν ναι θα έχω τις λειτουργείες στην συγκεκριμένη περιπτωση του marketplace της αμερικής; Έχω την εντύπωση (απο εμπειρία από άλλα AppStores) ότι δε θα δεχτεί καν την Ελληνική σου κάρτα στο Αμερικανικό Marketplace. Δοκίμασε όμως. Αν τη δεχτεί, λογικά θα έχεις τις εφαρμογές οι οποίες είναι διαθέσιμες στο αντίστοιχο marketplace. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Άσε να το ξαναδοκιμάσω τότε :O Έχω την εντύπωση (απο εμπειρία από άλλα AppStores) ότι δε θα δεχτεί καν την Ελληνική σου κάρτα στο Αμερικανικό Marketplace. Δοκίμασε όμως. Αν τη δεχτεί, λογικά θα έχεις τις εφαρμογές οι οποίες είναι διαθέσιμες στο αντίστοιχο marketplace. Δεν εννοώ αυτό ,έχω ελληνικό λογαριασμό έχω δηλώσει πιστωτική όλα ενταξει.Αν αλλάξω χώρα στο windows live , θα κρατησει την πιστωτική και θα μπορω να αγορασω απο την νεα χωρα. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosss5 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Το μάρκετ δεν θα λειτουργεί πια από το zune το έχει δηλώσει η microsoft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) Κωστα, το Samsung Omnia W δεν εχεις; WindowBreak it και βάλε οτι θες ρε φιλε! http://img254.imageshack.us/img254/5372/imag0002jy.jpg Edited April 25, 2012 by narta Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) Δοκίμασε το. Αν δεν εχεις αναβαθμίσει σε .8107 ειναι πιθανο να ξεκλειδώνεις. To xda αγαπάει Windows Phone http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=605 Edited April 25, 2012 by narta Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Απ οτι βλέπω θα εχουμε εξελίξεις συντομα οσον αφορα το interop unlock και στα 2nd gen τηλέφωνα. πάντως ακομα βαράω το κεφάλι μου στον τοιχο που δεν τσιμπησα ενα Omnia W οταν ηταν στα 200€. Εχω ηδη 2 WindowsPhone στην οικογένεια και ηθελα ενα για την μητέρα μου (lol 65 ετων hacker :p ) η οποία απείλησε οτι θα κατασχέσει ειτε το δικο μου ειτε της γυναικας μου σε ανυποπτο χρόνο επειδη η οθόνη και τα μεγαλα γράμματα την διευκολύνουν, οπως επίσης και τα tiles (τεραστια τετράγωνα οπως τα αποκαλεσε :p ) Καλοδούλευτο οπως και να εχει! Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts