Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βασικα εχω μπει με us account στο zune

και σου δινει 14 days δοκιμαστικη περιοδο του zune pass

και μπορεις να κατεβασεις οτι θες, απλα πρεπει να προσθεσεις μια us καρτα.

μετα το zune pass κοστιζει για ενα μηνα 9.99 ευρώ και κατεβαζεις παλι οτι θες.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Kαπου κανεις κατι λαθος ... για το zune pass

Ολη τη μουσικη που θελω να περασω στο τηλεφωνο μου την εχω σε ενα φακελο και 100αδες υποφακελους...

Αυτο τον φακελο τον εχω δηλωσει στις ρυθμισεις του zune Settings/Software/Collection και Music

Eκει μπορεις να βαλεις περισσοτερο απο 1 φακελους ...

Εγω για λογους ταξης αλλα και γιατι θελω να το ελεγχω οπως σου ειπα εχω ολη την μουσικη σε 1 φακελλο.

Πουθενα δεν ζηταει ουτε πρεπει να ζηταει zune pass ...Για ξανακοιταξε το !!!

Για το zune τελικά έχεις δίκιο.Εγώ δεν το είχα ψάξει όσο έπρεπε. Δουλεύει άψογα :cool:

Σημαντικές αλλαγές στο Skydrive.....

Όλοι οι χρήστες πλέον εχουν 25 GB αποθηκευτικού χώρου, το μόνο που έχουν να κάνουν ειναι να ενεργοποιήσουν το upgrade, αν δεν τους εχει γίνει αυτόματα στη σελιδα skydrive.live.com/ManageStorage

Μην ξεχνάτε επίσης την αναβάθμιση της εφαρμογής για τα κινητά μας τηλέφωνα στο v.2.0

Τελος, κάτι που όλοι περιμέναμε, ενσωμάτωση του skydrive στον windows explorer όπου πλέον με ένα απλό drag n' drop συγχρονίζουμε τα αρχεία μας στο skydrive με το pc μας.......

Πηγη: http://wmpoweruser.com

Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2

Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr

Όλοι οι χρήστες πλέον εχουν 25 GB αποθηκευτικού χώρου, το μόνο που έχουν να κάνουν ειναι να ενεργοποιήσουν το upgrade, αν δεν τους εχει γίνει αυτόματα στη σελιδα skydrive.live.com/ManageStorage

Μην ξεχνάτε επίσης την αναβάθμιση της εφαρμογής για τα κινητά μας τηλέφωνα στο v.2.0

Τελος, κάτι που όλοι περιμέναμε, ενσωμάτωση του skydrive στον windows explorer όπου πλέον με ένα απλό drag n' drop συγχρονίζουμε τα αρχεία μας στο skydrive με το pc μας.......

25GB......είναι κορυφή! Πολύ καλύτερα από το Dropbox..............:cool:

Για το zune τελικά έχεις δίκιο.Εγώ δεν το είχα ψάξει όσο έπρεπε. Δουλεύει άψογα :cool:

Ωραια χαιρομαι που το εφτιαξες ...

Για το skydrive ειναι τεραστιες οι αλλαγες που εγιναν ...

Τωρα πια δεν εχει νοημα ο λογαριασμος στο dropbox ... Δωρεαν 25gb και ευκολη διαχειριση (αλα dropbox)..

Tωρα μπορουμε να ανεβασουμε τα παντα στο συννεφο και μεχρι 2gb μεγεθος αρχειου και το κυριοτερο ΔΩΡΕΑΝ

Ηδη ανεβαζω την μουσικη μου και τα εγγραφα μου ...

Προτεινω σε ολους να το χρησιμοποιησουν !!!!

Στον ένα λογαριασμό hotmail έκανα το upgrade. Στον άλλο που ουσιαστικά δεν χρησιμοποιώ δεν μου έβγαλε τίποτα. Όπως επίσης και σε ένα άλλο παιδί που αυτός τον χρησιμοποιεί πάλι δεν του έβγαλε για upgrade.

ερωτηση, αν απο το file skydrive του υπολογιστη διαγραψω καποιο αρχειο θα διαγραφει και απο το cloud skydrive?

Παιδιά καλησπέρα ΄,πήγα στο windows live account μου και άλλαξα χώρα προσπάθησα να μπω μετά στο zune και δεν μπαίνει μου λεει οτι δεν ειναι δυνατή η πρόσβαση στον διακομιστή ,ουτε firewall έχω για να το κομπλάρω η σύνδεση είναι μια χαρά ,με άλλο λογαριασμό μπαινω κανονικά,άλλαξα ξανά την χωρα στο live account , τιποτα..καμμια βοήθεια..
Γιώργος

Παιδιά καλησπέρα ΄,πήγα στο windows live account μου και άλλαξα χώρα προσπάθησα να μπω μετά στο zune και δεν μπαίνει μου λεει οτι δεν ειναι δυνατή η πρόσβαση στον διακομιστή ,ουτε firewall έχω για να το κομπλάρω η σύνδεση είναι μια χαρά ,με άλλο λογαριασμό μπαινω κανονικά,άλλαξα ξανά την χωρα στο live account , τιποτα..καμμια βοήθεια..

εγω οταν αλλαζα χωρα μετα το zune μου ελεγε να αλλαξω και την χωρα/τοποθεσια (απο τον πινακα ελεγχου) του υπολογιστη μου στην αντιστοιχη του zune, το εκανα και κανενα προβλημα μετα

Επειδή κοντεύω να τον σπάσω τον υπολογιστή ,μπορεί να μου πει κάποιος αν του ανοίγει το market place από το pc ,το βλέπω σαν tab αλλά δεν μου βγάζει εφαρμογές ..στο τηλέφωνο και στο web δεν έχω πρόβλημα..
Γιώργος

Επειδή κοντεύω να τον σπάσω τον υπολογιστή ,μπορεί να μου πει κάποιος αν του ανοίγει το market place από το pc ,το βλέπω σαν tab αλλά δεν μου βγάζει εφαρμογές ..στο τηλέφωνο και στο web δεν έχω πρόβλημα..

ειπαν οτι το καταργησαν απο το zune,

http://www.wpcentral.com/microsoft-removing-windows-phone-marketplace-zune-desktop

ειπαν οτι το καταργησαν απο το zune,

http://www.wpcentral.com/microsoft-removing-windows-phone-marketplace-zune-desktop

να σαι καλά,τα χω παίξει από χθες νόμιζα ότι έκανα κάποια πατατιά ,ευχαριστώ..

Γιώργος

Το νη μη μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογή του Marketplace από το PC ΟΤΑ ή έστω με Zune προσωπικά το θεωρώ μειονέκτημα.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Το νη μη μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογή του Marketplace από το PC ΟΤΑ ή έστω με Zune προσωπικά το θεωρώ μειονέκτημα.

Συμφωνώ και εγώ μαζί σου,να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κανείς ,αν αλλάξω χώρα στον λογαριασμό (έχω Ελλάδα)και βάλω Αμερική αλλά τα στοιχεία της πιστωτικής είναι Ελλάδα θα ισχυει η πιστωτική και εάν ναι θα έχω τις λειτουργείες στην συγκεκριμένη περιπτωση του marketplace της αμερικής;

Γιώργος

Μεσω web marketplace μια χαρά γίνεται OTA

Άσε να το ξαναδοκιμάσω τότε :O

Συμφωνώ και εγώ μαζί σου,να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κανείς ,αν αλλάξω χώρα στον λογαριασμό (έχω Ελλάδα)και βάλω Αμερική αλλά τα στοιχεία της πιστωτικής είναι Ελλάδα θα ισχυει η πιστωτική και εάν ναι θα έχω τις λειτουργείες στην συγκεκριμένη περιπτωση του marketplace της αμερικής;

Έχω την εντύπωση (απο εμπειρία από άλλα AppStores) ότι δε θα δεχτεί καν την Ελληνική σου κάρτα στο Αμερικανικό Marketplace. Δοκίμασε όμως. Αν τη δεχτεί, λογικά θα έχεις τις εφαρμογές οι οποίες είναι διαθέσιμες στο αντίστοιχο marketplace.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Άσε να το ξαναδοκιμάσω τότε :O

Έχω την εντύπωση (απο εμπειρία από άλλα AppStores) ότι δε θα δεχτεί καν την Ελληνική σου κάρτα στο Αμερικανικό Marketplace. Δοκίμασε όμως. Αν τη δεχτεί, λογικά θα έχεις τις εφαρμογές οι οποίες είναι διαθέσιμες στο αντίστοιχο marketplace.

Δεν εννοώ αυτό ,έχω ελληνικό λογαριασμό έχω δηλώσει πιστωτική όλα ενταξει.Αν αλλάξω χώρα στο windows live , θα κρατησει την πιστωτική και θα μπορω να αγορασω απο την νεα χωρα.

Γιώργος

Κωστα, το Samsung Omnia W δεν εχεις; WindowBreak it και βάλε οτι θες ρε φιλε!

http://img254.imageshack.us/img254/5372/imag0002jy.jpg

Edited by narta

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασε το. Αν δεν εχεις αναβαθμίσει σε .8107 ειναι πιθανο να ξεκλειδώνεις.

To xda αγαπάει Windows Phone http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=605

Edited by narta

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απ οτι βλέπω θα εχουμε εξελίξεις συντομα οσον αφορα το interop unlock και στα 2nd gen τηλέφωνα. πάντως ακομα βαράω το κεφάλι μου στον τοιχο που δεν τσιμπησα ενα Omnia W οταν ηταν στα 200€. Εχω ηδη 2 WindowsPhone στην οικογένεια και ηθελα ενα για την μητέρα μου (lol 65 ετων hacker :p ) η οποία απείλησε οτι θα κατασχέσει ειτε το δικο μου ειτε της γυναικας μου σε ανυποπτο χρόνο επειδη η οθόνη και τα μεγαλα γράμματα την διευκολύνουν, οπως επίσης και τα tiles (τεραστια τετράγωνα οπως τα αποκαλεσε :p )

Καλοδούλευτο οπως και να εχει!

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]