bbbb Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Φίλε μου σου απάντησαν και στο forum του Lumia. Πριν κάνεις κάποια αγορά, ειδικά σε λειτουργικό που δε γνωρίζεις, καλό είναι να κάνεις μια έρευνα. Υπάρχουν σημεία που τα WP υστερούν, αλλά έχουν και πολλά χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν αλλού. Αν δε σε καλύπτει ας μην το αγόραζες. Φιλικά :) Επειδή διαβάζω και στο φόρουμ του lumia απορίες για πράγματα που δε γίνονται στα wp7, βλέπω ότι το όνομα nokia επέδρασε θετικά στα wp7 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 ως χρηστης του 7 εδω και λιγες μερες εχω να πω οτι το λειτουργικο ειναι μεγαλη απογοητευση...το γραψα και στο φορουμ του λουμια οτι ειναι πιο κλειστο και απο το 6.5......... Ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις καθε φορα τι αγοραζεις ...Για να μην απογοητευεσαι και λες αυτα που λες Το λειτουργικο ειναι μολις 1 ετους και σε σχεση με ηταν τα λλα 2 στο ιδιο διαστημα ειναι πολυ μπροστα. Εφαρμογες τοσες πολλες οσες τα αλλα 2 δεν εχει ακομη αλλα εχει το 95% των εφαρμογων που θελει ο μεσος χρηστης. Η μεταφορα αρχειων με ΒΤ που λειπει ΜΟΝΟ στην Ελλαδα ειναι τοσο σημαντικη. Απο την στιγμη που ολα ειναι στο συννεφο πια και μπορω να στειλω τα αρχεια οπου θελω δεν ειναι (για μενα) σημαντικο γιαυτο και στο εξωτερικο δεν της δινουν τοση σημασια... Εχει πολλα πραγματα που λειπουν αλλα οχι στο σημειο που λες εσυ ... Και στα αλλα 2 για να κανεις περισσοτερα πρεπει να τα "ξεκλειδωσεις" (jailbreak-root) Eτσι και εδω με μια custom rom τα πραγματα γινονται πολυ καλυτερα Ειναι μια απιθανη συσκευη που πηρες φιλε με ενα απιθανο λειτουργικο ..Σταθερο σφαιρατο φρεσκο σε μορφη και με την Microsoft +Nokia απο πισω ..Μηπως θυμασαι ποσο λεφτα εδωσες για λογισμικο πλοηγησης που τωρα το εχεις δωρεαν ?? Για πολλους απο μας κανει οτι ακριβως ζηταμε απο το τηλεφωνο μας (δεν θελω να στελνω αρχεια με ΒΤ) ... Και τα κανει αψογα !!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Επειδή διαβάζω και στο φόρουμ του lumia απορίες για πράγματα που δε γίνονται στα wp7, βλέπω ότι το όνομα nokia επέδρασε θετικά στα wp7 Εγω αλλου διαβαζω οτι ενω τα windows ειναι σφαιρατα η nokia τα χαντακωσαι με τα τοσα προβληματα, βλεπε μπαταρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) 1. Σβησε το δικτυο σου απο το τηλεφωνο και μετα κλεισε τελειως το κινητο!!! 2. Πηγαινε και σβησε απο το ρουτερ ολες τις συσκευες(τηλ) που εχει συνδεμενες !!!! 3. Αλλαξε το DHCP starting Address-end σε 192.168.1.100 - 192.168.1.140 4. Αλλαξε ονομα στο δικτυο σου 5. Αποθηκευσε τα στοιχεια του ρουτερ και μετα κλεισε τον τελειως ..και μετα απο 30'' ανοιξε τον 6. Δοκιμασε το φορητο σου να παιρνει αυτοματη ip απο τον ρουτερ ... 7. ανοιξε το τηλεφωνο και προσπαθησε να συνδεθεις !!! Και πες τι εγινε Μόλις το δοκίμασα, το κινητό είδε internet. Κάτι έπαιζε μάλλον με το router (στην πρώτη αλλαγή πήγε και έβαλε και 2η ip στο router και εκεί δεν έβλεπε ούτε το pc μου internet. Άσχετο, υπάρχει κανένας τρόπος να έχουμε υπενθυμίσεις γενεθλίων; Edited March 26, 2012 by TheGuru Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Άσχετο, υπάρχει κανένας τρόπος να έχουμε υπενθυμίσεις γενεθλίων; Αμα έχεις συνδέσει τα contacts σου με το facebook και εκει γράφουν τα γενεθλια τους οι φιλοι σου θα το βλέπεις. αλλιως μπορείς εσυ να περάσεις στις επαφές σου με το χέρι ποτε έχουν γενεθλια και θα παίξει ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Αμα έχεις συνδέσει τα contacts σου με το facebook και εκει γράφουν τα γενεθλια τους οι φιλοι σου θα το βλέπεις. αλλιως μπορείς εσυ να περάσεις στις επαφές σου με το χέρι ποτε έχουν γενεθλια και θα παίξει ;) Δεν έχω facebook, αυτό που έκανα είναι συγχρονίσω τις επαφές με google contacts. Στις επαφές που θέλω έχει γενέθλια ο κατάλογος στο κινητό όμως δε μου κάνει υπενθύμιση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ενεργοποιήσω τις υπενθυμίσεις γενεθλίων αφού αυτά ήδη υπάρχουν στον κατάλογο; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Δεν έχω facebook, αυτό που έκανα είναι συγχρονίσω τις επαφές με google contacts. Στις επαφές που θέλω έχει γενέθλια ο κατάλογος στο κινητό όμως δε μου κάνει υπενθύμιση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ενεργοποιήσω τις υπενθυμίσεις γενεθλίων αφού αυτά ήδη υπάρχουν στον κατάλογο; Πηγαινε σε καποιες επαφες που εχεις βαλει γενεθλια ..Υπαρχουν οι ημερ/νιες στο τηλ ??? Δεν εχω βαλει ποτε στο google γενεθλια ...ισως ομως αν τα δειχνει στο Ημερολογιο του google να στα φερει και στο τηλ Edited March 27, 2012 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Πηγαινε σε καποιες επαφες που εχεις βαλει γενεθλια ..Υπαρχουν οι ημερ/νιες στο τηλ ??? Δεν εχω βαλει ποτε στο google γενεθλια ...ισως ομως αν τα δειχνει στο Ημερολογιο του google να στα φερει και στο τηλ Στις επαφές στο τηλέφωνο υπάρχει πεδίο στο οποίο αναγράφει την ημερομηνία των γενεθλίων. Το google έχει birthday calendar στο οποίο υπάρχουν όλα τα γενέθλια των επαφών. Έφτιαξα μια ψεύτικη επαφή με γενέθλια την επόμενη μέρα και δεν είχα κάποια ειδοποίηση οπότε υπέθεσα ότι δεν ειδοποιεί για γενέθλια το τηλέφωνο. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Έκανες μετά τη δημιουργία της επαφής συγχρονισμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Έκανες μετά τη δημιουργία της επαφής συγχρονισμό? Ναι περάστηκε στα google contacts και στο google calendar Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Έχεις κάνει link το google contact με το contact της συσκευής ? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Λύθηκε ως εξής: Το google έχει 3 calendars: του χρήστη, το calendar εθνικών εορτών και το calendar γενεθλίων. Το τηλέφωνο συγχρονίζει μόνο το calendar του χρήστη. Συνεπώς, αυτό που χρειάζεται είναι να αντιγράψεις τα birthdays του calendar γενεθλίων στο calendar του χρήστη. Μετά περνάνε αυτόματα στο ημερολόγιο του τηλεφώνου με τον συγχρονισμό. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Χτες δώθηκε για τους HTC users ένα μεγάλο update του HTC Locations. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες GPS navigation με POIs εφαρμογές με Full Offline download χαρτών δωρεάν παγκοσμίως, αντίπαλο δέος του Nokia Drive. Από μόνο του προσθέτει αξία στις ήδη πολύ καλές HTC συσκευές! :-) Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 (edited) Το εγκατέστησα, αλλά ακόμα δεν το δοκίμασα on-the-road. Πολύ καλή κίνηση από την HTC. Άντε σιγά-σιγά να εμπλουτίζεται το λειτουργικό, να μην έχουμε πλέον κανένα λόγο να πειραματιζόμαστε με Custom ROM. edit: Υπάρχει μία σύγχιση για το αν η υπηρεσία είναι δωρεάν ή δοκιμαστική για 30 μέρες. Κανείς δεν έχει βγάλει ακόμα συμπέρασμα στα διάφορα φόρουμ. Για να δούμε. Edited March 29, 2012 by stewe Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 (edited) Πάντως στην περιοχή μου είναι. Σε POIs υπερπληρες και όλα πρόσφατα, στα ελληνικά, με κατηγορίες. Έχω μείνει, ούτε το TomTom μου τέτοιο πράγμα. Μου φαίνεται θα ψάξω βάση για το αυτοκίνητο. Και κάμερες ταχύτητας/ορίων και φωνητικές οδηγίες και offline αυτό είναι παράδεισος :-) Edited March 29, 2012 by RacOOn Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 (edited) Χτες δώθηκε για τους HTC users ένα μεγάλο update του HTC Locations. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες GPS navigation με POIs εφαρμογές με Full Offline download χαρτών δωρεάν παγκοσμίως, αντίπαλο δέος του Nokia Drive. Από μόνο του προσθέτει αξία στις ήδη πολύ καλές HTC συσκευές! :-) Έβαλα στο LG E-900 και λειτουργεί κανονικά την έκδοση "Locations_v2.1.0.0". Είναι η νέα έκδοση ή όχι?:ninja: Πάντως trial είναι,το έβγαλα............ Edited March 29, 2012 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Εγώ γιατί δεν βλέπω πουθενά το trial; Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 τα wp7 ειναι συμβατα με vodafone 2gether ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Σ εμενα δεν κατεβαζει τους χαρτες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Εμένα κατέβασε και τα 90+ MB της Ελλάδας και κατέβασα και άλλους. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Εμένα κατέβασε και τα 90+ MB της Ελλάδας και κατέβασα και άλλους. Ενταξει δεν ειχα αρκετη μνημη για αποθηκευση, ολα ενταξει τωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 φαίνεται πολύ καλό και το interface έχει κάποια πράγματα για να ρυθμίσεις, στο Nokia drive δεν σε αφήνει τίποτα να κάνεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_Sg Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Παιδια εχω μια απορια. Πως συγχρονιζω τις επαφες μου απο το hotmail στο τηλεφωνο. Μεχρι τωρα δεν εχω βρει ακρη. Στο android με το που τις περνας στο gmail συγχρονιζονται αυτοματα στις επαφες του τηλεφωνου. Εδω τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Εννοείς με το αρχικό hotmail με το οποίο ενεργοποιείς και το τηλέφωνο ή δεύτερο hotmail λογαριασμό; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_Sg Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Απλα εφτιαξα ενα hotmail το οποιο χρησιμοποιω στο κινητο. Το αρχικο ειναι ναι. Λογικα δεν πρεπει να συγχρονιστει ο καταλογος οπως γινεται και με το android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts