mustanggre Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 ούτε call recorder εφαρμογές τις πλάκας Τύπου i-fart Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 ρε παιδια...υπαρχει καποιος που να γνωριζει για πιο λογο δονειτε το κινητο μονο μια φορα και μετα παιζει μονο ο ηχος κλησης την ωρα που σε παιρνουν τηλεφωνο??Εχω χασει ποσες κλησεις γιατι δοναει μια φορα στην τσεπη και δεν το νιωθω και με τοση φασαρια εξω δεν ακουω και τον ηχο κλησης...δηλαδη ημαρτον θεε μου..!δεν μπορουσαν να βαλουν να δοναει συνεχομενα με τον ηχο κλησης οι ανθρωποι??θα πρεπει συνεχως να το βαζω μονο σε δονηση???τι να πω?ευχομαι νε το Τανγκο η το Απολλο που θα ερθει να διορθοθει αυτο το χαζο και ερασιτεχνικο προβλημα! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 ρε παιδια...υπαρχει καποιος που να γνωριζει για πιο λογο δονειτε το κινητο μονο μια φορα και μετα παιζει μονο ο ηχος κλησης την ωρα που σε παιρνουν τηλεφωνο??Εχω χασει ποσες κλησεις γιατι δοναει μια φορα στην τσεπη και δεν το νιωθω και με τοση φασαρια εξω δεν ακουω και τον ηχο κλησης...δηλαδη ημαρτον θεε μου..!δεν μπορουσαν να βαλουν να δοναει συνεχομενα με τον ηχο κλησης οι ανθρωποι??θα πρεπει συνεχως να το βαζω μονο σε δονηση???τι να πω?ευχομαι νε το Τανγκο η το Απολλο που θα ερθει να διορθοθει αυτο το χαζο και ερασιτεχνικο προβλημα! Έχεις δίκιο, ερασιτεχνισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosss5 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Γεια σας εχω το htc mozart.Επειδη διεγραψα καταλαθος τον sound enchancer και δεν υπαρχει πια στο marketplace.Αμα κανω hard reset θα ξαναεγκατασταθει οπως ηταν στην αρχη το κινητο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Υπάρχει κάποιος explorer για της συσκευές μας; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Γεια σας εχω το htc mozart.Επειδη διεγραψα καταλαθος τον sound enchancer και δεν υπαρχει πια στο marketplace.Αμα κανω hard reset θα ξαναεγκατασταθει οπως ηταν στην αρχη το κινητο???? Ότι διέγραψες δεν επανέρχεται με reset Υπάρχει κάποιος explorer για της συσκευές μας; Υπάρχει για ξεκλείδωτες συσκευές Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) Ότι διέγραψες δεν επανέρχεται με reset Υπάρχει για ξεκλείδωτες συσκευές Νομίζω ότι είναι ξεκλείδωτη γιατί έχω περάσει το ελληνικό μενού πριν κάνω την αναβάθμιση σε Mango (LG optimus 7) . Που μπορώ να βρω τον explorer και πως θα των περάσω; Ευχαριστω. Edited February 28, 2012 by Epicouros Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Έχεις δίκιο, ερασιτεχνισμός. ε μα ναι..ακομα και ενα κινητο των 20 ευρω να παρεις δοναει μαζι με τον ηχο κλησης συνεχομενα..δηλαδη καφε με αλατι πινουν εκει στην microsoft και δεν βαζουν το πιο απλο πραμα στο windows phone? Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 παιδιά πως μπορώ να δω μέσα από το λειτουργικό τα pm στο Facebook; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 (edited) ρε παιδια...υπαρχει καποιος που να γνωριζει για πιο λογο δονειτε το κινητο μονο μια φορα και μετα παιζει μονο ο ηχος κλησης την ωρα που σε παιρνουν τηλεφωνο??Εχω χασει ποσες κλησεις γιατι δοναει μια φορα στην τσεπη και δεν το νιωθω και με τοση φασαρια εξω δεν ακουω και τον ηχο κλησης...δηλαδη ημαρτον θεε μου..!δεν μπορουσαν να βαλουν να δοναει συνεχομενα με τον ηχο κλησης οι ανθρωποι??θα πρεπει συνεχως να το βαζω μονο σε δονηση???τι να πω?ευχομαι νε το Τανγκο η το Απολλο που θα ερθει να διορθοθει αυτο το χαζο και ερασιτεχνικο προβλημα! Στις ρυθμισεις στο "Τηλεφωνο σε κατασταση" εχει καποιες επιλογες ..Δοκιμασε να τις ξε-τσεκαρεις και θα διορθωθει το προβλημα σου Έχεις δίκιο, ερασιτεχνισμός. Υπερβολικο σε βρισκω !!! Το δικο μου Trophy δουλευει μια χαρα !!! Edited March 2, 2012 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 παιδιά πως μπορώ να δω μέσα από το λειτουργικό τα pm στο Facebook; Απο την εφαρμογη του Facebook σιγουρα ... Και αν εχεις συνδεσει το FB me to live msgr τοτε θα τα βλεπεις και στα Μυνηματα !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
republican Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Και αν εχεις συνδεσει το FB me to live msgr τοτε θα τα βλεπεις και στα Μυνηματα !!! Εγώ το έχω κάνει αυτό αλλά δυστυχώς δεν μου εμφανίζονται στα μηνύματα.. :blink: Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Εγώ το έχω κάνει αυτό αλλά δυστυχώς δεν μου εμφανίζονται στα μηνύματα.. :blink: Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει? To fb chat το εχεις στον Live Msgr ??? Δηλαδη μιλας απο το msgr με φιλους απο το FB ... Αν οχι κατι εχεις κανει λαθος η το εκανες πριν λιγο και δεν εχει γινει ακομη η συνδεση Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
republican Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 To fb chat το εχεις στον Live Msgr ??? Δηλαδη μιλας απο το msgr με φιλους απο το FB ... Αν οχι κατι εχεις κανει λαθος η το εκανες πριν λιγο και δεν εχει γινει ακομη η συνδεση Το έχω ενεργοποιήσει ναι! Απλά αυτό που δεν γνωρίζω και υποπτεύομαι είναι οτι για να σου έρθουν τα inbox του fb στα μηνύματα πρέπει να είσαι online. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με, γιατί είμαι νέος κάτοχος και ακόμα ψάχνομαι!! :O Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Το έχω ενεργοποιήσει ναι! Απλά αυτό που δεν γνωρίζω και υποπτεύομαι είναι οτι για να σου έρθουν τα inbox του fb στα μηνύματα πρέπει να είσαι online. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με, γιατί είμαι νέος κάτοχος και ακόμα ψάχνομαι!! :O Μα αυτο ειναι προαπαιτουμενο για ολα στα Μυνηματα. Επισης πρεπει να εχεις προσθεσει το Facebook στους λογαριασμους σου και να δειχνει τις επαφες απο fb στις επαφες σου .... Πηγαινε στο "Εγω" και αλλαξε την κατασταση σου σε "Διαθεσιμος" Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Να και μια άσχημη φήμη για τα WP. http://www.tomsguide.com/us/Windows-Phone-7.x-Windows-Phone-8-Upgrade-Windows-8-apollo,news-14348.html Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Εμενα λογικο μου ακουγετε!!! Σαν να λεμε οτι αγοραζοντας τα windows XP θα πρεπει να σου δωσει μετα και τα VIsta κτλ. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα σταματησει την υποστιριξη των WP7!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Να και μια άσχημη φήμη για τα WP. http://www.tomsguide.com/us/Windows-Phone-7.x-Windows-Phone-8-Upgrade-Windows-8-apollo,news-14348.html Δεν το περίμενες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Εγώ περίμενα πως τα lumia τουλάχιστον θα έπαιρναν το apollo. Γιατί όχι δε κατάλαβα.... Όπως πήραν το mango τα 1st gen έτσι να πάρουν το apollo τουλάχιστον τα καινούρια. Θα δείξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 ρε παιδια...υπαρχει καποιος που να γνωριζει για πιο λογο δονειτε το κινητο μονο μια φορα και μετα παιζει μονο ο ηχος κλησης την ωρα που σε παιρνουν τηλεφωνο??Εχω χασει ποσες κλησεις γιατι δοναει μια φορα στην τσεπη και δεν το νιωθω και με τοση φασαρια εξω δεν ακουω και τον ηχο κλησης...δηλαδη ημαρτον θεε μου..!δεν μπορουσαν να βαλουν να δοναει συνεχομενα με τον ηχο κλησης οι ανθρωποι??θα πρεπει συνεχως να το βαζω μονο σε δονηση???τι να πω?ευχομαι νε το Τανγκο η το Απολλο που θα ερθει να διορθοθει αυτο το χαζο και ερασιτεχνικο προβλημα! έβγαλες καμια άκρη με αυτό; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Εγω πιστεύω πως τα appolo θα τα παρουν και τα πρωτης γενιας. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Εγω πιστεύω πως τα appolo θα τα παρουν και τα πρωτης γενιας. Νομίζω πως φούσκωσε η είδηση. Απλά δεν επιβεβαίωσε τίποτα, και μάλιστα μίλησε για app compatibility. Δεν γίνεται να πετάξει έτσι htc titan, lumia 800, lumia 900 κτλ. Και αν τη πάρουν αυτά, γιατί όχι και τα 1ης γενιάς; Ίδια ram έχουν, απλά χειρότερο cpu. Δεν γίνεται όλα αυτά τα κινητά να μείνουν έτσι. Και το στηρίζω κυρίως στα nokia, και ακόμα ειδικότερα στο lumia 900. Θα βγει update μετά απο λίγους μήνες και δε θα το πάρει; Η ms έδειξε με το mango πως στο θέμα updates είναι σπαθί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 ας ελπισουμε να παρουμε κανονικα το update γτ αλλιως........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Νομίζω ότι η MS θα την πατήσει αν δεν γίνει (ακόμα) πιο αυστηρή με τις εταιρείες, και θα εξηγήσω τι εννοώ. Δεν μπορεί μία εταιρεία να βγάζει κινητά με χαρακτηριστικά που μπορεί να θεωρηθούν ξεπερασμένα του χρόνου. Πολλά από τα Gen2 κινητά είναι στην ουσία Gen1 με μπροστινή κάμερα. Το να μην πάρει το Apollo ένα Gen1 κινητό, ίσως και να θεωρηθεί νορμάλ εφόσον θα έχει κλείσει ένας κύκλος 2 ετών. Το να μην το πάρει όμως ένα κινητό που θα κυλοφορήσει το καλοκαίρι, επειδή θα έχει μικρό επεξεργαστή, τότε είναι εγκληματικό. Και εδώ δεν μιλάμε για Android που το λογισμικό παραμετροποιείται από κάθε εταιρεία και κυκλοφορεί με 1 χρόνο καθυστέρηση. Στα WP7 όλα τα κινητά έχουν 100% ίδιο λειτουργικό και αναβαθμίζονται ταυτόχρονα. Δηλαδή γιατί να πάρει το Apollo το Radar και όχι το Trophy; Θέλω να πιστεύω ότι αυτά τα έχει σκεφτεί η MS με αποτέλεσμα να ελπίζω ότι το Apollo θα το πάρουν και τα πρώτα WP7 κινητά. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 έβγαλες καμια άκρη με αυτό; Aυτο που εγραψα στην προηγουμενη σελιδα το ειδες ??? Καντο και κανε και restart το τηλεφωνο !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts