colossus_r Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 ρε παιδια εχω 2 ερωτησης να κανω γιατι εχω προβλημα με το trophy μου 1.ξαφνικα το κινητο κατι επαθε και δεν συνδεετε το wifi ιντερνετ που του εχω ορισει!τι να κανω? 2.τι πρεπει να κανω ωστε να αξιοπισω τα δωρεαν MB INTERNET που εχω απο την vodafone,γιατι τωρα μου λεει ο IE οτι χρειαζετε wifi! σορυ για τα πολλα αλλα ειμαι τελιος ασχετος και μπηκα τωρα στο χωρο τον smartphones ;) 2. Για Voda CU πρεπει να πας settings/Mobile Net/APN και να δωσεις εκει : webkarta.vodafone.gr. Επισης τσεκαρε data conection kai 3G conn. Aν δεν εχεις cu τοτε παρε τηλ τη Voda να σου πουν πιο ειναι το ΑΡΝ 1. Για το WI-Fi χρειαζονται περισσοτερες πληροφοριες (αν και αυτα συνηθως ειναι προσωρινα) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega1908 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 ok sorry δεν το ηξερα,colossus_r και παλι ευχαριστω εβγαλα ακρη :)!εκτος απο το wifi αλλα βλεπουμε! Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 παίδες πότε υπολογίζεται να έχουμε το νέο update του λειτουργικού; Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 παίδες πότε υπολογίζεται να έχουμε το νέο update του λειτουργικού; Απο φθινωπορο,Σεπτεβρη,Οκτωβρη το πιθανοτερο! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 τελικα στο mango το multitasking λειτουργει οπως στα 6.5? δλδ μια εφαρμογη μενει ανοιχτη μεχρι να την τερματισεις η απλα κραταει ενα ιστορικο με 5-10 προηγουμενεσ εφαρμογες που εχεις τρεξει και απλα επαναφερει αυτες? και αν ισχυει το πρωτο πως τερματιζεις μια εφαρμογη? δεν πιστευω με το back button η το win button.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Θα χρειαστεί να το δούμε στην πράξη για να βγάλουμε συμπεράσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 τελικα στο mango το multitasking λειτουργει οπως στα 6.5? δλδ μια εφαρμογη μενει ανοιχτη μεχρι να την τερματισεις η απλα κραταει ενα ιστορικο με 5-10 προηγουμενεσ εφαρμογες που εχεις τρεξει και απλα επαναφερει αυτες? και αν ισχυει το πρωτο πως τερματιζεις μια εφαρμογη? δεν πιστευω με το back button η το win button.. Το πιθανότερο είναι όπως περίπου δουλεύει του iPhone κάτι που θα έχει σίγουρα κέρδος στη κατανάλωση μπαταρίας! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nightbringer Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 τελικα στο mango το multitasking λειτουργει οπως στα 6.5? δλδ μια εφαρμογη μενει ανοιχτη μεχρι να την τερματισεις η απλα κραταει ενα ιστορικο με 5-10 προηγουμενεσ εφαρμογες που εχεις τρεξει και απλα επαναφερει αυτες? και αν ισχυει το πρωτο πως τερματιζεις μια εφαρμογη? δεν πιστευω με το back button η το win button.. θα είναι όπως στο iphone. Θα υπάρχουν live agents (ρουτίνες που δίνει η microsoft) και ανάλογα με το πως τα χει ρυθμίσει ο προγραμματιστής της εφαρμογής σε τακτα χρονικά διαστήματα θα κάνουν διάφορες ενέργεις στο background και θα φάινεται σαν να λειτουργούσε συνέχεια η εφαρμογή.πχ σε έναν rss reader να κάνει fetch τα feeds ανα 20'λεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Με την υλοποίηση αυτή του multitasking όμως θα είναι δυνατή η αναπαραγωγή multimedia αρχείων στο background από 3rd party εφαρμογές, πχ TuneIn Radio; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Καλημέρα, Τι θα γίνει με το Bluetooth και το flash; Δεν είδα να τα αναφέρουν! Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Τι θα γίνει με το Bluetooth και το flash; Δεν είδα να τα αναφέρουν! Από τη στιγμή που δεν αναφέρεται... Τα τελευταία νέα λένε ότι ο IE9 θα υποστηρίζει τουλάχιστον HTML5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nightbringer Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Με την υλοποίηση αυτή του multitasking όμως θα είναι δυνατή η αναπαραγωγή multimedia αρχείων στο background από 3rd party εφαρμογές, πχ TuneIn Radio; Ναι σίγουρα, έδειξαν και demo στη ΜΙΧ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Ακόμη ένα βίντεο με επίδειξη νέων χαρακτηριστικών του mango: http://youtube.com/watch?v=O15wC7IcClQ Sent from my LG-E900 using Board Express Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostil Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω μια μικρή βοήθεια γιατί τα WP7 προσπαθούν να με τρελλάνουν. Ας το πάρω από την αρχή.... Όλες μου οι επαφές είχαν μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου τον τηλεφωνικό κώδικα της Κύπρου(από τότε που σπούδαζα Αθήνα) π.χ Παναγιώτης +35799ΧΧΧΧΧΧ Τώρα που ειμαι στη Κύπρο όταν με καλεί ο Παναγιώτης απλά εμφανίζεται στην οθόνη +35799ΧΧΧΧΧΧ. Όταν μου στείλει μήνυμα ο Παναγιώτης μου γράφει το όνομά του. Αφαίρεσα από όλες τις επαφές τον κωδικό +357 και έτσι ο Παναγιώτης τώρα είναι Παναγιώτης 99ΧΧΧΧΧΧ Όπως θα καταλάβατε οταν με καλεί ο Παναγιώτης τώρα εμφανίζεται το όνομά του αλλά όταν μου στείλει μήνυμα μου βγάζει +35799ΧΧΧΧΧΧ Καμιά ιδέα τι να κάνω?(εκτός από το να προσθέσω και τους δυο αριθμούς στην κάθε επαφή [Παναγιώτης +35799ΧΧΧΧΧΧ 99ΧΧΧΧΧΧ]):worry: Η συσκευή μου είναι HTC HD7 Παράθεση ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Update Δειτε το λινκ στην υπογραφη μου για το Backup toy Trophy ...Δουλευει σωστα και εχεις πληρες (τα παντα) backup Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trophy Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Update Δειτε το λινκ στην υπογραφη μου για το Backup toy Trophy ...Δουλευει σωστα και εχεις πληρες (τα παντα) backup το δοκιμασα εγω σημερα πρωτος πρωτος... Παράθεση Omnia i900 - htc Trophy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 το δοκιμασα εγω σημερα πρωτος πρωτος... Σου δουλεψε σωστα ετσι ??? Δεν ειχες προβλημα ??? Εγω εκανα και Restore kai δουλεψε αψογα. Ολα οπως ηταν Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trophy Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Ναι ολα μια χαρα απο το zune εκανα restore :D nikos204;) Παράθεση Omnia i900 - htc Trophy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Ναι ολα μια χαρα απο το zune εκανα restore :D nikos204;) Ελα ρε Νικο τωρα το ειδα ...ΟΚ μαζι καναμε το τεστ ..χα χα Και μια και δοκιμαζω και το νεο προγραμματακι για screenshots δειτε πως εχω το trophy μου. Αυτη την βδομαδα ειναι πορτοκαλι http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/wp74.jpg http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/wp73.jpg http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/wp72.jpg Φαινετε οτι δουλευει καλα Edited June 4, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) Την επόμενη φορά,βάλε μεγαλύτερες φωτό.......αυτές δεν φαίνονται (πάκα κάνω)..................:rotfl: Edited June 4, 2011 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Την επόμενη φορά,βάλε μεγαλύτερες φωτό.......αυτές δεν φαίνονται (πάκα κάνω)..................:rotfl: Χα χα χα Δικιο εχεις ...δεν τις εκανα σμυκρινση οπως βγηκαν απο το τηλ.. Θα το φτιαξω Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 πως το εκανες ετσι το menu ? εμενα ειναι λιτο και απεριτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 πως το εκανες ετσι το menu ? εμενα ειναι λιτο και απεριτο Εχει πολλες εφαρμογες και παιχνιδια και εχω αλλαξει καποια εικονιδια ... Το διαχωριστικο ειναι ενα τρυκ που ανεβασε καποιος στο XDA... Aν θελεις κατι συγκεκριμενο ρωτα το ??? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 κολοσσέ για πες πως θα βάλουμε κατηγορίες/διαχωριστικά κλπ :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 κολοσσέ για πες πως θα βάλουμε κατηγορίες/διαχωριστικά κλπ :) :) :) Ναι βεβαιως..ενα απλο τρυκ ειναι αλλα φαινετε ωραιο Το εβαλα στο αντιστοιχο ποστ στις εφαρμογες (στην υπογραφη μου). Αν θελεις κατι ποσταρε εκει Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts