Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια εχω 2 ερωτησης να κανω γιατι εχω προβλημα με το trophy μου

1.ξαφνικα το κινητο κατι επαθε και δεν συνδεετε το wifi ιντερνετ που του εχω ορισει!τι να κανω?

2.τι πρεπει να κανω ωστε να αξιοπισω τα δωρεαν MB INTERNET που εχω απο την vodafone,γιατι τωρα μου λεει ο IE οτι χρειαζετε wifi!

σορυ για τα πολλα αλλα ειμαι τελιος ασχετος και μπηκα τωρα στο χωρο τον smartphones ;)

2. Για Voda CU πρεπει να πας settings/Mobile Net/APN και να δωσεις εκει : webkarta.vodafone.gr.

Επισης τσεκαρε data conection kai 3G conn. Aν δεν εχεις cu τοτε παρε τηλ τη Voda να σου πουν πιο ειναι το ΑΡΝ

1. Για το WI-Fi χρειαζονται περισσοτερες πληροφοριες (αν και αυτα συνηθως ειναι προσωρινα)

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παίδες πότε υπολογίζεται να έχουμε το νέο update του λειτουργικού;

Απο φθινωπορο,Σεπτεβρη,Οκτωβρη το πιθανοτερο!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

τελικα στο mango το multitasking λειτουργει οπως στα 6.5? δλδ μια εφαρμογη μενει ανοιχτη μεχρι να την τερματισεις η απλα κραταει ενα ιστορικο με 5-10 προηγουμενεσ εφαρμογες που εχεις τρεξει και απλα επαναφερει αυτες? και αν ισχυει το πρωτο πως τερματιζεις μια εφαρμογη? δεν πιστευω με το back button η το win button..

τελικα στο mango το multitasking λειτουργει οπως στα 6.5? δλδ μια εφαρμογη μενει ανοιχτη μεχρι να την τερματισεις η απλα κραταει ενα ιστορικο με 5-10 προηγουμενεσ εφαρμογες που εχεις τρεξει και απλα επαναφερει αυτες? και αν ισχυει το πρωτο πως τερματιζεις μια εφαρμογη? δεν πιστευω με το back button η το win button..

Το πιθανότερο είναι όπως περίπου δουλεύει του iPhone κάτι που θα έχει σίγουρα κέρδος στη κατανάλωση μπαταρίας!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

θα είναι όπως στο iphone. Θα υπάρχουν live agents (ρουτίνες που δίνει η microsoft) και ανάλογα με το πως τα χει ρυθμίσει ο προγραμματιστής της εφαρμογής σε τακτα χρονικά διαστήματα θα κάνουν διάφορες ενέργεις στο background και θα φάινεται σαν να λειτουργούσε συνέχεια η εφαρμογή.πχ σε έναν rss reader να κάνει fetch τα feeds ανα 20'λεπτο.

Με την υλοποίηση αυτή του multitasking όμως θα είναι δυνατή η αναπαραγωγή multimedia αρχείων στο background από 3rd party εφαρμογές, πχ TuneIn Radio;

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

• Administrators
Τι θα γίνει με το Bluetooth και το flash; Δεν είδα να τα αναφέρουν!

Από τη στιγμή που δεν αναφέρεται...

Τα τελευταία νέα λένε ότι ο IE9 θα υποστηρίζει τουλάχιστον HTML5.

Modpic.gif

Με την υλοποίηση αυτή του multitasking όμως θα είναι δυνατή η αναπαραγωγή multimedia αρχείων στο background από 3rd party εφαρμογές, πχ TuneIn Radio;

Ναι σίγουρα, έδειξαν και demo στη ΜΙΧ.

Ακόμη ένα βίντεο με επίδειξη νέων χαρακτηριστικών του mango:

http://youtube.com/watch?v=O15wC7IcClQ

Sent from my LG-E900 using Board Express

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω μια μικρή βοήθεια γιατί τα WP7 προσπαθούν να με τρελλάνουν.

Ας το πάρω από την αρχή....

Όλες μου οι επαφές είχαν μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου τον τηλεφωνικό κώδικα της Κύπρου(από τότε που σπούδαζα Αθήνα)

π.χ Παναγιώτης +35799ΧΧΧΧΧΧ

Τώρα που ειμαι στη Κύπρο όταν με καλεί ο Παναγιώτης απλά εμφανίζεται στην οθόνη +35799ΧΧΧΧΧΧ.

Όταν μου στείλει μήνυμα ο Παναγιώτης μου γράφει το όνομά του.

Αφαίρεσα από όλες τις επαφές τον κωδικό +357 και έτσι ο Παναγιώτης τώρα είναι Παναγιώτης 99ΧΧΧΧΧΧ

Όπως θα καταλάβατε οταν με καλεί ο Παναγιώτης τώρα εμφανίζεται το όνομά του αλλά όταν μου στείλει μήνυμα μου βγάζει +35799ΧΧΧΧΧΧ

Καμιά ιδέα τι να κάνω?(εκτός από το να προσθέσω και τους δυο αριθμούς στην κάθε επαφή [Παναγιώτης +35799ΧΧΧΧΧΧ 99ΧΧΧΧΧΧ]):worry:

Η συσκευή μου είναι HTC HD7

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ

Update

Δειτε το λινκ στην υπογραφη μου για το Backup toy Trophy ...Δουλευει σωστα και εχεις πληρες (τα παντα) backup

Update

Δειτε το λινκ στην υπογραφη μου για το Backup toy Trophy ...Δουλευει σωστα και εχεις πληρες (τα παντα) backup

το δοκιμασα εγω σημερα πρωτος πρωτος...

Omnia i900 - htc Trophy

το δοκιμασα εγω σημερα πρωτος πρωτος...

Σου δουλεψε σωστα ετσι ??? Δεν ειχες προβλημα ???

Εγω εκανα και Restore kai δουλεψε αψογα. Ολα οπως ηταν

Ναι ολα μια χαρα απο το zune εκανα restore :D

nikos204;)

Ελα ρε Νικο τωρα το ειδα ...ΟΚ μαζι καναμε το τεστ ..χα χα

Και μια και δοκιμαζω και το νεο προγραμματακι για screenshots δειτε πως εχω το trophy μου.

Αυτη την βδομαδα ειναι πορτοκαλι

http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/wp74.jpg http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/wp73.jpg http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/wp72.jpg

Φαινετε οτι δουλευει καλα

Edited by colossus_r

Την επόμενη φορά,βάλε μεγαλύτερες φωτό.......αυτές δεν φαίνονται (πάκα κάνω)..................:rotfl: Edited by vasileios13

Την επόμενη φορά,βάλε μεγαλύτερες φωτό.......αυτές δεν φαίνονται (πάκα κάνω)..................:rotfl:

Χα χα χα Δικιο εχεις ...δεν τις εκανα σμυκρινση οπως βγηκαν απο το τηλ.. Θα το φτιαξω

πως το εκανες ετσι το menu ? εμενα ειναι λιτο και απεριτο

Εχει πολλες εφαρμογες και παιχνιδια και εχω αλλαξει καποια εικονιδια ...

Το διαχωριστικο ειναι ενα τρυκ που ανεβασε καποιος στο XDA...

Aν θελεις κατι συγκεκριμενο ρωτα το ???

κολοσσέ για πες πως θα βάλουμε κατηγορίες/διαχωριστικά κλπ :) :) :)

Ναι βεβαιως..ενα απλο τρυκ ειναι αλλα φαινετε ωραιο

Το εβαλα στο αντιστοιχο ποστ στις εφαρμογες (στην υπογραφη μου).

Αν θελεις κατι ποσταρε εκει