colossus_r Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Αγόρασα πρόσφατα ένα HTC RADAR,το κινητό είναι τέλειο και τα windows εξαιρετικά στην λειτουργία τους.Έχω όμως το εξής πρόβλημα,κάθε φορά που ανοίγω μία σελίδα στον εξπλόρερ το εξής μήνυμα μου εμφανίζεται Αυτή η σελίδα ειδικά προσαρμοσμένη για το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε προέρχεται απο τον χ ιστότοπο τον οποίο δεν εγκρίνει η google. Και απο κάτω έχει δύο επιλογές 1 μετάβαση στην σελίδα 2. Σμίκρυνση. Μου έχει σπάσει τα νεύρα,ότι και να πατήσω η σελίδα δεν εμφανίζεται σωστά. Γιατί? Επισης σε σελίδες που είμαι εγγεγραμένος αν και βάζω σωστούς κωδικούς δεν τους παίρνει.Είναι κρίμα γιατί το σύνολο κινητού λειτουργικού είναι εξαιρετικό αλλά θα μπορούσε να γίνει τέλειο διόρθώνωντας κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Ειναι με ΡΟΜ απο την μαμα του η καποια custom .... Φαινεται σαν εχεις βαλει καποιον proxy server !!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 πως ξεκλειδωνουμε το htc radar για να βαλουμε εφαρμογες,εχοντας phone 7.5? Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 πως ξεκλειδωνουμε το htc radar για να βαλουμε εφαρμογες,εχοντας phone 7.5? Μονο αν περασεις custom rom !!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 γινετε να βαλω τωρα custom rom που εχω τα 7.5? Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 γινετε να βαλω τωρα custom rom που εχω τα 7.5? Mολις τελειωσα το φλασαρισμα στον Τιτανα .... Ολα πηγαν αψογα .... Θα επιστρεψω με πληρη οδηγο και γιατα 2 (Titan & Radar) !!!!!!!!!!!!! http://colossusr.blogspot.gr/2012/06/flashing-custom-rom-htc-titan.html Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 τη γινετε με το tango? Ποτε το βλεπετε να ειναι διαθεσιμο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Εχει ξεκινησει ηδη να μοιραζεται σε καποιες χωρες!!! Αρα συντομα θα ειναι και κοντα μας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Καλησπέρα :) Επειδή απάντηση δεν πήρα στο επίσημο θέμα του Omnia W, την παραθέτω κι εδώ.. Έχει κάνει κάποιος το "ξεκλείδωμα" που υπάρχει για τη συγκεκριμένη συσκευή, αλλά χωρίς να έχει κάνει reset στη συσκευή του; :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 καλημερα!εχουμε καμια εξελιξη με το φλασαρισμα του radar? Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) Καλησπέρα :) Επειδή απάντηση δεν πήρα στο επίσημο θέμα του Omnia W, την παραθέτω κι εδώ.. Έχει κάνει κάποιος το "ξεκλείδωμα" που υπάρχει για τη συγκεκριμένη συσκευή, αλλά χωρίς να έχει κάνει reset στη συσκευή του; :worry: Μα απο οτι θυμαμαι το samsung ξεκλειδωνει ευκολα ... Χωρις reset αρκει να μην εχεις κανει την τελευταια αναβαθμιση της samsung !!! καλημερα!εχουμε καμια εξελιξη με το φλασαρισμα του radar? Καποια θεματα με καθυστερησαν περισσοτερο απο οσο υπολογιζα ... ξεκινησα και τον γραφω τον οδηγο ...για τον Τιτανα (ειναι ιδιο με το radar) Θα τον ανεβασω συντομα στο μπλογκ μου αλλα και εδω !!! Edited July 9, 2012 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Μα απο οτι θυμαμαι το samsung ξεκλειδωνει ευκολα ... Χωρις reset αρκει να μην εχεις κανει την τελευταια αναβαθμιση της samsung !!! Είπες τη μαγική φράση: χωρίς reset! Και μια τελευταία ερώτηση.. Μετά το reset, θα χρειαστώ να χρησιμοποιήσω υπολογιστή για κάτι, πέρα από το Zune; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 παιδια θα ξαναενταχθω και γω στην παρεα συντομα, προλαβα μια προσφορα στο amazon.uk το ZTE Tania και απο βδομαδα παραλαμβανω. ειχα το lumia 800 πριν κανα 3μηνο περιπου και εκ τοτε εχασα καθε επαφη.. εχουμε κανα ευχαριστο νεο σ'ολο αυτο το διαστημα εκτος απτου υπερδυσαρεστου οτι θα 7,5 θα πανε μονο εως 7,8? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 παιδια θα ξαναενταχθω και γω στην παρεα συντομα, προλαβα μια προσφορα στο amazon.uk το ZTE Tania και απο βδομαδα παραλαμβανω. ειχα το lumia 800 πριν κανα 3μηνο περιπου και εκ τοτε εχασα καθε επαφη.. εχουμε κανα ευχαριστο νεο σ'ολο αυτο το διαστημα εκτος απτου υπερδυσαρεστου οτι θα 7,5 θα πανε μονο εως 7,8? MEMORY Card slot No Internal 4GB storage :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 (edited) MEMORY Card slot No Internal 4GB storage :( 99,99 λιρες ομως ;) μια χαρα vfm δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη επιλογη στο budget των 130€ Edited July 10, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 99,99 λιρες ομως ;) μια χαρα vfm δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη επιλογη στο budget των 130€ ΟΚ,τότε....αν έχεις και Skydrive 25Gb...............:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 ΟΚ,τότε....αν έχεις και Skydrive 25Gb...............:) ποσο χωρητικοτητα δινε το skydrive απο default? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 ποσο χωρητικοτητα δινε το skydrive απο default? 7Gb. :) ( 10 χαρακτήρες) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 7Gb. :) ( 10 χαρακτήρες) μια χαρα υπεραρκετο μου φαινεται :) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 ποσο χωρητικοτητα δινε το skydrive απο default? Όσοι προλάβαμε,έχουμε 25Gb.....για δες πόσα έχεις εσύ...... 25,είναι πολύ κομπλέ.............:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Όσοι προλάβαμε,έχουμε 25Gb.....για δες πόσα έχεις εσύ...... 25,είναι πολύ κομπλέ.............:ninja: τι εννοεις οσοι προλαβατε? ηταν limited time offer? :P εγω ειχα skydrive πριν κανα 3μηνο στο lumia800.. ενδεχεται να εχω και εγω 25? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 τι εννοεις οσοι προλαβατε? ηταν limited time offer? :P εγω ειχα skydrive πριν κανα 3μηνο στο lumia800.. ενδεχεται να εχω και εγω 25? Ήθελε μια διαδικασία για να πάρεις τα 25.....μπες και δες,εγώ έχω 22.7 GB free of 25 GB! Δεν έχω βάλει πολλά,ακόμα... Δες εδώ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 παιδια, οταν βγει με το καλο το update για την μεταβαση σε 7,8 θα την παρουν ολες οι συσκευες Tango ''ταυτοχρονα''? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 παιδια, οταν βγει με το καλο το update για την μεταβαση σε 7,8 θα την παρουν ολες οι συσκευες Tango ''ταυτοχρονα''? Κοίτα ειναι update της MS, οπότε με τον ενα η τον αλλο τρόπο θα γίνεται το Update. Τώρα αν η νοκια θα κάνει ταυτόχρονα roll out για ολες τις συσκευές απο το site επίσημα λίγο δύσκολο το βλέπω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Κοίτα ειναι update της MS, οπότε με τον ενα η τον αλλο τρόπο θα γίνεται το Update. Τώρα αν η νοκια θα κάνει ταυτόχρονα roll out για ολες τις συσκευές απο το site επίσημα λίγο δύσκολο το βλέπω. Aν δεν ειναι carrier related συσκευη τοτε οταν ερθει η ωρα της Ελλαδας θα την παρει .. Αν ειναι απο παροχο και κλειδωμενη τοτε ειναι θεμα παροχου ... Οι πιο πολλοι ακομη σε ολο τον κοσμο δεν εχουν δωσει Tango !!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Aν δεν ειναι carrier related συσκευη τοτε οταν ερθει η ωρα της Ελλαδας θα την παρει .. Αν ειναι απο παροχο και κλειδωμενη τοτε ειναι θεμα παροχου ... Οι πιο πολλοι ακομη σε ολο τον κοσμο δεν εχουν δωσει Tango !!!! ωραια..δεν νομιζω πως ειναι κανενος carrier το tania μου ^_^ oποτε ευελπιστω να την παρω σχετικα γρηγορα την αναβαθμιση οταν με το καλο αυτη βγει Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts