Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δύο απορίες για τους power users:

1.) Φορτώνοντας εφαρμογές γεμίζει η registry και επιβραδύνεται η ταχύτητα του κινητού;

2.) Φορτώνοντας εφαρμογές επηρεάζεται η αυτονομία της μπαταρίας; (στο android κάποιες εφαρμογές άρμεγαν την μπαταρία μου).

Δεν ξέρω αν με θεωρώ power user αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω :lol:

1) Ένα χρόνο τώρα επιβράδυνση στο κινητό, όπως το εννοείς, δεν έχω δει ΚΑΜΙΑ, όσες εφαρμογές και να βάλω.

2) Να κοιτάς να η εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο, τότε ναι το πιθανότερο είναι προφανώς να τρώει μπαταρία, εφόσον δουλεύει. Μπορείς να το τσεκάρεις στις ρυθμίσεις εφαρμογών, εκεί που λέει εργασίες στο παρασκήνιο (backround tasks). Κάτι εφαρμογές καιρού (λόγω live tiles) κυρίως θα δεις εκεί να τρέχουν.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δύο απορίες για τους power users:

1.) Φορτώνοντας εφαρμογές γεμίζει η registry και επιβραδύνεται η ταχύτητα του κινητού;

2.) Φορτώνοντας εφαρμογές επηρεάζεται η αυτονομία της μπαταρίας; (στο android κάποιες εφαρμογές άρμεγαν την μπαταρία μου).

Δεν ξέρω αν με θεωρώ power user αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω :lol:

1) Ένα χρόνο τώρα επιβράδυνση στο κινητό, όπως το εννοείς, δεν έχω δει ΚΑΜΙΑ, όσες εφαρμογές και να βάλω.

2) Να κοιτάς να η εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο, τότε ναι το πιθανότερο είναι προφανώς να τρώει μπαταρία, εφόσον δουλεύει. Μπορείς να το τσεκάρεις στις ρυθμίσεις εφαρμογών, εκεί που λέει εργασίες στο παρασκήνιο (backround tasks). Κάτι εφαρμογές καιρού (λόγω live tiles) κυρίως θα δεις εκεί να τρέχουν.

Πολυ σωστο !!!!

Αν δεν τρεχει καποια υπηρεσια της εφαρμογης στο παρασκηνιο δεν εχει καμμια επιπτωση στην μπαταρια !!!

Το κινητο δεν βαραινει διοτι οι εφαρμογες εχουν τον δικο τους χωρο και δεν επεμβαινουν σε αρχεια συστηματος !!!

Γεια σας θελω να ρωτησω κατι.Εχω ενα htc mozart και καταλαθος διεγραψα το sound enchancer.Αμα κανω hard reset θα ξαναμπει η εφαρμογη οπως ηταν οταν το πηρα δεν με πειραζει να χασω τα δεδομενα

Ευχαριστώ

Γεια σας θελω να ρωτησω κατι.Εχω ενα htc mozart και καταλαθος διεγραψα το sound enchancer.Αμα κανω hard reset θα ξαναμπει η εφαρμογη οπως ηταν οταν το πηρα δεν με πειραζει να χασω τα δεδομενα

Ευχαριστώ

νομίζω είναι στο marketplace στα htc apps

ευχαριστω παιδια αλλα δεν την βρισκω πουθενα μηπως φταιει επειδη εχω ελληνικο λογαριασμο?

δεν υπαρχει την εχει αποσυρει γιατι δημιουργουσε προβληματσ

Το htc location ειναι πολυ αργο στον επανυπολογισμο διαδρομης, φενεται και στο βιντεο που παραθεσε ο racoon, εκτος αν εχει προβλημα το trophy μου, αλλα το nokia drive παει σφαιρα, ισως με καποια αναβαθμιση να το κανουν καλυτερο, οπως ειναι δεν ειναι να το εμπιστευτει καποιος ιδιαιτερα σε μια πολη με πολλα στενα και μονοδρομησεις

Υ.Γ Μιας και το φερε η κουβεντα υπαρχει κανα gps tools ν αυξησουμε την ευαισθησια του gps?

Μάλλον είναι λόγω Trophy.

Εγώ στο HTC Radar που το έβαλα είναι έτη φωτός γρηγορότερο από την αντίστοιχη version της NOKIA (σε Lumia 800 το έχω δει).

Ο επανυπολογισμός διαδρομής βγαίνει στο 1 δευτερόλεπτο. Αν έχω χρόνο θα γράψω και θα ανεβάσω ένα video να το δείτε.

Παιδια να κανω μια ερωτηση; Πως γινεται να στελνουμε μνμ με 160 χαρακτηρες και οχι να χρεωνομαι και 2ο μνμ μετα τους 70 χαρακτηρες στο nokia lumia 710; Προσπαθησα να διαβασω μερικα πραγματα και εδω και σε ξενα site, αλλα ακρη δεν βρηκα. Μονο μια εφαρμογη προτεινουν π ειναι με πληρωμη απο το marketplace.

Σήμερα μου έβγαλε το Zune ειδοποίηση για ενημέρωση της HTC. Την έκανα αλλά δεν βλέπω αλλαγή. Ξέρει κανείς τι έχει γίνει στην ενημέρωση;

Παιδια να κανω μια ερωτηση; Πως γινεται να στελνουμε μνμ με 160 χαρακτηρες και οχι να χρεωνομαι και 2ο μνμ μετα τους 70 χαρακτηρες στο nokia lumia 710; Προσπαθησα να διαβασω μερικα πραγματα και εδω και σε ξενα site, αλλα ακρη δεν βρηκα. Μονο μια εφαρμογη προτεινουν π ειναι με πληρωμη απο το marketplace.

Το ίδιο ισχύει και για το lumia?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Greek SMS 160,"Buy for $0.99"...........

Εγώ δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα ακόμη, η βιντεοκλήση που διαφημίζει η Microsoft τελευταία είναι μέσω των δικτύων όπως είναι και οι κλασσικές κλήσεις ή είναι σαν το Skype που δεν έχει καμία σχέση με τα δίκτυα?? Θα μπορώ δλδ να καλέσω μια επαφή με βίντεο ή θα πρέπει να χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή?
Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5

Εγώ δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα ακόμη, η βιντεοκλήση που διαφημίζει η Microsoft τελευταία είναι μέσω των δικτύων όπως είναι και οι κλασσικές κλήσεις ή είναι σαν το Skype που δεν έχει καμία σχέση με τα δίκτυα?? Θα μπορώ δλδ να καλέσω μια επαφή με βίντεο ή θα πρέπει να χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή?

Skype ή Tango. Όχι δεν είναι η βιντεοκλήση μέσω 3G που γνωρίζεις.

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

Άρα δεν θα μπορώ να μιλήσω με βίντεο με τα κλασσικά κινητάκια που υποστηρίζουν βιντεοκλήσεις σωστά?

Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5

Άρα δεν θα μπορώ να μιλήσω με βίντεο με τα κλασσικά κινητάκια που υποστηρίζουν βιντεοκλήσεις σωστά?

Δυστυχώς όχι.

Greek SMS 160,"Buy for $0.99"...........

Ναι είναι θέμα localization που θα διορθωθεί.

Ευχαριστω πολυ για τος απαντησεις σας. Οποτε ειναι καλυτερα να μην αγορασω την εφαρμογη και να περιμενω? Θα διορθωθει με το apollo πχ ή απο τον παροχο? Αν μπορεις διαφωτισε με! Ευχαριστω για το χρονο σας!:)

Ευχαριστω πολυ για τος απαντησεις σας. Οποτε ειναι καλυτερα να μην αγορασω την εφαρμογη και να περιμενω? Θα διορθωθει με το apollo πχ ή απο τον παροχο? Αν μπορεις διαφωτισε με! Ευχαριστω για το χρονο σας!:)

Δεν μπλέκουν οι πάροχοι σε αυτό το κομμάτι.

Είναι αποκλειστικά θέμα Microsoft και Localization στο Text protocol. Το πότε θα έρθει δεν μπορώ να πω.

Συγνωμη ...

τα windows phone 7.5 δεν υποστηριζουν βιντεοκληση μεσω 3g δικτιου?

Συγνωμη ...

τα windows phone 7.5 δεν υποστηριζουν βιντεοκληση μεσω 3g δικτιου?

Ποια πλατφόρμα από τα smartphones υποστηρίζει; iOS; :)

Δυστυχώς όχι το πρότυπο του GSM.

Android μέσω μονταρίσματος των κατασκευαστών.π.χ. τα galaxy s και s2 με mod της samsung υποστηρίζουν

Το htc location ειναι πολυ αργο στον επανυπολογισμο διαδρομης, φενεται και στο βιντεο που παραθεσε ο racoon, εκτος αν εχει προβλημα το trophy μου, αλλα το nokia drive παει σφαιρα, ισως με καποια αναβαθμιση να το κανουν καλυτερο, οπως ειναι δεν ειναι να το εμπιστευτει καποιος ιδιαιτερα σε μια πολη με πολλα στενα και μονοδρομησεις

Υ.Γ Μιας και το φερε η κουβεντα υπαρχει κανα gps tools ν αυξησουμε την ευαισθησια του gps?

Kαι σε μένα στο hd2 έχει κάποιο θεματάκι με την ταχύτητα το locations.Μάλλον έχει να κάνει με τα πρώτης γενιάς wp7.Πάντως το nokia drive πάει πολύ καλά αλλά ειναι και πολύ λιτό.Για μένα το καλύτερο στα wp7 ειναι το navigon και ας μην ειναι δωρεάν.

Edited by bbbb

Μ'αρεσει που οι πάροχοι κάναν τα αδύνατα δυνατά για να αποκλείσουν εφαρμογές τύπου Skype.

Πεφτω απο τα συνεφα...

Μπορει καποιος να μου πει ποια καινουρια smartphone (αναξαρτητως λειτουργικου)

υποστηριζουν κλασικη 3g βιντεοκληση απο την μανα τους?