vasileios13 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 σε μενα εκανε 1,5 μερα (official rom) Και τι,το άφησες με ανοικτή οθόνη και wi-fi...μέχρι να τελειώσει....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Και τι,το άφησες με ανοικτή οθόνη και wi-fi...μέχρι να τελειώσει....? οχι βεβαια, το σεταρα και δεν ξαναασχοληθηκα, απλά το κοιταξα την αλλη μερα και ηταν οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Παιδιά εμένα με την touch it την μπαταρία την πάει αίμα. Εχθρός το βράδυ το γεμισα τώρα είναι κάτω από την μέση. Δεν μίλησα καθόλου, 5λεπτα Wi-Fi Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 οχι βεβαια, το σεταρα και δεν ξαναασχοληθηκα, απλά το κοιταξα την αλλη μερα και ηταν οκ Aν και άλλαξα ROM, δεν νομίζω να έφταιγε αυτό. Πέρασα λοιπόν άλλη ROM και πάλι μου έκανε το ίδιο παραμύθι. Το άφησα λοιπόν όλο το βράδυ όπως εσύ, και σήμερα το μεσημέρι τελείωσε ο συγχρονισμός. Δεν ξέρω τι φταεί, αν είναι "ελληνικό" το φαινόμενο ή έτσι κάνει γενικότερα, αλλά όσο συγχρονίζει δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Μια χαρά δουλεύει το twitter. Το μοναδικό θεματάκι είναι ότι δεν εμφανίζονται οι twitter επαφές. Τώρα που συγχρονίστηκα, εμφανίστηκαν και αυτές. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 καλημέρα έχω το nokia lumia 800. όταν γράφω email στα ελληνικά, ο παραλήπτης δεν αναγνωρίζει τους χαρακτήρες. Με λατινικούς χαρακτήρες δεν υπάρχει πρόβλημα. Γνωριζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 επειδή εμένα με δυσκόλεψε αρκετά, σας παραθέτω το link. Μπορεί σε κάποιους να φανεί χρήσιμο. εισαγωγή επαφών από gmail σε Lumia 800: θέλει τρόπο Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Αυτή η εφαρμογή facebook μα τόσο χάλια; Αυτό δεν είναι διαφήμηση αλλά δυσφήμηση Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 επειδή εμένα με δυσκόλεψε αρκετά, σας παραθέτω το link. Μπορεί σε κάποιους να φανεί χρήσιμο. εισαγωγή επαφών από gmail σε Lumia 800: θέλει τρόπο από το gmail δεν μπορείς να τις περάσεις στο hotmail, από εκεί μετά στο κινητό?? Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 από το gmail δεν μπορείς να τις περάσεις στο hotmail, από εκεί μετά στο κινητό?? από το hotmail όχι. το δοκίμασα και αυτό. μόνο αν τις περάσεις στο outlook ή στο address book του mac Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Επειδή πρίν παρω το lumia είχα το Iphone.. να πω ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα να εισάγω τις επαφές μου στο hotmail κατευθείαν απο το gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Επειδή πρίν παρω το lumia είχα το Iphone.. να πω ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα να εισάγω τις επαφές μου στο hotmail κατευθείαν απο το gmail συμφωνώ, απο το gmail περνάνε οι επαφές στο hotmail (το έχω γράψει και ο ίδιος). Δεν περνάνε όμως από το λογαριασμό του hotmail στο Lumia 800. Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Ξέρει κανείς πως φεύγει η επιλογή να εμφανίζεται το γράμμα στις σελίδα με τις εφαρμογές??Θέλω να είναι η μία κάτω απο την άλλη χωρίς να υπάρχει το γράμμα που να τις ξεχωρίζει. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Ξέρει κανείς πως φεύγει η επιλογή να εμφανίζεται το γράμμα στις σελίδα με τις εφαρμογές??Θέλω να είναι η μία κάτω απο την άλλη χωρίς να υπάρχει το γράμμα που να τις ξεχωρίζει. αυτό το κάνει αυτόματα όταν ξεπερνάει έναν εριθμό απο εφαρμογές. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια ρύθμιση εκτός αν υπάρχει κατι στην registry Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Τελικά ρε παιδιά τι γίνεται με το ελληνικό μενού και ελληνικά μηνύματα για το htc trophy 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Έχω κάποιο πρόβλημα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει Θέλω να ξεκλειδώσω το τηλ. Η έκδοση είναι 7.10 .7740.16 Hd7 αν υπάρχει κάποια νεότερη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Για να περάσεις Custom ROM (την έχω περάσει, δεν έχει κανένα πρόβλημα), διάβασε τον οδηγό εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316887 και για να διαλέξεις την τελευταία ROM δες το μήνυμα μου εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3964448#post3964448 Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Εχετε περάσει αρχεία pdf στα wp να τα διαβάσετε? Δεν ξέρω τι γίνεται στα android η στα iphone αλλά στο trophy μου κατέβασα ένα βιβλίο 35mb 1100 σελίδες και το άνοιξα με το adobe reader αλλά δεν διαβάζεται με τίποτα, κολλάει πάρα πολυ και δεν αποκρίνεται σωστά, επίσης δεν υπάρχει τρόπος να μεταβεί κάποιος σε όποια σελίδα θέλει αλλα να τις πάει μια μια μέχρι να τη βρεί. Υπάρχει αλλος τρόπος? Εκτός το skydrive πως μπορούμε να έχουμε τέτοια αρχεία στο κινητό μας, γιατί μου πήρε 20 λεπτά να το ανεβάσω πρώτα στο skydrive και να το κατεβάσω στη συσκευή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Εχετε περάσει αρχεία pdf στα wp να τα διαβάσετε? Δεν ξέρω τι γίνεται στα android η στα iphone αλλά στο trophy μου κατέβασα ένα βιβλίο 35mb 1100 σελίδες και το άνοιξα με το adobe reader αλλά δεν διαβάζεται με τίποτα, κολλάει πάρα πολυ και δεν αποκρίνεται σωστά, επίσης δεν υπάρχει τρόπος να μεταβεί κάποιος σε όποια σελίδα θέλει αλλα να τις πάει μια μια μέχρι να τη βρεί. Υπάρχει αλλος τρόπος? Εκτός το skydrive πως μπορούμε να έχουμε τέτοια αρχεία στο κινητό μας, γιατί μου πήρε 20 λεπτά να το ανεβάσω πρώτα στο skydrive και να το κατεβάσω στη συσκευή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=975401 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=975401 Σωστός! και με το windows phone power tools γίνεται αλλά σκεφτόμουν κάτι επίσημο όπως με το zune, μήπως δηλαδή μου διαφεύγει κάτι. Tα βιβλία είναι για φίλο, σκέφτεται να πάρει το lumia, να μην τον μπλέξω με τέτοια κόλπα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Σωστός! και με το windows phone power tools γίνεται αλλά σκεφτόμουν κάτι επίσημο όπως με το zune, μήπως δηλαδή μου διαφεύγει κάτι. Tα βιβλία είναι για φίλο, σκέφτεται να πάρει το lumia, να μην τον μπλέξω με τέτοια κόλπα σωστα αλλα με το zune μαλλον δεν περνανε αυτα τα αρχεια .... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Για να περάσεις Custom ROM (την έχω περάσει, δεν έχει κανένα πρόβλημα), διάβασε τον οδηγό εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316887 και για να διαλέξεις την τελευταία ROM δες το μήνυμα μου εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3964448#post3964448 Η σελίδα έχει τρία λιγκ το πρώτο που κατέβασα και το τρίτο Δεν λειτουργεί έχεις κάποια λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Η σελίδα έχει τρία λιγκ το πρώτο που κατέβασα και το τρίτο Δεν λειτουργεί έχεις κάποια λύση Τα τσέκαρα δουλεύουν, το τρίτο θέλει εγγραφή http://www.mediafire.com/?a27d9vc21qs7emd αυτό είναι το δεύτερο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Η σελίδα έχει τρία λιγκ το πρώτο που κατέβασα και το τρίτο Δεν λειτουργεί έχεις κάποια λύση Δεν δουλεύουν τα λινκ ή οι RΟΜ; Στις ROM για το Trophy, υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Για να το λύσω έκανα το εξής. Κατέβασα και την κινέζικη ROM, που θα την βρεις εδώ, και τις σύγκρινα και είδα ότι έλειπαν 2 αρχεία. Τα πήρα άπό την κινέζικη και τα αντέγραψα στην άλλη, και μετά δούλευε. Αν πάλι δεν δουλέψει, αντέγραψε και το αρχείο ROMUpdateUtility.exe και αντικατέστησέ το. Λογικά έτσι θα δουλέψει. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) Μετά από όλα αυτά το τηλ ξεκλειδώνει ? HD7 Edited January 30, 2012 by sider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Όλα καλά τα διόρθωσα κάνοντας αλχημείες το τηλ. Όμως είναι κλειδωμένο προσπαθώ να βάλω κάποιο πρόγραμμα αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts