axidous Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Bf3 απλά το καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Bf3 απλά το καλύτερο Δεν πολυτρελάθηκα να σου πώ την αλήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Resident Evil (Remake) στο Gamecube Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Mafia II [PS3] PES 2012 [PC] :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Δεν πολυτρελάθηκα να σου πώ την αλήθεια. εντάξει, δεν ήταν κακό, είχε ωραίες σκηνές απλώς ήταν μικρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Duke Nukem Forever = Τα σπάει κανονικά!!! + Mass Effect 1+2 = Για να ξανά-προετοιμαστώ για το επικό φινάλε και να σώσω το Σύμπαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falloutdemo Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 zork και σε λιγο θα ξεκινησω το koudelka που ειναι horror rpg :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Κανα καλο στρατηγικης πολεμικο για υπολογιστη για να λιωσουμε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Mass Effect 1+2 = Για να ξανά-προετοιμαστώ για το επικό φινάλε και να σώσω το Σύμπαν! Tρελο κολλημα ο αδερφος μου με αυτο το παιχνιδι. Με το που βρηκε το demo το κατεβασε. Μετραγε τις μερες αντιστροφα.:p Καλουτσικα γραφικα εχει αλλα δεν ειναι του γουστου μου εμενα. Ξαναρχισα Gran Turismo 4 στο PS2. Λιωσιμοοοοοοοο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Tρελο κολλημα ο αδερφος μου με αυτο το παιχνιδι. Με το που βρηκε το demo το κατεβασε. Μετραγε τις μερες αντιστροφα.:p Καλουτσικα γραφικα εχει αλλα δεν ειναι του γουστου μου εμενα. Ξαναρχισα Gran Turismo 4 στο PS2. Λιωσιμοοοοοοοο!!!!! Για τα δικά μου γούστα το 1ο ειναι μακράν το καλύτερο. Στο 2 έκαναν στροφή στο πιο action ενώ στο 3 έχουν προσθέσει και περισσότερα κινηματογραφικά στοιχεία. Και πάλι όμως είναι από τους τίτλους που ξεχωρίζουν. Space Opera.... Αυτό τον καιρό παίζω ένα από τα καλύτερα 2D Platform αυτής της γενιάς, το πανέμορφο εικαστικά Rayman Origins... μετά θα ακολουθήσει Shank 2, Binary Domain (εντυπωσιαστηκα από το demo) , Mass Effect 3 , Journey και Jack n Daxter Trilogy HD :) Darkness 2 το βρήκα βαρετό ενώ το Αsuras Warth όσο και anime fan να είμαι δεν έχω και τόσο χρόνο για χάσιμο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Ξαναρχισα Gran Turismo 4 στο PS2. Λιωσιμοοοοοοοο!!!!! Respect τρελο! αυτα ειναι παιχνιδια. οχι οπως τα καινουργια που ειναι σαν ταινιες PS2 4 life Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Serious Sam, First+Second Encounter :D οχι τα HD, τα original :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Deus Ex Human Revolution (PC).Πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Respect τρελο! αυτα ειναι παιχνιδια. οχι οπως τα καινουργια που ειναι σαν ταινιες PS2 4 life τρελος και εγω για αυτο το παιχνιδι..αν και κολλαγα στα licence και δεν ειχα παρει πολλα αμαξια στην καριερα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 τρελος και εγω για αυτο το παιχνιδι..αν και κολλαγα στα licence και δεν ειχα παρει πολλα αμαξια στην καριερα Διπλωματα; Ευκολακι! Να φανταστεις σε μια πιστα που εχεις ενα Mini Cooper (νομιζω 3ο διπλωμα) και ειναι μπροστα σου το Skyline εγω εφτανα στο σημειο να τρακαρω το Skyline και να με ακυρωνει. Ξερεις τι σπασιμο ειναι αυτο;;;;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepip Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Rochard, στο PC. Platform αλλά και ψιλό γρίφους. Πολύ καλό κόλλημα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Διπλωματα; Ευκολακι! Να φανταστεις σε μια πιστα που εχεις ενα Mini Cooper (νομιζω 3ο διπλωμα) και ειναι μπροστα σου το Skyline εγω εφτανα στο σημειο να τρακαρω το Skyline και να με ακυρωνει. Ξερεις τι σπασιμο ειναι αυτο;;;;:p σε νιώθω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 league of legends τρελο κολλλημα Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 FIFA 2012 και Assassin's Creed :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 ALAN WAKE Παιχνίδι που έχει σαρώσει σε XBOX βγήκε επιτέλους και σε PC. Adventure στυλ με κινηματογραφικό σενάριο και στοιχεία υπερφυσικού. Πραγματικά καταπληκτικά γραφικά και διαδραματίζεται σε κάποια εξοχική πόλη με απίστευτη λεπτομέρεια στα φυσικά στοιχεία, όπως δέντρα, βουνά και υδάτινα. Σε κάθε ανοιχτό σημείο που βρίσκομαι, πρώτα σταματώ να χαζέψω το τοπίο και μετά βλέπω που πρέπει να πάω! :lol::lol: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 για ακομη μια φορά need for speed underground II :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 για ακομη μια φορά need for speed underground II :D Και μαμω τα παιχνίδια. Τερματισμενο πάνω από 5 φορές.. Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 και λίγες είναι 5 :p απλά με λειψε το Gameplay του και το ξαναεγκατέστησα! εννοείται ότι δεν το ξεκιναω από την αρχή! να ναι καλά οι saved games pages που υπάρχουν στο νετ :) εδιτ: μπορω κάπως να προσθέσω αυτοκίνητα στο παιχνίδι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 και λίγες είναι 5 :p απλά με λειψε το Gameplay του και το ξαναεγκατέστησα! εννοείται ότι δεν το ξεκιναω από την αρχή! να ναι καλά οι saved games pages που υπάρχουν στο νετ :) εδιτ: μπορω κάπως να προσθέσω αυτοκίνητα στο παιχνίδι; Ναι υπάρχει. Το μόνο που θυμάμαι αυτή την στιγμή είναι ένας trainer στο gamecopyworld. Πήγαινε σε αυτή την σελίδα και με ένα απλό search θα το βρεις. Εγώ αυτή την στιγμή τερματιζω για 2η φορά το mass effect 3! Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 για ακομη μια φορά need for speed underground II :D τι μας θυμησες. θα το ξαναβαλω μου θυμησες ωραια καψιματα στον υπολογιστη. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts