deathclocker Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Μετα καλα χριστουγεννα x0xa0ax0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0ax0x0axa0 Κατι αλλο. Αυτη η gevey card πιανει η ειναι μουφα? Τη χρησιμοποιει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 εγώ τη χρησιμοποιώ κανονικά φίλε μου Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 http://www.digitallife.gr/rumors-that-apple-is-planning-to-launch-a-new-product-this-weekend/ εχετε ακουσει τιποτα ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Ανυπομονησία πλήττει τους appleάκηδες :D Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 δεν το βλεπω για μικρο iphone. εχουν παψει οι φημες προ πολλου. κανεις δεν ξερει τι γινετε αλλα θα ειχε μεριμνησει η apple να γινει χαμος με το ερχομο του. Η Κυριακη ερχετε και θα μαθουμε. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 sunday is funday θα δουμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Kανένα νέο περί του mini iphone? Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Kανένα νέο περί του mini iphone? Apple's WWDC 2011 kicks off on June 6th... αναμονη μεχρι τοτε... και εαν ειναι στο πλανο τους... θα μας το πουν, αλλιως μονο 'Λιονταρια' θα μας δειξουν!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Tελικα τι παρουσιαστηκε σημερα?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Tελικα τι παρουσιαστηκε σημερα?? Applestore 2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Κάτι είναι και αυτό :P Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Applestore 2.0 :lol::lol::lol: δεν περιμενα τπτ παραπανω. δεν επαιζε να παρουσιαστει συσκευη με τιποτα. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Αμα θελετε υπαρχει η φημη για το πισω μεροσ του 5αρι με φωτο εδω. Και μετα καντε ενα κλικ εδω γιατι αμα οι φημες ειναι σωστες η φωτογραφια πιο πανω τραβηχτηκε με ενα 5αρι. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 μην τα πολυπιστευεται αυτα. μια φωτογραφια ανεβηκε με το καινουργιο iphone και η apple την κατεβασε αστραπιαια. οποιος προλαβε προλαβε να το δει. εγω παντως δεν προλαβα. δεν παιζει να αφηνε τετοιες φωτογραφιες να αλωνιζουν στο ιντερνετ. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Αμα θελετε υπαρχει η φημη για το πισω μεροσ του 5αρι με φωτο εδω. Και μετα καντε ενα κλικ εδω γιατι αμα οι φημες ειναι σωστες η φωτογραφια πιο πανω τραβηχτηκε με ενα 5αρι. εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ fake Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Πολυ fake Oμως....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 μην τα πολυπιστευεται αυτα. μια φωτογραφια ανεβηκε με το καινουργιο iphone και η apple την κατεβασε αστραπιαια. οποιος προλαβε προλαβε να το δει. εγω παντως δεν προλαβα. δεν παιζει να αφηνε τετοιες φωτογραφιες να αλωνιζουν στο ιντερνετ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έκανε κάποιος απο αυτούς που πρόλαβαν save image... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 δηλ πιστευεις εσυ οτι ολες αυτες οι φωτογραφιες ειναι μεσα απο την apple? μην τρελαθουμε. οσο για την φωτο το διαβασα σε αμερικανικο forum. τωρα αληθεια ψεμματα δεν ξερω αφου δεν ειδα τπτ. το θεμα ειναι οτι το καινουργιο iphone δεν εχει εμφανιστει πουθενα και ουτε προκειτε πριν να το παρουσιασει η apple. εκτος βεβαια απο αυτην την φωτο που δεν ξερω αν αληθευει γτ forum ειναι ο καθενας οτι θελει λεει. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 δηλ πιστευεις εσυ οτι ολες αυτες οι φωτογραφιες ειναι μεσα απο την apple? μην τρελαθουμε. οσο για την φωτο το διαβασα σε αμερικανικο forum. τωρα αληθεια ψεμματα δεν ξερω αφου δεν ειδα τπτ. το θεμα ειναι οτι το καινουργιο iphone δεν εχει εμφανιστει πουθενα και ουτε προκειτε πριν να το παρουσιασει η apple. εκτος βεβαια απο αυτην την φωτο που δεν ξερω αν αληθευει γτ forum ειναι ο καθενας οτι θελει λεει. Απλά είπα ότι η apple δεν μπορεί να "κατεβάσει" την φωτογραφία από την στιγμή που "ανέβηκε". Ξέρουμε όλοι την ταχύτητα μεταφοράς ειδήσεων μέσα από το ιντερνετ. Άρα δεν ανέβηκε, τόσο απλό, τίποτα παραπάνω. Επίσης από την στιγμή που δεν βλέπουμε κάτι, δεν αναπαράγουμε φήμες σαν γεγονός. Πόσο μάλλον όταν πια μιλάμε για του κάθε έτους "το επόμενο iphone"...Eίναι αστείο πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 καλα τωρα αυτο που λες το πιστευεις??? οτι η apple δεν μπορει να κατεβασει μια φωτογραφια??? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 (edited) καλα τωρα αυτο που λες το πιστευεις??? οτι η apple δεν μπορει να κατεβασει μια φωτογραφια??? Πέρυσι γιατί δεν το έκανε; Αν γίνει η διαροή, έγινε και η apple δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Το θέμα μας δεν είναι αν η apple μπορεί ή δεν μπορεί να κατεβάσει μια φωτογραφία από το αχανές του web, αλλά το πόσο ανούσιο είναι να λες ότι όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν και είδαν την φωτογραφία η οποία τώρα δεν υπάρχει πουθενά γιατί την κατέβασε από παντού η apple. Τι ακριβώς μας προσφέρει αυτό; Edited June 2, 2011 by georgemvg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Πέρυσι γιατί δεν το έκανε; Αν γίνει η διαροή, έγινε και η apple δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Το θέμα μας δεν είναι αν η apple μπορεί ή δεν μπορεί να κατεβάσει μια φωτογραφία από το αχανές του web, αλλά το πόσο ανούσιο είναι να λες ότι όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν και είδαν την φωτογραφία η οποία τώρα δεν υπάρχει πουθενά γιατί την κατέβασε από παντού η apple. Τι ακριβώς μας προσφέρει αυτό; πρωτον τακτοποιησε στο μυαλο σου αυτα που θες να πεις και σε τι χρονο θες να τα πεις γιατι δεν βγαζει κανεις νοημα απο αυτα που γραφεις. εσυ απαντησες κατηγορηματικα οτι αν ανεβει μια φωτογραφια στο ιντερνετ δεν μπορει να κατεβει. . βεβαια ειναι forum και ο καθενας μπορει να γραψει οτι θελει χωρις να εχει γνωσεις. το θεμα σου δηλαδη εσενα ειναι το ποσο ανουσιο ειναι το οτι ειπα οσοι προλαβαν να δουν την φωτο την ειδαν? αλλα εσυ κατι παραπανω θα ξερεις απο αυτον που το εγραψε. και ειπα οτι το διαβασα σε forum. οπως εσυ λες οτι μια φωτο αν δεν ανεβει δεν μπορει να ξανακατεβει ετσι και αυτος μπορει να το εγραψε. και για πες μας το παραπανω post σου τι ακριβως μας προσφερει? αν πιστευεις οτι ειναι ανουσιο καποιο post απλα μην απαντας. κανενας δεν σε υποχρεωσε να γραψεις και να απαντησεις σε κανεναν. Edited June 3, 2011 by ccinderella Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Σημερα μιλησαν για 10 σεπτεμβρη. Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Σημερα μιλησαν για 10 σεπτεμβρη. Συμφωνα με ποια πηγη φιλε μου; Γιατι με ενδιαφερει πολυ το θεμα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Γεια σας φίλοι/φίλες μου. Επειδή το ψάχνω εδώ και κάτι μέρες για αγορά σε apple (είτε Ipod είτε iphone) θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε πότε θα κυκλοφορήσει είτε το νέο ipod touch 5 είτε το iphone 5. Αυτό διότι σκέφτομαι να αγοράσω καθώς έχω το ipod touch 2 εδώ και σχεδόν 3 χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένος απλά νομίζω ότι ήρθε ο καιρός του. Απ την άλλη θα ήθελα να γνώριζα αν θα έχει διαφορές μεγάλες από το ipod 4 , δηλαδή αν αξίζει η αναμονή μου. Τέλος, σας ρωτάω κ για το νέο iphone που αναμέτετε να κυκλοφορίσει γιατί σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να προχωρήσω σε αγορά του αν αξίζει τον κόπο (έχω ένα Motorola milestone, και είμαι σχετικά ευχαριστημένος). Γενικά προτιμώ να έχω ξεχωριστές συσκευές σε mp3 players με κινητό και θα προχωρίσω σε αγορά σε μια από τις 2 συσκευές:) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts