ilias2 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Σου είπα το ένα από τα δύο, από την COSMOTE Βόλου, το πήρα εγώ και 'παίζει' άψογα. Ο.Κ. αυριο θα μαθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 παιδια πως κανω reset στο κινητο? Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 alt + δεξιο shift + del τα κρατας πατημενα για 2-3 δευτερολεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 ξερετε αν μπορώ να μπαίνω μέσω του site της τράπεζας κύπρου στο χρηματιστήριο? για real time παρακολούθηση και να διαχειρίζομαι επίσης τις μετοχές? (λειτουργεί με java) Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Με ένα κλικ εδώ το έχεις στο σπίτι σου δωρεάν και με 12 άτοκες δόσεις. Τι άλλο θέλεις... Στο link της cosmote γραφει οτι εχει οθόνη αφης, ισχύει ή εχουν κάνει λάθος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Λάθος είναι. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Η μοναδική διαφορά ανάμεσα στο 8900 και στο 9700 είναι το trackpad που είναι touch αντι για το trackball? Γιατί όσο κι αν προσπαθώ δεν μπορώ να ανακαλύψω άλλες διαφορές ούτε κάν στο μέγεθος ανάμεσα στις δύο συσκευές... Πάσα πληροφορία καλοδεχούμενη.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Η μοναδική διαφορά ανάμεσα στο 8900 και στο 9700 είναι το trackpad που είναι touch αντι για το trackball? Γιατί όσο κι αν προσπαθώ δεν μπορώ να ανακαλύψω άλλες διαφορές ούτε κάν στο μέγεθος ανάμεσα στις δύο συσκευές... Πάσα πληροφορία καλοδεχούμενη.... To 9700 είναι 3G ενώ το 8900 όχι. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 To 9700 είναι 3G ενώ το 8900 όχι. Σωστά έχεις δίκιο Angeldust... Αυτές οι δύο είναι λοιπόν οι βασικές διαφορές τους σε επίπεδο hardware και το ΟS 5.0 σε επίπεδο software? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Σωστά έχεις δίκιο Angeldust... Αυτές οι δύο είναι λοιπόν οι βασικές διαφορές τους σε επίπεδο hardware και το ΟS 5.0 σε επίπεδο software? OS 5 μπορείς να περάσεις και στο 8900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Σωστά έχεις δίκιο Angeldust... Αυτές οι δύο είναι λοιπόν οι βασικές διαφορές τους σε επίπεδο hardware και το ΟS 5.0 σε επίπεδο software? Καλημέρα, αν δεν κάνω λάθος, το 9700 φοράει και καλύτερο επεξεργαστή. Νομίζω είναι ίδιος με του 9000. Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Καλημέρα, αν δεν κάνω λάθος, το 9700 φοράει και καλύτερο επεξεργαστή. Νομίζω είναι ίδιος με του 9000. Ο επεξεργαστής του 9700 είναι ο ίδιος με του 9000 στα 624MHz... Αλλά το 9700 έχει διπλάσια RAM στα 256ΜΒ!!! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Σήμερα πέρασα από το Πλαίσιο Ψυχικού και είχαν το 9700 με ελληνικό μενού και ελληνο/αγγλικό πληκτρολόγιο. Εγω προσωπικά θα προτιμούσα το πληκτρολόγιο μόνο με αγγλικά. Λέτε να διατίθεται και έτσι??? Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isobitis Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 παιδια καλησπερα, χρονια πολλα σε ολους και καλη σαρακοστη ευχομαι. θα ηθελα τη βοηθεια σας αν μπορειτε. αλλαξα το curve μου με ενα bold 9700. αντιμετωπιζω το εξης προβλημα θελω να στειλω ενα sms. στην επιλογη sms text το τηλεφωνο εχει κολλησει στην τελευταια επαφη που εστειλα sms. το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να ξεκολλησει απο εκει. δλδ πατωντας sms text εμφανιζει παντοτε το last conversation που ειχα στελνωντας το τελευταιο sms. το εχει συναντησει αλλος αυτο? τι μπορει να συμβαινει? ειναι θεμα ρυθμισεων??? η απλα αλλο ενα bug στης 5.0 στα sms?? μου σπαει απιστευτα τα νευρα προς το παρον :mad: εκδοση 5.0.0.423 πλατφομ 5.1.0.116 ευχαριστω θερμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 H .423 βγήκε πολύ προβληματική. Κάνε καθαρή εγκατάσταση της .442 που θα βρείς εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timxon Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Γεια σε όλους... Ηθελα να ρωτησω... τωρα τελευταια χρησιμοποιω τον Opera Mini 5 beta για browser στο bold μου και θελω να μου πει καποιος αν ετσι χανω την συμπιεση δεδομενων απο την RIM... ειναι πολυ γρηγορος σε σχεση με τον browser της RIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Η συμπίεση χάνεται. Εξ΄ού και η ταχύτητα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Η ταχυτητα υπάρχει κυριως επειδη ειναι πολυ πιο καλη και αποτελεσματικη η συμπιεση που κανουνε οι servers της Opera, προτου στειλουνε τη σελιδα στο τηλεφωνο σου Ξοδευεις λιγοτερo data plan χρησιμοποιωντας Opera, οποτε για browsing μην σε ενδιαφερει που χανεις τη συμπιεση του blackberry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 παιδια στο μενου το 9700 μου γραφει "καταφορτωση" προφανως εννοει downloads μου εκανε εντυπωση γιατι δεν περιμενα να δω τετοια μεταφραση σε ενα κινητο επιπεδου blackberry κατα τα αλλα μια χαρα κινητο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 παιδια στο μενου το 9700 μου γραφει "καταφορτωση" προφανως εννοει downloads μου εκανε εντυπωση γιατι δεν περιμενα να δω τετοια μεταφραση σε ενα κινητο επιπεδου blackberry κατα τα αλλα μια χαρα κινητο ειναι Κοίτα. Επειδή μόλις μπήκαν τα ελληνικά στο ΒΒ, λογικό είναι να δεις και άλλα τέτοια κουφά. Πάντως εγώ ακόμη με αγγλικό μενού το χρησιμοποιώ. Συνήθεια... 2.5 χρόνια τώρα με αγγλικά το έχω... Τώρα που το συνήθισα να το αλλάξω; :D Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Κοίτα. Επειδή μόλις μπήκαν τα ελληνικά στο ΒΒ, λογικό είναι να δεις και άλλα τέτοια κουφά. Πάντως εγώ ακόμη με αγγλικό μενού το χρησιμοποιώ. Συνήθεια... 2.5 χρόνια τώρα με αγγλικά το έχω... Τώρα που το συνήθισα να το αλλάξω; :D +1... Η μετάφραση των ελληνικών είναι απλά παιδική θα έλεγα! Ελπίζω κι εγώ σε μελλοντικά updates να διορθωθεί το πρόβλημα! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukas Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Και ποιά είναι η σωστή μετάφραση του downloads για να έχουμε καλό ερώτημα? αν πεις οτι ντε και καλά θέλεις να το γράψεις ελληνικά πως το λές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikitasK Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Καλησπέρα, Στην νέα έκδοση 5.... όλα τα ελληνικά sms μετατρέπονται αυτόματα σε κεφαλαία μόλις γίνει αποστολή. Πρόκειται για bug ή υπάρχει κάποια ρύθμιση ούτως ώστε να στέλνονται όπως έχουν γραφεί? Ευχαριστώ έκδοση 5.0.0.423 πλατφόρμ 5.1.0.116 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 (edited) Καλησπέρα, Στην νέα έκδοση 5.... όλα τα ελληνικά sms μετατρέπονται αυτόματα σε κεφαλαία μόλις γίνει αποστολή. Πρόκειται για bug ή υπάρχει κάποια ρύθμιση ούτως ώστε να στέλνονται όπως έχουν γραφεί? Ευχαριστώ έκδοση 5.0.0.423 πλατφόρμ 5.1.0.116 Αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια σε όλα τα κινητά και γίνεται λόγω κωδικοποίησης. Αν θες 160 χαρακτήρες, θα είναι με κεφαλαία τα μηνύματα. Αλλιώς θα είναι 70 χαρακτήρες, αφού χρειάζεται unicode για πεζά ελληνικά. +1... Η μετάφραση των ελληνικών είναι απλά παιδική θα έλεγα! Ελπίζω κι εγώ σε μελλοντικά updates να διορθωθεί το πρόβλημα! Η καταφόρτωση είναι λάθος σαν λέξη όπως και η μεταφόρτωση. Αλλά αυτός ο όρος (download) δεν έχει ακριβή μετάφραση στα ελληνικά. Edited February 24, 2010 by thief Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Ας το αφησουν downloads ρε παιδια απλα ειναι η λεπτομερεια που κανει την διαφορα δεν το περιμενα να δω τετοιο πραμα .στο omnia i900με wm6.1 ηταν αψογα και το πηρα μολις βγηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts