Jump to content

Blackberry Bold 9700

lilith240484
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σου είπα το ένα από τα δύο, από την COSMOTE Βόλου, το πήρα εγώ και 'παίζει' άψογα.

Ο.Κ. αυριο θα μαθω.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ξερετε αν μπορώ να μπαίνω μέσω του site της τράπεζας κύπρου στο χρηματιστήριο? για real time παρακολούθηση και να διαχειρίζομαι επίσης τις μετοχές? (λειτουργεί με java)
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

Με ένα κλικ εδώ το έχεις στο σπίτι σου δωρεάν και με 12 άτοκες δόσεις. Τι άλλο θέλεις...

Στο link της cosmote γραφει οτι εχει οθόνη αφης, ισχύει ή εχουν κάνει λάθος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η μοναδική διαφορά ανάμεσα στο 8900 και στο 9700 είναι το trackpad που είναι touch αντι για το trackball? Γιατί όσο κι αν προσπαθώ δεν μπορώ να ανακαλύψω άλλες διαφορές ούτε κάν στο μέγεθος ανάμεσα στις δύο συσκευές... Πάσα πληροφορία καλοδεχούμενη....
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η μοναδική διαφορά ανάμεσα στο 8900 και στο 9700 είναι το trackpad που είναι touch αντι για το trackball? Γιατί όσο κι αν προσπαθώ δεν μπορώ να ανακαλύψω άλλες διαφορές ούτε κάν στο μέγεθος ανάμεσα στις δύο συσκευές... Πάσα πληροφορία καλοδεχούμενη....

To 9700 είναι 3G ενώ το 8900 όχι.

Phantom Of The Opera

To 9700 είναι 3G ενώ το 8900 όχι.

Σωστά έχεις δίκιο Angeldust... Αυτές οι δύο είναι λοιπόν οι βασικές διαφορές τους σε επίπεδο hardware και το ΟS 5.0 σε επίπεδο software?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σωστά έχεις δίκιο Angeldust... Αυτές οι δύο είναι λοιπόν οι βασικές διαφορές τους σε επίπεδο hardware και το ΟS 5.0 σε επίπεδο software?

OS 5 μπορείς να περάσεις και στο 8900

Καλημέρα, αν δεν κάνω λάθος, το 9700 φοράει και καλύτερο επεξεργαστή. Νομίζω είναι ίδιος με του 9000.

BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne

BB PlayBook 32GB

Καλημέρα, αν δεν κάνω λάθος, το 9700 φοράει και καλύτερο επεξεργαστή. Νομίζω είναι ίδιος με του 9000.

Ο επεξεργαστής του 9700 είναι ο ίδιος με του 9000 στα 624MHz... Αλλά το 9700 έχει διπλάσια RAM στα 256ΜΒ!!!

Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

Σήμερα πέρασα από το Πλαίσιο Ψυχικού και είχαν το 9700 με ελληνικό μενού και ελληνο/αγγλικό πληκτρολόγιο. Εγω προσωπικά θα προτιμούσα το πληκτρολόγιο μόνο με αγγλικά. Λέτε να διατίθεται και έτσι???
PIN:

παιδια καλησπερα,

χρονια πολλα σε ολους και καλη σαρακοστη ευχομαι.

θα ηθελα τη βοηθεια σας αν μπορειτε.

αλλαξα το curve μου με ενα bold 9700.

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα

θελω να στειλω ενα sms. στην επιλογη sms text το τηλεφωνο εχει κολλησει στην τελευταια επαφη που εστειλα sms. το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να ξεκολλησει απο εκει.

δλδ πατωντας sms text εμφανιζει παντοτε το last conversation που ειχα στελνωντας το τελευταιο sms. το εχει συναντησει αλλος αυτο? τι μπορει να συμβαινει? ειναι θεμα ρυθμισεων??? η απλα αλλο ενα bug στης 5.0 στα sms??

μου σπαει απιστευτα τα νευρα προς το παρον :mad:

εκδοση 5.0.0.423 πλατφομ 5.1.0.116

ευχαριστω θερμα

Γεια σε όλους... Ηθελα να ρωτησω... τωρα τελευταια χρησιμοποιω τον Opera Mini 5 beta για browser στο bold μου και θελω να μου πει καποιος αν ετσι χανω την συμπιεση δεδομενων απο την RIM... ειναι πολυ γρηγορος σε σχεση με τον browser της RIM

Η ταχυτητα υπάρχει κυριως επειδη ειναι πολυ πιο καλη και αποτελεσματικη η συμπιεση που κανουνε οι servers της Opera, προτου στειλουνε τη σελιδα στο τηλεφωνο σου

Ξοδευεις λιγοτερo data plan χρησιμοποιωντας Opera, οποτε για browsing μην σε ενδιαφερει που χανεις τη συμπιεση του blackberry

παιδια στο μενου το 9700 μου γραφει "καταφορτωση" προφανως εννοει downloads μου εκανε εντυπωση γιατι δεν περιμενα να δω τετοια μεταφραση σε ενα κινητο επιπεδου blackberry κατα τα αλλα μια χαρα κινητο ειναι

παιδια στο μενου το 9700 μου γραφει "καταφορτωση" προφανως εννοει downloads μου εκανε εντυπωση γιατι δεν περιμενα να δω τετοια μεταφραση σε ενα κινητο επιπεδου blackberry κατα τα αλλα μια χαρα κινητο ειναι

Κοίτα. Επειδή μόλις μπήκαν τα ελληνικά στο ΒΒ, λογικό είναι να δεις και άλλα τέτοια κουφά. Πάντως εγώ ακόμη με αγγλικό μενού το χρησιμοποιώ. Συνήθεια...

2.5 χρόνια τώρα με αγγλικά το έχω... Τώρα που το συνήθισα να το αλλάξω; :D

<Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br]

http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png

PIN: 251B37D8

Κοίτα. Επειδή μόλις μπήκαν τα ελληνικά στο ΒΒ, λογικό είναι να δεις και άλλα τέτοια κουφά. Πάντως εγώ ακόμη με αγγλικό μενού το χρησιμοποιώ. Συνήθεια...

2.5 χρόνια τώρα με αγγλικά το έχω... Τώρα που το συνήθισα να το αλλάξω; :D

+1... Η μετάφραση των ελληνικών είναι απλά παιδική θα έλεγα! Ελπίζω κι εγώ σε μελλοντικά updates να διορθωθεί το πρόβλημα!

Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

Και ποιά είναι η σωστή μετάφραση του downloads για να έχουμε καλό ερώτημα? αν πεις οτι ντε και καλά θέλεις να το γράψεις ελληνικά πως το λές?

Καλησπέρα,

Στην νέα έκδοση 5.... όλα τα ελληνικά sms μετατρέπονται αυτόματα σε

κεφαλαία μόλις γίνει αποστολή.

Πρόκειται για bug ή υπάρχει κάποια ρύθμιση ούτως ώστε να στέλνονται όπως έχουν γραφεί?

Ευχαριστώ

έκδοση 5.0.0.423

πλατφόρμ 5.1.0.116

Καλησπέρα,

Στην νέα έκδοση 5.... όλα τα ελληνικά sms μετατρέπονται αυτόματα σε

κεφαλαία μόλις γίνει αποστολή.

Πρόκειται για bug ή υπάρχει κάποια ρύθμιση ούτως ώστε να στέλνονται όπως έχουν γραφεί?

Ευχαριστώ

έκδοση 5.0.0.423

πλατφόρμ 5.1.0.116

Αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια σε όλα τα κινητά και γίνεται λόγω κωδικοποίησης. Αν θες 160 χαρακτήρες, θα είναι με κεφαλαία τα μηνύματα. Αλλιώς θα είναι 70 χαρακτήρες, αφού χρειάζεται unicode για πεζά ελληνικά.

+1... Η μετάφραση των ελληνικών είναι απλά παιδική θα έλεγα! Ελπίζω κι εγώ σε μελλοντικά updates να διορθωθεί το πρόβλημα!

Η καταφόρτωση είναι λάθος σαν λέξη όπως και η μεταφόρτωση. Αλλά αυτός ο όρος (download) δεν έχει ακριβή μετάφραση στα ελληνικά.

Edited by thief

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Ας το αφησουν downloads ρε παιδια απλα ειναι η λεπτομερεια που κανει την διαφορα δεν το περιμενα να δω τετοιο πραμα .στο omnia i900με wm6.1 ηταν αψογα και το πηρα μολις βγηκε