Koukas Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Τί εννοείς. Την ίδια έκδοση ή το ίδιο filename. αφού οι εκδόσεις δεν έχουν διαφορά είναι πιθανό να είναι το ίδιο filename.. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt_tuner Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 (edited) ringo7213 μπορουμε να βλεπουμε τα βιντεακια του youtube και να τα κατεβαζοθμε η να κατευαζουμε μονο τον ηχο απο το vuclip.com στην wind μου ειπανε κατι πολυ κουφο..... οτι δεν μπορουν να δουν ποσα MB μου απομενουν απο το πακετο του ιντερνετ..... στεκει??? υπαρχει περιπτςση να μην μπορουν να το βλεπουν? το προγρματακι π ειπαμε οτι ειναι μετριτης δεδομενων κσεχωριζει την κινηση απο wifi και απο 3G? και καπιες αποριες μ που δεν απαντιθηκαν: 1. μπενει στο bb flasplayer για να τα ανοιγω σε firefox version?(youtube κτλ) 2. το bb μου ειχε απο πριν το msn, υπαρχει εκδοση(η αλλο προγραμματακι) και πως μπορω να το κανω να μην μου κανει logout το msn στο pc αλλα να μενουν και τα δυο online? 3. το AmazeGPS εχει κανονικα πλοηγηση κ τα παντα οπως το GARMIN η το ΟVI εχει ofroad χαρτες που εχει πχ to garmin? Αν εχει καποιος οποιαδηποτε λυση.......... φιλε kakos_mpelas το 9700 ειναι πολυ καλο τρεχει πολυ ωραια.... πι8ανων να σε ξενερωσει το youtube που δεν ανοιγει απο 3G (μονο απο wifi γινεται!) αλλα εχεις και το vuclip που ειπα (δεν κανω διαφιμηση αλλα δν ξερω αλλο.. οποιως ξερει ας πει γτ δν ειναι και το καλητερο...) πιθανων να σου λιψει λιγο η μεγαλητερη οθονη! το μοναδικο πραγμα που με εκνευρισε πραγματικα ειναι αυτο π ειπα με τον καταλογο....... τα νευρα μου!!!!!!!!! Edited May 3, 2010 by tnt_tuner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 παιδια σημερα εφτασε στα χερια μου αυτη η φανταστικη θηκη!!!!!!!!!!:lol::D http://www.vajacases.com/home.html ειναι η 4ρτη στη σειρα,η μαυρη η limited edition. Αν και ειναι ακριβη για θηκη και φοβομουν μηπως δεν αξιζε τα λεφτα της,την παραγγειλα...και δικαιωθηκα!!!!!Απλα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!!!!!!!Μου δινει την αισθηση και την χαρα ενος καινουριου τηλεφωνου!!!!!!Την προτεινω ανεπιφυλακτα!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 ringo7213 μπορουμε να βλεπουμε τα βιντεακια του youtube και να τα κατεβαζοθμε η να κατευαζουμε μονο τον ηχο απο το vuclip.com στην wind μου ειπανε κατι πολυ κουφο..... οτι δεν μπορουν να δουν ποσα MB μου απομενουν απο το πακετο του ιντερνετ..... στεκει??? υπαρχει περιπτςση να μην μπορουν να το βλεπουν? το προγρματακι π ειπαμε οτι ειναι μετριτης δεδομενων κσεχωριζει την κινηση απο wifi και απο 3G? και καπιες αποριες μ που δεν απαντιθηκαν: 1. μπενει στο bb flasplayer για να τα ανοιγω σε firefox version?(youtube κτλ) 2. το bb μου ειχε απο πριν το msn, υπαρχει εκδοση(η αλλο προγραμματακι) και πως μπορω να το κανω να μην μου κανει logout το msn στο pc αλλα να μενουν και τα δυο online? 3. το AmazeGPS εχει κανονικα πλοηγηση κ τα παντα οπως το GARMIN η το ΟVI εχει ofroad χαρτες που εχει πχ to garmin? Αν εχει καποιος οποιαδηποτε λυση.......... φιλε kakos_mpelas το 9700 ειναι πολυ καλο τρεχει πολυ ωραια.... πι8ανων να σε ξενερωσει το youtube που δεν ανοιγει απο 3G (μονο απο wifi γινεται!) αλλα εχεις και το vuclip που ειπα (δεν κανω διαφιμηση αλλα δν ξερω αλλο.. οποιως ξερει ας πει γτ δν ειναι και το καλητερο...) πιθανων να σου λιψει λιγο η μεγαλητερη οθονη! το μοναδικο πραγμα που με εκνευρισε πραγματικα ειναι αυτο π ειπα με τον καταλογο....... τα νευρα μου!!!!!!!!! Για το youtube φυσικα υπαρχουνε δευτερες και τριτες λυσεις για να βλεπεις videakia και παντα θα υπαρχουνε τετοιες λυσεις, απλωs στο bb ta online video δεν μπορεις να τα βλεπεις με τον ευκολο τροπο που τα βλεπεις σε αλλα κινητα. Παντως για να ξεκαθαρισουμε κατι, το προβλημα δεν εγκειται στα bb. Το προβλημα ειναι στους παροχους που κοβουνε τη δυνατοτητα για διαφορους λογους που δεν ειναι της παρουσης Για την Wind εχω πει την αποψη μου. Εναι ερασιτεχνες (για να μην πω ασχετοι)οσο αφορα τα blackberry. Και για τη Cosmote το ιδιο νομιζω αλλα τελος παντων To mobile data alerter ξεχωριζει την κινηση wifi και 3g μια χαρα Δεν υπαρχει flash player για bb. Αναμενεται προς τα τελη του χρονο οπως ανακοινωσε η Adobe πριν λιγες ημερες Για το MSN δεν γνωριζω κατι που μπορει να σε βοηθησει To Amaze εχει πλοηγηση αλλα μην περιμενεις απο μια δωρεαν εφαρμογη ενος μικρου κατασκευαστη τη ποιοτητα καποιας paid εφαρμογης. Στο Amaze δεν μπορεις να εχεις offline χαρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos_mpelas Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Καλημερα, χθες μιλαγαμε εδω μεσω PM,για τα ΒΒ με μια κοπελα απο Θεσσαλονικη και μου ειπε το εξης: "Tωρα για το wi-fi και το 3g που ρωτας αν θες μπαινεις με 3g,πας ρυθμισεις και διαλεγεις internet browser αν θες με wi fi διαλεγεις hot spot browser δεν ειναι τοσο απλα δηλ τα πραγματα οσο το iphone που απλα ανοιγεις το wi fi και ολα περνανε απο κει για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχεις τιποτα περιεργες χρεωσεις θα ζητησεις να σου απενεργοποιησουν τις ρυθμισεις wap πολυ σημαντικο αυτο και αυτο γιατι?γιατι ουσιαστικα θα εχεις 2 συνδεσεις internet στο κινητο σου το bis και το wap και για αυτο γινονται μπερδεματα με χρεωσεις εξωφρενικες επομενως απενεργοποιηεις το wap και εισαι ok" ετσι ειναι τα πραγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Καλημερα, χθες μιλαγαμε εδω μεσω PM,για τα ΒΒ με μια κοπελα απο Θεσσαλονικη και μου ειπε το εξης: "Tωρα για το wi-fi και το 3g που ρωτας αν θες μπαινεις με 3g,πας ρυθμισεις και διαλεγεις internet browser αν θες με wi fi διαλεγεις hot spot browser δεν ειναι τοσο απλα δηλ τα πραγματα οσο το iphone που απλα ανοιγεις το wi fi και ολα περνανε απο κει για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχεις τιποτα περιεργες χρεωσεις θα ζητησεις να σου απενεργοποιησουν τις ρυθμισεις wap πολυ σημαντικο αυτο και αυτο γιατι?γιατι ουσιαστικα θα εχεις 2 συνδεσεις internet στο κινητο σου το bis και το wap και για αυτο γινονται μπερδεματα με χρεωσεις εξωφρενικες επομενως απενεργοποιηεις το wap και εισαι ok" ετσι ειναι τα πραγματα? Οταν εισαι συνδεδεμενος με WiFi, ολα σου τα δεδομενα περνανε μεσα σπο το WiFi, ειτε εχεις επιλεγμενο το Internet Browser, ειτε το HotSpot Browser. Αυτη η επιλογη υπάρχει επειδη ορισμενα sites φαινονται πιο καλα οταν εισαι με WiFi και εχεις επιλεγμενο το Hotspot Τα πραγματα δηλαδη στο συγκεκριμενο ειναι τοσο απλα οπως ειναι σε ολα τα τηλεφωνα Με τη λογικη αυτων που σου ειπε η κοπελα, αν εισαι με WiFi και εχεις internet browser δεν θα εχεις Internet?? Οχι φιλε μου δεν συμβαινει αυτο Κανε μια δοκιμη. Μπες με WiFi, απενεργοποιησε το mobile network και θα δεις οτι και με internet browser kai me hotspot browser παιζει κανονικα το WiFi Και 1000 συνδεσεις WAP να εχεις στο τηλεφωνο σου, ολα σου τα δεδομενα περνανε default μεσα απο το BIS πακετο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Καλημερα Αυτο που σου ειιπανε απο την Wind, ειναι λαθος. Οταν εχεις data plan και δεν εχεις σεταρει APN, αποιαδηποτε κινηση data περναει μεσα σπο το προπληρωμενο data plan Αυτα που σου λεω ισχυουνε, επειδη εδω και χρόνια τωρα μιλαω με Vodafone και Cosmote για θεματα blackberry Παω πασο αν εχει ανακαλυψει η Wind καποιο μαγικο τροπο Παρε παλι τηλεφωνο για να μιλησεις με καποιον αλλο στην εξυπηρετηση πελατων. Αν σου πουνε τα ιδια, κανε μια λογικη χρηση του Opera mini και παρε τπαλι τηλεφωνο αυριο κανοντας την παρακατω ερωτηση <<Πειτε μου σας παρακαλω, μεχρι σημερα αυτο τον μηνα ποσα Kilobytes ή Megabytes εχω ξοδεψε απο το προπληρωμενο data plan μου και ποσα απο χρηση του Opera ή άλλων προγραμματων που δεν περνανε απο το data plan ,οπως μου εχετε πει? >> Πραγματικα θελω να δω τι θα σου απαντησουνε Ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο thread , αλλα η Wind εχει τους πιο ασχετους στην εξυπηρετηση πελατων οσο αφορα τα blackberry. Δεν εχουνε καμια ιδεα περι του θεματος Είχες απόλυτο δίκιο. Ξαναπήρα και ρώτησα οχι αυτό που μου είπες γιατί δεν έχουν τέτοια υπηρεσια λεει αλλά τη δεύτερη φορά μου είπαν ακριβώς αυτό που είπες κι εσύ οτι δηλαδή δεν έχω καμία χρέωση αφου δεν είναι σεταρισμένο το ΑΡΝ. Ευχαριστω πολύ έστω και με μια μικρη καθυστέρηση :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt_tuner Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Και 1000 συνδεσεις WAP να εχεις στο τηλεφωνο σου, ολα σου τα δεδομενα περνανε default μεσα απο το BIS πακετο σου σωστα.. εκτως αν πας να ανοιξεις βιντεακια και δεν εχεις απενεργοποιημενη την επιλογη ''swiching to WAP for streaming media'' εγω χρεωθηκα κατι ψιλα απο αυτο (οχι βεβαια οσα απο το κολο 5800 με το gps του) εγω καλου κακου ζητησα και μ απενεργοποιησανε τα παντα(wap,live tv ktl) εκτως απο bis και ετσι δεν υπαρχει κανενας φοβος χρεωσεων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 (edited) Στις συσκευές ΒΒ 9700 που παρέχονται απο τη Wind υπάρχουν προεγκατεστημένα 3 προγράμματα στα Applications , το "Word to Go", το "Sheet to Go" και το "Slideshow to Go" τα οποία είναι κάτι σαν το WORD, EXCEL και Powerpoint της Microsoft. Όταν δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις ένα απ αυτά σου ζητάει να "δηλώσεις" το προϊόν και μέσω email να το ενεργοποιήσεις. Μετά την πάροδο όμως 30 ημερών λήγει η trial version όπως σε ενημερώνει σχετικό email και σε καλεί να αγοράσεις την αναβάθμιση των συγκεκριμένων προγραμμάτων. Εκείνο που θέλω να ρωτήσω είναι τι γίνεται μετά τις 30 ημέρες? Κλειδώνουν τα προγράμματα και δεν σου επιτρέπουν ουτε να δεις ούτε να επεξεργαστείς τα σχετικά αρχεία? Υπάρχουν εναλλακτικά free/applications που να κάνουν την ίδια δουλεια? Όποιος γνωρίζει ας μου πει παρακαλώ γιατί στην παρούσα δεν μου περισσευουν τα 50 euro που κοστίζει η αγορά των προγραμμάτων και ειδικά το word to go το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Ευχαριστώ. ΥΓ: επίσης ξέρει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω τα εικονιδια στην αρχική οθόνη του mini Opera 5.0??? Edited May 4, 2010 by Rookie1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Στις συσκευές ΒΒ 9700 που παρέχονται απο τη Wind υπάρχουν προεγκατεστημένα 3 προγράμματα στα Applications , το "Word to Go", το "Sheet to Go" και το "Slideshow to Go" τα οποία είναι κάτι σαν το WORD, EXCEL και Powerpoint της Microsoft. Όταν δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις ένα απ αυτά σου ζητάει να "δηλώσεις" το προϊόν και μέσω email να το ενεργοποιήσεις. Μετά την πάροδο όμως 30 ημερών λήγει η trial version όπως σε ενημερώνει σχετικό email και σε καλεί να αγοράσεις την αναβάθμιση των συγκεκριμένων προγραμμάτων. Εκείνο που θέλω να ρωτήσω είναι τι γίνεται μετά τις 30 ημέρες? Κλειδώνουν τα προγράμματα και δεν σου επιτρέπουν ουτε να δεις ούτε να επεξεργαστείς τα σχετικά αρχεία? Υπάρχουν εναλλακτικά free/applications που να κάνουν την ίδια δουλεια? Όποιος γνωρίζει ας μου πει παρακαλώ γιατί στην παρούσα δεν μου περισσευουν τα 50 euro που κοστίζει η αγορά των προγραμμάτων και ειδικά το word to go το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Ευχαριστώ. ΥΓ: επίσης ξέρει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω τα εικονιδια στην αρχική οθόνη του mini Opera 5.0??? Αυτο που σου λεει να δοκιμασεις ειναι μια advanced εκδοση των προγραμματων αυτων, με παραπανω δυνατοτητες που στοιχιζουνε 50 ευρω. Οταν θα περασουνε οι 30 ημερες θα συνεχισεις να εχεις τα default προγραμματα δωρεαν. Πηγαινε στο εικονιδιο που θελεις να αλλαξεις, κρατα πατημενο το trackpad για 2-3 seconds..θα σου ανοιξει ενα κουτακι, πατα το edit και βαλε το site που θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σου! Και επι τη ευκαιρία να ενημερώσω όλα τα μέλη του φορουμ οτι μέχρι στιγμής όσοι έχουμε εγκαταστήσει την έκδοση Office 2010 στους υπολογιστές μας να γνωρίζετε οτι δεν είναι συμβατή με τον Desktop Manager 5.01. με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει συγχρονισμός ----> Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Οποιοι θελουνε πραγματικα να ασχοληθουνε λιγο παραπανω με το 9700 και να καταλαβουνε γιατι το bb ειναι ο βασιλιας της ευκολης επικοινωνιας....ιδου η ευκαιρια http://www.stinsonddog.com Κλικαρετε εκει που λεει FULL QWERTY KEYBOARD OS 5.0 - BOLD 9700 Tips Updated and ready to roll Επισης τυπωστε το για την παραλια :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt_tuner Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 (edited) παρατιρισα και κατι αλλο μπαγκ να το πω...? το εχω βαλει να μ δειχνει το σημα σε db λεει πχ -75db οτα εχω ανοιχτο το browser δειχνει -7 και διπλα εχει και τα βελακια και το -7 ειναι μεγαλιτερο αποτι πριν οταν ειμαι στην αρχικη οθονη λεει οπως ειπα πχ -75 και τα βελακια επικαλιπτθν μερος των αριθμων! και κατι αλλο... τι γινεται με την οθονη εχω χασει την μπαλα.... εχει καπου αισθητηρα για να ρυθμιζει ατοματα την φωτηνοτητα? τι κανει το auto dim backlight? sos τι κανουμε αν κανει boot και δεν ανοιγει το κινητο? εβαλα το Mobile data alerter και δεν δοθλευε και το εσβισα μ ζητησε να ψαρε reboot και δεν ανοιγει τωρα Edited May 5, 2010 by tnt_tuner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Εχει αυτοματο αισθητηρα φωτος για να κανονιζει την φωτεινοτητα του πληκτρολογιου και της οθονης, μονο που δουλευει καπως αυτοματα και λιγα πραγματα μπορεις να κανεις Για παραδειγμα η επιλογη automatically dim backlight. Στα παλαια Blackberry οταν εβαζες αυτη την επιλογη στο OFF, σου εμενε ανοικτο το φως του keyboard συνεχεια, ειτε τη μερα ειτε τη νυχτα Στα νεα blackberry ακομα και αν την εχεις αυτη την επιλογη στο OFF, σου ρυθμιζει μονο του τη φωτεινοτητα αναλογα με το φως που εχεις διαθεσιμο εκεινη τη στιγμη Το κανανε αυτο για να κραταει παραπανω η μπαταρια Εσυ παντως αστην στο ΟΝ και θα δουλευει ικανοποιητικα. Οταν δεν ανοιγει ενα blackberry, βγαζεις την μπαταρια, περιμενεις 30 seconds και ξαναπροσπαθεις. Δεν υπαρχει κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt_tuner Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 καλα το καταλαβα.... και στο δικομου αναβει το πληκτρολογιο την μερα.. δεν θα επρεπε?? οταν το βαζω στο off απλα φοτιζουν ολα πιο εντονα.. ενω στο ΟΝ γινονται εντονα οταν πας σε φως.. που ειναι ο αισθητηρας φωτησμου? οκ απλα δν περιμενα και ξαναεβαζα την μπαταρια κατευθειαν.. και μου καθισερισε πολυ να ανοιξει.... το mobile data alerter δν μου δουλευει...βγαζει uncaught exeption: java.lang.NullPointerException τι ειναι αυτο? υπαρχει δωρεαν εφαρμογη για να κανει το φλας φακο? και κατι αλλο... υπαρχει antivirus για το κινητο μας? (δωρεαν η μη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 καλα το καταλαβα.... και στο δικομου αναβει το πληκτρολογιο την μερα.. δεν θα επρεπε?? οταν το βαζω στο off απλα φοτιζουν ολα πιο εντονα.. ενω στο ΟΝ γινονται εντονα οταν πας σε φως.. που ειναι ο αισθητηρας φωτησμου? οκ απλα δν περιμενα και ξαναεβαζα την μπαταρια κατευθειαν.. και μου καθισερισε πολυ να ανοιξει.... το mobile data alerter δν μου δουλευει...βγαζει uncaught exeption: java.lang.NullPointerException τι ειναι αυτο? υπαρχει δωρεαν εφαρμογη για να κανει το φλας φακο? και κατι αλλο... υπαρχει antivirus για το κινητο μας? (δωρεαν η μη) Ο αισθητηρας ειναι το LED light πανω δεξια To mobile data alerter δουλευει συνηθως καλα. Ισως ειναι κατι τυχαιο Δωρεαν εφαρμογη που να δουλευει ικανοποιητικα δεν γνωριζω για φλας-φακο. Μπορεις ομως να βαλεις to video-camera σαν convenience key kai και οταν το ενεργοποιειες να πατας το space bar και αναβει αυτοματα το φλας για 30 seconds. Το φλας λειτουργει σαν ON-OFF μεσα στη video-camera Antivirus και blackberry ειναι αντιθετες εννοιες. Μην το σκεφτεσαι καν. Δεν υπάεχει αναγκη. Αν παρολο αυτα θελεις, μονο η παρακατω εταιρεια βγαζει antivirus για blackberry απο οσο γνωριζω http://www.smobilesystems.com/?lang=null Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt_tuner Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 thanks! ναι οταν πατας το space bar πραγματι αλλαζει την λειτουργια του φαλς on-off-auto αλλα στο δικομου και στο ον να το εχεις δεν αναβει μονιμα το φλας (οπως πχ κ750 που ειχα) και να ανβει πιο δυνατα οταν βγαζεις φωτο. αλλα δεν αναβει καθολου και αναβει οταν πατας το κουμπι για να βγαλεις φωτγραφια... ειναι νορμαλ αυτο? μου ειχε φανει περιεργο απο την αρχη που το ειχα παρατιρησει! και κατι αλλο (απλο βεβαια) οταν τελειωνει η μπαταρια αναβοσβινει το led αλλα το κιτρινο και το κοκκινο μαζι. ειναι νορμαλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Ετσι δουλευει το φλας στα bb Ναι ειναι νορμαλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Πως δημιουργεις νεο calendar? Επιδης για msn/faceboot chat περα απο im+ τι προτεινετε? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Τι εννοείς "νέο calendar"? Beejive χρησιμοποιούσα για καιρό και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Στο ημερολγιο, κανονικα πρεπει να μπορεις να δημιουργεις calendar. Ωστε πχ καποια appointment/task να συνδεονται με το αντιστοιχο calendar. Στο Outolook/sunbird υπαρχει αυτη η λειτουργια. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Στο blackberry μπορείς να έχεις ένα calendar για κάθε email που έχεις συνδεδεμένο, καθώς και για τα ΒΒ γκρουπ. Μπορείς να επιλέγεις ανά πάσα στιγμή ποιο θα βλέπεις, ή μπορείς να τα βλέπεις όλα και να έχουν οι καταχωρήσεις διαφορετικό χρώμα ανάλογα με το πού ανήκουν. Το πρόβλημα έιναι ότι θα μπορείς να συγχρονίζεις μόνο ένα από αυτά με τον υπολογιστή σου κάθε φορά. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Στο blackberry μπορείς να έχεις ένα calendar για κάθε email που έχεις συνδεδεμένο, καθώς και για τα ΒΒ γκρουπ. Μπορείς να επιλέγεις ανά πάσα στιγμή ποιο θα βλέπεις, ή μπορείς να τα βλέπεις όλα και να έχουν οι καταχωρήσεις διαφορετικό χρώμα ανάλογα με το πού ανήκουν. Το πρόβλημα έιναι ότι θα μπορείς να συγχρονίζεις μόνο ένα από αυτά με τον υπολογιστή σου κάθε φορά. Δηλαδη χρειαζεσαι BIS/BES για αυτο το feature ε? :( Το BB group τι ειναι? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Groups του Blackberry Messenger. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt_tuner Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 (edited) hi! MSN ειπαμε δεν υπαρχει π να κανει ταυτοχρονο login με το pc.. αλλα μηπως υπαρχει msn που να στελνει σε offline?? αλλο εκνευριστικο κ τουτο! εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα μ αυτο π εχω με το mobile data alerter?? βγαζει ''uncaught exeption: java.lang.NullPointerException'' τι συμαινει αυτο? δενειναι συμβατο με version 5? καποιο αλλο προγραμα που να ξεχωριζει την κυνιση wifi?? αφου εβαλα κ εβγαλα 4-5 φορες το mobile data alerter πλεον το κινιτο καθυστερει παραπαρα πολλυ στο restart και οταν το εχω στην θηκη και το βγαζω εφανιζει το ρωλογακι χωρις α εχω ομως ανοιχτες εφαρμογες ενω στην αρχη δεν το εκανε.... το λεξικο πως απενεργοποιηται τελειως? μ εχεις σπασει τα νευρα... γραφει οτι νανε! γραφω πχ το οκ το βρισκει και μολις παταω space εμφανιζει μια ακυρη προταση!!! τι παιζει? και πως κανουμε διαγρφη ολες τις επαφες απο την μνημη της συσκευης? Edited May 12, 2010 by tnt_tuner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts