NetSurfer_g7 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Απ'οτι ειδα ειχα ξαναποσταρει εδω πριν 4 χρονια αλλα επιρεασμενος απο τις σειρες που επαιζαν την τρεχουσα τοτε σεζον εβαλα στο top και σειρες οπως η Πολυκατοικια και το L.A.P.D. που ναι μεν ηταν καλες αλλα οχι οι καλυτερες ολων των εποχων.Οι καλυτερες σειρες ολων των εποχων για μενα ειναι: 1) 50-50 2)Κωνσταντινου και ελενης 3)Εγκληματα 4)Οι απαραδεκτοι 5)Ευτυχισμενοι μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 1. Η οικογένεια βλάπτει 2. Στο παρά πέντε 3. LAPD 4. Μαύρα Μεσάνυχτα 5. Κωνσταντίνου και Ελένης Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 1. Στο παρα 5 2. Το 10 3. Οι Απαράδεκτοι 4. Κόκκινος κύκλος 5. Ντόλτσε Βίτα Είδα το τόπικ αναστημένο και σκέφτηκα ν' απαντήσω. Εκεί που ήμουνα έτοιμη να γράψω είπα να τσεκάρω αν/τι έχω ξαναπαντήσει και εξεπλάγην ευχάριστα βλέποντας ότι 4 χρόνια πριν είχα στο μυαλό μου ακριβώς την ίδια 5άδα και με την ίδια σειρά ! :D PS δεν θεωρώ ότι το "παρα 5" είναι καλύτερη σειρά από τις υπόλοιπες, ίσα ίσα που έχει και πολλά μειονεκτήματα - απλά του έχω μια ανεξήγητη αδυναμία :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Απαραδεκτοι, ντολτσε βιτα, εγκληματα, μεν και δεν, ρετιρε, εμεις και μεις, κωνσταντινου και ελενης. Αυτες ειναι οι καλυτερες για μενα και κονταροχτυπιουνται συνεχως για την τοπ 5αδα. Σιγουρα ξεχναω και αλλες ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 1. Οι απαράδεκτοι 2. Οι αυθαίρετοι 3. Της Ελλάδος τα παιδιά 4. Εκείνες κι εγω (Δόγκανος) 5. Κωνσταντίνου και Ελένης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 1. Οι απαραδεκτοι 2. Οι αυθαιρετοι 3. Της Ελλαδος τα παιδια 4. Εγκληματα 5. Κωνσταντινου και Ελενης Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 1. Οι απαράδεκτοι 2. Της Ελλάδος τα παιδιά 3. Εγκλήματα 4. Εκείνες κι εγώ 5. Οι μεν και οι δεν Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasiaaris Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 1.Το νησί 2.Στο παρά 5 3.Το τρίτο στεφάνι 4.Ίχνη 5.Οι απαράδεκτοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 1. Τρεις χάριτες 2. Ονειροπαγίδα 3. Σαββατογεννημένες 4. Είσαι το ταίρι μου 5. Δις Εξαμαρτείν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 1) Κορινα 2) Βικυ-Στελλα/ Στελλα-Βικυ 3) Μπια 4) Νταλια 5) Νικηφορος (Ετσι να ειναι και λιγο κουιζ η λιστα:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Χμμμμ λοιπόν! 1) Στο Παρα 5 2) 50-50 3) Σ' αγαπώ-Μ' αγαπάς 4) Εγκλήματα 5) Οι στάβλοι της Εριαίτας Ζαΐμη (κυρίως για τις απίστευτες ατάκες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 1) Απαράδεκτοι 2) Της Ελλάδος τα παιδιά 3) Εκείνες κι εγώ 4) Ορκιστείτε παρακαλώ 5) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 1.ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 2.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ 3.ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ 4.ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 5.ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_22 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 1. Στο παρα 5 2. Το 10 3. Οι Απαράδεκτοι 4. Κόκκινος κύκλος 5. Ντόλτσε Βίτα Παράθεση Love Crete? Prove it. https://www.facebook.com/lovecrete Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Σε αντιθεση με τη συντριπτικη πλειοψηφια των ελληνων που αγαπανε μονο οτι ειναι κωμωδία: Με θεα στο πελαγο Νυχτερινο Δελτίο Άμυνα Ζώνης +Απαραδεκτοι Ειμαστε στον αερα Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rina4ever Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 5.το καφε της χαρας 4.Στο παρα 5 3.κωνσταντινου και ελενης 2.Δελιγίανειο παρθεναγωγείο 1.Εγκλίματα :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts