Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
κι ομως απενεργοποιειται και η δονηση στο πληκτρολογιο!!!!!

Μια χαρά τότε. Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις εγκαταστήσει το cab που σου έδωσα;

Modpic.gif

Μια χαρά τότε. Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις εγκαταστήσει το cab που σου έδωσα;

ναι!!!απλα επειδη εγω εχω απενεργοποιησει το sense και εχω το spb shell αυτη η ρυθμιση φαινεται μονο μεσα απο το sense?τωρα που ειμαι με το shell δεν την βρισκω με τιποτα!

στο bsbtweaks λεει οτι γινεται αλλαγη γλωσσας μανιλα αρα μπορω να αλλαξω την γλωσσα του κινητου?

παιδια καλημερα.μπορω να ανταλλασω δεδομενα με αλλη συσκευη με το μπλε δοντι χωρις να χρειαζεται να περναμε κωδικο και στις δυο συσκευες:!:υπαρχει καποιο cab :!:που να απενεργοποιει το αιτημα του κωδικοιυ:!:

καπου εχει επιλογη για "εξουσιοδοτημενη" συσκευη τοτε δεν ζηταει κωδικο.αν ειναι σβησε την συσκευη bt εντελως και κανε pairing παλι

υπάρχει κάποιος video player με τον οποίο να γίνεται να κρατάμε screen shots του video που αναπαράγεται?

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
στο bsbtweaks λεει οτι γινεται αλλαγη γλωσσας μανιλα αρα μπορω να αλλαξω την γλωσσα του κινητου?

Τη γλώσσα μόνο του Sense όχι όλου του λειτουργικού. Αλλά από τη στιγμή που δεν χρησιμοποιείς sense... δεν έχεις τίποτα να κάνεις.

ναι!!!απλα επειδη εγω εχω απενεργοποιησει το sense και εχω το spb shell αυτη η ρυθμιση φαινεται μονο μεσα απο το sense?τωρα που ειμαι με το shell δεν την βρισκω με τιποτα!

Αφού δεν το έχεις κάνει πως λες ότι γίνεται; :wacko:

Modpic.gif

Τη γλώσσα μόνο του Sense όχι όλου του λειτουργικού. Αλλά από τη στιγμή που δεν χρησιμοποιείς sense... δεν έχεις τίποτα να κάνεις.

Αφού δεν το έχεις κάνει πως λες ότι γίνεται; :wacko:

ρε συ το sense μπαινει βγαινει πολυ ευκολα και γρηγορα,απλα λεω οτι καποιες ρυθμισεις ΔΕΝ φαινονται χωρις το sense.και δεν μπορω να καταλαβω γιατι.η δονηση του πληκτρολογιου πχ ειναι ενα γενικο θεμα οχι μονο του sense αλλα δεν υπαρχει ρυθμιση παρα μονον εαν ειναι ενεργοποιημενο το sense

το προβλημα με την μικρη μνημη υπαρχει και στην 1.48?εχει αλλα προβληματα αυτη?

Edited by ilka71

• Administrators
Δηλαδή εκείνο το cabάκι που σου έδωσα και χρησιμοποιούμε όλοι δεν σου κάνει; Μια απλή αλλαγή στη registry κάνει, τίποτε άλλο.

Modpic.gif

Δηλαδή εκείνο το cabάκι που σου έδωσα και χρησιμοποιούμε όλοι δεν σου κάνει; Μια απλή αλλαγή στη registry κάνει, τίποτε άλλο.

η δονηση απενεργοποιηθηκε παει τελος απο το μενου του sense και παραμενει και αφου κλεισω το sense!

ρε συ το sense μπαινει βγαινει πολυ ευκολα και γρηγορα,απλα λεω οτι καποιες ρυθμισεις ΔΕΝ φαινονται χωρις το sense.και δεν μπορω να καταλαβω γιατι.η δονηση του πληκτρολογιου πχ ειναι ενα γενικο θεμα οχι μονο του sense αλλα δεν υπαρχει ρυθμιση παρα μονον εαν ειναι ενεργοποιημενο το sense

Έχεις δοκιμάσει από ρυθμίσεις-μενού-περισσότερα-προσωπικά-είσοδος;

• Administrators

Η 1.66 είναι πολύ καλύτερη της 1.48 από θέμα σταθερότητας και ταχύτητας. Μην μπεις στη διαδικασία να την δοκιμάσεις.

Modpic.gif

Έχεις δοκιμάσει από ρυθμίσεις-μενού-περισσότερα-προσωπικά-είσοδος;

πηγα και εκει που περιμενα να ειναι αλλα εχει μονο ενεργοποιηση-απενεργοποιηση ηχου πληκτρολογιου οχι δονησης!αβυσσος η ζωη των wm!αλλα πολυ καλυτερα απο το ανδροειδες LOL!

@ATHANASO οκ δεν γυρναω στην 1.66.

στην 3.3 ομως τι βελτιωσεις εχει,αξιζει?

υπαρχει πουθενα η εφαρμογη που ειχε το hd και ανα 7ημερο κατεβαζε πληροφοριες για τους δορυφορους ωστε να λοκαρει γρηγορα το gps?η στο hd2 ειναι ενσωματωμενο καπου?

Edited by ilka71

• Administrators
στην 3.3 ομως τι βελτιωσεις εχει,αξιζει?

Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Απεναντίας καταλαμβάνει αδικαιολόγητα πολύ ram.

υπαρχει πουθενα η εφαρμογη που ειχε το hd και ανα 7ημερο κατεβαζε πληροφοριες για τους δορυφορους ωστε να λοκαρει γρηγορα το gps?η στο hd2 ειναι ενσωματωμενο καπου?

QuickGPS. Υπάρχει στη συσκευή σου.

Modpic.gif

υπαρχει περιπτωση τις ηλεκτρονικες διευθυνσεις που εχω στο yahoo να τις περασω στο email του hd2 χωρις να καθομαι να τις αντιγραφω μια μια στις επαφες μου?
[sIGPIC][/sIGPIC]

που στο διατανο ειναι εκει που βαζουμε τα στοιχεια του ιδιοκτητη του κινητου?εχω αγορασμενο το magicall και το χρειαζεται συμπληρωμενο!

που στο διατανο ειναι εκει που βαζουμε τα στοιχεια του ιδιοκτητη του κινητου?εχω αγορασμενο το magicall και το χρειαζεται συμπληρωμενο!

Άλλαξε το:

HKLM\\ControlPanel\Owner\Hide

από 1 σε 0 και θα το δεις.

Άλλαξε το:

HKLM\\ControlPanel\Owner\Hide

από 1 σε 0 και θα το δεις.

μιας και θα πειραξω registry τι αλλαζω για να αναβει η οθονη οταν ερχεται sms?(η αναβει by default?) στο hd δεν αναβε γιαυτο ρωταω

εκανα την αλλαγη αλλα παλι δεν το βρισκω

Edited by ilka71

Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Απεναντίας καταλαμβάνει αδικαιολόγητα πολύ ram.

Μόνο αν την βάλεις με hspl.Με spl δεν καταλαμβάνει περισσότερο από την 1.66

μιας και θα πειραξω registry τι αλλαζω για να αναβει η οθονη οταν ερχεται sms?(η αναβει by default?) στο hd δεν αναβε γιαυτο ρωταω

εκανα την αλλαγη αλλα παλι δεν το βρισκω

Δε θυμάμαι. Κάν' το με το BsB.

Πού έψαξες;

Δε θυμάμαι. Κάν' το με το BsB.

Πού έψαξες;

παντου!τελικα εκει στο magicall εχει επιλογη να αλλαξω το ονομα του κατοχου και ολα οκ.απλα δεν το βρισκω μεσα απο το μενου.

Soft reset, μετά την αλλαγή, έκανες;

ναι .ενταξει αφου το εκανα μεσα απο το magicall ολα οκ!ευχαριστω

τωρα εαν καποιος θυμαται ποια εντολη ειναι στην registry για να αναβει η οθονη σε εισερχομενο μυνημα

ναι .ενταξει αφου το εκανα μεσα απο το magicall ολα οκ!ευχαριστω

τωρα εαν καποιος θυμαται ποια εντολη ειναι στην registry για να αναβει η οθονη σε εισερχομενο μυνημα

Γιατί βιάζεσαι;

HKLM\\Drivers\BuiltIn\RIL\DisableSMSWakeUpEvent

Λοιπόν to IGO τελικά κάνει και σε εμένα πολλά κολλήματα στο GPS.

Δεν έχω internet on όταν το δουλεύω, αν το επηρεάζει σε κάτι...

hellas2000 δες λίγο το mail σου μπας και βγάλουμε άκρη.

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάτι: Έχω το swype στον λεοντα αλλά δεν έχει ελληνικά.Ξέρει κάνεις αν υπάρχει τρόπος να τα βάλω?Ευχαριστω!!!!!
ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE!