eirhnh_k Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 έβαλα το igo primo στο hd2, έκανα κι αυτές τις αλλαγές στο sys που αναφέρονται σε προηγούμενο post, αλλά εξακολουθεί να μην κλειδώνει δορυφόρο. πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 έβαλα το igo primo στο hd2, έκανα κι αυτές τις αλλαγές στο sys που αναφέρονται σε προηγούμενο post, αλλά εξακολουθεί να μην κλειδώνει δορυφόρο. πρέπει να κάνω κάτι άλλο?σε μενα κλειδωνει μια χαρα ,δε βαζεις το δικο μου sys μηπως και δουλεψει ...(στο'στειλα με pm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Η διόρθωση του προβλήματος με την αλλαγή ώρας δεν είναι στην επιλογή που αναφέρεις αλλά εκεί: Ρυθμίσεις/ Μενού/ Περισσότερα/ Προσωπικά/ Τηλέφωνο/ Υπηρεσίες GSM/UMTS/ Συγχρονισμός ώρας. Λήψη ρυθμίσεων και ξετσεκάρεις την ''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι'' απο εκει το ξετσεκάρω αλλά πάλι μετα το βρίσκω τσεκαρισμένο πχ το πρωί το ξετσεκαρισα και τωρα κοιτώντας το μηνυμα σου το ελενξα και ήταν πάλι τσεκαρισμένο αυτη η δουλεια γινεται καθε μερα!!!!!!!!!!!!!! αλλη λύση υπάρχει? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 απο εκει το ξετσεκάρω αλλά πάλι μετα το βρίσκω τσεκαρισμένο πχ το πρωί το ξετσεκαρισα και τωρα κοιτώντας το μηνυμα σου το ελενξα και ήταν πάλι τσεκαρισμένο αυτη η δουλεια γινεται καθε μερα!!!!!!!!!!!!!! αλλη λύση υπάρχει? http://rapidshare.com/files/434904421/HD2-WinterTimeFix-byJayMore.cab κατεβασε αυτο το cab,εγκατεστησε το και θα ξεχασεις το προβλημα με την ωρα:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) ρε παιδια γιατι στην μνημη μου λεει ελευθερη 172 και για αποθηκευγη προγραμματων 337?? εκανα hard reset και παλι τα ιδια! θελει σερβις? σημερα το πηρα μεταχειρισμενο σχεδον καινουργιο ελληνικο Edited December 4, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 ρε παιδια γιατι στην μνημη μου λεει ελευθερη 172 και για αποθηκευγη προγραμματων 337?? εκανα hard reset και παλι τα ιδια! θελει σερβις? σημερα το πηρα μεταχειρισμενο σχεδον καινουργιο ελληνικο δεν εχει προβλημα,ετσι πρεπει να γραφει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 δεν εχει προβλημα,ετσι πρεπει να γραφει δεν λεω, αλλα σου λεω οτι γραφει αντι για 512 ,137!και το κινητο ειναι μετα απο hard reset! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 δεν λεω, αλλα σου λεω οτι γραφει αντι για 512 ,137!και το κινητο ειναι μετα απο hard reset!137 γραφει γιατι αυτη ειναι η ελευθερη μνημη που εχει με την εργοστασιακη ρομ που ειναι 450 περιπου mb αν θυμαμαι καλα.με cooked rom που ειναι 576 mb θα σου εδειχνε περισσοτερη ελευθερη μνημη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) 137 γραφει γιατι αυτη ειναι η ελευθερη μνημη που εχει με την εργοστασιακη ρομ που ειναι 450 περιπου mb αν θυμαμαι καλα.με cooked rom που ειναι 576 mb θα σου εδειχνε περισσοτερη ελευθερη μνημη. παλι στο λεω ΔΕΝ ειναι η ελευθερη αλλα ΟΛΟΚΛΗΡΗ ! συνολικος χωρος αποθηκευσης:178,61mb συνολικος χωρος προγραμματων 336,93mb ασε τα ελευθερα Edited December 4, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 ρε παιδια γιατι στην μνημη μου λεει ελευθερη 172 και για αποθηκευγη προγραμματων 337?? εκανα hard reset και παλι τα ιδια! θελει σερβις? σημερα το πηρα μεταχειρισμενο σχεδον καινουργιο ελληνικο Δεν θέλει service, μια χαρά είναι η συσκευή. Απλά υποθέτω ότι φοράει την τελευταία 3.14 rom που "εξαφανίζει" τη ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Δεν θέλει service, μια χαρά είναι η συσκευή. Απλά υποθέτω ότι φοράει την τελευταία 3.14 rom που "εξαφανίζει" τη ram. 1.66 λεει απο οτι βλεπω η ROM ειναι τρελα μειωμενη!για αποθηκευση προγραμματων στην συσκευη!η RAM παει στο διαολο ειναι 336 απο 500 τοσο Edited December 4, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) σε μενα κλειδωνει μια χαρα ,δε βαζεις το δικο μου sys μηπως και δουλεψει ...(στο'στειλα με pm) Μπορείς να κάνεις ένα κόπο να μου το pmάρεις και εμένα.Δεν έχω φοβερό πρόβλημα(κλειδώνει σε 2-3 λεπτά) αλλά να τσεκάρω τις ρυθμίσεις σου. Βασικά ή κοίτα τα αν έχει διαφορά Εχω: [gps] port=4 baud=57600 set_messages=0 source=nmea (Δεν έχω βγει έξω να το δοκιμάσω ακόμα,θα ξέρω το βράδυ) και στο παλιό sys είχα [gps] port=7 baud=4800 set_messages=0 source=nmea (κλείδωνε σε 2-3 λεπτά) Παιδιά καμία λύση για το audio booster απο προπροηγουμενη σελιδα; Edit:Μιας και λέτε για ελληνικά κινητά κλπ.Νομίζω είχα μιλήσει με τον athanaso77. Ότι έχω το κινητό απο expansys με ελληνική rom σε Αγγλικό κινητό.To τελευταίο rom απο HTC δε το θέλω γιατί ακούω διάφορα.Αν βγει όμως νέο rom και θέλω να το βάλω.Τι version θα βάλω;Αγγλική;Ελληνική;Σουαχίλη; Edited December 4, 2010 by vkb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 παλι στο λεω ΔΕΝ ειναι η ελευθερη αλλα ΟΛΟΚΛΗΡΗ ! συνολικος χωρος αποθηκευσης:178,61mb συνολικος χωρος προγραμματων 336,93mb ασε τα ελευθεραγια να καταλαβεις τι σου λεμε,σου γραφω τι λεει η δικη μου συσκευη storage total 200,15 in use 139,48 free 60,68 program total 451,29 in use 230,97 free 220.32 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 παλι στο λεω ΔΕΝ ειναι η ελευθερη αλλα ΟΛΟΚΛΗΡΗ ! συνολικος χωρος αποθηκευσης:178,61mb συνολικος χωρος προγραμματων 336,93mb ασε τα ελευθερα Με 1.66 και εγώ.Μια χαρά είναι το κινητό σου. Εγώ έχω συνολικος χωρος αποθηκευσης:178,36mb συνολικος χωρος προγραμματων 336,93mb Ελεύθερς χώρος 172.00mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Edit:Μιας και λέτε για ελληνικά κινητά κλπ.Νομίζω είχα μιλήσει με τον athanaso77. Ότι έχω το κινητό απο expansys με ελληνική rom σε Αγγλικό κινητό.To τελευταίο rom απο HTC δε το θέλω γιατί ακούω διάφορα.Αν βγει όμως νέο rom και θέλω να το βάλω.Τι version θα βάλω;Αγγλική;Ελληνική;Σουαχίλη; Επίσημα, θα βάλεις όποια rom κατεβάσεις από το htc.com βάζοντας το serial number της συσκευής σου. Ανεπίσημα... βάζεις όποια θέλεις. Εντούτοις εκτιμώ ότι δεν θα χρειαστεί να μπεις σε αυτό το δίλημμα μιας και δεν βλέπω να έρχεται κάτι καινούργιο πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 ilka 71 μια χαρά είναι η ρομ-ραμ που σου λέει αυτά που είπες πρέπει να είναι τα νούμερα εφόσον έχεις στη συσκευή σου επίσημη 1,66 ή επίσημη 3.14 δες λίγο και αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3347999#post3347999 τις εικόνες εκεί που γράφω "στα ίδια επίπεδα με την 1.66" αυτά τα νούμερα πρέπει πάνω-κάτω να βλέπεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 για να καταλαβεις τι σου λεμε,σου γραφω τι λεει η δικη μου συσκευη storage total 200,15 in use 139,48 free 60,68 program total 451,29 in use 230,97 free 220.32οκ αλλα εαν φτασω,λεμε τωρα ,στο τελος της STORAGE θα μου πει δεν οτι δεν εχει αλλο χωρο?η θα συνεχισει να αποθηκευει με 0 -φαινομενικα- υπολοιπο χωρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Θα σου πει ότι δεν έχει άλλο χώρο. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Θα σου πει ότι δεν έχει άλλο χώρο. κατσε δηλαδη πηραμε ενα κινητο με 500 τοσο μνημη εσωτερικη και μου λες να συμβιβαστω με 170??θα το παω στην ace και θα τους το φερω στο κεφαλι! Edited December 4, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Kαλώς αλλά άμα μας ρώταγες αυτή την ερώτηση το μεσημέρι,θα γλίτωνες την ταλαιπωρία να το πας να το πετάξεις στο κεφάλι τους :lol: Εγώ προσωπικά και νομίζω και οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε συμβιβαστεί με αυτό.Αλλωστε στα wm ελάχιστα είναι τα προγράμματα που πάνε αποκλειστικά στην εσωτερική μνήμη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 κατσε δηλαδη πηραμε ενα κινητο με 500 τοσο μνημη εσωτερικη και μου λες να συμβιβαστω με 170??θα το παω στην ace και θα τους το φερω στο κεφαλι! Όλες οι συσκευές του είδους έτσι είναι, η ονομαστική μνήμη διαφέρει αισθητά από την διαθέσιμη στο χρήστη. Απορώ πως σου φαίνεται τόσο παράξενο μιας και δεν είναι η πρώτη συσκευή του είδους που παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Όλες οι συσκευές του είδους έτσι είναι, η ονομαστική μνήμη διαφέρει αισθητά από την διαθέσιμη στο χρήστη. Απορώ πως σου φαίνεται τόσο παράξενο μιας και δεν είναι η πρώτη συσκευή του είδους που παίρνεις. βρε συ τι αισθητα?απο 512 σε 176 ειναι αισθητα?στο hd η διαφορα ηταν πολυ μικρη οντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 To htc sense προκειμένου να κάνει την συσκευή ανθρώπινη στη χρήση και αισθητικά όμορφη καταναλώνει πολύ χώρο.Αν βάλεις light rom χωρίς sense η μνήμη είναι περίπου στο διπλάσιο αλλά δε λέει και πολλά...από την άλλη βέβαια έχουμε να κάνουμε και με την τσιγκουνιά της htc,καθώς το αμερικάνικο hd2 έχει 1gb ρομ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 καθώς το αμερικάνικο hd2 έχει 1gb ρομ Αυτό το καλό είναι αλήθεια ότι το απολαμβάνω βλέποντας 700+ ΜΒ free! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) για να φρεσκαρω λιγο τις γνωσεις σας μην ψαχνω τοσες σελιδες και νυσταζω ! 1-μπορω να εχω το κινητο στα αγγλικα με ελληνικα τοπικες ρυθμισεις οπως στο HD?εκει ειχε ενα εικονιδιο της ace που εκανες εναλλαγη της γλωσσας 2--να κανω αναβαθμιση της ρομ η να μεινω στην 1.66? 3---τον φακελο με το igo8 τον περασα απο το hd οπως ηταν στο sys διορθωσα την διαδρομη αντι για storage card σε καρτα αποθηκευσης καθως και στο [device]προσθεσα το να ειναι t8282 hd.θα δουλεψει η πρεπει να κανω κατι για την "καρτα αποθηκευσης"? 4--το ονομα της καρτας αποθηκευσης να το αλλαξω σε storage card απο τον resco explorer χειροκινητα η θελει καποιο cabακι νομιζω? Edited December 4, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts