Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 1-το igo8 για android ειναι πιο "απλο" απο αυτο για wm η υπαρχει και καποια full εκδοση? 2-απο τα αρχεια για wm schemes,maps,tts, κλπ ποια κανουν και για android? 3- υπαρχει για android προγραμμα εναλλαγης ελληνικων χαρτων οπως το flipmap? 1- Το iGO My Way (Android) είναι το μικρότερο αδερφάκι του iGO8 ή του Primo όπως τα γνωρίζουμε στα Windows Mobile. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο (ακόμα) για Android. 2- Τα περισσότερα βασικά κάνουν (χάρτες κτλ). TTS voices όχι. 3- Δεν έχω δει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 δεν μπορω να στειλω email απο το hd2. ενω παιρνω κανονικα ολα τα emails ,οταν δοκιμαζω να στειλω μου λεει να ελεγξω τη συνδεση μου και τις ρυθμισεις του account.εννοειται οτι εχω ανοιχτο το wifi και μπαινω ιντερνετ κανονικα! τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 δεν μπορω να στειλω email απο το hd2. ενω παιρνω κανονικα ολα τα emails ,οταν δοκιμαζω να στειλω μου λεει να ελεγξω τη συνδεση μου και τις ρυθμισεις του account.εννοειται οτι εχω ανοιχτο το wifi και μπαινω ιντερνετ κανονικα! τι μπορει να συμβαινει? 1) Έλεγξε εάν είναι σωστός ο διακομιστής εξερχόμενης (SMTP) 2) Μάρκαρε το τετραγωνάκι που λεει "Έλεγχος ταυτότητας απο το διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας" Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 1) Έλεγξε εάν είναι σωστός ο διακομιστής εξερχόμενης (SMTP) 2) Μάρκαρε το τετραγωνάκι που λεει "Έλεγχος ταυτότητας απο το διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας"το δευτερο δεν ηταν ενταξει.το τσεκαρισα και τωρα στελνει κανονικα! σ ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbyvasoula Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 http://www.filefactory.com/file/b02b021/n/20100204.cab αν έχεις ελληνική ρομ και εγκαταστήσεις το παραπάνω cab,θα κάνει soft reset και το όνομα της μνήμης θα γίνει storage card Δοκιμασμένο σε ελληνική 1.66 Καλησπέρα σας, αλλάζοντας το όνοαμ της κάρτας έχω ένα άλλο πρόβλημα, οι φωτιογραφίες μου δεν αποθηκεύονται πλέον στην κάρτα αποθήκευσης αλλά στο τηλέφωνο! Μποορείτε κάπως να με κατευθύνεται σε αυτό το θέμα... δηλαδή η θα δουλευει σωστά το IGo8 ή ο αποθηκευτικός χώρος της κάμερας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Καλησπέρα σας, αλλάζοντας το όνοαμ της κάρτας έχω ένα άλλο πρόβλημα, οι φωτιογραφίες μου δεν αποθηκεύονται πλέον στην κάρτα αποθήκευσης αλλά στο τηλέφωνο! Μποορείτε κάπως να με κατευθύνεται σε αυτό το θέμα... δηλαδή η θα δουλευει σωστά το IGo8 ή ο αποθηκευτικός χώρος της κάμερας; Πηγαινε παλι στις ρυθμισεις τις καμερας και ξαναπατα αποθηκευση σε καρτα μνημης....εννοειται οτι μολις αλλαξες την καρτα αποθηκευσης σε storage card εκανες soft reset ετσι? Και τα 2 δουλευουν...οχι μονο το ενα απο τα δυο...δηλαδη και το igo8 δουλευει και η αποθηκευση φωτο στην storage card.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Γιατί ποιος χρησιμοποιεί destinator για πλοήγηση πια; :p Κι εγώ...:O Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Κι εγώ...:O Απ'ότι φαίνεται, καλώς ή κακώς, δεν είσαι ο μόνος.... http://www.navimania.gr/showthread.php?t=24425 (αν και για την εγκυρότητα της δημοσκοπησης διατηρώ επιφυλάξεις...) Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 BTW, θα μπορούσε κάποιος εμπειρότερος να κάνει ένα σύντομο review topic για το τι επικρατεί στα navigation software τώρα, διοτι έχω την εντύπωση πως είμαστε αρκετοι αυτοί που έχουμε μείνει στην εποχή του Destinator.... Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Αυτο που μπορω να σας πω με αρκετη σιγουρια, λογω συγκριτικου που εκανα με 2 hd2, ειναι οτι το Igo ειναι κατα πολυ καλυτερο απο το destinator. για μενα το igo ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες για Ελλαδα, για το hd2. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Προσωπικα προτιμώ το φτωχό μεν από άποψη λειτουργιών ginius driver αλλά με πολύ καλό χάρτη από gi,καλύτερο από το destinator Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Σε ο,τι αφορα το navigation system....εγω χρησιμοποιω igo8...μετα garmin(αλλα λιγο αργο), και μετα NDRIVE...σε θεμα περιβαλλοντος και λειτουργικοτητας ειναι κορυφη το igo8...το garmin κορυφη λογο δυνατοτητας πολλων χαρτων ταυτοχρονα με χαρτη θαλασσης και πολλα πολλα αλλα....και το ndrive κορυφη λογο χαρτων....εχει μεσα διευθυνση σε κατι αδιεξοδους και κατι σοκακια που οσα αλλα εχω κοιταξει δεν γραφουν τιποτα.... Οσο για εξωτερικο...κορυφη ειναι το ΤΟΜ ΤΟΜ....αυτα....ελπιζω να βοηθησα καπως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 παιδια καλησπερα.καποιο αξιοπιστο bluetooth εχετε να προτεινετε Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 παιδια καλησπερα.καποιο αξιοπιστο bluetooth εχετε να προτεινετε Εξαρτάτε πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις. Για επαγγελματική χρήση, (εννοώ μιλάω πολλές ώρες) προτείνω αυτό. Εχει και το τεράστιο πλεονέκτημα να φορτίζει μέσα στην θήκη. http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Plantronics-Discovery-975-Grey-Bluetooth-40065.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 παιδια καλησπερα.καποιο αξιοπιστο bluetooth εχετε να προτεινετε φιλε μου για bluetooth handsfree σου προτεινω ενα απο τα καλυτερα, το sony ericsson mw600. το εχω στο galaxy s μου. μιλαω για το συγκεκριμενο : http://www.multirama.gr/products/product?pid=0453421&catid=100503 το εχω αγορασει απο multiramma πριν μια εβδομαδα και μου εχει αφησει αριστες εντυπωσεις. να πω επισης οτι δεν το εχω φορτισει ακομα, και μου δειχνει οτι ειναι η μπαταρια στη μεση(εχει οθονουλα που δειχνει πληροφοριες). εχω μιλησει περιπου 4-5 ωρες εισερχομενες και εξερχομενες κλησεις. για οποιον ενδιαφερεται, διαβαστε παρακατω τις εντυπωσεις μου για το συγκεκριμενο : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3399087#post3399087 edit : ξεχασα να πω οτι εχει ραδιοφωνο και αναγνωριση κλησης (εμφανιζει μονο τον αριθμο). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Αυτο που μπορω να σας πω με αρκετη σιγουρια, λογω συγκριτικου που εκανα με 2 hd2, ειναι οτι το Igo ειναι κατα πολυ καλυτερο απο το destinator. για μενα το igo ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες για Ελλαδα, για το hd2. Igo είναι κατά κοινή σχεδόν ομολογία το καλύτερο πρόγραμμα, αλλά χάρτες από πού?? Να υποθέσω TeleAtlas, λογω συνεργασίας με GI... Και πάλι, όμως, μπορούμε να τους αγοράσουμε από κάπου αυθεντικούς? (παράνομα, είναι κρίμα... μετά παραπονιόμαστε για την ποιοτητα των χαρτών...) Προσωπικα προτιμώ το φτωχό μεν από άποψη λειτουργιών ginius driver αλλά με πολύ καλό χάρτη από gi,καλύτερο από το destinator Το ginius driver με την πλήρη υποστήριξη της GI (software + maps) -και μάλιστα οι χάρτες ιδιαίτερα φροντισμένοι από την gi για να αξιοποιούνται καλά από το πρόγραμμα- είναι μια πολλά υποσχόμενη επιλογή. Όμως απο την άλλη, ακούγεται πως έχει ακόμη τα προβληματάκια του λόγω "νεαρής ηλικίας" (τα οποία κι εγώ πιστεύω πως σύντομα θα επιλυθούν καθώς η GI έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πως ακούει τους πελάτες της). Προσωπικά, έχοντας αγορασμένο destinator τόσα χρόνια (με FS LOOX 520), με βλέπω τώρα που απέκτησα τον λέοντα να συνεχίζω σε ginius driver για να είμαι και ήσυχος με απευθείας υποστήριξη από GI. Με χαλάει όμως ότι εγκαθιστούν-κλειδώνουν το πρόγραμμα πάνω στην κάρτα μνήμης... δηλ. άμα είχαν την φαεινή αυτή ιδέα κι άλλες εταιρίες software, θα τρέχαμε και δεν θα φτάναμε σε περίπτωση φορμάτ?... Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Για πρώτη φορά πήγα να συγχρονίσω και τα email μου.( με Outlook 2010). Από εκεί βλέπω και τα web mal μου Gmail & yahoo.gr. Περίμενα ότι με τον συγχρονισμό θα δημιουργούσε τους λογαριασμούς αυτούς και τα περιεχόμενα email. Δεν έκανε τίποτε. Δεν έχω ξανακάνει συγχρονισμό mail. Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Αυτο που μπορω να σας πω με αρκετη σιγουρια, λογω συγκριτικου που εκανα με 2 hd2, ειναι οτι το Igo ειναι κατα πολυ καλυτερο απο το destinator. για μενα το igo ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες για Ελλαδα, για το hd2. Το Primo το έχεις δουλέψει; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Με χαλάει όμως ότι εγκαθιστούν-κλειδώνουν το πρόγραμμα πάνω στην κάρτα μνήμης... δηλ. άμα είχαν την φαεινή αυτή ιδέα κι άλλες εταιρίες software, θα τρέχαμε και δεν θα φτάναμε σε περίπτωση φορμάτ?... Ετσι κάνουν και στο igo.Aνεξάρτητα αν εμείς το βρίσκουμε από αλλού.Και στην Ελλάδα πωλείται σε κάρτα με χάρτη της dis. http://www.dis.gr Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Το Primo το έχεις δουλέψει; :rolleyes: Όχι Γιάννη δεν το έχω δουλέψει. Έχω διαβάσει όμως ότι είναι μία πιο lite έκδοση, και ότι παίζει μία χαρά. σωστά ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Όχι Γιάννη δεν το έχω δουλέψει. Έχω διαβάσει όμως ότι είναι μία πιο lite έκδοση, και ότι παίζει μία χαρά. σωστά ? Το αντίθετο θα έλεγα. Το Primo είναι πιο βαρύ και πιο "φορτωμένο" από το iGO8. ΥΓ. Έχουμε βγει λίγο off-topic όμως, καλύτερα να επανέλθουμε! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 παιδια καλημερα. μια απορια.... οταν θελω να κανω forward ενα email με καποιο attachment, γιατι στελνει μονο το email χωρις το attachment ?? πρεπει να κανω καποια ρυθμηση στα settings?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 παιδια απαντηστε μου επειγον ποια ειναι η τελευταια επισημη ρομ και το ραδιο γιατι θα παω να δω ενα μεταχειρισμενο και πως ελεγχω εαν εχει πειραχτει ?(εαν εχει βαλει-βγαλει αλλη ρομ ανεπισημη)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 χρειάζομαι επειγόντως τηλεφωνητή για το hd2 αλλα να τον ενεργοποιω πατώντας καποιο πλήκτρο αφού δω το νουμερο που καλεί και β)αν ειναι εφικτό να μπορώ να διαλεξω επι τόπου τι θα λεει ο τηλεφωνητής πμ βλέπω οτι με καλει ο φιλος αthanaso να πατω το buton και να λεει ο τηλεφωνητης <<αυτην την στιγμη απουσιαζω καλεστε αργοτερα>> μετα; περνρει τηλ ο φιλος christou πατω το buton και λεει<<εχω πολυ δουλεια αφηστε μήνυμα θα σας καλέσω εγω>> ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ? και το σπουδαιότερο ειναι οτι τα χρειάζομαι χτες:!::!: οποίος ξέρει ας πει αν δεν υπάρχει αυτό που ζητάω ας μου πείτε από που μπορώ να κατεβάσω κάποιο cab για τηλεφωνητή σας ευχαριστώ όλους Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 παιδια απαντηστε μου επειγον ποια ειναι η τελευταια επισημη ρομ και το ραδιο γιατι θα παω να δω ενα μεταχειρισμενο και πως ελεγχω εαν εχει πειραχτει ?(εαν εχει βαλει-βγαλει αλλη ρομ ανεπισημη)? Εάν έχει μπει άλλη rom και είναι ήδη μέσα θα το καταλάβεις. Εάν έχει μπει και έχει βγει επαναφέροντας το stock SPL δεν πρόκειται και δεν σε νοιάζει κιόλας μιας και η συσκευή ούτως ή άλλως θα είναι εντός εγγύησης. Το ίδιο ισχύει και για την HTC/ACE Hellas φυσικά. Για να δεις εάν έχει official rom και stock spl απλά μπες σε bootloader mode πατώντας την έναρξη έχοντας πατημένο το volume down μέχρι να δεις την οθόνη με τα 4 χρώματα. Αν εκεί δεις SPL 1.42.0000 ή 3.3.0000 η συσκευή είναι με stock spl και εντός εγγύησης. Αν δεις 1.ΧΧ.HSPL, τότε έχει γίνει Hard-spl στη συσκευή σου και είναι εκτός εγγύησης μέχρι να επανέλθει με τον γνωστό απλό τρόπο. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία αυτό που ζητάς μιας και επανέρχεται εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts