bbbb Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Συνήθως η κάρτα θα χαλάσει ακριβώς τη στιγμή που θα έχεις βάλει κάτι πολύτιμο σε αυτή και δε θα έχεις προλάβει να πάρεις backup :worry: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Σου έχει "χαλάσει" πολλές φορές κάρτα; :confused: ενταξει μια φορα αλλα "κι αν σου κατσει?" :lol: εαν παρω back up ΟΛΗ την καρτα και με το spb back up την κυρια μνημη εαν κατι στραβωσει στην καρτα επαναφερω το κινητο με λειτουργικες ολες τις εφαρμογες που ειναι στην καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Συνήθως η κάρτα θα χαλάσει ακριβώς τη στιγμή που θα έχεις βάλει κάτι πολύτιμο σε αυτή και δε θα έχεις προλάβει να πάρεις backup :worry: Δεν ξέρω, τόσα χρόνια πιο πολλές συσκευές έχω δει να χαλούν παρά κάρτες. Φυσικά μιλάω για επώνυμες κάρτες και όχι noname από ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ρυθμίσεις/ Τοποθεσίες (Ενεργοποίησε την Υπηρεσία εντοπισμού HTC) Το εχω ενεργοποιημενο αυτο... Παντως πριν λιγο επανηλθε μονο του... Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει... Α! ναι!!! Windows!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 :respect:Το resco explorer και γενικά όσα δεν πειράζουν τη registry δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται στην κύρια μνήμη. Εγώ συνιστώ μόνο τα shell (CHT κτλ) και τα πληκτρολόγια, τίποτε άλλο. Σωστα δουλευει ανετα και στη καρτα αλλα εγω ειδικα αυτο το file manager το προτιμω στη κυρια μνημη σα να μου φαινετε πιο γρηγορος συν το οτι εχοντας και το resco photo viewer νιωθω πιο ανετα αν π.χ. για καποιο λογο χρειαστη να βαλω αλλη καρτα για λιγο(για διαφορους λογους). Παντως γενικα οπως τα λες ειναι(πως θα μπορουσε να ηταν αλλιως μεγαλε γκουρου!!:D)και γενικά όσα δεν πειράζουν τη registry δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται στην κύρια μνήμη οποτε βαλτε τα αφοβα στη καρτα παρτε 1 καλο μπακαπ(και αντιγραφο στο pc και ουδεν προβλημα!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) Παιδιά, κάποιος που έχει official 1.66 Rom ελληνική (βλέπε εμένα...), θα επωφεληθεί σε κάτι από την εγκατάσταση κάποιου πληκτρολογίου (πχ των DrMobile ή tsipistri ) ?? Α.. και η παραπάνω rom έχει WM 6.5.2.χχ . Αξίζει να μπει κάποιος στον κόπο για να αναβαθμίσει σε 6.5.3 ? (ΥΓ να στε καλά όσοι δίνετε τα φώτα σας και έχετε χτίσει με τις απαντήσεις σας αυτό το φορουμ!! Χωρίς εσάς, αυτές οι συσκευές με την "υποστήριξη" που έχουν από τους κατασκευαστές και μεταπωλητές τους θα ήταν για τα μπάζα... Οι βετεράνοι, βάλτε βρε παιδιά ένα donate button στο προφίλ σας (το είδα να το κάνουν κάποιοι στους xda, δεν είναι ντροπή)... να μπορούμε και εμείς τουλάχιστον να σας κεράσουμε μια μπύρα από εκτίμηση και ευγνωμοσύνη...) Edited November 30, 2010 by Jim84 Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 30, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Παιδιά, κάποιος που έχει official 1.66 Rom ελληνική (βλέπε εμένα...), θα επωφεληθεί σε κάτι από την εγκατάσταση κάποιου πληκτρολογίου (πχ των DrMobile ή tsipistri ) ?? Όχι. Τα πληκτρολόγια είναι για αυτούς που έχουν μη ελληνικές rom/συσκευές και θέλουν ελληνικό πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Όχι. Τα πληκτρολόγια είναι για αυτούς που έχουν μη ελληνικές rom/συσκευές και θέλουν ελληνικό πληκτρολόγιο. και να πω εδώ με την ευκαιρία ότι το original πληκτρολόγιο που φοράει η ελληνική ROM που εχω(1.66)είναι πραγματικά άπαιχτο με πολύ λίγες μικροδιορθώσεις να χρειάζεται..σε συνδιασμό με το πολύ καλό Τ9 στη διαμόρφωση numerical keypad γράφω πιστέψτε με πιο γρήγορα από οτιδήποτε κινητό είχα(κ δεν είχα και λίγα!)συμπεριλαμβανόμενου κ του sympian των nokia smartphones που είνα κοντα στη κορυφή και αυτα.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 αφοτου απεγκατεστησα το cht 2.0 επαψε να αναβει το led σε καθε γιορτη του εορτολογιου! κατι που προσπαθουσα να πετυχω τοσο καιρο μεσω bsb tweaks. δεν ξερω πως εγινε αυτο, αλλα εστω κι ανορθοδοξα χαιρομαι που το καταφερα..:O Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 30, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 και να πω εδώ με την ευκαιρία ότι το original πληκτρολόγιο που φοράει η ελληνική ROM που εχω(1.66)είναι πραγματικά άπαιχτο με πολύ λίγες μικροδιορθώσεις να χρειάζεται..σε συνδιασμό με το πολύ καλό Τ9 στη διαμόρφωση numerical keypad γράφω πιστέψτε με πιο γρήγορα από οτιδήποτε κινητό είχα(κ δεν είχα και λίγα!)συμπεριλαμβανόμενου κ του sympian των nokia smartphones που είνα κοντα στη κορυφή και αυτα.. Μάνο νομίζω ότι είναι καιρός να δοκιμάσεις κάποια omega. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) Μάνο νομίζω ότι είναι καιρός να δοκιμάσεις κάποια omega. ;) Ξέρεις Γιάννη αυτό που ζητάω πάντα από τις συσκευές μου είναι να είναι αξιόπιστες πάνω απ όλα εργαλεία μιας και δεν εχω τη πολυτέλεια να με προδώσουν ειδικά όταν χρειάζομαι κάτι βασικό απ αυτές όπως στη δουλειά μου π.χ.που το excel στο HD2 κ η απρόβληματιστη λειτουργία του είναι το ζητούμενο..Αυτό το καλοκαίρι τώρα το χειμώνα που εχω αρκετό χρόνο μου αρέσει το tweeking και το βαλε βγαλε διαφόρων προγραμμάτων για δοκιμή αλλά ειλικρινά δε μου έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για άλλη ROM γιατί δυστυχώς θέλει συνεχές ψάξιμο,και σίγουρα ότι κερδίζεις σε κάτι θα χάνεις κάπου αλλού οπότε εμένα όπως είναι το HD2 με καλύπτει σχεδόν απόλυτα για αυτό που το θέλω,δεν είναι π.χ.σα το Touch cruz η τα προγενέστερα που σχεδόν επιβάλοταν να αλλάξεις ROM αν ήθελες επιδόσεις..ακόμα και η η original 3.14 που έβαλα δε μου έκανε κ τη πέταξα αμέσως μιας κ στο excel που δουλεύω είχε πρόβλημα..οπότε ίσως δοκιμάσω πιο πολύ από περιεργια μια του Γιάννη όταν θα εχω χρόνο.. Πάντως να πω ότι έτσι όπως το εχω στημένω τώρα με την 1.66 δε μου κολλάει πότε,ούτε έχει χαζόκαθυστερείσεις στη λειτουργία του σε σημείο να το απολαμβάνω και να μη πιστεύω ότι έχει τα γνωστα windows από κάτω(μπράβο στην htc αλλά κ στο xda),κ υπόψην το εχω τίγκα στα προγραματα.. Edited November 30, 2010 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 30, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Επειδή έχουμε συζητήσει και γνωρίζω τις προτεραιότητες σου, η αλήθεια είναι ότι αν θα μπεις σε αυτή τη διαδικασία μπαίνεις σε μια αέναη προσπάθεια να είσαι up-to-date με συνεχείς αναβαθμίσεις και αντίστοιχα στησίματα. Από τη στιγμή που χρησιμοποιείς τη συσκευή σαν εργαλείο δουλειάς, πολύ καλά κάνεις και είσαι με official rom και εντός εγγύησης. :rolleyes: Απλά όταν θα έρθει η ανάγκη για ανανέωση της σχέσης σου με τη συσκευή, απλά να ξέρεις προς τα που θα κοιτάξεις! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Ρυθμίσεις > μενου >περρισοτερα > Προσωπικά > Τηλέφωνο > Καρτέλα Υπηρεσίες GSM/UMTS > Συγχρονισμός ώρας > Λήψη ρυθμίσεων. Ξετικάρουμε την επιλογή ''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι'' Πρέπει να μην είναι επιλεγμένη η ''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι'' για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ :ninja::ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 :respect: Σωστα δουλευει ανετα και στη καρτα αλλα εγω ειδικα αυτο το file manager το προτιμω στη κυρια μνημη σα να μου φαινετε πιο γρηγορος συν το οτι εχοντας και το resco photo viewer νιωθω πιο ανετα αν π.χ. για καποιο λογο χρειαστη να βαλω αλλη καρτα για λιγο(για διαφορους λογους). Παντως γενικα οπως τα λες ειναι(πως θα μπορουσε να ηταν αλλιως μεγαλε γκουρου!!:D)και γενικά όσα δεν πειράζουν τη registry δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται στην κύρια μνήμη οποτε βαλτε τα αφοβα στη καρτα παρτε 1 καλο μπακαπ(και αντιγραφο στο pc και ουδεν προβλημα!:) εαν εχω παρει back up και στην κυρια μνημη και στην καρτα,κρασαρει το κινητο και η καρτα μαζι πχ(ενταξει δεν γινεται αλλα θεωρητικα ρωταω) εαν "επαναφερω" το back up της καρτας και της κυριας μνημης θα εχω ενα κινητο που λειτουργουσε οπως πριν?ολες οι εφαρμογες κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 εαν εχω παρει back up και στην κυρια μνημη και στην καρτα,κρασαρει το κινητο και η καρτα μαζι πχ(ενταξει δεν γινεται αλλα θεωρητικα ρωταω) εαν "επαναφερω" το back up της καρτας και της κυριας μνημης θα εχω ενα κινητο που λειτουργουσε οπως πριν?ολες οι εφαρμογες κλπ? Ότι είχες κάνει εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης δεν θα δουλεύει. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Ότι είχες κάνει εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης δεν θα δουλεύει. ακομα και αν εχω κανει back up της κυριας μνημης?(την ιδια χρονικη στιγμη με το back up της καρτας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 ακομα και αν εχω κανει back up της κυριας μνημης?(την ιδια χρονικη στιγμη με το back up της καρτας) Αν πάρεις ολικό backup (SPB Backup) την μνήμη της συσκευής και backup την κάρτα μνήμης (γίνετε με απλή αντιγραφή) την ίδια χρονική στιγμή τοτε επαναφερεις οποτε θελεις και ολα δουλευουν ρολοι. Εγώ το κάνω αρκετά συχνά αυτό! Σχεδόν κάθε μέρα κάνω backup (SPB Backup) την μνήμη της συσκευής και όλη την κάρτα μνήμης μια φορά το μηνά περίπου. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Α)που μπορώ να βρω wallpaper για το hd2? Β)--(σημαντικότερο) η κεντρική οθόνη phone αντί τηλέφωνο menu αντί μενού nea smyrni Νέα Σμύρνη(στον καιρό) cloudy συννεφιά tomorrow αντί αύριο οποιοπς ξερει ας μου πεί πως αλλάζω την γλώσσα ευχαριστω Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) στελιο πηγαινε ρυθμισεις,μενου,περισοτερα,συστημα,τοπικες ρυθμισεις και βαλε τοποθεσια ελλαδα κανε και ενα restart και λογικα το σημαντικοτερο θα λυθει Edited November 30, 2010 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Platwnakovic Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 καλησπερα παιδια. εκανα restore απο το pimbackup μηνυματα. εμφανιζει τα εισερχωμενα π.χ : Γιαννης (68) αλλα μολις παταω πανω για να δω ολο το διαλογο ειναι κενο. Ξερει κανεις τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Kαλησπερα,αυριο εχω να ασχοληθω με ενα καινουργιο LEO...Θα παω λοιπον να αλλαξω HSPL,rom(του Γιαννη φυσικα) και radio.το θεμα ειναι οτι πηγα να κατεβασω ενα απο τα 2.15 απο το πρωτο ποστ και μολις παταω να με παει στο server μου πεταει ενα παραθυρο για κωδικο και PAss...Τι κανω;;;Υπαρχει τιποτα σε rapid;;; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 ράδιο 2.15.50.14 http://www.multiupload.com/RL6FTL2AN5 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Απλά όταν θα έρθει η ανάγκη για ανανέωση της σχέσης σου με τη συσκευή, απλά να ξέρεις προς τα που θα κοιτάξεις! ;) Μόλις γύρισα Χαλκίδα,με είχε πιάσει 1 ανάγκη για αυτή την ανανέωση,είχα πάει πλαίσιο κηφισιά όπου για καλή μου τύχη είχε σχεδόν όλα όσα ήθελα να δω για πιθανούς αντικαταστάτες του HD2(το εχω σχεδόν 1 χρόνο!!) Λοιπόν αν θέλετε με πιστεύετε το κυριότερο για μένα το να μου κάνει κλικ η συσκευή στη 1η επαφή κ δούλεμα μαζί της στα βασικα που ζητάω ΔΕ μου το έκανε κανένα..Ούτε το Ν8 της nokia ούτε το πολύ iPhone4(αυτό το είχα ξαναδεί βεβαίως από κοντά)αλλά ούτε κυρίως το νέο htc windows phone των 630€(δε θυμάμαι το κωδικό)που το περίμενα να το δουλέψω με μεγάλη ανυπομονησία..μάλιστα το είχε κ δίπλα στο δικό μας κ να πω ακόμα 1 φορά οποίος έχει συνηθίσει το sense δύσκολα θα τη βρει με τα..πλακάκια..το μόνο που πραγματικά το είδα πιο καλό απ το δικό μας ήταν το desire HD αλλά όχι τόσο ώστε να δώσω τόσα χρήματα κ να εχω 2 σχεδόν ίδια τηλέφωνα μιας κ βεβαίως το αγαπημένο μου HD2 δε προβλέπω να το δώσω γιατί δε θέλω..πάντως ηρέμησα πραγματικά άξιζε η βόλτα γιατί μου έφυγαν πολλές απορίες που μόνο αν τα έχεις όλα μπροστά σου κ τα δουλέψεις εσυ μπορούν να σου λυθούν.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifas Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 καλησπερα, πηρα απο ebay το hd2 (t-mobile) και θα ηθελα να κανω sim unlock. ειδα καποια site που προτεινουν και στο forum και στο google που εψαξα και ολα εχουν παρομοια τιμη. εχει μηπως καποιος να μου προτεινει η να αποκλεισει καποιο site? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 ράδιο 2.15.50.14 http://www.multiupload.com/RL6FTL2AN5 Eυχαριστω πολυ Χρηστο.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts