Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
ok θα είναι. Τώρα όσον αφορά την ελληνική rom, από εσένα εξαρτάται και από το αν θες ελληνικό μενού στη συσκευή σου.

Modpic.gif

HD2: Οδηγός επαναφοράς ρυθμίσεων

Αντιγράφω από εδώ

Με την βοήθεια του παρακάτω οδηγού θα φτιάξουμε μια σειρά από αρχειάκια .cab με τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιούμε στους λογαριασμούς και σε ρυθμίσεις που κάνουμε πάντα μετά από ένα νέο φλασάρισμα ή ένα hard reset στην συσκευή μας και χάνουμε πολύτιμο χρόνο!

Στο τέλος, μετά από κάθε hard reset θα τρέχουμε απλά τα .cab αρχεία και όλες οι ρυθμίσεις θα δημιουργούνται αυτόματα!

.....................

.....................

Θελω να προσθεσω κατι που ισως ειναι χρησιμο. στον παραπανω πολυ καλο οδηγο που μας εδωσε ο Γιωργος και τον ευχαριστουμε πολυ (δεν τον εκανα παραθεση ολοκληρο), μπορουμε και να μην φτιαξουμε το cab αρχειο που θα εχει μεσα ολα τα registry settings απο ολα τα αρχεια reg που καναμε export. και τι εννοω με αυτο.

μπορει καποιος να μην θελει να επαναφερει ολες του τις ρυθμισεις αλλα μονο καποια/καποιες απο αυτες.

για παραδειγμα θελω να επαναφερω τις ρυθμισεις για το owner αλλα να μην επαναφερω το backlight settings. τα αρχεια reg αν τα εχουμε μεσα στη συσκευη μας, σε καποιο φακελλο στην καρτα μνημης, μπορουμε ανοιγωντας τον φακελλο αυτο με τον resco explorer, να πατησουμε πανω σε οποιοδηποτε reg αρχειο και ο resco μας ρωταει αν θελουμε να προσθεσουμε τις ρυθμισεις του αρχειου αυτου στο registry. οποτε επιλεκτικα ο καθενας μπορει να επαναφερει οτι θελει και οχι ολα μαζι, οπως κανει το cab.

Φυσικα και δεν το γραφω σαν παρατηρηση για τον παραπανω οδηγο, αλλα σαν επιπροσθετο για οποιον δεν το γνωριζει. Αν μπορει να κανει ενα edit ο καλος μας αρχηγος (Athanaso) και να το προσθεσει στο αρχικο post του Γιωργου πιστευω οτι θα βοηθουσε.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

ευχαριστω για την απαντηση!backup με ποιο προγραμα να κανω και πως να το κανω γιατι εχω χαθει λιγο

Θελω να προσθεσω κατι που ισως ειναι χρησιμο. στον παραπανω πολυ καλο οδηγο που μας εδωσε ο Γιωργος και τον ευχαριστουμε πολυ (δεν τον εκανα παραθεση ολοκληρο), μπορουμε και να μην φτιαξουμε το cab αρχειο που θα εχει μεσα ολα τα registry settings απο ολα τα αρχεια reg που καναμε export. και τι εννοω με αυτο.

μπορει καποιος να μην θελει να επαναφερει ολες του τις ρυθμισεις αλλα μονο καποια/καποιες απο αυτες.

για παραδειγμα θελω να επαναφερω τις ρυθμισεις για το owner αλλα να μην επαναφερω το backlight settings. τα αρχεια reg αν τα εχουμε μεσα στη συσκευη μας, σε καποιο φακελλο στην καρτα μνημης, μπορουμε ανοιγωντας τον φακελλο αυτο με τον resco explorer, να πατησουμε πανω σε οποιοδηποτε reg αρχειο και ο resco μας ρωταει αν θελουμε να προσθεσουμε τις ρυθμισεις του αρχειου αυτου στο registry. οποτε επιλεκτικα ο καθενας μπορει να επαναφερει οτι θελει και οχι ολα μαζι, οπως κανει το cab.

Φυσικα και δεν το γραφω σαν παρατηρηση για τον παραπανω οδηγο, αλλα σαν επιπροσθετο για οποιον δεν το γνωριζει. Αν μπορει να κανει ενα edit ο καλος μας αρχηγος (Athanaso) και να το προσθεσει στο αρχικο post του Γιωργου πιστευω οτι θα βοηθουσε.

Ακριβώς έτσι Αντώνη! Απλά θεώρησα ότι είναι κατανοητό μιας και ο οδηγός είναι για πιο προχωρημένους χρήστες!

Επίσης, αν κρατήσουμε μόνο τα xml αρχεία με τις ρυθμίσεις και τα τοποθετήσουμε σε ένα φάκελο autoinstall μέσα στην κάρτα μνήμης, τότε αν έχουμε κάποια ρομ που υποστηρίζει το autoinstall όπως την AthineOS, οι ρυθμίσεις θα περαστούν αυτόματα!

Φυσικά και να μπει στο ποστ, για να είναι ξεκάθαρο! Ευχαριστώ! :)

Edited by EchiDNA
Φιλικά Γιώργος

• Administrators
ευχαριστω για την απαντηση!backup με ποιο προγραμα να κανω και πως να το κανω γιατι εχω χαθει λιγο

Βάλε το Spb Backup. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία. Απλά το τρέχεις και ακολουθείς τα βήματα. Εάν θέλεις backup μόνο από επαφές, μηνύματα, calendar κτλ βάλε το PIM Backup.

Φυσικά και να μπει στο ποστ, για να είναι ξεκάθαρο! Ευχαριστώ! :)

Αν μπορείς... κάντο εσύ καλύτερα.

Modpic.gif

εβαλα μια ρομ και στο ξεκινημα μολις το ανοιξω εχει καταλοιπα απο την προηγουμενη ρομ!για να σας προλαβω εκανα task29 φορματ.τι αλλο μπορω να κανω?απο την αρχη HSPL ?

Αν μπορείς... κάντο εσύ καλύτερα.

Γιάννη δυστυχώς δεν μ' αφήνει να τροποποιήσω! :(

εβαλα μια ρομ και στο ξεκινημα μολις το ανοιξω εχει καταλοιπα απο την προηγουμενη ρομ!για να σας προλαβω εκανα task29 φορματ.τι αλλο μπορω να κανω?απο την αρχη HSPL ?

Κάνε Task29, πέρνα μια official και μετά την cooked

Φιλικά Γιώργος

• Administrators
εβαλα μια ρομ και στο ξεκινημα μολις το ανοιξω εχει καταλοιπα απο την προηγουμενη ρομ!

Τι κατάλοιπα; Αν μιλάμε για splash screen κτλ η καλύτερη λύση είναι όπως σωστά ειπώθηκε πρώτα να φλασάρουμε την official και μετά όποια θέλουμε.

Γιάννη δυστυχώς δεν μ' αφήνει να τροποποιήσω! :(

Το έκανα εγώ και το έφτιαξα λίγο. :rolleyes:

Modpic.gif

• Administrators

Δες το και πες μου αν είναι ok ή αν θέλεις κάτι άλλο (έπρεπε βλέπεις να το προσαρμόσω λιγάκι και να βάλω και τόνους :rolleyes: )

για το Spb Backup υπαρχει καποιο link γιατι μονο το trial μου βγαζει

Είναι εμπορικό λογισμικό και δεν μας επιτρέπεται δημόσια στο forum να διακινούμε τέτοιου είδος λογισμικά.

Modpic.gif

Δες το και πες μου αν είναι ok ή αν θέλεις κάτι άλλο (έπρεπε βλέπεις να το προσαρμόσω λιγάκι και να βάλω και τόνους :rolleyes: )

Τελειο ειναι !!!! ευχαριστω για τον κοπο σου να βαλεις τονους. οταν γραφω κι'εγω καποιον οδηγο τον γραφω παντα στο word και βαζω και τους τονους μου. απλα αυτο το εγραψα σαν σχολιο και δεν εβαλα τονους. σε εβαλα σε δουλεια μεσημεριατικα.

σ'ευχαριστω πολυ.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Τι κατάλοιπα; Αν μιλάμε για splash screen κτλ η καλύτερη λύση είναι όπως σωστά ειπώθηκε πρώτα να φλασάρουμε την official και μετά όποια θέλουμε.

ναι μονο στο ξεκινημα βγαζει ενα μαυρο φοντο με την παλια ρομ.κατευθειαν την official περναω?

ενταξει,ευχαριστω athanaso77 και echidna

Edited by tolisfar

Καλησπερα. Εχω δοκιμασει το hellenic calendar και το εορτολογιο αλλα κανενα δεν μου εμφανιζεται στη κεντρικη οθονη με υπενθυμιση απο τις επαφες μου, οτι σημερα γιορταζει ο ταδε...Υπαρχει τελικα καποια πληρως συμβατη εφαρμογη?

Επισης, στις επαφες μου εχω βαλει και τα γενεθλια καποιων φιλων, αυτα γιατι δεν εμφανιζονται και στο Htc ημερολογιο?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

KAVALA - MACEDONIA - HELLAS

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

• Administrators
Καλησπερα. Εχω δοκιμασει το hellenic calendar και το εορτολογιο αλλα κανενα δεν μου εμφανιζεται στη κεντρικη οθονη με υπενθυμιση απο τις επαφες μου, οτι σημερα γιορταζει ο ταδε...Υπαρχει τελικα καποια πληρως συμβατη εφαρμογη?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3099849#post3099849

Δεν δείχνει τις επαφές σου αλλά περνάει στο ημερολόγιο του manila όλες τις γιορτές.

Επισης, στις επαφες μου εχω βαλει και τα γενεθλια καποιων φιλων, αυτα γιατι δεν εμφανιζονται και στο Htc ημερολογιο?

Κανονικά θα έπρεπε. Τα έχεις βάλει να φαίνονται από το Outlook;

Modpic.gif

[

Κανονικά θα έπρεπε. Τα έχεις βάλει να φαίνονται από το Outlook;

Δεν εχω κανει τιποτα απο το ΟUtlook.Eννοω απο το pc ετσι?

KAVALA - MACEDONIA - HELLAS

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

καλησπερα υπαρχει προγραμμα για να παιζει το d2 ταινιεs που κατεβαζω απο internet?θα εχωπροβλημα με τουs υποτιτλουs?ευχαριστω

ΓΕΙΑ ΣΆΣ ΠΑΙΔΙΆ.ΜΙΑ ΓΡΉΓΟΡΗ ΕΡΏΤΗΣΉ.ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ FLASH?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Εγραφα απο το κινητο κ δεν το σκεφτηκα...Sorry

Καλο ειναι ομως να μην την λεμε στον αλλο με το παραμικρο ιδιως σε ατομα που εχουν φαει χρονια σε αυτο το forum κ δεν εχουν δωσει καποιο δικαιωμα οσο αναφορα τους κανονες του forum ξανα!!Ευχαριστω για τα link

Edited by panos23

• Administrators
καλησπερα υπαρχει προγραμμα για να παιζει το d2 ταινιεs που κατεβαζω απο internet?θα εχωπροβλημα με τουs υποτιτλουs?ευχαριστω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224251

ΓΕΙΑ ΣΆΣ ΠΑΙΔΙΆ.ΜΙΑ ΓΡΉΓΟΡΗ ΕΡΏΤΗΣΉ.ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ FLASH?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3123348#post3123348

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3175514#post3175514

Modpic.gif

Παιδιά θέλω την γνώμη σας! Έχω παρατηρήσει ότι σε όλες τις 6.5.Χ ή σχεδόν σε όλες, μου κάνει το εξής: μόλις ξεκλειδώσω το κινητό μου πετάει την οθόνη του dialer σχεδόν πάντα και η οποία αν δεν την πειράξω θα μείνει εκεί για 3 δευτερόλεπτα!!!

Έχει κανείς καμιά ιδέα που μπορεί να οφείλεται αυτό; Είναι bug των 6.5.Χ; Είναι κάποιο bug του co0kies;;; Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα!!! :wacko:

Φιλικά Γιώργος

Παιδια καλησπερα. Προερχομαι απο το κινητο του Αβαταρ μου (ακομα δεν το εχω αλλαξει) και σημερα απεκτησα το Leo. Εχω μια βασικη απορια καθως δεν θυμαμαι να εκανα κατι τετοιο οταν ειχα βαλει το hspl στο Rhodium. Στις οδηγιες του hspl2 στους xda αναφερει καπου πως εχω καποιες επιλογες για το ποιο ακριβως hspl θελω να εγκαταστησω. Καλο αυτο φανταζομαι, αλλα εγω δεν ξερω ποιο απο τα 6 πρεπει να εγκαταστησω και με ποιο κριτηριο να το επιλεξω....

Η αλλη μου απορια εχει ως εξης. Στο ΤΡ2 εχω ενα αρχειο audiopara3 το οποιο ειχα βρει καπου στους xda και οταν το εβαζα (μετα απο hardreset/flash) στον φακελο των windows αυτο ενισχυε στην ουσια τον ηχο των ηχειων και του ακουστικου. Υπαρχει κατι αναλογο και για αυτην τη συσκευη ή το αρχειο που εχω ειναι windows dependant οποτε μπορω να χρησιμοποιησω την ιδια διαδικασια?

Και η τελευταια ερωτηση. Ειδα στην ΡΟΜ που εδωσε ενας φιλος καποια ποστ πιο πανω, πως εχει μεγεθος ΡΑΜ 576. Εμενα γιατι η συσκευη μου εχει 448 και τι ακριβως σημαινει αυτο?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Administrators
Παιδιά θέλω την γνώμη σας! Έχω παρατηρήσει ότι σε όλες τις 6.5.Χ ή σχεδόν σε όλες, μου κάνει το εξής: μόλις ξεκλειδώσω το κινητό μου πετάει την οθόνη του dialer σχεδόν πάντα και η οποία αν δεν την πειράξω θα μείνει εκεί για 3 δευτερόλεπτα!!!

Έχει κανείς καμιά ιδέα που μπορεί να οφείλεται αυτό; Είναι bug των 6.5.Χ; Είναι κάποιο bug του co0kies;;; Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα!!! :wacko:

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Προτείνω βέβαια ανεπιφύλακτα το κλείδωμα μέσω του CHT και όχι το default της συσκευής.

Παιδια καλησπερα. Προερχομαι απο το κινητο του Αβαταρ μου (ακομα δεν το εχω αλλαξει) και σημερα απεκτησα το Leo. Εχω μια βασικη απορια καθως δεν θυμαμαι να εκανα κατι τετοιο οταν ειχα βαλει το hspl στο Rhodium. Στις οδηγιες του hspl2 στους xda αναφερει καπου πως εχω καποιες επιλογες για το ποιο ακριβως hspl θελω να εγκαταστησω. Καλο αυτο φανταζομαι, αλλα εγω δεν ξερω ποιο απο τα 6 πρεπει να εγκαταστησω και με ποιο κριτηριο να το επιλεξω....

Τρέξε το HSPL2 και εγκατέστησε το 1.66.HSPL.

Η αλλη μου απορια εχει ως εξης. Στο ΤΡ2 εχω ενα αρχειο audiopara3 το οποιο ειχα βρει καπου στους xda και οταν το εβαζα (μετα απο hardreset/flash) στον φακελο των windows αυτο ενισχυε στην ουσια τον ηχο των ηχειων και του ακουστικου. Υπαρχει κατι αναλογο και για αυτην τη συσκευη ή το αρχειο που εχω ειναι windows dependant οποτε μπορω να χρησιμοποιησω την ιδια διαδικασια?

Δεν το χρησιμοποιεί κανείς σε αυτή τη συσκευή. Αν θες να το δοκιμάσεις... με δική σου ευθύνη.

Και η τελευταια ερωτηση. Ειδα στην ΡΟΜ που εδωσε ενας φιλος καποια ποστ πιο πανω, πως εχει μεγεθος ΡΑΜ 576. Εμενα γιατι η συσκευη μου εχει 448 και τι ακριβως σημαινει αυτο?

Στη συσκευή υπάρχουν +128 hidded ram. Με την κατάλληλη rom και radio ξεκλειδώνονται.

Modpic.gif

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Προτείνω βέβαια ανεπιφύλακτα το κλείδωμα μέσω του CHT και όχι το default της συσκευής.

Τρέξε το HSPL2 και εγκατέστησε το 1.66.HSPL.

Δεν το χρησιμοποιεί κανείς σε αυτή τη συσκευή. Αν θες να το δοκιμάσεις... με δική σου ευθύνη.

Στη συσκευή υπάρχουν +128 hidded ram. Με την κατάλληλη rom και radio ξεκλειδώνονται.

Thanks, thanks και thanks.

Επειδη γενικα τρωγομαι με κατι τετοια πιθανοτατα δεν θα το εγκαταστησω προς το παρον, αλλα σιγουρα μολις εξοικειωθω με την συσκευη θα το περασω και θα ποσταρω feedback. Στο κατω κατω αφου μπαινει στα windows με ενα hreset θα διορθωνεται η οποια ενδεχομενη παρενεργεια :lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Γιωργο εμενα και στις δυο Ελληνικες του Κωστα και του Γιαννη που εχω δοκιμασει, σε καμια δεν μου το εκανε αυτο.

μηπως εχεις ενεργοποιημενο το pin στην καρτα sim σου ?

LG G2 32GB D800 LTE

Thanks, thanks και thanks.

Επειδη γενικα τρωγομαι με κατι τετοια πιθανοτατα δεν θα το εγκαταστησω προς το παρον, αλλα σιγουρα μολις εξοικειωθω με την συσκευη θα το περασω και θα ποσταρω feedback. Στο κατω κατω αφου μπαινει στα windows με ενα hreset θα διορθωνεται η οποια ενδεχομενη παρενεργεια :lol:

Μπορεις να αντιγραψεις το γνησιο αρχειο που ειναι μεσα στα windows, σε ενα φακελλο στην καρτα μνημης σου και να μην χρειαστει να κανεις hard reset για να το επαναφερεις. το αντιγραφεις ξανα πισω στα windows και εισαι ετοιμος.

αυτο το περναγα στο diamond γιατι ειχε χαμηλο ηχο. δεν νομιζω οτι ειναι αναγκαιο στο hd2 μιας και εχει δυνατο ηχο σε σχεση με το μεσο ορο τον συσκευων.

LG G2 32GB D800 LTE

Πάντα αυτό χρησιμοποιώ Γιάννη, από την μέρα που βγήκε!

Γιωργο εμενα και στις δυο Ελληνικες του Κωστα και του Γιαννη που εχω δοκιμασει, σε καμια δεν μου το εκανε αυτο.

μηπως εχεις ενεργοποιημενο το pin στην καρτα sim σου ?

Ναι! Λες να είναι αυτό;

Φιλικά Γιώργος