Te_salat Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να κλειδωνουμε φακέλους;; (ακομα και το Photos & Videos) ;; Δεύτερον, μπορώ κάπως να φτιάξω έναν φάκελο στην Έναρξη και να βάλω όλα τα προγράμματα εκεί μέσα για να είναι πιο τακτοποιημένα και όχι χύμα;;; Θενκς :) Για το πρωτο νομιζω υπάρχουν αλλα δεν χρησιμοποιω καποιο για να σου πω με σιγουρια. για το δευτερο ναι μπορεις να φτιαξεις φακελους με το resco explorer στην τοποθεσια windows/start menu/ και να βαλεις μεσα οτι θελεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 για το δευτερο ναι μπορεις να φτιαξεις φακελους με το resco explorer στην τοποθεσια windows/start menu/ και να βαλεις μεσα οτι θελεις. Μπορουμε αφοβα σε ενα φακελο που φτιαχνουμε στο start menou να μετακινησουμε αλλες εφαρμογες απο το start menou που δεν χρησιμοποιουμε για να ελευθερωσουμε χωρο στην οθονη ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 (edited) Παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να κλειδωνουμε φακέλους;; (ακομα και το Photos & Videos) Ένα πολύ καλό είναι το FileLocker, το χρησιμοποιώ και δουλεύει πολύ καλά. Μπορουμε αφοβα σε ενα φακελο που φτιαχνουμε στο start menou να μετακινησουμε αλλες εφαρμογες απο το start menou που δεν χρησιμοποιουμε για να ελευθερωσουμε χωρο στην οθονη ? Ναι μπορούμε άφοβα! Εγώ στο start menu το έχω σε λίγους ανά κατηγορία http://www.freeimagehosting.net/uploads/th.e915ac9950.jpg Edited April 1, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billxanthi Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Ναι μπορούμε άφοβα! Εγώ στο start menu το έχω σε λίγους ανά κατηγορία http://www.freeimagehosting.net/uploads/th.e915ac9950.jpg Πολυ χρησιμο.Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Νεα Topix 1.5.8 (Mar.31.2010) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Δες εδώ, έχει και αυτό που θέλεις. Δεν βρηκα κατι... Μονο εικονιδια βλεπω...:O Με έχει βολέψει πολύ η lockscreen του Dusk: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=4036476&postcount=2 Κι εμενα... Αυτη χρησιμοποιουσα κι εγω... Αλλα εκει που εχει το ρολοι θελω να φαινεται το background...:worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Καλησπέρα και καλο μηνα. Πως στελνω μια φωτογραφια απο το κινητο με Bluetooth,και γιατι οταν ανοιγω μια φωτογραφια και θελω να τη βαλω σε μια επαφη μου τη γυριζει αλλιως πως το μεγαλο σημειο τις οθονης και δε μπορω να τη βαλω γιατι μου την αποθηκευει αναποδα?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpatmobile Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 καλημέρα Ποιό radio προτείνετε για την topix 1.5.8? ευχαριστώ Παράθεση I am technophobic. Technology scares me.I try to avoid technology whenever possible, and I publish this very blog from a typewriter and telegraph. STOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 καλημέρα Ποιό radio προτείνετε για την topix 1.5.8? ευχαριστώ To Radio_2.08.50.08_2 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Ναι μπορούμε άφοβα! Εγώ στο start menu το έχω σε λίγους ανά κατηγορία http://www.freeimagehosting.net/uploads/th.e915ac9950.jpg Στη φώτο που έχεις από το κινητό σου πάνω έχεις μια μπάρα με κάποιες λειτουργίες πιο πρόγραμμα είναι αυτό; Ευχαριστώ. Ρεβέκκα. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Στη φώτο που έχεις από το κινητό σου πάνω έχεις μια μπάρα με κάποιες λειτουργίες πιο πρόγραμμα είναι αυτό; Ευχαριστώ. Ρεβέκκα. Αυτη την μπάρα την βγάζουν τα WM 6.5.x όταν πατήσεις στοv πάνω taskbar. Στην φωτο ειναι παραμετροποιημενη. Αν εχεις τα WM 6.5.x (δεν μας ειπες εβαλες την miri?) και θελεις να το κανεις οπως στις φωτο που ανεβασα χρειαζεσε τα παρακατω αρχεια Steve 0007 Bottom bar.cab Steve 007 - Taskbar Blue icon Windows 6.5.x.cab HTC Volume Control.CAB απο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=637858 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Αυτη την μπάρα την βγάζουν τα WM 6.5.x όταν πατήσεις στοv πάνω taskbar. Στην φωτο ειναι παραμετροποιημενη. Αν εχεις τα WM 6.5.x (δεν μας ειπες εβαλες την miri?) και θελεις να το κανεις οπως στις φωτο που ανεβασα χρειαζεσε τα παρακατω αρχεια Steve 0007 Bottom bar.cab Steve 007 - Taskbar Blue icon Windows 6.5.x.cab HTC Volume Control.CAB απο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=637858 Όχι, αύριο θα τη βάλω που θα κάθομαι. Και για την ακρίβεια θα είναι η πρώτη φορά που θα βάλω cooked rom και έχω ψιλοαγχωθεί μήπως κάνω καμμιά πατατιά...και κάνω το λιονταράκι μου.....:X :lol::lol: Ρεβέκκα. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregrapt Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Καλημέρα σας. Έχει μήπως κάποιος παρατηρήσει, σε Miri Rom, να είναι λιγότερο ακριβής η εύρεση της εκάστοτε τοποθεσίας μας (δλδ. My Location)? Αν ναι, υπάρχει κάποια λύση γι αυτό, ή είναι απλώς bug που περιμένουμε να λυθεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων? Παράθεση HD2 T-Mobile Rom: Elegancia V2-final-CHT 2.0 Radio: 2.15.50.14 Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, χωρίς την βοήθεια του forum...Thanks to all:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 ρε παιδια μολις το παρω να το κανω κατευθειαν αναβαθμιση μεσα απο την σελιδα του!! αν ναι γινεται απευθειας η τα κατεβαζω ενα ενα?? στο νοκια που ειχα το συνδεεις με το pc και κατευθειαν εκανε αναβαθμιση αυτο ειναι τοσο απλο?? αυτο εχει μεσα στο site του Update for HTC HD2 Facebook Albums Update for HTC HD2 Java Message Pop up και ολα τα κανεις ληψη! μηπως βιαζομαι ακομα δεν το πηρα ρωταω?:X Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 (edited) Όχι, αύριο θα τη βάλω που θα κάθομαι. Και για την ακρίβεια θα είναι η πρώτη φορά που θα βάλω cooked rom και έχω ψιλοαγχωθεί μήπως κάνω καμμιά πατατιά...και κάνω το λιονταράκι μου.....:X :lol::lol: Ρεβέκκα. Μην αγχώνεσαι καθόλου :):) Σε καμία περίπτωση δεν θα πάθει κάτι η συσκευή σου Αλλα και αν χρειαστείς βοήθεια ξέρεις ότι την έχεις από εδώ:!: Το λιονταράκι μου θα γίνει μεγάλος Λεοντας :lol::cool: Καλημέρα σας. Έχει μήπως κάποιος παρατηρήσει, σε Miri Rom, να είναι λιγότερο ακριβής η εύρεση της εκάστοτε τοποθεσίας μας (δλδ. My Location)? Αν ναι, υπάρχει κάποια λύση γι αυτό, ή είναι απλώς bug που περιμένουμε να λυθεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων? Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Με την Miri_Steve0007 Elegancia V 2.0 που έχεις τα Ελληνικά παίζουν κανονικά?? Edited April 1, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregrapt Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Με την Miri_Steve0007 Elegancia V 2.0 που έχεις τα Ελληνικά παίζουν κανονικά?? Ναι είναι μιά χαρά, κανένα πρόβλημα. Μόνο που προτίμησα να ξαναβάλω τα HTC fonts, γιατί προσωπικά δεν μου άρεσαν οι γραμματοσειρές σε Ελληνικά που είχε... Δουλεύουν όλα κανονικά (πληκτρολόγια, RandomAcces, κλπ) Εσύ τι πρόβλημα έχεις? Παράθεση HD2 T-Mobile Rom: Elegancia V2-final-CHT 2.0 Radio: 2.15.50.14 Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, χωρίς την βοήθεια του forum...Thanks to all:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Μην αγχώνεσαι καθόλου :):) Σε καμία περίπτωση δεν θα πάθει κάτι η συσκευή σου Αλλα και αν χρειαστείς βοήθεια ξέρεις ότι την έχεις από εδώ:!: Το λιονταράκι μου θα γίνει μεγάλος Λεοντας :lol::cool: Το ξέρω και ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων με την υπομονή που δείχνεται.....:rolleyes: Ρεβέκκα. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω κάτι το οποίο ίσως να είναι λίγο άσχετο. Εχω πρόγραμμα mobile internet από την vodafone και θα με ενδιέφερε να παρακολουθώ μέσα από το vodafone live ελληνικά κανάλια. Δεν μπορώ όμως να βρω τον τρόπο να συνδεθώ στο μενού του vodafone live. Πληκτρολογώ στον browser live.vodafone.gr όπως μου είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών αλλά μου βγάζει πως δεν είναι έγκυρη η σελίδα. Συγνώμη και πάλι που σας βγάζω εκτός θέματος. Φιλικά, Θάνος Μπορείς κάποιος να με βοηθήσει; Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souftasuk Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Αγαπητοι φιλοι βοηθεια, Μολις ηρθε το HTC μου απο Γερμανια και εσπευσα να βαλω τα ελληνικα, αλλαζοντας τη ρομ. Κατεβασα το active sync, συνεδεσα το τηλεφωνο, το activesync αναγνωρισε συνδεδεμενο pda. Καλα ως εδω. Βαζω να κανω την αναβαθμιση και στο 1 % σταματαει. Βγαζει σφαλμα. Μη έγκυρο αναγνωριστικό πωλητη. Το βοηθητικο προγραμμα ενημερωσης δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το PDA phone σας. Τι συμβαινει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Εσύ τι πρόβλημα έχεις? Οταν την ειχα βαλει να την δοκιμασω νομιζω ειχα προβλημα με το keyboard αλλα δεν θυμαμαι. Τα font της HTC πως τα εβαλες? Αγαπητοι φιλοι βοηθεια, Μολις ηρθε το HTC μου απο Γερμανια και εσπευσα να βαλω τα ελληνικα, αλλαζοντας τη ρομ. Κατεβασα το active sync, συνεδεσα το τηλεφωνο, το activesync αναγνωρισε συνδεδεμενο pda. Καλα ως εδω. Βαζω να κανω την αναβαθμιση και στο 1 % σταματαει. Βγαζει σφαλμα. Μη έγκυρο αναγνωριστικό πωλητη. Το βοηθητικο προγραμμα ενημερωσης δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το PDA phone σας. Τι συμβαινει ? Πρεπει να κανεις πρωτα HSPL και μετα να αλλαξεις απο Γερμανικη ROM σε Ελληνικη. Πληροφοριες θα βρεις στο πρωτο post αλλα και εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611433 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souftasuk Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Πρεπει να κανεις πρωτα HSPL και μετα να αλλαξεις απο Γερμανικη ROM σε Ελληνικη. Πληροφοριες θα βρεις στο πρωτο post αλλα και εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611433 Ευχαριστω για την άμεση απάντηση. Διάβασα το πρωτο post αλλα μου δημιουργηθηκε η εντύπωση οτι αυτο χρειαζόταν μόνο για custom rom ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Δεν βρηκα κατι... Μονο εικονιδια βλεπω...:O Κι εμενα... Αυτη χρησιμοποιουσα κι εγω... Αλλα εκει που εχει το ρολοι θελω να φαινεται το background...:worry: Αυτή τη σελίδα εννοούσε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=639163 Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Με την ΜΙri 11 δεν μπορω να στειλλω sms. Εχει κανείς το ιδιο πρόβλημα? Εθχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregrapt Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Οταν την ειχα βαλει να την δοκιμασω νομιζω ειχα προβλημα με το keyboard αλλα δεν θυμαμαι. Τα font της HTC πως τα εβαλες? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=6031659 ;) Παράθεση HD2 T-Mobile Rom: Elegancia V2-final-CHT 2.0 Radio: 2.15.50.14 Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, χωρίς την βοήθεια του forum...Thanks to all:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts