petrosa Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Μου το ελεγε ο zaxarakis κρατα το hd2 αλλα εγω αλλου... να παω για nexus.Δεν λεω,πολυ καλο αλλα αν μαθεις με την οθονη του hd2 πολυ δυσκολα ξαναγυρνας σε μικροτερη.Δημητρη σε ευχαριστω και παλι για την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Παλικαρια η topix 1.2 εχει ελληνικη γλωσσα? οχι φιλε μου,σχεδον ολες οι cooked ρομς ειναι στην αγγλικη γλωσσα :) υπαρχει μια δουλεια του δικου μας Sternas στα ελληνικα,στους xda ,αν θελεις σωνει και καλα ελληνικα,μπορεις να την δοκιμασεις;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=612580 Μου το ελεγε ο zaxarakis κρατα το hd2 αλλα εγω αλλου... να παω για nexus.Δεν λεω,πολυ καλο αλλα αν μαθεις με την οθονη του hd2 πολυ δυσκολα ξαναγυρνας σε μικροτερη.Δημητρη σε ευχαριστω και παλι για την βοηθεια. Πετρο φιλε μου,εμεις να ειμαστε καλα πανω απο ολα!!αυτα ερχονται και παρερχονται:) το παρελαβες το νεξους τελικα?:confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) οχι φιλε μου,σχεδον ολες οι cooked ρομς ειναι στην αγγλικη γλωσσα :) υπαρχει μια δουλεια του δικου μας Sternas στα ελληνικα,στους xda ,αν θελεις σωνει και καλα ελληνικα,μπορεις να την δοκιμασεις;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=612580 Thanks Zaxarakis! Εχω περασει την 1.66 μπορω να κανω restore απο την 1.48 μεσω του spb backup Edited February 20, 2010 by boksic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Thanks Zaxarakis! Εχω περασει την 1.66 μπορω να κανω restore απο την 1.48 μεσω του spb backup δεν θα στο συστηνα...ειναι διαφορετικου build οι ρομς... το καλυτερο θα ηταν να την στησεις απο την αρχη:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 δεν θα στο συστηνα...ειναι διαφορετικου build οι ρομς... το καλυτερο θα ηταν να την στησεις απο την αρχη:) Ειδη εχω ξεκινησει :D Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) πως γινεται να εμφανιστουν οι volume k profiles επιλογες στο all settings/sound and notifications στη kwbr 1.3 rom.λογικα μεσω registry αλλα δεν ξερω που να παω Edited February 20, 2010 by dime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Σπαω να μην πω τι εδω και μια εβδομαδα και εγω και σε συνεργασια με αλλους να βαλω το IGO8.Τοχω κοπιαρει απο το προηγουμενο μου τηλεφωνο το HD αλλα δεν παιζει.Εχω βαλει το Δεστινατορ και ολα καλα. Μηπως μπορει να μου το στειλει καποιος το IGO8 sto mail amassour@gmail.com να το κοπιαρω να παιξει να ηρεμησω? Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Μου το ελεγε ο zaxarakis κρατα το hd2 αλλα εγω αλλου... να παω για nexus.Δεν λεω,πολυ καλο αλλα αν μαθεις με την οθονη του hd2 πολυ δυσκολα ξαναγυρνας σε μικροτερη.Δημητρη σε ευχαριστω και παλι για την βοηθεια. σκεφτομαι κ εγω να δωσω το hd2 για το nexus.. λες να μην το κανω ? νε μεινω με το λεοντα? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Σπαω να μην πω τι εδω και μια εβδομαδα και εγω και σε συνεργασια με αλλους να βαλω το IGO8.Τοχω κοπιαρει απο το προηγουμενο μου τηλεφωνο το HD αλλα δεν παιζει.Εχω βαλει το Δεστινατορ και ολα καλα. Μηπως μπορει να μου το στειλει καποιος το IGO8 sto mail amassour@gmail.com να το κοπιαρω να παιξει να ηρεμησω? Ευχαριστω!!! αν εσβηνες το sys.txt δεν θα ειχες λογικα προβλημα ;) οσο για την αποστολη μεσω μειλ,500mb προγραμμα :wacko: μηπως ειναι λιγο...υπερβολικο ?:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Αυτο που κατεβασα εγω δεν ειναι τοσο μεγαλο μαλλον κανει κατι αλλο.Που υπαρχει σε rapidshare να κατεβει ενα πακετο να κοπιαριστει και να παιξει ευκολα και απλα μιας και με μειλ δεν στελνεται!!! Απο το navimania πηρα κατι αλλα μαλλον το βλεπω μικρο για τετοια δουλεια....μαλλον κατι αλλο ειναι για καποιο bug ισως. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=19390 το παραπανω κατεβασα εγω και εβαλα αλλα δεν παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 σκεφτομαι κ εγω να δωσω το hd2 για το nexus.. λες να μην το κανω ? νε μεινω με το λεοντα? Τέτοιου είδους συζητήσεις... αποκλειστικά στους Διαξιφισμούς. με οσες ρομ κ αν δοκιμασα (official κ μη) παντα στις γραμμες του σηματος δικτιου η τελευταια εμφανιζεται πιο λεπτη στο today screen.πως γινεται να διορθωθει αυτο κ να μοιαζει σε μεγεθος με τις υπολοιπες?? Έτσι είναι το εικονίδιο, δεν υπάρχει κάτι να διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Παιδια από τους xda το zoom in και zoom out στο HD2 για το igo γίνεται και με το multitouch. Οδηγίες: 1. Κατεβάστε το αρχείο HD2-iGO8-Multitouch. 2. Κάντε το extract και αντιγράψτε τον φάκελο μέσα στον φάκελο iGO8. 3. Τρέξτε το αρχείο reg (που βρίσκεται μέσα στον φάκελο HD2-iGO8-Multitouch) και μετά κάνετε επανεκκίνηση. 4. Τρέχτε μια φορά το αρχείο HD2-iGO8-Multitouch-Landscape.exe ή HD2-iGO8-Multitouch-Portrait.exe αναλόγως πως λειτουργείτε το igo. Αν το τρέξετε δεύτερη φορά το αρχείο απενεργοποιείται η δυνατότητα του multitouch. 5. Ανοίγετε το igo και δοκιμάστε. Ένα βιντεάκι : Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loizos250 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 παιδια συγνωμη αν εχει απαντηθει η ερωτηση μου. που βρησκω αυτο το μαγικο προγραμματακι no data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 παιδια συγνωμη αν εχει απαντηθει η ερωτηση μου. που βρησκω αυτο το μαγικο προγραμματακι no data δες στη πρωτη σελιδα πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelopidasp Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Γεια χαρa και πάλι κατα την ενγραφη βιντεο μου κανει σπασιματα! τι συμβαινει;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 παιδια συγνωμη αν εχει απαντηθει η ερωτηση μου. που βρησκω αυτο το μαγικο προγραμματακι no data στο ανεβασα εδω http://www.megafileupload.com/en/file/196598/MoDaCo-NoData-CAB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Γεια χαρa και πάλι κατα την ενγραφη βιντεο μου κανει σπασιματα! τι συμβαινει;ευχαριστω Εννοείς ότι τι video που γράφεις με τη συσκευή όταν το αναπαράγεις το παίζει με "σπασίματα"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelopidasp Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Εννοείς ότι τι video που γράφεις με τη συσκευή όταν το αναπαράγεις το παίζει με "σπασίματα"; ναι ναι ειτε στο λεο ειτε στον υπολογιστη μου κανει σπασιματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) Δημητρη οχι μονο το παρελαβα αλλα το βγαζω προς πωληση,ας ειναι καλα οι δυο επιδοτησεις την αλλη εβδομαδα.Παλι προς LEO με βλεπω. σκεφτομαι κ εγω να δωσω το hd2 για το nexus.. λες να μην το κανω ? νε μεινω με το λεοντα? Φιλε μου εξαρταται απο τι ζητας.Το nexus ειναι πολυ καλο και πιστευω πως οσο περναει ο καιρος το android θα γινετε και καλυτερο.Απλα μου ειναι δυσκολο να αφησω την οθονη του hd2.Κατα την γνωμη μου και αυτο θα πρεπει να προσεξει καποιος εκτος απο την διαφορετικοτητα στα λειτουργικα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited February 21, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Επειδή παω για αγορά κάρτας μνήμης (8 ή 16Gb) για το HD2 μου, ηθελα να ρωτήσω η class παίζει ρόλο μόνο στη μεταφορά και ανάγνωση αρχείων απο HD2 προς PC και αντίστροφα ή μήπως επηρεάζει και στην ταχύτητα που τρέχουν τα προγράμματα εγκατεστημενα στην κάρτα? Επίσης, ποια μου προτείνετε να προτιμήσω? (με ενδιαφέρει περισσότερο η ταχύτητα στα προγράμματα κι όχι τόσο η μεταφορά δεδομένων από και προς κάρτα.) Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Αν και το εχω απο οταν σχεδον βγηκε το κινητο προχθες τραβηξα το πρωτο μου video που χρειαστηκε χωρις να το εχω προβλεψει.Αντιθετα με την φωτογραφικη μηχανη που δεν με εχει ικανοποιησει το βιντεο ειναι παρα πολυ καλο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Δημητρη οχι μονο το παρελαβα αλλα το βγαζω προς πωληση,ας ειναι καλα οι δυο επιδοτησεις την αλλη εβδομαδα.Παλι προς LEO με βλεπω. εγω παντως προσπαθησα...:Oνα σε προλαβω... Αν και το εχω απο οταν σχεδον βγηκε το κινητο προχθες τραβηξα το πρωτο μου video που χρειαστηκε χωρις να το εχω προβλεψει.Αντιθετα με την φωτογραφικη μηχανη που δεν με εχει ικανοποιησει το βιντεο ειναι παρα πολυ καλο. Γιαννη φιλε μου,για wm η φωτογραφια του ειναι παρα πολυ καλη! τωρα για το βιντεο? μια κατηγορια μονο του!εγω ειμαι YΠEP ευχαριστημενος! ειχα παντα 2 συσκευες οποτε ειχα wm συσκευες,εκ των οποιων η μια(συνηθως νοκια) εκανε χρεη βιντεοκαμερας\φωτογραφικης μηχανης λογω αδυναμιας των wm να ανταπεξελθουν σε αυτες τις απαιτησεις... πλεον το λεο με καλυπτει μια χαρα! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickx Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) εχω προβλημα με την μπαρα της εντασης(φαινεται μόνο μια μαυρη λωριδα στην ακρη της οθονης) πηγα να δοκιμασω αυτο Just delete these reg-keys to get volume icon back with custom taskbar: Code: [HKLM/Software/HTC/VolumeOverlay] LoadIconFromResDLL SoundIconLink ενω βρηκα και εσβησα το LoadIconFromResDLL δεν βρηκα το SoundIconLink και βεβαια η μπαρα δεν εμφανιστηκε καμια ιδεα κανενας να πω πως χρησιμοποιω την topix_1_2 Edited February 20, 2010 by nickx Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Δημητρη μηπως υπαρχει κατι που να απενεργοποιει τα πληκτρα κατα τη εισερχομενη κληση?Δηλαδη να απανταω μονο απο την οθονη?1 χρονο χρηστης του iphone καταλαβαινεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellart Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Καλησπερα παιδια.Κανενα νεο για το ποτε επιτελους θα το φερει η cosmote εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts