vanzelvoul Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Εννοείς αυτό εδώ http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/HTC-HD2-99HJY011-00.htm και γιατί δεν γράφει Greek OS όπως αυτό εδώ http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/HTC-Diamond-2-Greek-OS.htm Φιλε μου το κινητο πωλειται απο την Vodafone και το πλαισιο με Ελληνικα Windows! Το εχουν επιβεβαιωση τοσοι χρηστες κατα καιρους στο thread! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Συναγωνιστες καποιος σε π.μ το (Leo_must_have_add_ons.rar) κ το Ιgo του φιλου Zaxarakis γιατι με το rapishare ειναι αδυνατον......... Ευχαριστω! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 zaharaki ποσο κοντα ειμαστε στην 1.1 του λαυρεντη????? λογικα πολυ κοντα, θα σου πω ομως και ποσο κοντα ειμαι:confused: με αυτα που διαβαζω,για τα προθυρα της τρελας εγω :wacko::wacko: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisd Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλησπέρα ,έχω το hd2 με την rom ELL 1.48.482.2 μπαίνω στο side της htc και μου δίνει αγγλική version . ψάχνω την ELL_1.48.482.4 ελεύθερη υπάρχει πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλησπέρα ,έχω το hd2 με την rom ELL 1.48.482.2 μπαίνω στο side της htc και μου δίνει αγγλική version . ψάχνω την ELL_1.48.482.4 ελεύθερη υπάρχει πουθενά εδω εισαι φιλε μου _HTC_HD2_RUU_Leo_HTC_ELL_1.48.482.4_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship.rar Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisd Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) ΑΠΟ vnp με ελληνικά ευχαριστώ φίλε zaharaki Edited January 11, 2010 by Petros the Great Συνένωση μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την "τροποποίηση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Γενικοτερο ειναι το κλιμα παντως σε ολα τα fora απο οτι βλεπω.. Εδω αλλοι λενε οτι ειναι απο τα πιο προβληματικα τηλεφωνα που εχουν πιασει στα χερια τους!!Τρομερα πραγματα.. :lol: Μαλλον το 70% των χρηστων του HD2 οπως το κοβω δεν εχουν ξαναπιασει win mo τηλεφωνο στα χερια τους για να μην πω τηλεφωνο με λειτουργικο συστημα.:rolleyes: Δημητρη και Βαγγελη τα βλεπετε και με καταλαβαινετε :O προς ολους τους ναυτιλομενους :happy: δεν φτανει να προσπαθει καποιος να βοηθησει,πρεπει να θελει να βοηθηθει και αυτος που εχει προβλημα... αν δεν εξηγειται το οποιο προβλημα σωστα απο αυτον που το αντιμετωπιζει,δεν προκειται ποτε να παρει βοηθεια σωστη... και επιτελους ας το κατανοησετε παιδια για να μην φορτωνεται το thread με τα ιδια και τα ιδια...(θαυμαζω τον Athanasso που μπορει και βγαζει ακρη εδω μεσα) για το καλο το δικο σας και των επομενων χρηστων που θα μπουν να διαβασουν για να παρουν λυσεις... R.T.F.M. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Δημητρη και Βαγγελη τα βλεπετε και με καταλαβαινετε :O προς ολους τους ναυτιλομενους :happy: δεν φτανει να προσπαθει καποιος να βοηθησει,πρεπει να θελει να βοηθηθει και αυτος που εχει προβλημα... αν δεν εξηγειται το οποιο προβλημα σωστα απο αυτον που το αντιμετωπιζει,δεν προκειται ποτε να παρει βοηθεια σωστη... και επιτελους ας το κατανοησετε παιδια για να μην φορτωνεται το thread με τα ιδια και τα ιδια...(θαυμαζω τον Athanasso που μπορει και βγαζει ακρη εδω μεσα) για το καλο το δικο σας και των επομενων χρηστων που θα μπουν να διαβασουν για να παρουν λυσεις... R.T.F.M. Δηλαδη καντε μια αναγνωση το thread οταν πρωτοξεκινησετε με το κινητο, και εαν θελετε να βρειτε κατι φροντιστε να κανε παντα πρωτα μια αναζητηση. Συνηθως οι απαντησεις σε ερωτησεις και προβληματα νεων χρηστων υπαρχουν 2 και 3 φορες απαντημενες μεσα στο νιμα και μαλιστα με τροπο προσμεγμενο ωστε να εμφανιζονται κανοντας αναζητηση διαφορες λεξεις κλειδια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) καλα μερικοι τυποι ειναι τρελοί! πιγα να παθω έμφραγμα μονο που το εβλεπα..... edit: επισης παιδες να ψαχνετε γενικοτερα σε xda, google και youtube για αποριες σχετικα με καποιες απλες διαδικασιες οι οποιες φαινονται βουνο για καποιον που τις πρωτοκανει.. οπως πχ http://www.youtube.com/watch?v=y5bi1uDXXEk αντε μη μας παθει τπτ ο δημητρης.. :p Γιαννη, μηπως να εμπλουτιζαμε το πρωτο ποστ και με τετοια εκπαιδευτικα βιδεακια? Edited January 11, 2010 by mcosgeorge Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 καλα μερικοι τυποι ειναι τρελοί! πιγα να παθω έμφραγμα μονο που το εβλεπα..... edit: επισης παιδες να ψαχνετε γενικοτερα σε xda, google και youtube για αποριες σχετικα με καποιες απλες διαδικασιες οι οποιες φαινονται βουνο για καποιον που τις πρωτοκανει.. οπως πχ http://www.youtube.com/watch?v=y5bi1uDXXEk αντε μη μας παθει τπτ ο δημητρης.. :p εχει ξαναβγει τετοιο βιντεο πιο παλια πριν κυκλοφορησει επισημα το τηλ και ειχαμε παθει πλακα!! οσο και αν λενε οτι δεν χαραζει,εγω δεν θα το δοκιμαζα ποτε στην συσκευη μου:cry: επισης παιδια για να μην φαινομαστε υπερβολικοι,οταν ενοουμε ψαξτε/διαβαστε πριν ρωτησετε σιγουρα δεν ενοουμε να φατε τα νιατα σας ψαχνοντας!!!μην τρελαθουμε,κανενας δεν θελει να γινει τοσο υπερβολικος ζητωντας κατι τετοιο :) αλλα μια καλη αναζητηση μεσα στο θεμα του λεο θα σας δωσει πολλες απαντησεις σε αποριες σας που εχουν διπλο-τριπλο απαντηθει και δεν κανει καλο σε κανεναν να επαναλαμβανονται ;) παντα υπαρχουν και οι φιλοι που δεν ξερουν αγγλικα...δεν τους ξεχναμε και τους καταλαβαινουμε ιδιαιτερα μιας και ειναι ενα ευαισθητο κοματι που δεν περναει απαρατηρητο!! αλλα και αυτοι πρεπει να σκεφτουν απο την μερια τους,να βοηθησουν πρωτα διαβαζοντας :rtfm:(r.t.f.m) και ψαχνοντας, εδω στο myphone,(που δοξα το Θεο ελληνικο ειναι!) για να μην κανουν τις ιδιες ερωτησεις που εχουν ηδη απαντηθει,ωστε να βοηθηθυν πιο ευκολα:) φιλικα Δημητρης Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, τελικά έφτιαξα ένα sys.txt και έβαλα μέσα το περιεχόμενο του sys.doc. Δεν κατάλαβα γιατί, αλλά δούλεψε κανονικότατα. Νάσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 παντα υπαρχουν και οι φιλοι που δεν ξερουν αγγλικα...δεν τους ξεχναμε και τους καταλαβαινουμε ιδιαιτερα μιας και ειναι ενα ευαισθητο κοματι που δεν περναει απαρατηρητο!! αλλα και αυτοι πρεπει να σκεφτουν απο την μερια τους,να βοηθησουν πρωτα διαβαζοντας :rtfm:(r.t.f.m) και ψαχνοντας, εδω στο myphone,(που δοξα το Θεο ελληνικο ειναι!) για να μην κανουν τις ιδιες ερωτησεις που εχουν ηδη απαντηθει,ωστε να βοηθηθυν πιο ευκολα:) φιλικα Δημητρης ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ:happy: :happy: ΝΙΚΟΣ Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEOGRR Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 καλησπερα. εχει βαλει κανεις τον resco explorer v.2010? δουλευει στο leo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis1976 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 καλησπερα. εχει βαλει κανεις τον resco explorer v.2010? δουλευει στο leo? v.2010 δεν ξερω εγω εχω την 7 κατι και δουλευει τελεια... Ο Coreplayer ομως δεν μου παιζει AVI , παιζει τον ηχο και εχει στατικη μοβ εικονα τι θελει κανα codec ... Eseis me poio player παιζετε AVI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 καλησπερα. εχει βαλει κανεις τον resco explorer v.2010? δουλευει στο leo? Eιναι beta ακομα και δεν τον προτεινω. v.2010 δεν ξερω εγω εχω την 7 κατι και δουλευει τελεια... Ο Coreplayer ομως δεν μου παιζει AVI , παιζει τον ηχο και εχει στατικη μοβ εικονα τι θελει κανα codec ... Eseis me poio player παιζετε AVI; Προτεινετε η εκδοση v1.3.5 BUILD 7340. Αυτην εχω εγω και μου δουλευει Α ψ ο γ α Settings: Video output: GDI Video Quality: High Smooth Zoom: on Dither: checkαρισμενο. Θα τα βρεις πατωντας διαδοχικα: Menu-> Tools-> Settings-> Select Page-> Video. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλησπέρα! Ποια είναι η διαφορά του Clear Storage που επαναφέρει την συσκευή στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις και του Hard Reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλησπέρα! Ποια είναι η διαφορά του Clear Storage που επαναφέρει την συσκευή στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις και του Hard Reset; Καμια κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis1976 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Eιναι beta ακομα και δεν τον προτεινω. Προτεινετε η εκδοση v1.3.5 BUILD 7340. Αυτην εχω εγω και μου δουλευει Α ψ ο γ α Settings: Video output: GDI Video Quality: High Smooth Zoom: on Dither: checkαρισμενο. Θα τα βρεις πατωντας διαδοχικα: Menu-> Tools-> Settings-> Select Page-> Video. Τωρα δουλευει και εμενα αψογα , ευχαριστω για την πληροφορια την καλα δωσμενη δηλαδη γιατι καποιοι σου λενε βαλε video outpout GDI και ψαχνεσαι καμια ωρα να βρεις που ειναι..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καμια κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα! Ααα... :O Ευχαριστώ! Έχει μήπως δοκιμάσει κάποιος από το xda ένα outlook tasks με skin manila για να πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis1976 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Να ρωτησω και κατι αλλο με τους υποτιτλους τι κανετε στο core?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Να ρωτησω και κατι αλλο με τους υποτιτλους τι κανετε στο core?? Μανωλη ψαξε λιγο στο φορουμ υπαρχει λυση για αυτο απο μενα αλλα δεν το εχω δοκιμασει στο λεο ακομη... Ευκαιρια να το δοκιμασει καποιος να μας πει :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 εβαλα το 16 shortcuts for Manila 2.5 απο το πρωτο ποστ και στην εναρξη μου εκανε τα εικονιδια του ημερολογιου-επαφες-και μουσικη μανταρα:pμου τα γυρισε στα αγγλικα και δεν μου τα δειχνει,τι εκανα λαθος;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis1976 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) Μανωλη ψαξε λιγο στο φορουμ υπαρχει λυση για αυτο απο μενα αλλα δεν το εχω δοκιμασει στο λεο ακομη... Ευκαιρια να το δοκιμασει καποιος να μας πει :) βασικα τωρα εκαιγα μια ταινια με τους υποτιτλους πανω , αλλα θα δοκιμασω αυτο που λες (αν το βρω) και θα σας πω EDIT παντως στο support του core λεει... SRT is unable to play on a mobile deveice because it is CPU intensive. We will support SMIL subtitles in a future x.x version . Edited January 11, 2010 by manolis1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 εβαλα το 16 shortcuts for Manila 2.5 απο το πρωτο ποστ και στην εναρξη μου εκανε τα εικονιδια του ημερολογιου-επαφες-και μουσικη μανταρα:pμου τα γυρισε στα αγγλικα και δεν μου τα δειχνει,τι εκανα λαθος;:rolleyes: Γιαννη βγαλτο παλι και δοκιμασε αυτο που δινω στα add ons με τις 20 συντομευσεις βασικα τωρα εκαιγα μια ταινια με τους υποτιτλους πανω , αλλα θα δοκιμασω αυτο που λες (αν το βρω) και θα σας πω EDIT παντως στο support του core λεει... SRT is unable to play on a mobile deveice because it is CPU intensive. We will support SMIL subtitles in a future x.x version . Μανωλη δοκιμασε το ειναι ο tcmp player με add on για υποτιτλους. Επειδη ειμαι δουλεια τωρα και ποσταρω απο το τηλ δεν εχω χρονο να ψαξω.. Κοιτα στο wm software section Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Γιαννη βγαλτο παλι και δοκιμασε αυτο που δινω στα add ons με τις 20 συντομευσεις Μανωλη δοκιμασε το ειναι ο tcmp player με add on για υποτιτλους. Επειδη ειμαι δουλεια τωρα και ποσταρω απο το τηλ δεν εχω χρονο να ψαξω.. Κοιτα στο wm software sectionλες Δημητρη αυτο που ειναι στην πρωτη σελιδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts