Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα φίλοι του Forum.

Έχω το HTC HD2 με την ακόλουθη Rom : Omega v28 WWE και radio version 2.15.50.14 . Το πρόβλημα είναι το Wi-fi ανοίγει και κλείνει μόνο του. Υπάρχει καμία λύση για αυτό ?

Ευχαριστώ !

Μήπως μια που έχεις custom rom να το ψάξεις και να ρωτήσεις στο thread τηε συγκεκριμένης rom??? Νομίζω θα ήταν καλύτερο.... :)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Πώς μπορώ να επαναφέρω το HTC HD2 μου με εγκατεστημένο σύστημα Android στο Original Windows Mobile 6.5;

Διαθέτω το αρχείο ROM: "RUU_Leo_S_HTC_WWE_3.14.405.2_Radio_15.42.50.11U_2.15.50.14_LEO_S_Ship.exe".

Αρκεί αυτό, ή χρειάζεται τίποτα επί πλέον; Αν αρκεί, πώς το αξιοποιώ με ασφάλεια;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε δυνατή βοήθεια.

Αυτή είναι η επίσημη ρομ για την συσκευή σου ανάλογα με τον σειριακό της αριθμό; αν ναι δες στο πρώτο ποστ του παρόντος θέματος το ποστ πως επαναφέρεις την συσκευή για λόγους εγγύησης

Αυτή είναι η επίσημη ρομ για την συσκευή σου ανάλογα με τον σειριακό της αριθμό; αν ναι δες στο πρώτο ποστ του παρόντος θέματος το ποστ πως επαναφέρεις την συσκευή για λόγους εγγύησης[/quote

Ευχαριστώ θερμά.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι ανοίγοντας τον "Bootloader" με τον γνωστό τρόπο, παραμένει η οθόνη με τα 4 χρώματα συνέχεια και δεν γυρίζει σε λευκή για να ενεργοποιήσω την κατάλληλη επιλογή και να φλασάρω. Yπάρχει καμμιά λύση γι' αυτό;

Δοκίμασε να φορμάρεις την sd που χρησιμοποιείς ή χρησιμοποίησε μια άλλη sd αν υπάρχει διαθέσιμη.

Αλλη λυση ειναι να την εγκαταστήσεις από το pc και επειδή δε θα σου αλλάξει το hspl,να χρησιμοποιήσεις το hspl4 μετά το φλασάρισμα της ρομ και να επιλέξεις spl 3.03 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11499585&postcount=3

Δοκίμασε να φορμάρεις την sd που χρησιμοποιείς ή χρησιμοποίησε μια άλλη sd αν υπάρχει διαθέσιμη.

Αλλη λυση ειναι να την εγκαταστήσεις από το pc και επειδή δε θα σου αλλάξει το hspl,να χρησιμοποιήσεις το hspl4 μετά το φλασάρισμα της ρομ και να επιλέξεις spl 3.03 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11499585&postcount=3

Μια κουβέντα είναι. Δεν συνδέεται με PC ούτε μέσω Windows Mobile Device Center, ούτε μέσω HTC Sync.

Υπάρχει άλλος τρόπος σύνδεσης;

Είμαι πάντως υπόχρεος.

Oχι.Ειτε μέσω κάρτας μνήμης,είτε από το pc με το κινητό να ειναι ήδη στον bootloader.Δηλαδή πρώτα βάζεις το κινητό στον bootloader και μετά συνδέεις το καλώδιο

Oχι.Ειτε μέσω κάρτας μνήμης,είτε από το pc με το κινητό να ειναι ήδη στον bootloader.Δηλαδή πρώτα βάζεις το κινητό στον bootloader και μετά συνδέεις το καλώδιο

Το bootloader κολλάει στην οθόνη με τα 4 χρώματα. Τί να κάνω, να το αφίσω εκεί και να συνδέσω το καλώδιο σε USB θύρα του PC;

To .exe αρχείο της ROM ήδη υπάρχει και στην Micro SD κάρτα της συσκευής, αλλά αφού δεν προχωράει στην επόμενη λευκή οθόνη, αλλά παραμένει στην οθόνη με τα 4 χρώματα, πώς να το δεί;

Στην κάρτα μνήμης δεν πρέπει να ειναι .exe.Αποσυμπιέζεις το .exe και βρίσκεις το αρχείο ruu_signed.nbh το οποίο μετονομάζεις σε leoimg.nbh και το βάζεις χύμα στην κάρτα.

Oταν είσαι στον bootloader και συνδέεις το καλώδιο στο pc,πρέπει η ένδειξη serial που γράφει στην οθόνη να αλλάξει σε usb

Στην κάρτα μνήμης δεν πρέπει να ειναι .exe.Αποσυμπιέζεις το .exe και βρίσκεις το αρχείο ruu_signed.nbh το οποίο μετονομάζεις σε leoimg.nbh και το βάζεις χύμα στην κάρτα.

Oταν είσαι στον bootloader και συνδέεις το καλώδιο στο pc,πρέπει η ένδειξη serial που γράφει στην οθόνη να αλλάξει σε usb

Αγαπητέ φίλε,

Επί τέλους έγινε! Οι οδηγίες σου ήταν καθοριστικές. Το μόνο που ήθελε ήταν λίγη υπομονή γιατί οι αρχικές οθόνες (4 χρώματα κ.λ.π.) αργούν ν' αλλάξουν.

Σ' ευχαριστώ θερμά.

Σωτήρης

Αυτή είναι η επίσημη ρομ για την συσκευή σου ανάλογα με τον σειριακό της αριθμό; αν ναι δες στο πρώτο ποστ του παρόντος θέματος το ποστ πως επαναφέρεις την συσκευή για λόγους εγγύησης

Χτύπησα στο ebay ένα HD2 (το προηγούμενο το πούλησα τα Χριστούγεννα, αλλά επιστρέφω στον τόπο του εγκλήματος :p ).

Έψαξα να βρω στο site της HTC τη σελίδα που κατεβάζεις τη "μαμά" ROM ανάλογα με το S/N, αλλά δεν την βρήκα. Την "κατέβασαν" ή στραβώθηκα και δεν μπορώ να τη βρω;

Αν πράγματι δεν υπάρχει πια αυτή η σελίδα, υπάρχει άλλος τρόπος να βρω τη σωστη "μαμά" ROM για να μη κάνω "πατάτα";

Ευχαριστώ!

Αυτή είναι η ROM 3.14.405.2(04666)WWE.

Η ROM 3.14.707.3(04666)WWE, που έχω εγώ, τί είναι και σε τί διαφέρει;

Ευχαριστώ

Μετά από 3 χρόνια ακατάπαυστης και προσεκτικής χρήσης, σήμερα ήρθε το μήνυμα που δεν ήθελα να λάβω ποτέ..... "Κόστος επισκευής 532€" Τέλος εποχής ίσως στο καλύτερο κινητό που είχα και που κυκλοφορεί στην αγορά!!!!!!! Ερώτηση.... Μπορώ να το πουλήσω κάπου για ανταλλακτικά? Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη...!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(

Kαλησπέρα.Το hd2 καταρχήν αυτό το μήνα έκλεισε τα 3 χρόνια κυκλοφορίας και δεύτερον για τι είδους βλάβη σου ζήτανε 532€?

οθόνη και mainboard να τα παιξαν μαζί δεν κάνουν τόσο ...

μήπως εννοείς 232 ;

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

οθόνη και mainboard να τα παιξαν μαζί δεν κάνουν τόσο ...

μήπως εννοείς 232 ;

Δεν φορτίζει με τίποτα...

Aνοίγει κανονικά,λειτουργεί κανονικά και απλά δεν φορτίζει? Το πιο πιθανό ειναι να έχει σπάσει η σύνδεση της usb θύρας με την μητρική.Αν σου ζητάνε γιαυτό το λόγο 532€ είναι απλά εκτός τόπου και χρόνου.Προσωπικά στη θέση σου θα έπαιρνα μια δεύτερη μπαταρία και ένα εξωτερικό φορτιστή (κάτι που ήδη έχω) και θα συνέχιζα να χρησιμοποιώ το κινητό μέχρι να τα φτύσει τελείως...

Μήπως στράβωσε κανένας ακροδέκτης και δεν πατάει η μπαταρία ; Η μητρική είναι 200-250€ , το είχα περάσει προ πολλού και τελικά ήταν καλώδιο φόρτισης και ίσως και φορτιστής , τα άλλαξα πήρα και άλλες δύο μπαταρίες με εξωτερικό φορτιστή και τελείωσα ...

Τελειωσε η μπαταρια και πηγα να το φορτισω και ...παπαλα...Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα μαζι τους μου ειπαν οτι:

Κοστος εργασίας 25€ και αλλαγή πλακέτας,οθόνης και flex? ΣΥΝΟΛΙΚΟ 535€ Η οθόνη ήταν μια χαρα.... Γνωρίζετε καπου αλλού που να επισκευάζουν?

Μου φαίνεται λίγο περίεργο να κάουν όλα αυτά,επειδή απλά τελείωσε η μπαταρία.Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1249066 αναφέρει μια πατέντα για το πως μπορείς να φορτίσεις αρχικά την μπαταρία ώστε να πάρει κάποια ποσότητα ρεύματος και μετά να μπορέσει να φορτίσει στο κινητό.Αν μπορέσεις να βρεις μια δεύτερη μπαταρία για δοκιμή ή ένα εξωτερικό φορτιστή της μπαταρίας,ακόμη καλύτερα.Γιατί ακούγεται πολύ περίεργο να κάηκαν τα πάντα όλα στη συσκευή με το που τελείωσε η μπαταρία

Όταν λες παπαλα δηλαδή δεν φορτίζει ; Δεν ανάβει λυχνία ; Αν ανάβει μήπως αν πέσει κάτω από 1% δεν μπορεί να μπουταρει αν δεν φορτώσει κανένα μισαωρο η μπαταρία . Πάντως με 18€στην arvato σου χρεώνουν τον έλεγχο ,αν είσαι Αθήνα πήγαινε το ,αλλιώς ψάξε για άλλο .

παιδιά καλησπέρα το θεματακι που έχω με το κινητό μου της τελευταίες μέρες είναι οτι δεν συνχρονιζει το windows ID με μου γράφει συνέχεια ''απαιτείτε προσοχή'' ξανά βάζω το pass τπτ ... ενώ στη σελίδα του windows live δεν εχω θεμα.. ξερει καποιος να μου πει ;

Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes:

ευα.