Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετά από ένα χρόνο χρήσης με την energy 5.2.21916 radio 2.12.50.02_2 το τηλέφωνο εχει αρχίσει και κουράζεται αρκετά.

συχνά κολλήματα συχνές επανεκκινήσεις κλπ.

κάποια ρομ καινούρια και σταθερή υπάρχει???

energy τελευταία έχει επάνω κανείς για να μου πει ????

Κάνε ένα task29 και μετά φλάσαρε την Energy πάλι ή την Ωμέγα ν30.

Και αφού θα κάνεις task29, άλλαξε και το radio, όπως λέει και η Ειρήνη.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Εγω προτεινα την energy απο την αποψη οτι ξερει το "υφος" της, και γιατι συνεχιζεται η αναπτυξη της. :)

Ειδαλλως και η Ω elegancia που ειχα για καποιο διαστημα πριν το δωσω, ηταν αξιολογη rom!

Δε θα ηθελα να παρεξηγηθουν τα λεγομενα μου στο προηγουμενο post. Σαφως και δε γνωριζω τον developer της energy ουτε τον διαφημιζω. :happy:

απο κάποιο απο τα μήλα μου, αλλά πάντα με Tapatalk...

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

παιδια επειδη πουλησα το κινητο και το φιλαρακι δεν ασχολειται πολυ που θα το παρει να βαλω την επισημη θελω..αλλα να βαλω τη τελευταια???εχει κανενα προβλημα??
Samsung Galaxy S8 plus.....

Γιατι δεν τον ρωτας τι θελει; Εγω πριν το δωσω αυτο εκανα, κι ο αγοραστης ηθελε nand android.

Παντως αν ειναι λιγο νυχτωμενος απο αυτα και δε ζητησε κατι συγκεκριμενο, βαλτου custom να του ειναι πιο "φιλικο".

Η τελευταια επισημη η 3.14 οχι απ οσο γνωριζω δεν εχει καποιο θεμα αλλα ως official "υστερει" των ομορφων και λειτουργικοτερων custom κατ εμενα.

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Οι energy ειναι οι κορυφαιες roms κατ εμενα!

Δεδομενου του οτι η wm αναπτυξη αρχιζει και χωλαινει ασχημα, αν και δεν την εχω προσωπικα δοκιμασει, θεωρω οτι η energy ειναι ο,τι πιο καλο υπαρχει στο xda για wm hd2. Κανει σοβαρη δουλεια ο τυπος σε ολες του τις rom! Και στις namd android ακομα! :happy:

Προσωπικα θα αλλαζα το ραδιο σε 2.15.50.14 ομως! :)

οκ

ευχαριστώ πολύ ειρήνη

νικόλα και εγώ κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου....

ευχαριστώ παιδιά :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει κανεις την ευγενη καλοσυνη να μου στειλει τις ρυθμισεις του yahoo mail για wm, καθως και το .cab που ρυθμιζε τη χειμερινη ωρα στο:

eirhnh.kanellopoulou@gmail.com; :O

Μενω υποχρεη..

EDIT: Το cab κανεις; :O :O

written on Tapatalk

www.macspot.gr

Οι energy ειναι οι κορυφαιες roms κατ εμενα!

Δεδομενου του οτι η wm αναπτυξη αρχιζει και χωλαινει ασχημα, αν και δεν την εχω προσωπικα δοκιμασει, θεωρω οτι η energy ειναι ο,τι πιο καλο υπαρχει στο xda για wm hd2. Κανει σοβαρη δουλεια ο τυπος σε ολες του τις rom! Και στις namd android ακομα! :happy:

Προσωπικα θα αλλαζα το ραδιο σε 2.15.50.14 ομως! :)

Όντως, είναι μακράν οι κορυφαίες ρομ (για WM6.5)...

Υπάρχουν βέβαια πολύ καλές για WM7 & Android, αλλά για WM6.5 είναι απλώς οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!

(Εγώ έχω την τελευταία "Energy" - 29020.Sense2.5.Cookie.2.0.May.14 - που ΣΚΙΖΕΙ!)...

Βασικά, ο τύπος που τις φτιάχνει, είναι κορυφή και "ειδικευόταν" στο αμερικανικό Leo.

παιδια επειδη πουλησα το κινητο και το φιλαρακι δεν ασχολειται πολυ που θα το παρει να βαλω την επισημη θελω..αλλα να βαλω τη τελευταια???εχει κανενα προβλημα??

Έχω την τελευταία επίσημη (σε .exe), αν θες στην ανεβάζω κάπου (σε κάνα rapidshare, που 'χω και premium account).

μετά από ένα χρόνο χρήσης με την energy 5.2.21916 radio 2.12.50.02_2 το τηλέφωνο εχει αρχίσει και κουράζεται αρκετά.

συχνά κολλήματα συχνές επανεκκινήσεις κλπ.

κάποια ρομ καινούρια και σταθερή υπάρχει???

energy τελευταία έχει επάνω κανείς για να μου πει ????

Aπάντησα ακριβώς από πάνω.

Όντως, είναι μακράν οι κορυφαίες ρομ (για WM6.5)...

Υπάρχουν βέβαια πολύ καλές για WM7 & Android, αλλά για WM6.5 είναι απλώς οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!

(Εγώ έχω την τελευταία "Energy" - 29020.Sense2.5.Cookie.2.0.May.14 - που ΣΚΙΖΕΙ!)...

Βασικά, ο τύπος που τις φτιάχνει, είναι κορυφή και "ειδικευόταν" στο αμερικανικό Leo.

Μπα; Καλως τον! :lol: εχεις το cab για τη σταθεροποιηση της χειμερινης ωρας; Ριξτο σ ενα mail αν εχεις την καλοσυνη. Γιατι ακομα το ψαχνω!

(φορμαρισα σαν ουφο αθελα μου το usb flash που περιειχε το αρχειο του Leo, και τωρα μου το ζητανε το .cab γιατι ειχα υποσχεθει βοηθεια, και δεν το βρισκω) :(

www.macspot.gr

(φορμαρισα σαν ουφο αθελα μου το usb flash που περιειχε το αρχειο του Leo, και τωρα μου το ζητανε το .cab γιατι ειχα υποσχεθει βοηθεια, και δεν το βρισκω) :(

http://support.microsoft.com/kb/977014

δεν μου δουλευει το link για καποιο λογο...:O

www.macspot.gr

τελεια! το κατεβασα! το link αυτο ειχα βρει κι εγω και δε μου ανοιγει... γι αυτο και το ζητησα εδω! ελπιζω να κανει δουλεια αυτο!:happy:

ευχαριστω πολυ πολυ!:happy::happy:

www.macspot.gr

Σε μένα δούλεψε άψογα. ;)

το ελπιζω! γιατι δε θελω να αθετησω το λογο που εδωσα στον αγοραστη του hd2 περι βοηθειας σε ο,τι χρειαστει..:rolleyes:

Ειδαλλως θα ειμαι παλι στο ψαξιμο..:cry:

ευχαριστω ξανα!

EDIT: @kastel71: Δουλεψε αψογα! :happy: Αυτος το ηθελε με android, του εβαλε μετα wm Ω rom, εχανε την ωρα, και με ρωτησε απ εξω απ εξω, αν του εδωσα προβληματικη συσκευη. :wacko:

Η εξευρεση του .cab ηταν απαραιτητη, για ν αποδειξω "οτι δεν ειμαι ελεφαντας". Και παλι ευχαριστω!

Edited by eirhnh_k

www.macspot.gr

Μπα; Καλως τον! :lol: εχεις το cab για τη σταθεροποιηση της χειμερινης ωρας; Ριξτο σ ενα mail αν εχεις την καλοσυνη. Γιατι ακομα το ψαχνω!

Να ψάξω στο thread μου, στο Modaco, ρε Ειρηνάκι. Δεν το χρειάζομαι "άμεσα" εγώ, οπότε στην SD μου δεν το 'χω "πετάξει" μέσα.

Θα το βρω και στο στέλνω, αν δεν το 'χεις βρει ήδη.

EDIT:

Σκ*τ*!... Μόλις τώρα διάβασα παρακάτω ότι το βρήκες! Τεςπα.

Δεν το βρηκα! Μου το εδωσε αχνιστο ο φιλος kastel71! :happy:

Σ ευχαριστω και μονο για την προθεση καλε μου που γιορταζεις αυριο!! :happy: (ετσι μου ειπε το μηλο δε νομιζω να σφαλει, με το συμπαθειο κιολας) Πολυχρονος προκαταβολικα! :happy:

www.macspot.gr

Δεν το βρηκα! Μου το εδωσε αχνιστο ο φιλος kastel71! :happy:

Σ ευχαριστω και μονο για την προθεση καλε μου που γιορταζεις αυριο!! :happy: (ετσι μου ειπε το μηλο δε νομιζω να σφαλει, με το συμπαθειο κιολας) Πολυχρονος προκαταβολικα! :happy:

Xαχαχα, ναι δεν κάνει λάθος. Αλλά ΟΥΤΕ και το HTC Calendar κάνει λάθος.

Xαχαχα, ναι δεν κάνει λάθος. Αλλά ΟΥΤΕ και το HTC Calendar κάνει λάθος.

Σουρ! Ποιος το αμφισβητησε; :p

www.macspot.gr

Στο πρώτο post υπάρχουν οδηγοί φλασαρίσματος. Δοκίμασε κάποιον από αυτούς και αν θες πες μας περισσότερες πληροφορίες.

Εχω δοκιμασει να βαλω rom και δεν γινεται τιποτα στο 2% σταματει η εγκατασταση με μηνυμα bad id ειτε μεσω usb ειτε μεσω της καρτας sd εχω δοκιμασει και custom και την official rom απο το site της HTC αυτην την στιγμη το κινητο δειχνει οτι δεν εχει εγκατεστημενη rom υπαρχει καποιος τροπος να περασω rom....?

Edited by Segas_Dimitris

Εχω δοκιμασει να βαλω rom και δεν γινεται τιποτα στο 2% σταματει η εγκατασταση με μηνυμα bad id ειτε μεσω usb ειτε μεσω της καρτας sd εχω δοκιμασει και custom και την official rom απο το site της HTC αυτην την στιγμη το κινητο δειχνει οτι δεν εχει εγκατεστημενη rom υπαρχει καποιος τροπος να περασω rom....?
γιανα σου βγαζει μηνυμα bad id.προσπαθεις να εγκαταστησεις rom ασυμβατη με την συσκευη σου.η συσκευη ειναι ευρωπαικη η tmobile?εχεις κανει hard spl?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κινητο να υποθεσω δεν εκκινει; Πρωτα κανουμε hspl. Μετα φλασαρουμε radio, κι επειτα rom. Τα εκανες με τη σειρα αυτη;

Απαραιτητη προυποθεση για ολα τα παραπανω, να ειναι συμβατα με τη συσκευη μας.

Αμερικανικο hd2= εγχρωμα hw buttons (κυριο γνωρισμα)

Ευρωπαικο hd2= λευκα hw buttons

Ποιο εχεις;

(για ασυμβατο hspl μου κανει παντως εμενα αυτο. Δε δοκιμαζεις hspl4?)

Edited by eirhnh_k

www.macspot.gr

Δυο-τρία πραγματάκια (έχω HD2 T-Mo, όπως θυμάστε):

- Υπάρχει τρόπος να "boost-άρω" τον ήχο γενικά, εννοώ του συστήματος (WinMo6.5), όχι σε κάποιον player κτλ. Θέλω ν' ακούγονται γενικώς, οι ήχοι/ringtones κτλ. πιο δυνατά...

- Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω κάποια γραφικά σε μια ήδη υπάρχουσα (καταπληκτική) ρομ; Δηλαδή, πχ. έχω φτιάξει δικά μου εικονίδια για την soft-slidebar (των tabs) και δεν ξέρω πως να τα κάνω import. Ή πχ. θέλω ν' αλλάξω το Splash-screen που 'χει η ρομ με μια άλλη δική μου welcome screen...

- Χρησιμοποιώ το iGo-Primo 1.2, το Destinator 7 & το TomTom (κυρίως τα δύο πρώτα). Έχει κάποιος τελευταίους (και καλούς/αναλυτικούς) χάρτες γι' αυτά τα Navigation Αpps που χρησιμοποιώ, καθώς και POI & ελληνικό audio;

- Υπάρχει κάποιο καλό app για το Leo, που να σκιτσάρεις/σχεδιάζεις (με το δάκτυλο προφανώς, γιατί τα δύο stylus που αγόρασα δεν πολυβολεύουν)...

Αυτά. Ευχαριστώ κάθε απάντηση.

- Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω κάποια γραφικά σε μια ήδη υπάρχουσα (καταπληκτική) ρομ; Δηλαδή, πχ. έχω φτιάξει δικά μου εικονίδια για την soft-slidebar (των tabs) και δεν ξέρω πως να τα κάνω import. Ή πχ. θέλω ν' αλλάξω το Splash-screen που 'χει η ρομ με μια άλλη δική μου welcome screen...

Αυτά. Ευχαριστώ κάθε απάντηση.

το splash screen μπορεις να το αλλαξεις με το advanced configuration tool.

αυτα τα εικονιδια που θελεις να αλλαξεις,δεν γινεται τοσο ευκολα,περιλαμβανονται στα themes που τα μαγειρευουν με πολλη δουλεια στο xda,και μερικα απο αυτα εχουν διαφορα bugs.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω κι εγω μια απορια με τη σειρα μου. Οταν ειχα αγορασει το hd2 κι εψαχνα μανιωδως στο internet, ειχα βρει εναν οδηγο, ο οποιος με επεμβαση καποιου υλικου (κοινου αν θυμαμαι καλα) και μεσω τριβης, αλλαζε το χρωμα στο πισω καπακι και το εκανε ασημι/νικελινο.

Ξερει κανεις τον οδηγο αυτο; Γιατι ψαχνω τωρα 1.5 χρονο μετα, και δεν τον βρισκω.

www.macspot.gr