Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν έμπαινε καν σε boot loader δηλαδή η συσκευη ήταν εντελώς νεκρή το πιθανότερο ειναι ότι δεν θα το καταλάβουν αφου θα την επιδιορθωσουν και κατευθείαν θα περάσουν την τελευταία ρομ.

Εγω το είχα παει Πέμπτη και έστειλαν SMS την επόμενη Πέμπτη. Μια βδομάδα περίπου.

Εμενα το ειδε ενας γλυκυτατος, προς τα εμενα, τυπος Κωστα, με ρωτησε αν πηγαινω και σχολειο, κι αφου εξεπλαγην οταν του ειπα οτι ειμαι 23, μες στο χαμογελο μου ειπε οτι θα ναι ετοιμο την επομενη. Οντως ηταν, και δε μου εκαναν λογο ουτε για custom ουτε αν ειναι branded. Δε θελω να παρω κοσμο στο λαιμο μου, λεω τι συνεβη σ εμενα και μονο. Δεν επεται οτι ο οποιοσδηποτε πρεπει να περιμενει κατι αντιστοιχο. :happy:

written on Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Εμενα το ειδε ενας γλυκυτατος, προς τα εμενα, τυπος Κωστα, με ρωτησε αν πηγαινω και σχολειο, κι αφου εξεπλαγην οταν του ειπα οτι ειμαι 23, μες στο χαμογελο μου ειπε οτι θα ναι ετοιμο την επομενη. Οντως ηταν, και δε μου εκαναν λογο ουτε για custom ουτε αν ειναι branded. Δε θελω να παρω κοσμο στο λαιμο μου, λεω τι συνεβη σ εμενα και μονο. Δεν επεται οτι ο οποιοσδηποτε πρεπει να περιμενει κατι αντιστοιχο. :happy:

written on Tapatalk

Όποιου η συσκευή θέλει επίσκεψη στο σέρβις, θα στέλνει την Ειρήνη να το πάει ... :lol::lol:

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

written on Tapatalk

Εσύ είσαι και "μπουμπούκι" κοριτσάκι, όλοι "ίσα κι όμοια" είμαστε;! :) :D

Δωστε μου τα κινητα σας να τα πηγαινω εγω οταν ειναι ο συγκεκριμενος τυπος... Με συμπαθησε.. :lol:

written on Tapatalk

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

εμενα μου ειπαν οτι η επισκευη κανει 36 ευρω καιαν μου φαινονται...πολλα,πρεπει να δωσω 18 ευρω για την επισκεψη.

εννοειται τους ειπα να το φτιαξουν.δεν μου ανεφεραν ουτε τους ρωτησα την αιτια που ειμαι εκτος εγγυησης,γιατι το ειχα αγορασει 13 οκτωβρη δυο χρονια πριν και το πηγα 16 οκτωβρη,συμπληρωνοντας δυο χρονια και τρεις μερες.

δεν ξερω ομως αφου δεν μου ζητησαν την αποδειξη αγορας,πως ξερουν την ακριβη ημερα αγορας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μήπως ξέρη κανένας κανένα πρόγραμμα για να βγάλω το Logo της vodafon και να γράψουμε κάτι δικό μας???????
XIAOMI REDMI 5 PLUS

Εχεις στο start up logo της vodafone? Debrand με τη γνωστη διαδικασια των roms νομιζω πρεπει να κανεις.. Αλλα δεν ξερω και σιγουρα...

written on Tapatalk

www.macspot.gr

Εχεις στο start up logo της vodafone? Debrand με τη γνωστη διαδικασια των roms νομιζω πρεπει να κανεις.. Αλλα δεν ξερω και σιγουρα...

written on Tapatalk

Οχι στο start up εχω της HTC , εννοώ πάνω αριστερά κάτω από την έναρξη δες foto εκεί πως μπορώ να γράψω το όνομα μου υπάρχει κάποιο προγραμμα

[img=http://i51.tinypic.com/1zdyxr4.png]

XIAOMI REDMI 5 PLUS

Οχι στο start up εχω της HTC , εννοώ πάνω αριστερά κάτω από την έναρξη δες foto εκεί πως μπορώ να γράψω το όνομα μου υπάρχει κάποιο προγραμμα

Αα.. Αυτο γινεται με cht και chteditor νομιζω... Ας απαντησουν οι εχοντες τη συσκευη και το προγραμμα ομως για σιγουρα.

written on Tapatalk by my sexy iPad 2

www.macspot.gr

Αα.. Αυτο γινεται με cht και chteditor νομιζω... Ας απαντησουν οι εχοντες τη συσκευη και το προγραμμα ομως για σιγουρα.

Στο ΜΑΝΙΛΑ του ΟΜΝΙΑ Ι, ήξερα άνετα να σου πω τι θα 'κανες...

Εδώ στο ΛΕΟ, δεν μου 'χει τύχει να το ψάξω να το αλλάξω.

Μενού -> Επεξεργαστής για Cookie's Home Tab ->Διάφορες ρυθμίσεις: και πας στο κάτω κάτω μέρος της καρτέλας και πατάς "Προσωπικό κείμενο". Ότι γράψεις εκεί, θα βγει στη θέση της παροχού εταιρίας. ;)

edit: τώρα πρόσεξα ότι έχεις την Αγγλική rom, οπότε φαντάζομαι μπορείς να το βρεις έύκολα.

Νικολα δεν καταλαβα κατι... Η διαδρομη αυτη ειναι στο γηγενες ui ή στο προγραμμα που του προτεινα; Οχι γιατι αν ειναι στο γηγενες, εγω με 1.5 χρονο Leo, δεν την ειχε δει ποτε... :wacko: Οχι οτι με νοιαζει πια, αλλα εγκυκλοπαιδικα καθαρα... :confused:

www.macspot.gr

Νικολα δεν καταλαβα κατι... Η διαδρομη αυτη ειναι στο γηγενες ui ή στο προγραμμα που του προτεινα; Οχι γιατι αν ειναι στο γηγενες, εγω με 1.5 χρονο Leo, δεν την ειχε δει ποτε... :wacko: Οχι οτι με νοιαζει πια, αλλα εγκυκλοπαιδικα καθαρα... :confused:

Πατώντας στη homescreen το κάτω δεξιά soft button (Μενού) έχει την επιλογή για να ανοίξεις το CHTEditor. Βεβαίως μπορείς να πας και από τα προγράμματα ανοίγωντας το αντίστοιχο πρόγραμμα. :)

Ααα πεεες ετσιιι!! Γι αυτο δεν το χα δει! Δεν εβαλα ποτε ξανα το chteditor ουτε rom με αυτο μετα την αποφραδα εκεινη μερα 1 μηνα μετα αφοτου το πηρα, και με ποσο κοπο και πρηξιμο των γυρω μου το εστησα, που με οδηγησε στο hard reset... :lol:

www.macspot.gr

που με οδηγησε στο hard reset... :lol:

ποιος ομως σου ειπε να κανεις hard reset?:lol:

πηρα το κινητο σημερα απο την arvato,ειναι μια χαρα και θα του βαλω την android.

τους ρωτησα γιατι ειμαι εκτος εγγυησης,και μου ειπαν οτι ειμαι εντος εγγυησης,αλλα το συγκεκριμενο ανταλλακτικο,(επαφες που παταει η μπαταρια) δεν καλυπτεται απο την εγγυηση!

μου πηραν μονο 32 ευρω τελικα,και σκεφτομουν οτι αν ηταν ακομα η ace,θα μου ειχαν πιασει ξερετε τι...:):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

RE file kalispera exw htc hd2 einai windows kai thelw na to kano android pws tha to kano auto???????????

Πριν σε κραξουν, γραφε ελληνικα καταρχην.. Κατα δευτερον, υπαρχει αντιστοιχο θεμα αποκλειστικα γι αυτο μεσα στο forum αυτο. Εκει θα βρεις ο,τι χρειαζεσαι..

www.macspot.gr

Ετσι Βασιλη! Δε με βοηθα το tapatalk! ;)

written on Tapatalk by my sexy iPad 2 

www.macspot.gr

Καλημέρα.

Θέλω να επαναφέρω τη συσκευή στην εργοστασιακή της μορφή για να την στείλω για σέρβις.

Κάνω αυτά που λέει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 αλλά όταν κάνω εκκίνηση σε bootloader mode, δεν προχωράει να βγει η άσπρη οθόνη όπως λέει στον οδηγό.

Καλημερα Νικολα.. Εχεις android πανω μηπως;

EDIT: Τωρα ειδα οτι εχεις.. Διαβασα στους xda εναν οδηγο, κατα τον οποιο, οταν εισαι σε nand androi, αρκει να βαλεις μονο τη συσκευη στην τριχρωμη οθονη, και να τρεξεις το .exe της wm rom.. Κατεβασε εν προκειμενω την official και περασε τη απο πανω... Αλλα νομιζω το hspl δεν ειναι συμβατο... :confused:

written on Tapatalk

Edited by eirhnh_k

www.macspot.gr

Καλημερα Νικολα.. Εχεις android πανω μηπως;

EDIT: Τωρα ειδα οτι εχεις.. Διαβασα στους xda εναν οδηγο, κατα τον οποιο, οταν εισαι σε nand androi, αρκει να βαλεις μονο τη συσκευη στην τριχρωμη οθονη, και να τρεξεις το .exe της wm rom.. Κατεβασε εν προκειμενω την official και περασε τη απο πανω... Αλλα νομιζω το hspl δεν ειναι συμβατο... :confused:

written on Tapatalk

Τώρα είμαι με Omega.

Την official από που την κατεβάζουμε;

Είναι αυτή στο λινκ που έχω δώσει παραπάνω;

Μόλις παρατήρησα κάτι......περίεργο....νομίζω...

Έχω ένα Αμερικάνικο Τ-Mobile LEO....ήρθε όπως είναι το Αμερικάνικο με την SD που το συνοδεύει κανονικά....με τα προγράμματα που έχει το Αμερικάνικο κλπ κλπ κλπ....

Τώρα βλέπω ότι ενώ τα specs του Αμερικάνικου είναι

RAM:capacity: 576 MiB

ROM;capacity: 1 GiB

Το δικό μου αναφέρει:

Total Storage 689.11 MB

Total Program 458.74 MB

Είναι λογικό???????

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Τώρα είμαι με Omega.

Την official από που την κατεβάζουμε;

Είναι αυτή στο λινκ που έχω δώσει παραπάνω;

Δεν μπορω να δω το λινκ και δεν εχω ευκαιρο τον mac. Στο site της HTC θα βρεις τη rom! ;)

written on Tapatalk by my sexy iPad 2 

www.macspot.gr

Καλημέρα.

Θέλω να επαναφέρω τη συσκευή στην εργοστασιακή της μορφή για να την στείλω για σέρβις.

.

νικο παρε ενα τηλεφωνο στο service και ρωτησε αν με custom rom βγαινει εκτος εγγυησης,γιατι εγω που το πηγα στην arvato μου ειπαν οτι ισχυει κανονικα η εγγυηση μου,το ανταλλακτικο που χαλασα δεν μπαινει στην εγγυηση.και το πηγα με omega-

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]