mimo Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Υπάρχουν κάποια αφυγραντικά φάκελα μεγάλα που πουλάνε τα χρωματοπωλεια , αν το κλείσεις σε ένα μεγάλο taperware πιθανώς να έχεις καλύτερα αποτελέσματα... Sent from my HTC hd2 2.3.5 using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Υπάρχουν κάποια αφυγραντικά φάκελα μεγάλα που πουλάνε τα χρωματοπωλεια , αν το κλείσεις σε ένα μεγάλο taperware πιθανώς να έχεις καλύτερα αποτελέσματα... ευχαριστώ πολύ για τις λύσεις δυστυχώς δεν είχα αυτην την πολυτέλεια (να αφήσω το κιν για 2 μερες) τελικα (για την ωρα δουλευει κανονικότατα χωρις κανένα πρόβλημα αν και όταν παρουσιασει πρ'οβλημα θα ενημερωσω κυρίως για στατιστικους λόγους:shifty: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Καλησπερα και καλο χειμωνα.. Γνωριζει κανεις αν το tethering στο Leo με παροχο της vodafone ειναι χρεωσιμη υπηρεσια; Ευχαριστω Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 αν εχω καταλαβει σωστα το tethering είναι δυνατότητα συσκευής ή λογισμικού συσκευής. Αρα το ερώτημα έιναι τι ίδους συμβόλαιο έχεις , και αν εχεις λίγα bites τοτε δεν σε συμφερει διότι θα τα καταναλώσεις γρήγορα . Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 αν εχω καταλαβει σωστα το tethering είναι δυνατότητα συσκευής ή λογισμικού συσκευής. Αρα το ερώτημα έιναι τι ίδους συμβόλαιο έχεις , και αν εχεις λίγα bites τοτε δεν σε συμφερει διότι θα τα καταναλώσεις γρήγορα . Ως tethering γνωριζω αλλα και μου επιβεβαιωσαν στο κεντρο εξυπηρετησης της vodafone, οτι ειναι η διαδικασια κατα την οποια καθισταται η συσκευη wifi hotspot. Εχω ογκοχρεωση με καλυψη στα 10gb οποτε θεμα, δεν αντιμετωπιζω εκει. Ομως ακουσα, πως η vodafone ως παροχος, ασχετα αν εχεις ογκοχρεωση ή οχι, χρεωνει ως extra υπηρεσια το tethering σε καποιες συσκευες. Η απορια μου ειναι, αν το χρεωνει στο Leo, στο iphone ξερω πως ναι, γιατι σημερα που τηλεφωνησα, δε γνωριζαν να μου απαντησουν. Ουτε ειμαι σε θεση για λογους υγειας, να κινηθω να μεταβω σε καποιο καταστημα vodafone για πληροφορηση. EDIT: απαντησα στο ερωτημα μου. Ευχαριστω Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedsbk Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Καλημέρα σε όλους.Είχα βρεί ένα πρόγραμμα που μετέτρεπε τους γρήγορους συνδέσμους από 3Χ3 σε 4Χ4, αλλά το έχω χάσει. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Καλημέρα σε όλους.Είχα βρεί ένα πρόγραμμα που μετέτρεπε τους γρήγορους συνδέσμους από 3Χ3 σε 4Χ4, αλλά το έχω χάσει. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος;στην πρωτη σελιδα του thread εχει αυτο http://www.ad-grafiska.se/HD2/LEO%20TWEAKS/grzegorz10_1921_B4all%2020Shortcuts.CAB αν ειναι αυτο που ψαχνεις αν και θα μπορουσες να βαλεις το Co0kie's Home Tab που σου δινει αυτη την δυνατοτητα και πολλες αλλες Edited September 8, 2011 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedsbk Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 στην πρωτη σελιδα του thread εχει αυτο http://www.ad-grafiska.se/HD2/LEO%20TWEAKS/grzegorz10_1921_B4all%2020Shortcuts.CAB αν ειναι αυτο που ψαχνεις αν και θα μπορουσες να βαλεις το Co0kie's Home Tab που σου δινει αυτη την δυνατοτητα και πολλες αλλες Η διεύθυνση που μου δίνεις δεν ανοίγει με τίποτα. Πού ακριβώς βρίσκεται στην πρώτη σελίδα, γιατί ψάχνω μα δεν μπορώ να το βρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Η διεύθυνση που μου δίνεις δεν ανοίγει με τίποτα. Πού ακριβώς βρίσκεται στην πρώτη σελίδα, γιατί ψάχνω μα δεν μπορώ να το βρώ.το ειδα τωρα οτι το εχουν κατεβασει.στην πρωτη σελιδα ειναι χαμηλα εκει που ειναι τα HTC Sense (Manila) tips & tricks: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Μπορει καποιος παρακαλω να μου στειλει τις ρυθμισεις για να περασω χειροκινητα το yahoo mail? Δεν εχω net/pc να ψαξω εδω που νοσηλευομαι, αλλα χρεωση καρτοκινητης. eirhnh_kan@hotmail.com ή σε πμ. Ευχαριστω Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1150 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ BOOT K ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΕΥΚΕΙ ΟΘΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΗΜΑ HTC ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΩ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ BOOT K ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΕΥΚΕΙ ΟΘΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΗΜΑ HTC ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΩ? Δοκίμασε hard reset με το συνδυασμό των πλήκτρων. Επίσης αν θέλεις μη γράφεις με κεφαλαία γιατί απαγορεύεται από τους κανονισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1150 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Το εκανα και τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Το εκανα και τιποτα Mε Task29 συγχρονίζει, το "βλέπει" ο υπολογιστής το κινητό; Εάν ναι, συμβουλή μου είναι, να κάνεις Task29 (πλήρες "φορμάτ") και βάλε άλλη ρομ και δοκίμασε πάλι να δεις αν όλα πάνε καλά και λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Το εκανα και τιποτα Δοκίμασε να ξαναφλασάρεις την επίσημη rom με τη μέθοδο της κάρτας μνήμης (οδηγίες στο πρώτο post). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Το εκανα και τιποταμετα απο το task29 φλασαρες την rom?γιατι κατι τετοιο υποψιαζομαι οτι εχει συμβει.δεν εχει τιποτα μεσα για να μπουταρει η συσκευη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1150 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 O υπολογιστης το βλεπει σαν usb, δεν το βλεπει το Κέντρο συσκευών των Windows Mobile, δοκιμασα να φλασαρω την μαμα ρομ κ τιποτα μου βγαζει σφαλμα 262 Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας αν ξερετε κατι μου λετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ BOOT K ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΕΥΚΕΙ ΟΘΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΗΜΑ HTC ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΩ?Μαμά ρομ έχεις ? και πιστεύω να έβγαλες έβαλες την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1150 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Δεν εχω μαμα ρομ.Ναι το εκανα με την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Εάν κλείσεις την συσκευή και πατήσεις ταυτόχρονα το πλήκτρο τις έντασης προς τα κάτω και του τερματισμού, δεν μπαίνει στην οθόνη με τα τρία χρώματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1150 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Μπαινει βλεπει το usb κ μετα περναω την ρομ ανοιγει η μπαρα φορτωσης κ μενει στο 0% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Δοκίμασε να φλασαρεις με τον ίδιο τρόπο ένα ράδιο ,εάν σου κάνει το ίδιο θα φλασαρεις με την μέθοδο της κάρτα sd. Εννοείτε εάν σου πάρει το ράδιο φταίει η ρομ που βάζεις. βαλε nand android για να βρεις την ησυχία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Μπαινει βλεπει το usb κ μετα περναω την ρομ ανοιγει η μπαρα φορτωσης κ μενει στο 0% Τότε βάζεις λάθος rom. Έχεις ελληνική συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1150 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 το φαινομενο αυτο το εκανε ξαφνικα ενω δουλευε.Ελληνικη ειναι η συσκευή.Προσπαθησα να ξανα περασω την ρομ που ειχα,την omega, την μαμα και τιποτα. καμια απο τις τρεις η ρομ που ειχα κ δουλευε ειναι η RUU_Leo_S_HTC_ELL_3.14.482.2_Radio_15.42.50.11U_2.15.50.14_LEO_S_Ship Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 το φαινομενο αυτο το εκανε ξαφνικα ενω δουλευε.Ελληνικη ειναι η συσκευή.Προσπαθησα να ξανα περασω την ρομ που ειχα,την omega, την μαμα και τιποτα. καμια απο τις τρεις η ρομ που ειχα κ δουλευε ειναι η RUU_Leo_S_HTC_ELL_3.14.482.2_Radio_15.42.50.11U_2.15.50.14_LEO_S_Ship Το φλασάρισμα με τη μέθοδο της κάρτας μνήμης που σου πρότεινα πιο πάνω το δοκίμασες; βαλε nand android για να βρεις την ησυχία σου. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο για τέτοιους πειραματισμούς σε μη λειτουργική συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts