Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 παιδια εχω το εν λογο κινητο και δεν το εχω πειραξει ιδιαιτερα....υπαρχει δυνατοτητα με καποια εφαρμογη να κανει βιντεοκληση με την καμερα του? Όχι. Δεν έχει μπροστινή κάμερα και δεν υποστηρίζει βιντεοκλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Όχι. Δεν έχει μπροστινή κάμερα και δεν υποστηρίζει βιντεοκλήσεις. Χωρις να 'μαι σιγουρος, νομιζω οτι ο SECTOR 'Η καποιος αλλος, ειχε βρει "εναν τροπο" για κατι που να... τεινει να μοιαζει με βιντεοκληση. (Εννοω, να χρησιμοποιειται η βιντεοκαμερα). Θα ψαξω να βρω το τοπικ - δεν ειμαι σιγουρος, αλλα θυμαμαι κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Χωρις να 'μαι σιγουρος, νομιζω οτι ο SECTOR 'Η καποιος αλλος, ειχε βρει "εναν τροπο" για κατι που να... τεινει να μοιαζει με βιντεοκληση. (Εννοω, να χρησιμοποιειται η βιντεοκαμερα). Θα ψαξω να βρω το τοπικ - δεν ειμαι σιγουρος, αλλα θυμαμαι κατι τετοιο. Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες, αλλά δεν... http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=35065 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Μόλις ήρθε στα χέρια μου συσκευή αντικατάστασης για το leo που είχα στείλει με πρόβλημα στο home button. Απο ότι φαίνεται με την πρώτη ματιά δεν είναι καινούργιο (δεν ξέρω αν έπρεπε να ήταν) και είναι Σουηδικό.Για ξεκλείδωμα γράφει ''skjut'' :lol: Μάλλον ο αδερφός μου θα έχει καινούργιο δωράκι :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Μόλις ήρθε στα χέρια μου συσκευή αντικατάστασης για το leo που είχα στείλει με πρόβλημα στο home button. Απο ότι φαίνεται με την πρώτη ματιά δεν είναι καινούργιο (δεν ξέρω αν έπρεπε να ήταν) και είναι Σουηδικό.Για ξεκλείδωμα γράφει ''skjut'' :lol: Μάλλον ο αδερφός μου θα έχει καινούργιο δωράκι :whistle: Από που την πήρες; Από την ACE Hellas; Η πρώτη συσκευή που έδωσες ήταν ελληνική; Πως κατάλαβες ότι δεν είναι καινούργιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) Από που την πήρες; Από την ACE Hellas; Η πρώτη συσκευή που έδωσες ήταν ελληνική; Πως κατάλαβες ότι δεν είναι καινούργιο; Πρέπει να βρώ το post που είχα κάνει τότε. Το είχα στείλει, νομίζω, στις 30/3 στην EasyBuyWorld απο όπου και το αγόρασα.Με είχες βοηθήσει να βρώ την ΟΕΜ ROM που ήταν Γαλλική,μάλιστα το κουτί έγραφε SFR αλλά είχε Ελληνική ROM!. Τέλος πάντων το τηλέφωνο αντικαταστάθηκε με καινούργιο όπως μου είπαν ,επιμένω να μην τους κατηγορω για αυτό γιατί δεν γνωρίζω αν ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν. Το τηλέφωνο που πήρα σήμερα ,ήρθε στο κουτί ανοιγμένο χωρίς τα παρελκόμενα του και κατα την πρώτη εκκίνηση μου έβγαλε την ακαταλαβίστικη Σουηδική μάλλον γλώσσα (S/N SH118NW01870). Το κακό είναι οτι πάλι δεν έχω εγγύηση! edit:Νομίζω πως το κουτί του ''καινούργιου'' είναι αυτό που είχα. Edited May 30, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Οι timers του τηλεφώνου έχουν χρόνο ομιλίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Οι timers του τηλεφώνου έχουν χρόνο ομιλίας; Η αλήθεια είναι πως είναι όλα στο μηδέν!!!. ingraende 0 h 0 min 0 sek Utgaende 0 h 0 min 0 sek Αν όμως το τηλέφωνο έχει περάσει απο service και έχει αλλάξει μητρική αυτά δεν θα είχαν σβηστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Αν όμως το τηλέφωνο έχει περάσει απο service και έχει αλλάξει μητρική αυτά δεν θα είχαν σβηστεί; Ορθό αλλά έστω και η μητρική να είναι καινούργια, κάτι είναι και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipestora Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Αφού το έκανες το εγχείρημα... γιατί δεν έβαλες την τελευταία; Καλημέρα, Λόγω του ότι διάβασα πως είναι η πιο ενημερωμένη, δε το σκέφτηκα πιο πολύ :O :X, είπα πως καλύτερα να βάλω αυτή. Οπότε, λες να κάνω task 29 και να βάλω την XT v27 Με Co0kie's Home Tab v2.0? Υ.Γ Καθυστέρησα λόγω του ότι έλλειπα εκτός. Παράθεση HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14 HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ναι... συστήνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipestora Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλά τα είπα έτσι? Πρώτα, task 29 και μετά θα του περάσω την v27. Επειδή δεν έχω διαβάσει σχεδόν τίποτα για τα android, μπορώ να ρωτήσω αν πλέον στο Leo μας μπορούμε να έχουμε μόνο android λειτουργικό χωρίς τα wm? Παράθεση HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14 HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλά τα είπα έτσι? Πρώτα, task 29 και μετά θα του περάσω την v27. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στο thread της rom. Επειδή δεν έχω διαβάσει σχεδόν τίποτα για τα android, μπορώ να ρωτήσω αν πλέον στο Leo μας μπορούμε να έχουμε μόνο android λειτουργικό χωρίς τα wm? Φυσικά... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279151 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipestora Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Για μια ακόμη φορά κατατοπιστικότατος...Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14 HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ορθό αλλά έστω και η μητρική να είναι καινούργια, κάτι είναι και αυτό. Συμφωνώ απολύτως .Πάντως όταν άνοιξα το google με έβλαλε google swenska άρα μας προέκυψε Viking.Μόνο να μην μου μείνει στα χέρια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Συμφωνώ απολύτως .Πάντως όταν άνοιξα το google με έβλαλε google swenska άρα μας προέκυψε Viking.Μόνο να μην μου μείνει στα χέρια :lol: πω εχεις φαει μεγαλο σπασιμο με αυτο, και σε καταλαβαινω απολυτα αν κι ευχομαι να μη βρεθω στη θεση σου. τουλαχιστον αυτο ευχομαι να δουλεψει ρολοι κι αν ειναι χρησιμοποιημενο οντως, να δειχνει αψογο εξωτερικα, γιατι η εμφανιση ειναι αλλο σπασιμο αμα δεν ειναι αψογη. :mad: ενημερωσε μας αμα το δουλεψεις λιγο πως παει αν θες... :) Sent from my iPod touch using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) πω εχεις φαει μεγαλο σπασιμο με αυτο, και σε καταλαβαινω απολυτα αν κι ευχομαι να μη βρεθω στη θεση σου. τουλαχιστον αυτο ευχομαι να δουλεψει ρολοι κι αν ειναι χρησιμοποιημενο οντως, να δειχνει αψογο εξωτερικα, γιατι η εμφανιση ειναι αλλο σπασιμο αμα δεν ειναι αψογη. :mad: ενημερωσε μας αμα το δουλεψεις λιγο πως παει αν θες... :) Sent from my iPod touch using Tapatalk Ταλαιπωρήθηκα είναι η αλήθεια αλλά στο τέλος πήρα ένα άλλο τηλέφωνο χωρίς να επιβαρυνθώ καθόλου,πέρα απο το χρονικό διάστημα που πέρασε.Μάλιστα τους είχα κάνει ολόκληρο θέμα για ένα τηλέφωνο Γαλλικό με Ελληνική ROM και ότι αυτοί πρώτοι το έβγαλαν εκτός εγγύησης και τώρα το πληρώνω :lol: Τουλάχιστον εμφανισιακά είναι άψογο δεν έχει κανένα σημάδι και η απόκριση της οθόνης είναι κανονική.Θέλω να του περάσω μια nand anroid (HyperDroid-CM7-v2.0.1-GregariousGreyhound-cLK-signed.zip) και δεν μπορώ να περάσω hspl!Το είχα κάνει πριν ένα χρόνο με το άλλο και το Τ-mobile που έχω είχε ήδη 2.08.Θυμάμαι υπήρχε ένα πρόγραμμα που σε ρωτούσε πιο hspl απο DFT θέλεις και επέλεγες και τέλος.Κάπου το έχω κατεβάσει αλλά ακόμη το ψάχνω :lol: Το hspl4 είναι;Πέρασα το 2.08hspl κσι τώρα στον bootloaer βλέπω SPP_2.08.HSPL cotullaHSPL, το έκανα έτσι; Edited May 30, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ναι είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Εμένα από το ίδιο κατάστημα μου ήρθε κινητό αντικατάστασης μετά από 2 μήνες ελληνικό το οποίο τα παιξε σε 2 μέρες (εκανε συνεχώς restart)!!!! Βρίσκεται εδώ και 3 βδομάδες σε ACE για αλλαγή μητρικής όπως γραφουν στην σελίδα τους, αλλά περιμένουν ανταλακτικό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Εμένα από το ίδιο κατάστημα μου ήρθε κινητό αντικατάστασης μετά από 2 μήνες ελληνικό το οποίο τα παιξε σε 2 μέρες (εκανε συνεχώς restart)!!!! Βρίσκεται εδώ και 3 βδομάδες σε ACE για αλλαγή μητρικής όπως γραφουν στην σελίδα τους, αλλά περιμένουν ανταλακτικό!!!! Εσένα είχα στο μυαλό μου! Ελπίζω η υπόθεσή σου να έχει αίσιο τέλος και να μην ξανασυμβεί σε κανέναν μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 βασικα σε τετοιες περιπτωσεις, ευχομαστε ολοι, να μην πεσουμε σε αστοχια υλικου! αν γινει το κακο, τοτε τουλαχιστον να διορθωθει ανωδυνα! Οσο γινεται! :( ερωτηση: ενας φιλος μου επιχειρει να κανει το Leo του wifi hotspot! Ομως παροτι ολα τα κανει σωστα, δεν το ανιχνευουμε με αλλες συσκευες το κινητο ως "router". ειναι με official ελληνικη, 1.66 νομιζω. καμια ιδεα?:confused: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Μια βοηθεια, παιδια... Τα εξης: 1. Εβαλα το WOWHD (που συνηθως "επαιζα" με το ΟΜΝΙΑ) και εβαλα και τα settings που συνηθιζα να βαζω (και να boost-αρει μια χαρα ο ηχος), αλλα δεν πολυ-προσεξα μεγαλη διαφορα στο Leo. Μηπως να μου πει settings στο WOWHD να δοκιμασω; 2. Θα 'θελα κατι ποιο "απλα" (μαυροασπρα) slidingbar icons, απ' αυτα τα πολυχρομα που "παιζουν" σε πολλες ρομ. 3. Υπαρχει τροπος να 'χω ηχο στο login/logout animation του Leo; Υπαρχει αρχειο που πρεπει να κανω edit; 'Η πρεπει να "βαλω"/προσθεσω ηχο στο animated gif των logon/off; 4. ΠΩΣ κανω export (και πως ανοιγω) ενα HTC Sense 2.5 theme; 5. Tweaks για την μπαταρια υπαρχουν; Και για καλυτερη αναλυση οταν τραβας φωτο ή βιντεο; Αυτα. Αν μπορειτε, απαντηστε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 ρίξε μια ματιά στο πρώτο ποστ του παρόντος θέματος.θα βρεις αρκετά tips και πατώντας πάνω στα λινκ σε μερικά από αυτά θα σου ανοίξει την αντίστοιχη σελίδα στο xda,όπου μπορείς να βρεις απαντήσεις σε αυτά που ρωτάς.π.χ. για την κάμερα δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583638 τα tips 14 και κάτω... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Εσένα είχα στο μυαλό μου! Ελπίζω η υπόθεσή σου να έχει αίσιο τέλος και να μην ξανασυμβεί σε κανέναν μας. και εμενα μουχουν αλαξει μητρικη 2 φορες και ετοιμαζομαι να το στειλω για 3!!!!!!!!!!!! συνεχομενα χορις λογο restart!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Kάτι άλλο... Εξακολουθώ να πιστεύω, παρά τις ρυθμίσεις που έχω κάνει - και την χρήση NoData & DataControler - ότι ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ στο ίντερνετ το Leo! Π.χ., χθες στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είδα ότι... έλαβα email, ενώ ΔΕΝ έχω (υποτίθεται) την ρύθμιση να συνδέεται στο ίντερνετ! Επίσης, είναι μόνιμα ένα "Ε" icon ενεργοποιημένο, δίπλα στο icon του σήματος. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ αυτό το icon; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts