Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα, περασα εχθες την καινουρια μαμα ρομ, εχω ψαξει ολο το τηλ. και δεν μπορω να βρω μια ρυθμηση που ειχε παλιοτερα για την οθονη, ομαλοποιουσε τα γραματα και καλιμπραριζε και την οθονη, μηπως ξερει κανεις πως το κανουμε αυτο τωρα???

• Administrators
Καλημερα, περασα εχθες την καινουρια μαμα ρομ, εχω ψαξει ολο το τηλ. και δεν μπορω να βρω μια ρυθμηση που ειχε παλιοτερα για την οθονη, ομαλοποιουσε τα γραματα και καλιμπραριζε και την οθονη, μηπως ξερει κανεις πως το κανουμε αυτο τωρα???

Δεν υπάρχει στο StartMenu/Settings/Menu/All Settings/System/Screen ;

1.48.405.2 WWE

Όπως και να' χει έχεις παλιά rom. Βάλε τουλάχιστον την 1.66, ή μπορείς να δοκιμάσεις και την 3.14.

Modpic.gif

http://www.imobile.gr/showthread.php?17757-%D0%D1%CF%C2%CB%C7%CC%C1-%CC%C5-%CA%C1%C9%CD%CF%D5%D1%C3%C9%C1-ROM(3.14.482.2)-%C1%D0%CF-%C1%CD%D4%C9%D0%D1%CF%D3%D9%D0%C5%C9%C1

μια μικρη πληροφορια στα ελληνικα για τους φιλους που εχουν ηδη φλασαρει στα τηλ το hspl και δεν ξερουν αγγλικα :)

επαναφορα stock spl στα τηλ που εχουν hspl για λογους εγγυησης

σαν αρχη,εχουμε επιλεξει στον υπολογιστη μας (μεσα απο τις ιδιοτητες φακελων) να εμφανιζονται τα κρυφα αρχεια και οι καταληξεις των αρχειων!!(πχ .cab/.exe/.jpeg/ κλπ)

1.κανουμε δεξι κλικ/ εξαγωγη στο exe αρχειο της επισημης ελληνικης ρομ μεσα σε ενα φακελο στον υπολογιστη μας

_HTC_HD2_RUU_Leo_HTC_ELL_1.48.482.4_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship.rar

2.μεσα στα αρχεια που θα εμφανιστουν υπαρχει ενα με το ονομα RUU_signed.nbh

3.αυτο το αρχειο το μετονομαζουμε σε LEOIMG.nbh

4.μετα το αντιγραφουμε στην καρτα μνημης του τηλεφωνου μας (χυμα οχι μεσα σε καποιο φακελο!!

5.απενεργοποιουμε την συσκευη μας και

6.με το πληκτρο μειωσης της εντασης πατημενο

παταμε στιγμιαια το πληκτρο τερματισμου κλησης-on/off ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

μεχρι να εμφανιστει στην οθονη μας η οθονη με τα 4 χρωματα του bootloader οπου θα αναγραφει το spl της συσκευης και καποια αλλα στοιχεια.

7.η οθονη θα γυρισει σε λευκη και θα εμφανιστουν καποια αλλα στοιχεια..

θα μας ζητησει να πατησουμε το πληκτρο power of(τερματισμου κλησης ) για να αρχισει η αναβαθμιση)

8.μολις μας ζητηθει απο την συσκευη και μονο τοτε (διαβαστε στην οθονη)

πατηστε το πληκτρο τερματισμου της συσκευης (τερματισμος κλησης) και η αναβαθμιση θα αρχισει.

καντε υπομονη 4-5 λεπτα και μολις η οθονη σας γραψει UPDATE SUCCESFULL

9.βγαλτε το καπακι της μπαταριας του τηλ και επανακινηστε την συσκευη απο το κοκκινο κουμπακι (που βρισκεται κατω αριστερα ) με ενα στυλο η κατι μυτερο ...

αυτο ηταν το τηλ σας εχει επανερθει σε εργοστασιακη κατασταση και μπορειτε να το παραδωσετε στο σερβις

(μακαρι να μην σας χρειαστει ποτε:!:)

Έχω ένα πρόβλημα με το HD2 και θέλω να το πάω για service. Προσπαθώ να περάσω το stock rom αλλά στην οθόνη με τα 4 χρώματα του bootloader έχει freeze. Για να το σβήσω και να δοκιμάσω ξανά έπρεπε να βγάλω την μπαταρία. Έχω δοκιμάσει άπειρες φορές αλλά συνέχει τα ίδια. Τι μπορώ να κάνω;

στο hd2 γινεται να απενεργοποιηθει το sense και να μεινει το κινητο με την κλασσικη today screen οπως στο hd?

Ρυθμισεις μενου περισσοτερα αρχικη οθονη στοιχεια και απενεργοποιης το sense.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσω θέμα για το κινητο σε μορφή .cab αλλά να αλλάζει τα πάντα στο κινητο και να μην είναι ας πούμε ξεχωριστά για taskbar , volume κτλπ ?:rolleyes:

Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσω θέμα για το κινητο σε μορφή .cab αλλά να αλλάζει τα πάντα στο κινητο και να μην είναι ας πούμε ξεχωριστά για taskbar , volume κτλπ ?:rolleyes:
θεματα που τα αλλαζουν ολα με ενα cab,υπαρχουν πολλα στους xda,αλλα νομιζω χρειαζονται εξειδικευμενες γνωσεις.

καπου ειχα δει μια εφαρμογη που βαζεις οποια cab θελεις και δημιουργει ενα cab που τα τρεχει ολα μαζι.κατι τετοιο μαλλον σου χρειαζεται.

αν το βρω θα σου πω:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

θεματα που τα αλλαζουν ολα με ενα cab,υπαρχουν πολλα στους xda,αλλα νομιζω χρειαζονται εξειδικευμενες γνωσεις.

καπου ειχα δει μια εφαρμογη που βαζεις οποια cab θελεις και δημιουργει ενα cab που τα τρεχει ολα μαζι.κατι τετοιο μαλλον σου χρειαζεται.

αν το βρω θα σου πω:)

Έψαξα έκει και μου άρεσε ένα αλλά ειλικρινά δεν έβγαλα άκρη... και επειδή ο συγκεκριμένος έδινε τις εικόνες ολόκληρου του θέματος σκέφτηκα αν είναι εύκολο με κανένα προγραμματάκι να κάτσω να το κάνω μόνος μου!

Αν το βρείς πάντος στείλε μου pm και χίλια ευχαριστώ!

• Administrators

Να δημιουργήσεις δύσκολο. ΝΑ βρεις κάποιο από τα έτοιμα ναι... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=639002

Modpic.gif

γραφει απεριοριστο βιντεο και σε μενα.

κοιταξε αυτο που σου ειπε η ειρηνη μαλλον ειναι

Σας ευχαριστώ και τους δύο.

Τελικά βρήκα τι έφταιγε. Ήταν το scilors leocameraanykey.

Για όποιον δεν το ξέρει σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το volume key σαν camera key. Δεν αντικαθιστά την εφαρμογή της καμερας. Must have για την συσκευή μας...

Μπορείτε να το βρείτε εδώ

Απλά αν είναι να τραβήξετε βίντεο μην τρέχετε την εφαρμογή της καμερας με αυτό γιατί το περιορίζει στα 30 sec

Edited by alex2539

Σας ευχαριστώ και τους δύο.

Τελικά βρήκα τι έφταιγε. Ήταν το scilors leocameraanykey.

Για όποιον δεν το ξέρει σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το volume key σαν camera key. Δεν αντικαθιστά την εφαρμογή της καμερας. Mast have για την συσκευή μας...

το χρησιμοποιω μονο για φωτογραφιες και δεν εχω προβλημα στην διαρκεια των βιντεο,αν και μου φαινεται παραλογο να σταματαει την εγγραφη βιντεο στα 30 δευτερολεπτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Έχω ένα πρόβλημα με το HD2 και θέλω να το πάω για service. Προσπαθώ να περάσω το stock rom αλλά στην οθόνη με τα 4 χρώματα του bootloader έχει freeze. Για να το σβήσω και να δοκιμάσω ξανά έπρεπε να βγάλω την μπαταρία. Έχω δοκιμάσει άπειρες φορές αλλά συνέχει τα ίδια. Τι μπορώ να κάνω;

Έχεις βάλει στην κάρτα μνήμης το LEOIMG.nbh της official rom;

Modpic.gif

Καλημέρα. Αλλαξε αυτόματα η ώρα στο HD2 σας? - σε εμένα όχι.
Σωτήρης

Εμενα αλλαξε και μου εβγαλε και ειδοποιηση οτι εχει αλλαξει και να τσεκαρω αν ειναι σωστη.

Εμενα αλλαξε και μου εβγαλε και ειδοποιηση οτι εχει αλλαξει και να τσεκαρω αν ειναι σωστη.

΄

Εχω ενεργοποιήσει τις επιλογές για ενημέρωση της ώρας άπό το ιντερνετ. To περίεργο είναι ότι έχει ενημερώσει σωστά την ώρα σε άλλες τοποθεσίες π.χ. Μαδρίτη, αλλά όχι για Αθήνα - εχει κανείς ιδέα?

Σωτήρης

και μενα το ιδιο ολα οκ!!

και μενα το ιδιο ολα οκ!!

για εσάς που άλλαξε αυτόματα, έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή για αυτόματη ενημέρωση από τo internet? - μήπως φταίει αυτό?

Σωτήρης

για εσάς που άλλαξε αυτόματα, έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή για αυτόματη ενημέρωση από τo internet? - μήπως φταίει αυτό?

δεν ξερω καν που ειναι αυτη η επιλογη!! :X

σ εμενα η ωρα αλλαξε κανονικα αυτοματα,αλλα το μεσημερι αλλαξε ξανα και πηγε δυο ωρες μπροστα!την διορθωσα,αλλα τωρα μολις ειδα οτι παλι πηγε μια ωρα μπροστα!

τι ειναι αυτο παλι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες καλησπερα ειμαι νεος στο forum γιατι αντιμετοπιζω ενα προβλημα με την ωρα, στην αρχη δε μου την αλλαξε αυτοματα, μετα την αλλαξε και δε την αλλαξε δε ξερω τι παιζει ακριβως ... το θεμα ειναι οτι η ωρα ειναι οκ ... το μεγαλο μου προβλημα ειναι με τα sms ενω εμενα μου γραφει πχ 17:20 στην αναφορα μου ερχεται 18:21 και στο reply παλι 1 ωρα μπροστα !!! τι παιζει εχουμε καμια λυση ;;;

παιδες καλησπερα ειμαι νεος στο forum γιατι αντιμετοπιζω ενα προβλημα με την ωρα, στην αρχη δε μου την αλλαξε αυτοματα, μετα την αλλαξε και δε την αλλαξε δε ξερω τι παιζει ακριβως ... το θεμα ειναι οτι η ωρα ειναι οκ ... το μεγαλο μου προβλημα ειναι με τα sms ενω εμενα μου γραφει πχ 17:20 στην αναφορα μου ερχεται 18:21 και στο reply παλι 1 ωρα μπροστα !!! τι παιζει εχουμε καμια λυση ;;;

παρόμοια παλαβά μου έκανε και σε εμένα - λοιπόν, μπορεί να είναι η λύση: απενεργοποίσε το htc sense

άλλαξε την ώρα manually

κάνε softreset

επανεργοποίησε το htc sense

... πρέπει να είναι ΟΚ τώρα. Το έκανα και για την ώρα είμαι ΟΚ.

Για να δούμε...

Σωτήρης

μια χρησιμη εφαρμογη που δημιουργει XML file με τα email και wifi settings,ειναι το bengalih Makisu XML Maker.

για να μην χρειαζεται μετα απο καθε φλασαρισμα να κανετε παλι αυτες τις ρυθμισεις!

το βρισκετε με αναζητηση στο google και ειναι free!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
σ εμενα η ωρα αλλαξε κανονικα αυτοματα,αλλα το μεσημερι αλλαξε ξανα και πηγε δυο ωρες μπροστα!την διορθωσα,αλλα τωρα μολις ειδα οτι παλι πηγε μια ωρα μπροστα!

τι ειναι αυτο παλι?

Δεν πιστεύω να χρησιμοποίησες κανένα destinator ενδιάμεσα.

Modpic.gif