Administrators athanaso77 Δημ. October 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Γιάννη (ή οποιοσδήποτε γνωρίζει) υπάρχει κάποιο skin για τα ελληνικά πληκτρολόγια ; Όχι. Είναι μια δουλειά που πρέπει να την κάνει κάποιος ειδικά για τα ελληνικά πληκτρολόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokotas16 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Γεια σας παιδιά. Γνωρίζετε μήπως αν γίνεται σε αγγλική rom να έχουμε τις ελληνικές πόλεις για τον καιρό όπως και στις ελληνικές rom? Και με κάθε update να αναγνωρίζει κατευθείαν την θέση σου? Έχω ήδη εγκαταστήσει το WeatherCitiesGR.cab αλλά νομίζω δεν έχει όλες τις πόλεις γιατί δεν βρίσκει την περιοχή μου ενώ οι ελληνικές rom που έχω δοκιμάσει την έβρισκαν με την πρώτη. Και κάτι ακόμα. Σχεδόν από τότε που πήρα το hd2 στα notifications μου βγάζει μια ένδειξη 1 (Δεν το βγάζει σε όλες τις roms. πχ δεν το βγάζει στην artemis αλλά το βγάζει στην chuckyrom). Που σημαίνει οτι έχω κάποιο voicemail... Αλλά εγώ δεν έχω :( Είναι πολυ σπαστικό να το βλέπω εκεί και έχω δοκιμάσει τα πάντα για να το βγάλω(registry editing) άλλα μάταια. Γνωρίζει κανείς κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Γεια σας παιδιά. Γνωρίζετε μήπως αν γίνεται σε αγγλική rom να έχουμε τις ελληνικές πόλεις για τον καιρό όπως και στις ελληνικές rom? Και με κάθε update να αναγνωρίζει κατευθείαν την θέση σου? Έχω ήδη εγκαταστήσει το WeatherCitiesGR.cab αλλά νομίζω δεν έχει όλες τις πόλεις γιατί δεν βρίσκει την περιοχή μου ενώ οι ελληνικές rom που έχω δοκιμάσει την έβρισκαν με την πρώτη. Άλλο πράγμα οι πόλεις που βρίσκει η συσκευή από τον αυτόματο εντοπισμό και άλλο αυτές που έχεις περάσει με το weathercitiesgr.cab τις οποίες βάζεις εσύ χειροκίνητα. Για ποιο από τα δύο μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokotas16 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση! Για το πρώτο μιλάω. Αν και με το χειροκίνητο τρόπο δεν θα με πείραζε. Απλά δεν έχει την πόλη μου. Στις ελληνικές rom με το που κάνει συγχρονισμό μου βγάζει την ακριβή θέση μου, ενώ τώρα λέει απλά attica. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) Γεια σας παιδιά. Γνωρίζετε μήπως αν γίνεται σε αγγλική rom να έχουμε τις ελληνικές πόλεις για τον καιρό όπως και στις ελληνικές rom? Και με κάθε update να αναγνωρίζει κατευθείαν την θέση σου? Έχω ήδη εγκαταστήσει το WeatherCitiesGR.cab αλλά νομίζω δεν έχει όλες τις πόλεις γιατί δεν βρίσκει την περιοχή μου ενώ οι ελληνικές rom που έχω δοκιμάσει την έβρισκαν με την πρώτη. το ιδιο θεμα εχω κι εγω! οι αγγλικες ρομ δε βρισκουν την πολη μου (γραφουν ενα ασχετο peloponnesia) ενω το WeatherCities δεν την εμπεριεχει.. αλλη λυση περαν του να βαλεις ελληνικη ρομ, εγω δεν εχω βρει.. αν επιλυσεις το προβλημα με καποιο τροπο, αν μπορεις πες μου τι εκανες! θα μ ενδιεφερε! :) γινεται κι αν κρατησεις την αγγλικη ρομ αλλα κανεις ελληνικο το manila.. δε θα στο συστηνα ομως ως την πλεον καλυτερη λυση... Edited October 18, 2010 by eirhnh_k EDIT Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 γινεται κι αν κρατησεις την αγγλικη ρομ αλλα κανεις ελληνικο το manila.. δε θα στο συστηνα ομως ως την πλεον καλυτερη λυση... Αν είναι έτσι καλύτερα να βάλεις μια ελληνική rom και να επωφεληθείς πλήρως τα οφέλη που σου παρέχει (ελληνικά sms, επαφές κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Αν είναι έτσι καλύτερα να βάλεις μια ελληνική rom και να επωφεληθείς πλήρως τα οφέλη που σου παρέχει (ελληνικά sms, επαφές κτλ). σαφως! συμφωνω απολυτα γι αυτο και δε θα το συστηνα στον φιλο παραπανω παρα την ασχετοσυνη μου... :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokotas16 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου Ειρήνη. Απ' ότι φαίνεται θα πάω πάλι σε ελληνική rom. Ο λόγος που ήθελα αγγλική είναι γιατί μ' αρέσει πολύ η chuckyrom με το gtx και όλο το android στυλ που έχει. Μάλλον θα προτιμήσω omega gtx rom αυτή τη φορά αντί της artemis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellart Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Γεια σας παιδια.Εδω και 3 μερες εχω το εξης προβλημα.Δεν μπορω να συνδεθω μεσω WIFI σε κανενα δικτυο ενω βλεπει η συσκευη ολα τα δικτυα κανονικα.Εχω δοκιμασει σε πολλα διαφορετικα αλλα δεν εχω καταφερει να συνδεθω πουθενα.Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Γεια σας παιδια.Εδω και 3 μερες εχω το εξης προβλημα.Δεν μπορω να συνδεθω μεσω WIFI σε κανενα δικτυο ενω βλεπει η συσκευη ολα τα δικτυα κανονικα.Εχω δοκιμασει σε πολλα διαφορετικα αλλα δεν εχω καταφερει να συνδεθω πουθενα.Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? δεν ξερω καν αν ειναι η ιδια περιπτωση, αλλα εγω αυτο το ειχα παθει οταν προσπαθησα να μπω στο internet (μεσω gprs) ενω ειχα συγχρονισει το κινητο με το pc.. φυσικα και δεν μπηκε, αλλα μετα ηταν αδυνατον να συνδεθω σε οποιοδηποτε wi-fi... με ενα soft reset εστρωσε... ξερω ειναι η λυση του μπακαλη, αλλα αν δεν το εκανες ηδη, καντο!:O Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellart Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) το εχω κανει ηδη 10 soft reset αλλα τιποτα.Δεν ξερω αν εχει καμια σχεση αλλα ειχα προσπαθησει να συνδεσω το κινητο με ενα λαπτοπ μεσω bluetooth.Καποια στιγμη ανοιξε η συσκευη μονη της συγχρονως και το wifi και δεν ξερω αν απο αυτο το σημειο και μετα πειραχτηκε καποια ρυθμιση στο wifi που δεν μπορω να βρω. Υ.Γ Μολις το εφτιαξα.Κατα λαθος βεβαια αλλα ειχε πειραχτει οπως εγραψα πιο πανω μια ρυθμιση του wifi.Ευχαριστω, Edited October 18, 2010 by dellart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου Ειρήνη. Απ' ότι φαίνεται θα πάω πάλι σε ελληνική rom. Ο λόγος που ήθελα αγγλική είναι γιατί μ' αρέσει πολύ η chuckyrom με το gtx και όλο το android στυλ που έχει. Μάλλον θα προτιμήσω omega gtx rom αυτή τη φορά αντί της artemis. Και εγω σαν λατρης της GTX την εχω τιμήσει δεόντος την OMEGA GTX :p Δοκίμασε τον συνδυασμο της υπογραφης μου :) Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 δοκίμασα να αλλάξω ρομ και να δοκιμάσω την άρτεμις . ενώ έγινε κανονικά η αλλαγή και έφτασε η μπάρα στο 100% μπήκα κανονικά μέσα στην αρχική σελίδα. ] δεν μπορούσα να πατήσω τα κουμπιά και έκανα soft reset. μετά από αυτό είναι κολλημένο στη λευκή οθόνη και κάτω αριστερά γράφει το΄ράδιο. τι μπορεί να φταίει ? καμιά ιδέα τι να κάνω ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) δοκίμασα να αλλάξω ρομ και να δοκιμάσω την άρτεμις . ενώ έγινε κανονικά η αλλαγή και έφτασε η μπάρα στο 100% μπήκα κανονικά μέσα στην αρχική σελίδα. ] δεν μπορούσα να πατήσω τα κουμπιά και έκανα soft reset. μετά από αυτό είναι κολλημένο στη λευκή οθόνη και κάτω αριστερά γράφει το΄ράδιο. τι μπορεί να φταίει ? καμιά ιδέα τι να κάνω ? Βγάλε μπαταρία, hard reset και δοκίμασε μήπως ξεκινήσει, αλλιώς task29 και ξανά φλασάρισμα! Edited October 18, 2010 by sb68s Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokotas16 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) Και εγω σαν λατρης της GTX την εχω τιμήσει δεόντος την OMEGA GTX :p Δοκίμασε τον συνδυασμο της υπογραφης μου :) Thanks! Την έβαλα τελικά, πολύ ωραία! Ξέρεις όμως πως μπορώ να αλλάξω το startbar κάτω με αυτό? http://img263.imageshack.us/img263/8019/19414640.png Edited October 18, 2010 by kokotas16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 έκανα hard reset με τα εξωτερικά πλήκτρα και όλα εντάξει . μάλλον θύμωσε το κινητό που το απάτησα και δοκίμασα την άρτεμις :lol: . έχω συμβόλαιο με την ομέγα :lol:. απλά σήμερα η v15 μέγας αλέξανδρος μου έκανε κάτι τρέλα και ενώ το είχα στη τσέπη κλειδωμένο αυτό έπαιρνε τηλέφωνα . μπορεί να πήρε και 5 τηλέφωνα από μόνο του . οπότε είπα να αλλάξω ρομ Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου Ειρήνη. Απ' ότι φαίνεται θα πάω πάλι σε ελληνική rom. Ο λόγος που ήθελα αγγλική είναι γιατί μ' αρέσει πολύ η chuckyrom με το gtx και όλο το android στυλ που έχει. Μάλλον θα προτιμήσω omega gtx rom αυτή τη φορά αντί της artemis. Συμφωνώ και εγώ πάντως όσον αφορά τις ελληνικές omega. Είναι πλήρεις για τα ελληνικά δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 σημερα μετα απο 4 αλλαγες και δοκιμες rom, εβαλα και το νεο ραδιο! καλο ειναι, αλλα ρουφαει μπαταρια η μηπως ιδεα μου ειναι; :confused: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Το 2.15; Δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barfly Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Καλημέρα, μήπως ξέρει κανείς ποιό ελληνικό πληκτρολόγιο πρέπει να περάσω στήν παρακάτω ρομ; LEO Sense 2019_CHT 2.0 & WP7 Style_V7_Icon 3D (18.10.10) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Καλημέρα, μήπως ξέρει κανείς ποιό ελληνικό πληκτρολόγιο πρέπει να περάσω στήν παρακάτω ρομ; LEO Sense 2019_CHT 2.0 & WP7 Style_V7_Icon 3D (18.10.10) Ευχαριστώ εκ των προτέρωνπηγαινε system>software info κατω απο την εκδοση manila γραφει ποια rom εχεις. αυτη γραψε μας γιατι αυτα που εγραψες μαλλον δεν ειναι πληροφοριες για τη ρομ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barfly Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 ppcSeries V7 WWE date 18/10/2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=793814 Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 ppcSeries V7 WWE date 18/10/2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=793814ωραια ρομ! δεν την ειχα δει! επειδη δεν εχω δει και αλλον σ αυτο το φορουμ να την εχει βαλει,πηγαινε στην πρωτη σελιδα που εχει τα ελληνικα πληκτρολογια και δοκιμασε πρωτο του tsipistri.αν μετα το soft reset βλεπεις ασπρη οθονη και δεν σε βαζει στα windows κανε hard reset και βαλε αλλο πληκτρολογιο.μπορει να δουλευουν και ολα με αυτη και να μην εχεις προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Καλημέρα, μήπως ξέρει κανείς ποιό ελληνικό πληκτρολόγιο πρέπει να περάσω στήν παρακάτω ρομ; Όποιο και να χρησιμοποιήσεις από το πρώτο post, θα κάνεις δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 καλημερα! υπαρχει καποιο προγραμμα η κατι αναλογο, που να ειναι μετρητης μηνυματων sms? να γνωριζω δηλαδη το συνολο των μηνυματων που εχω στειλει? :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts