giorgosfil13 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 παιδια εχω τα νευρα μου... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΧΡΩΝΙΣΜΟΣ με το pc με τιποτα... microsoft.... Τι μπορει να φταει εκτως απο τa Windows??? Εχω ολα τα προγραμματα και το εκανα 3484983 φορες...:angry::angry::angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Η συσκευή αναγνωρίζεται από το pc;Aνάβει το πορτοκαλί λαμπάκι φόρτισης,μόλις συνδέσεις το καλώδιο;Μπορεί να φταίει το καλώδιο ή η θύρα usb που συνδέεις το καλώδιο. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Η συσκευή αναγνωρίζεται από το pc;Aνάβει το πορτοκαλί λαμπάκι φόρτισης,μόλις συνδέσεις το καλώδιο;Μπορεί να φταίει το καλώδιο ή η θύρα usb που συνδέεις το καλώδιο. Η συσκευη δεν αναγνωριζεται απο το PC. Το πορτοκαλι λαμπακι αναβει. Και αλλαξα 2 USB Θυρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Η συσκευη δεν αναγνωριζεται απο το PC. Το πορτοκαλι λαμπακι αναβει. Και αλλαξα 2 USB Θυρες Ποια windows έχεις στο PC σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Κανεις αλλος που μπορει να μου πει τι στο καλο συμβαινει πριν το σπασω το κινητο...???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Ποια windows έχεις στο PC σου; Τα Vista home basic 32bit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 (edited) Κανεις αλλος που μπορει να μου πει τι στο καλο συμβαινει πριν το σπασω το κινητο...???? be cool φιλε μου. ειναι κριμα να χαλιεσαι. ολα λυνονται. λοιπον, πριν συνδεσεις το hd2 με τον υπολογιστη, πηγαινε στην καρτελα με τις ρυθμισεις και βρες κατω κατω που εχει την κατηγορια "αλλο" (Other αν εχεις αγγλικη συσκευη) και μετα πατα στην επιλογη "usb σε pc (η usb to pc αν εχεις αγγλικα). κοιταξε αν ειναι τσεκαρισμενη η επιλογη "ενεργοποιηση ταχυτερου συγχρονισμου δεδομενων" (enable faster synchronize...κατι τετοιο θα λεει στα αγγλικα...ειναι κατω απο εκει που λεει activesync). αν ειναι τσεκαρισμενη, τοτε ξετσεκαρε την, βγες απο το μενου εκει και συνδεσε το κινητο στον υπολογιστη σου. οταν σου εμφανισει το μενου στην οθονη του hd2 επελεξε activesync. edit : πρεπει να εχεις εγκαταστησει στον υπολογιστη σου το windows mobile device center αφου εχεις vista. το εχεις κανει ? Edited July 8, 2010 by TonyK Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Επισης δεν με μπορω να κατεβασω την ρομ επειδη δεν αναγνωριζει το S/N το site της ΗΤC... αυτο ειναι HT05LNW01446 τωρα τι γινεται και δεν το παιρνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Τα Vista home basic 32bit Έχεις εγκαταστήσεις το Windows Mobile Device Center στο PC σου; Επισης δεν με μπορω να κατεβασω την ρομ επειδη δεν αναγνωριζει το S/N το site της ΗΤC... αυτο ειναι HT05LNW01446 τωρα τι γινεται και δεν το παιρνει.... Ελληνική συσκευή έχεις ή όχι; Από που έχει γίνει η αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Έχεις εγκαταστήσεις το Windows Mobile Device Center στο PC σου; Ελληνική συσκευή έχεις ή όχι; Από που έχει γίνει η αγορά; Eλληνικη Συσκευη ειναι... εγινε η αγορα απο το καταστημα "Easy Buy World". Εδω στην Αθηνα... Πως να κανω update την ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Το ότι έγινε η αγορά από ελληνικό κατάστημα δεν σημαίνει αυτόματα και ότι πρόκειται σίγουρα για ελληνική συσκευή. Πολλά μικρά καταστήματα τις φέρνουν από το εξωτερικό και τις πουλάνε σαν ελληνικές (παράνομα). Και βλέποντας το s/n της συσκευής σου φοβάμαι ότι ίσως δεν είναι ελληνική. Δες στο πρώτο post πως θα κατεβάσεις την ελληνική. Δίνεται εκεί serial number. Εάν δεν μπαίνει στη συσκευή σου έτσι θα χρειαστεί να κάνεις hard-spl. Στο πρώτο post θα βρεις τις πληροφορίες για όλα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Το ότι έγινε η αγορά από ελληνικό κατάστημα δεν σημαίνει αυτόματα και ότι πρόκειται σίγουρα για ελληνική συσκευή. Πολλά μικρά καταστήματα τις φέρνουν από το εξωτερικό και τις πουλάνε σαν ελληνικές (παράνομα). Και βλέποντας το s/n της συσκευής σου φοβάμαι ότι ίσως δεν είναι ελληνική. Δες στο πρώτο post πως θα κατεβάσεις την ελληνική. Δίνεται εκεί serial number. Εάν δεν μπαίνει στη συσκευή σου έτσι θα χρειαστεί να κάνεις hard-spl. Στο πρώτο post θα βρεις τις πληροφορίες για όλα αυτά. ισως εχεις δικιο... το κουτι ειναι στα Γερμανικα :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Το ξέρω. Ήθελα απλά να σου το φέρω σιγά σιγά. :rolleyes: Πάντως όπως σου είπα... μπορείς να βάλεις όποια rom θέλεις, ακόμα και την ελληνική. Ρίξε μια ματιά στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Γιάννη η νέα σειρά νεοσυλλεκτων δεν μελετά. Πρέπει να τους βάλεις αγγαρεία να γράψουν 5 φορές την πρώτη σελίδα στο πληκτρολογιο του Leo και να την ποσταρουν :lol::X Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Κατι τελευταιο... Ενω τωρα μετα απο ωρα καταφερα (δεν ξερω πως) να το κανω sync με το pc, τωρα δν γινεται πια... Μπορω να δω τα αρχεια του κανονικοτατα αλλα οταν παταω για να κανει sync βγαζει error. Καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Γιάννη η νέα σειρά νεοσυλλεκτων δεν μελετά. Πάντα έτσι δεν ήταν Κώστα; :rolleyes: Κατι τελευταιο... Ενω τωρα μετα απο ωρα καταφερα (δεν ξερω πως) να το κανω sync με το pc, τωρα δν γινεται πια... Μπορω να δω τα αρχεια του κανονικοτατα αλλα οταν παταω για να κανει sync βγαζει error. Καμια ιδεα?? Ξεκίνα τις επανεκκινήσεις (σε PC και συσκευή), κάποια στιγμή θα σου δουλέψει. Δες και το μήνυμα λάθους που σου βγάζει μήπως δεν μπορεί να συγχρονίσει κάτι συγκεκριμένο ούτως ώστε να το διαγράψεις και να συνεχίσει η διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Πάντα έτσι δεν ήταν Κώστα; :rolleyes: Ξεκίνα τις επανεκκινήσεις (σε PC και συσκευή), κάποια στιγμή θα σου δουλέψει. Δες και το μήνυμα λάθους που σου βγάζει μήπως δεν μπορεί να συγχρονίσει κάτι συγκεκριμένο ούτως ώστε να το διαγράψεις και να συνεχίσει η διαδικασία. Microsoft..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Microsoft..... ...με τα υπέρ και τα κατά της. Όπως όλοι εξάλλου. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 ...με τα υπέρ και τα κατά της. Όπως όλοι εξάλλου. :rolleyes: Ευχαριστω για την βοηθεια!! Ομολογω οντας λιγο ασχετος με τα smartphones σας εχω ζαλισει τις τελευταιες μερες... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Μην σε απασχολεί. Όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε. Καλή συνέχεια και για ότι άλλο χρειαστείς... εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 εννοειται οτι δεν πληρωνεις .....οσο για το απο που το κατεβαζεις δεν θα σ πει κανενας....Δημητρη περιμενω τη νεα του λαυρεντη πως κ πως.....αντε να δουμε..... καλημερα παιδια :) δεν εχουμε κατασταλαξει ακομη Κωστη.εχουμε καποιες εναλλακτικες αλλα ολες εχουν απο κατι μειον.το παλευει ο Laurentius να τα μαζεψει σε μια εκδοση κ τεσταρουμε συνεχως... Γιαννη(Athannaso) καλως ηρθες παλι φιλε μου:) ελπιζω να γεμισες τις μπαταριες σου,γιατι απο οτι βλεπω,με τις νεες αφιξεις στο thread, θα στις ξεζουμισουν παλι κ γρηγορα μαλιστα :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 καλημερα παιδια :) δεν εχουμε κατασταλαξει ακομη Κωστη.εχουμε καποιες εναλλακτικες αλλα ολες εχουν απο κατι μειον.το παλευει ο Laurentius να τα μαζεψει σε μια εκδοση κ τεσταρουμε συνεχως... Γιαννη(Athannaso) καλως ηρθες παλι φιλε μου:) ελπιζω να γεμισες τις μπαταριες σου,γιατι απο οτι βλεπω,με τις νεες αφιξεις στο thread, θα στις ξεζουμισουν παλι κ γρηγορα μαλιστα :lol: Παιδιά καλημέρα.Με τον skyfire τι γίνεται; Σταμάτησε να λειτουργεί και όταν πήγα να τον κατεβάσω από το opnmarket μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μου.Κρίμα γιατί είναι ο καλύτερος browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Το βίντεό του είναι απλά απαράδεκτο, καμιά σχέση με του Χ1 και δυστυχώς δεν τραβά σε ευρεία οθόνη. Υπάρχει καμιά λύση για αυτό; Δεν μου άρεσε που δεν γυρνά σε Landscape στα office. Την ρύθμιση στην registry την έκανα, αλλά επειδή έχω βάλει το Cyberon voice speed dial το κουμπί απάντησης κλήσης του κινητού είναι κατειλημμένο για αυτό το πρόγραμμα και άλλη λύση δεν μπόρεσα να βρω. Υπάρχει άραγε ρύθμιση στην registry που να το κάνει να γυρνά landscape αυτόματα όπως πχ στο άλμπουμ φωτογραφιών ή τέλος πάντων κάποια άλλη λύση;; Η ανοιχτή ακρόαση είναι πολύ δυνατή, τόσο που παραμορφώνει το ηχείο. Χαμηλώνει βέβαια από το κουμπί της έντασης, αλλά αν υπήρχε άλλη ρύθμιση από την registry θα το προτιμούσα. Υπάρχει άραγε;; Κάτι που μου τι δίνει, είναι πως όταν πάμε στα προγράμματα και ανοίγουμε ένα, δεν μας δίνει επιλογή ‘ΠΙΣΩ’ για να γυρίσουμε πάλι σε αυτά, αλλά πατάμε το ‘Χ’ και αναγκαστικά μας πάει στην αρχική οθόνη. Διορθώνεται επίσης και αυτό μέσω της registry;; Κάτι τελευταίο που δεν μου αρέσει, είναι ότι τα 5 κουμπιά που έχει κάτω από την οθόνη δεν μένουν ανοιχτά όσο είναι ενεργοποιημένη η οθόνη, με αποτέλεσμα να μην τα βλέπεις την νύχτα. Αυτό διορθώνεται; Παιδιά υπάρχει καμιά λύση στα παραπάνω;;:O Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinosgr Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Ας ρωτήσω μία τρίτη και τελευταία φορά. Υπάρχει τρόπος να ανακτηθεί αριθμός από τις αναπάντητες κλήσεις; (γιατί σβήστηκε κατά λάθος και είναι σημαντικός) Αν κάποιος γνωρίζει, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Χρησιμοποιει κανεις την εφαρμογη DropedBoxx? Δουλευει σωστα στο Leo σας; Ρωταω γιατι εχω αναφορες οτι δεν τρεχει σωστα σε καποιους και θελω να δω μηπως ειναι θεμα ρομ. Εχω την τελευταια beta εκδοση και στο δικο μου δουλευει μια χαρα. (πλεον η νεοτερη εκδοση επαψε να ειναι beta και πωλειται κανονικα στο windows market place.) http://dkdevelopment.net/2010/06/03/droppedboxx-dropbox-for-windows-mobile/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=687534 Προκειται για την μεταφορα του γνωστου Dropbox που υπαρχει σε iphone & android, αλλα πολυ βελτιομενη και με περισσοτερες δυνατοτητες. Για οσους δεν γνωριζουν το Dropbox, https://www.dropbox.com διαθετει server οπου μπορεις να αποθηκευεις αρχεια φωτο κλπ (μεχρι 2 giga ειναι δωρεαν) και να εχεις προσβαση απ οπουδηποτε και φυσικα τωρα απο το Λεο. Δεν ειναι μονο αυτα, μπορεις να συχρονιζεις φακελους με αρχεια ωστε οτι εχεις στο pc σου να το εχεις και στο HD2. Φτιαχνει αυτοματα links για αρχεια που θες να τα μοιραστεις με φιλους π.χ. φωτογραφιες κλπ. Ειναι πολυ χρησιμη εφαρμογη για οσους χρησιμοποιουν την συσκευη τους επαγγελματικα. Για παραδειγμα επεξεργαζεσαι στον κομπιουτερ σου ενα αρχειο excel και κανεις αλλαγες. Το σωζεις στον φακελο DropBox στην επιφανεια εργασιας και αυτοματως χωρις να κανεις τιποτα εσυ, γινεται upload. Κατοπιν ανοιγεις την εφαρμογή DropedBoxx απο το Leo και το βρισκεις μεσα. Το κανεις download και ας πουμε, οτι βρισκεσαι εκτός γραφειου σε καποιον πελατη σου οπου προσθετεις καποια νεα στοιχεια στο συγκεκριμενο αρχειο. Το κανεις upload απο το Leo και αυτοματως πηγαινει ξανα στο pc σου ενημερωμενο. Μια αλλη δυνατοτητα ειναι οτι διαθετει πληκτρο για ενεργοποιηση την καμερας και μπορεις να τραβηξεις μια φωτο απο το κινητο σου ενω βρισκεσαι στην παραλια και να ανεβει ωστε να την δουν life οσοι εχουν προσβαση στον λογαριασμο σου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts