tomss288 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 (edited) καλησπερα παιδια. εβαλα μια εφαρμογη στο τηλεφωνο παω να τιν ανοιξω κ μου λεει για αυτην την εφαρμογη απαιτειται νεοτερη εκδοση του Microsoft.net compact framework απο την εκδοση που ειναι εγκατεστημενη σε αυτην την συσκευη..που θα βρω να εγκαταστατησω αυτην την εφαρμογη..κ στο τηλεφωνο μου δεν πρεπει καν να υπαρχει καθολου.. Edited June 8, 2010 by tomss288 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Το ίδιο έπαθα και εγώ χθες, θέλει και το home tab 1.8 για να δουλέψει:) Σ' ευχαριστώ δεν είχα δει ότι είχε βγεί και το home tab editor..... Έχω rom που είχε ήδη το cht και τον editor το καινούργιο το περνάω στη μνήμη του τηλεφώνου η στην εξωτερική; Προς ώρας το πέρασα στην εξωτερική και δουλεύει εντάξει....εκτός απο μέσα στις ρυθμίσεις που κάπου τα γράμματα είναι ανακατεμένα δηλ.....έχει κάπου κουμπί για "κλειστο" - "ανοικτό" τα γράμματα όμως είναι το ένα πάνω στο άλλο, γράφει κλειστό και από πάνω του ανοικτό.......:O Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandipl Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 μετα το φλασαρισμα που εκανα και ενω ολα δουλευαν καλα , δεν ξερω τι πειραξα και πλεον ενω εχω ιντερνετ κανονικα απο τη vodafone και ολα τα aplication συνδεονται κανονικα , δεν μπορω να συγχρονισω με τπτ τα email ..σιγουρα δεν ειναι θεμα ρομ ..δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις αλλα τπτ ..να κανω hard reset ?? επισης κατι περιεργο που παρατηρω ειναι οτι οταν βαζω ενα password πχ με 8 ψηφια , οταν γυρναω να ξανακοιταξω τις ρυθμισεις αντι να βλεπω ******** βλεπω πολυ περισσοτερα αστερακια ...γιατι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Σ' ευχαριστώ δεν είχα δει ότι είχε βγεί και το home tab editor..... Έχω rom που είχε ήδη το cht και τον editor το καινούργιο το περνάω στη μνήμη του τηλεφώνου η στην εξωτερική; Προς ώρας το πέρασα στην εξωτερική και δουλεύει εντάξει....εκτός απο μέσα στις ρυθμίσεις που κάπου τα γράμματα είναι ανακατεμένα δηλ.....έχει κάπου κουμπί για "κλειστο" - "ανοικτό" τα γράμματα όμως είναι το ένα πάνω στο άλλο, γράφει κλειστό και από πάνω του ανοικτό.......:O Ρεβεκκα, τέτοιου είδους εφαρμογές συνήθως είναι καλύτερο να τις κάνουμε εγκατάσταση στην μνήμη του τηλεφώνου. όσο αφορά τις επιλογές στον chteditor, η μετάφραση της έκδοσης 1.8.0 δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα γι'αυτό και φαίνονται έτσι. όταν τελειώσει η μετάφραση θα σας ενημερώσω για να την κατεβασετε. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Προς ώρας το πέρασα στην εξωτερική και δουλεύει εντάξει....εκτός απο μέσα στις ρυθμίσεις που κάπου τα γράμματα είναι ανακατεμένα δηλ.....έχει κάπου κουμπί για "κλειστο" - "ανοικτό" τα γράμματα όμως είναι το ένα πάνω στο άλλο, γράφει κλειστό και από πάνω του ανοικτό.......:O όσο αφορά τις επιλογές στον chteditor, η μετάφραση της έκδοσης 1.8.0 δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα γι'αυτό και φαίνονται έτσι. όταν τελειώσει η μετάφραση θα σας ενημερώσω για να την κατεβασετε. Και σε μένα με αγγλική rom (Dutty) εμφανίζει στις ρυθμίσεις τα γράμματα ανακατεμένα και στα ελληνικά χωρίς να τα έχω επιλέξει από τις ρυθμίσεις του, να υποθέσω ότι η δυσλειτουργία αυτή δημιουργείται από τα regional settings που είναι Ελλάδα? Μικρό το κακό πάντως, το cookie's δουλεύει άψογα! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Σ' ευχαριστώ δεν είχα δει ότι είχε βγεί και το home tab editor..... Έχω rom που είχε ήδη το cht και τον editor το καινούργιο το περνάω στη μνήμη του τηλεφώνου η στην εξωτερική; Προς ώρας το πέρασα στην εξωτερική και δουλεύει εντάξει....εκτός απο μέσα στις ρυθμίσεις που κάπου τα γράμματα είναι ανακατεμένα δηλ.....έχει κάπου κουμπί για "κλειστο" - "ανοικτό" τα γράμματα όμως είναι το ένα πάνω στο άλλο, γράφει κλειστό και από πάνω του ανοικτό.......:O Και σε μένα με αγγλική rom (Dutty) εμφανίζει στις ρυθμίσεις τα γράμματα ανακατεμένα και στα ελληνικά χωρίς να τα έχω επιλέξει από τις ρυθμίσεις του, να υποθέσω ότι η δυσλειτουργία αυτή δημιουργείται από τα regional settings που είναι Ελλάδα? Μικρό το κακό πάντως, το cookie's δουλεύει άψογα! Το Co0kie's Home Tab το κάνουμε εγκατάσταση στην μνήμη του τηλεφώνου, το CHTEditor όπου θέλουμε. Και σε εμένα το ίδιο κάνει το νέο CHTEditor. Αν έχει κάποιος χρόνο ας ενημερώσει με ένα print screen εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=633590 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 καλησπερα παιδια. εβαλα μια εφαρμογη στο τηλεφωνο παω να τιν ανοιξω κ μου λεει για αυτην την εφαρμογη απαιτειται νεοτερη εκδοση του Microsoft.net compact framework απο την εκδοση που ειναι εγκατεστημενη σε αυτην την συσκευη..που θα βρω να εγκαταστατησω αυτην την εφαρμογη..κ στο τηλεφωνο μου δεν πρεπει καν να υπαρχει καθολου.. Εδω εχει αυτο που θες βαλτο στην μνημη τηλεφονου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257071 Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Προς ώρας το πέρασα στην εξωτερική και δουλεύει εντάξει....εκτός απο μέσα στις ρυθμίσεις που κάπου τα γράμματα είναι ανακατεμένα δηλ.....έχει κάπου κουμπί για "κλειστο" - "ανοικτό" τα γράμματα όμως είναι το ένα πάνω στο άλλο, γράφει κλειστό και από πάνω του ανοικτό.......:O την μετάφραση σε αυτά την έχω κάνει εγώ. όταν έκανα την μετάφραση όμως δεν σκέφτηκα ότι θα μπούν σε εκείνο το σημείο, με αποτέλεσμα να γίνεται αυτό. θα το διορθώσω όμως Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimP Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Φίλε jimP κανενα απόλυτος πρόβλημα με την οθόνη ολα ok'!!! Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 την μετάφραση σε αυτά την έχω κάνει εγώ. όταν έκανα την μετάφραση όμως δεν σκέφτηκα ότι θα μπούν σε εκείνο το σημείο, με αποτέλεσμα να γίνεται αυτό. θα το διορθώσω όμως Θοδωρη φιλε μου :D καλα εισαι??:mobile: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Θοδωρη φιλε μου :D καλα εισαι??:mobile: Προσπαθώ Δημητρό. έχω διάφορα τρεχάματα και πολύ πίεση.:wacko: ελπίζω εσύ να είσαι καλύτερα φίλε :O δεν περνάς και απο τα λημέρια μου να πεις κανα γειά (στο D2). Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Νέα έκδοση: Omega v2.6 WWE WM6.5.x. Έκδοση Λειτουργικού 5.2.23569 (23569.5.5.0) Βάση Rom 2.13.531.1 Manila 2.5.20121412.2 Ram 576 MB 200MB Ελεύθερο χώρο αποθήκευσης Με πολλά Ελληνικά :):):) Ελληνικό HTC Sence (manila) Ελληνικό πληκτρολόγιο Ελληνική μπάρα επαφών (όταν αλλάξετε η γλώσσα του HTC Sence (manila) στα Ελληνικά) Ελληνικό Dialer Ελληνικό Touch off Regional settings Ρυθμισμένο σε Ελληνικά Προσθήκη προγραμμάτων: Co0kie's Home Tab v1.8.0 (Ελληνικό) CHTEditor v1.8.0.0 (Ελληνικό) SRS WOWHD Fixed: Touch response (Έφτασε στο τέλειο :):) ) Internet sharing Updated: Sys packages Dlls Πληροφορίες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techjunkie Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Όταν πας να επιλέξεις ταπετσαρία από το CHT 1.8 σου βγάζει λευκό background. Το πρόβλημα δημιουργείται αν η ταπετσαρία βρίσκεται σε φάκελο με ελληνικούς (γενικά όχι αγγλικούς) χαρακτήρες. Βάλτε τις ταπετσαρίες σας σε φάκελο με αγγλικό όνομα και όλα ΟΚ. Με τρέλανε λίγο στην αρχή αλλά ευτυχώς βρήκα τη λύση... Ελπίζω να γλυτώσω και κανένα άλλο γιατί είναι χαμένη στις 850 σελίδες (σήμερα) του thread... (από το forum των XDA και το μέλος johcos) Παράθεση Beware of geeks bearing gifts !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Νέα έκδοση: Omega v2.6 WWE WM6.5.x. Έκδοση Λειτουργικού 5.2.23569 (23569.5.5.0) Βάση Rom 2.13.531.1 Manila 2.5.20121412.2 Ram 576 MB 200MB Ελεύθερο χώρο αποθήκευσης Με πολλά Ελληνικά :):):) Ελληνικό HTC Sence (manila) Ελληνικό πληκτρολόγιο Ελληνική μπάρα επαφών (όταν αλλάξετε η γλώσσα του HTC Sence (manila) στα Ελληνικά) Ελληνικό Dialer Ελληνικό Touch off Regional settings Ρυθμισμένο σε Ελληνικά Προσθήκη προγραμμάτων: Co0kie's Home Tab v1.8.0 (Ελληνικό) CHTEditor v1.8.0.0 (Ελληνικό) SRS WOWHD Fixed: Touch response (Έφτασε στο τέλειο :):) ) Internet sharing Updated: Sys packages Dlls Πληροφορίες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 την κατεβάζω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 σ'ευχαριστούμε φίλε techjunkie. γλίτωσες κόσμο από πολύ διάβασμα :). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 (edited) Όταν πας να επιλέξεις ταπετσαρία από το CHT 1.8 σου βγάζει λευκό background. Το πρόβλημα δημιουργείται αν η ταπετσαρία βρίσκεται σε φάκελο με ελληνικούς (γενικά όχι αγγλικούς) χαρακτήρες. Βάλτε τις ταπετσαρίες σας σε φάκελο με αγγλικό όνομα και όλα ΟΚ. Με τρέλανε λίγο στην αρχή αλλά ευτυχώς βρήκα τη λύση... Ελπίζω να γλυτώσω και κανένα άλλο γιατί είναι χαμένη στις 850 σελίδες (σήμερα) του thread... (από το forum των XDA και το μέλος johcos) εμενα παντως με artemis v18 και ενω τα wallpaper τα εχω σε φακελο με αγγλικους χαρακτηρες παλι ασπρα μου το δειχνει. μηπως πρεπει να ειναι και σε storage card το ονομα της καρτας και οχι καρτα αποθηκευσης; Edited June 9, 2010 by kopromax Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 την κατεβάζω :) Οκ, περιμενω εντυπωσεις και σχολια :) Αν μπορεις εδω Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergpant Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Ξέρει κανείς αν και πότε θα βγει Ελληνική update official rom; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Ξέρει κανείς αν και πότε θα βγει Ελληνική update official rom; Ευχαριστώ. Ακόμα δεν έχει ακουστεί τίποτα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 καλησπερα υπαρχει τροπος να αλλαξουν οι στηλες με τα εικονιδια στο start menu απο 4 σε 3 οπως ειναι στην official rom? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillGS Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Όταν πας να επιλέξεις ταπετσαρία από το CHT 1.8 σου βγάζει λευκό background. Το πρόβλημα δημιουργείται αν η ταπετσαρία βρίσκεται σε φάκελο με ελληνικούς (γενικά όχι αγγλικούς) χαρακτήρες. Βάλτε τις ταπετσαρίες σας σε φάκελο με αγγλικό όνομα και όλα ΟΚ. Με τρέλανε λίγο στην αρχή αλλά ευτυχώς βρήκα τη λύση... Ελπίζω να γλυτώσω και κανένα άλλο γιατί είναι χαμένη στις 850 σελίδες (σήμερα) του thread... (από το forum των XDA και το μέλος johcos) Ωραιος ο Techjunkie, και γω απο κει πηρα πατημα και το εψαξα το θεμα. Δυστυχως ομως καμια φορα σε μενα δε δουλευει αυτο, ισως γιατι στη δικια μου rom οπου και να τα βαλεις τα wallpaper παντα στο path παρεμβαλεται ενας φακελος με ελληνικους χαρακτηρες. Εγω το ελυσα με το cab της πρωτης σελιδας που μετονομαζει την καρτα μνημης σε Storage Card, οποτε τα πεταω χυμα στο root της καρτας και τα βλεπει παντα. Κατι ακομα, σας δουλευει το PLToggle με το καινουργιο cookie? Εμενα με τα βγαζει ολα μαυρα στο landscape... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techjunkie Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Εννοείται ότι πρέπει όλο το path να μην έχει Ελληνικά. Αν την κάρτα την έχει σαν "Κάρτα Αποθήκευσης" και όχι "Storage Card" έχεις πρόβλημα. Παράθεση Beware of geeks bearing gifts !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techjunkie Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Έχω ένα Sony (MW600 νομίζω) hands free με οθόνη. Ο Windows Media player καταφέρνει και στέλνει σωστά τα ελληνικά ονόματα των τραγουδιών και φαίνονται στην οθόνη. Έχει καταφέρει να κάνει κανείς τον player που έχει το HD2 (και κατ' επέκταση αυτον που σου βγάζιε το CHT) να το κάνει αυτό? Παράθεση Beware of geeks bearing gifts !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Έχω ένα Sony (MW600 νομίζω) hands free με οθόνη. Ο Windows Media player καταφέρνει και στέλνει σωστά τα ελληνικά ονόματα των τραγουδιών και φαίνονται στην οθόνη. Έχει καταφέρει να κάνει κανείς τον player που έχει το HD2 (και κατ' επέκταση αυτον που σου βγάζιε το CHT) να το κάνει αυτό? χωρις να εχω κανει απολυτως τιποτα,οσα εχουν ελληνικο τιτλο,μου τα βγαζει οπως ειναι ελληνικα,και με τον player του CHT Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 καλησπερα υπαρχει τροπος να αλλαξουν οι στηλες με τα εικονιδια στο start menu απο 4 σε 3 οπως ειναι στην official rom? Στην πρώτη σελίδα του τόπικ , είναι μαζεμένα όλα τα καλά μαζί και το start menu 4 Columns για το Leo . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts