Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σ ευχαριστω αντωνη,ενα τελευταιο να σε ρωτησω πριν το δοκιμασω.η φιλοσοφια του προγραμματος ειναι να βαλουμε οσα cab θελουμε να εγκαταστησουμε στη συσκευη και οσες επεμβασεις στη registry θελουμε,και να δημιουργησουμε ενα νεο cab που να τα κανει ολα μαζι, με αυτο το cab που θα δημιουργηθει?

καλημερα Δημητρη.

Γενικως το να φτιαξεις ενα cab βοηθαει σε πολλα πραγματα.

1) μπορεις να εγκαταστησεις πολλα προγραμματα το ενα μετα το αλλο φτιαχνοντας ενα cab που τα εχει ολα εκει μεσα. προσοχη οταν κανεις κατι τετοιο να μην εγκαταστεις καποιο προγραμμα που θελει επανεκινησση μετα την εγκατασταση γιατι μετα το boot απ'οσο ξερω δεν θα συνεχισει με την εγκατασταση των υπολοιπων που υπαρχουν μεσα στο cab.

2) μπορεις με ενα cab να περνας ρυθμισεις μεσα στο registry για τα settings εφαρμογων, βελτιωσεις, αλλαγες κ.τ.λ

3) μπορεις με ενα cab να περνας καποιο theme η να περνας καποια αρχεια για να αλλαζεις taskbar, slider, φοντο κ.τ.λ, αντι να το κανεις χειροκινητα.

εγω για παραδειγμα οταν εγκαθιστω καποιο προγραμμα, μετα το ανοιγω και του φτιαχνω ολες τις ρυθμισεις οπως τις θελω.

μετα παω στο registry και βρισκω σε ποιο σημειο αποθηκευει ολα τα κλειδια με τις ρυθμισεις, και το κανω ενα export. οποτε φτιαχνω ενα cab που εχει τα κλειδια απο καθε προγραμμα και το τρεχω καθε που κανω ενα hard reset και μου επαναφερει ολες τις ρυθμισεις πισω.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Καλημέρα σε όλους.

Με το πρόγραμμα αυτό που φτιάχνουμε αρχεία cab μπορούμε ένα αρχείο που είναι exe να το μετατρέψουμε σε cab;

Και κάτι ακόμα...πως μπορούμε να σβήσουμε μια συντόμευση που έχουμε στο start menu;;;;;Κάπου έχει αναφερθεί αλλά άντε ψάξε 700 τόσες σελίδες...:wacko:

Xiaomi Mi5 White 32GB

Καλημέρα σε όλους.

Με το πρόγραμμα αυτό που φτιάχνουμε αρχεία cab μπορούμε ένα αρχείο που είναι exe να το μετατρέψουμε σε cab;

Και κάτι ακόμα...πως μπορούμε να σβήσουμε μια συντόμευση που έχουμε στο start menu;;;;;Κάπου έχει αναφερθεί αλλά άντε ψάξε 700 τόσες σελίδες...:wacko:

Για το δευτερο Ρεβεκκα, ανοιξε καποιον explorer (resco, total) και πηγαινε στον φακελλο \windows\start menu\programs. εκει ειναι ολα. σβησε οτι θελεις. ειναι συντομευσεις. δεν σβηνετε το προγραμμα αν σβησεις εκει. απλα σβηνετε η συντομευση.

Για το πρωτο θα το κοιταξω και θα σου πω :)

καλημερα.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Kαλημερα......

και ενα cab για οσους δεν θελουν τον εκνευριστικο ηχο κατα το boot up του τηλ.......

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Για το δευτερο Ρεβεκκα, ανοιξε καποιον explorer (resco, total) και πηγαινε στον φακελλο \windows\start menu\programs. εκει ειναι ολα. σβησε οτι θελεις. ειναι συντομευσεις. δεν σβηνετε το προγραμμα αν σβησεις εκει. απλα σβηνετε η συντομευση.

Για το πρωτο θα το κοιταξω και θα σου πω :)

καλημερα.

Σ' ευχαριστώ :thanks:

Xiaomi Mi5 White 32GB

Γεια σε ολους και καλο καλοκαιρι. Ψαχνω να βρω της ρυθμισεις WIND MMS μου τις στειλανε απο wind αλλα ειναι για αλλο HTC:mad: οποιος μπορει και εχει χρονο ας βοηθισει.

Ευχαριστω

Καποιος να με help?

Καποιος να με help?

ανοιξε καποιον explorer και πηγαινε στον φακελλο \windows

εκει μεσα θα βρεις ενα αρχειο με ονομα connectionsetupauto.exe

πατα πανω για να το τρεξεις και λογικα θα σου βρει αυτοματα τις ρυθμισεις σου.

μην ξεχασεις στις ρυθμισεις του explorer να εχεις επιλεξει να φαινονται τα αρχεια ολα (κρυφα, στην ρομ κ.τ.λ).

για δοκιμασε και πες μου.

**** Edit :

Αν δεν σου δουλεψει αυτο, τοτε, βγαλε την καρτα sim και βαλε μιας αλλης εταιρειας. μολις ανοιξεις το τηλ θα σου πει αν θελεις να περασεις τις ρυθμισεις της νεας καρτας sim. πατα ναι και οταν τελειωσει κλεισε το τηλ, βγαλε την sim και βαλε παλι την δικη σου. θα σου ζητησει να περασει παλι τις ρυθμισεις και θα εισαι οκ.

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Θα προτεινα να διαλεξει pre-paid ωστα να μην κανει connect κ χρεωνεται...

εγω τουλαχιστον αυτο κανω...σε συνδιασμο με το nodata.

Αν δε θέλει internet, το Prepaid είναι μια χαρά τότε. ;)

πως μπορω να βαλω μερικα προγραμματα που βαζω στο κινητο να τα βαλω μεσα σε φακελο πχ.πολυμεσα???επσης μπορει καποιοσ να μου πει η να μου στειλει το FPSEce το οποιο θα ειναι full για να μπορω να κανω save????

ευχαριστω!!!!!

καλημερα Δημητρη.

Γενικως το να φτιαξεις ενα cab βοηθαει σε πολλα πραγματα.

1) μπορεις να εγκαταστησεις πολλα προγραμματα το ενα μετα το αλλο φτιαχνοντας ενα cab που τα εχει ολα εκει μεσα. προσοχη οταν κανεις κατι τετοιο να μην εγκαταστεις καποιο προγραμμα που θελει επανεκινησση μετα την εγκατασταση γιατι μετα το boot απ'οσο ξερω δεν θα συνεχισει με την εγκατασταση των υπολοιπων που υπαρχουν μεσα στο cab.

2) μπορεις με ενα cab να περνας ρυθμισεις μεσα στο registry για τα settings εφαρμογων, βελτιωσεις, αλλαγες κ.τ.λ

3) μπορεις με ενα cab να περνας καποιο theme η να περνας καποια αρχεια για να αλλαζεις taskbar, slider, φοντο κ.τ.λ, αντι να το κανεις χειροκινητα.

εγω για παραδειγμα οταν εγκαθιστω καποιο προγραμμα, μετα το ανοιγω και του φτιαχνω ολες τις ρυθμισεις οπως τις θελω.

μετα παω στο registry και βρισκω σε ποιο σημειο αποθηκευει ολα τα κλειδια με τις ρυθμισεις, και το κανω ενα export. οποτε φτιαχνω ενα cab που εχει τα κλειδια απο καθε προγραμμα και το τρεχω καθε που κανω ενα hard reset και μου επαναφερει ολες τις ρυθμισεις πισω.

εχει πολυ ενδιαφερον αντωνη σ ευχαριστω θα το χρησιμοποιησω.

αυτα ολα ισχυουν μονο μετα απο hard reset,η και μετα απο φλασαρισμα ρομ?

γιατι ενας λογος που εχω μεινει σε μια ρομ ειναι η διαδικασια του setup των προγραμματων και ολων των ρυθμισεων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρεβέκκα Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=694868

Όποιος το δοκιμάσει ας μας ενημερώσει για την λειτουργία του.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

εχει πολυ ενδιαφερον αντωνη σ ευχαριστω θα το χρησιμοποιησω.

αυτα ολα ισχυουν μονο μετα απο hard reset,η και μετα απο φλασαρισμα ρομ?

γιατι ενας λογος που εχω μεινει σε μια ρομ ειναι η διαδικασια του setup των προγραμματων και ολων των ρυθμισεων.

γενικα οποτε θελεις να κανεις ενα hard reset, ειτε επειδη περασες νεα ρομ, ειτε επειδη εβαλες καποιο προγραμμαη αρχειο και σου το κολλαει η παει αργα η συσκευη σου.

το στησιμο σε μενα οταν περναω καινουρια ρομ μου πιανει το πολυ 30-60 λεπτα περιπου αλλα με πολλες εφαρμογες (πρεπει να βαζω καπου 20-30 εφαρμογες :) ).

γενικως η σωστη χρηση του registry κανωντας export τα κλειδια που εχουν τις ρυθμισεις σου για εφαρμογες,mms,email,facebook,internet κ.τ.λ ειναι πολυ σωτηριο και σου ελαχιστοποιει το στησιμο οποτε κανεις hard reset για οποιονδηποτε λογο.

LG G2 32GB D800 LTE

Καλησπέρα παιδιά . Έβαλα την AthineOS_HD2_v4.5_235ώρες 69_GR_KB.rar . Καλή αλλά … 1) Αυτό το GR είναι ψιλό μαϊμού . Είναι Αγγλική αλλά έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο. 2) Δίπλα από το start κουμπί αντί για επαφές έχει explorer . Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω το κουμπί επαφές; Επίσης έχω βάλει το καινούργιο radio χωρίς κάποιο πρόβλημα σε αυτές τις λίγες ώρες που ασχολούμαι .
Γιώργος

Άλλο GR σκέτο

Άλλο GR_KB (KB = keyboard)

Για το κουμπί, μπορείς να το αλλάξεις με ότι θέλεις με τη βοήθεια του BsB Tweaks

Άλλο GR σκέτο

Άλλο GR_KB (KB = keyboard)

Για το κουμπί, μπορείς να το αλλάξεις με ότι θέλεις με τη βοήθεια του BsB Tweaks

Ευχαριστώ Δημήτρη . Να και κάτι που έμαθα σήμερα .

Γιώργος

Καλησπέρα παιδιά . Έβαλα την AthineOS_HD2_v4.5_235ώρες 69_GR_KB.rar . Καλή αλλά … 1) Αυτό το GR είναι ψιλό μαϊμού . Είναι Αγγλική αλλά έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο. 2) Δίπλα από το start κουμπί αντί για επαφές έχει explorer . Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω το κουμπί επαφές; Επίσης έχω βάλει το καινούργιο radio χωρίς κάποιο πρόβλημα σε αυτές τις λίγες ώρες που ασχολούμαι .

Γιωργο θα σε μαλωσω :happy:

πηρες την ρομ,κατσε και λιγο να διαβασεις τι λεει ο Κωνσταντινος αλλα και τα παιδια εκει ;)

αν το ειχες κανει δεν θαα ειχες κανενα προβλημα,μιας και η λυση με τον explorer δινεται στο thread :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ρε παιδιά έχω το HD2 αγορασμένο από Ελλάδα με την official rom 1.66 ελληνική. Μπορώ να βάλω την Artemis v.18 για παράδειγμα και αν το μετανιώσω να ξαναβάλω την αυθεντική rom 1.66, η μετά δεν γίνεται να ξαναβάλω την original? Και κατι ακόμα, η Artemis v.18 gr είναι καλύτερη από την official 1.66? Αξίζει να αλλάξω την 1.66 με αυτήν?

Ρε παιδιά έχω το HD2 αγορασμένο από Ελλάδα με την official rom 1.66 ελληνική. Μπορώ να βάλω την Artemis v.18 για παράδειγμα και αν το μετανιώσω να ξαναβάλω την αυθεντική rom 1.66, η μετά δεν γίνεται να ξαναβάλω την original? Και κατι ακόμα, η Artemis v.18 gr είναι καλύτερη από την official 1.66? Αξίζει να αλλάξω την 1.66 με αυτήν?

καλημερα σε ολους!!!:)

φυσικα και μπορεις να βαλεις οποια cooked rom θες και μετα να ξαναγυρισεις στην official.οι τροποι ειναι ευκολοι κ υπαρχοuν ολοι στο 1post .τωρα για το ποια ειναι καλυτερα γουστα ειναι αυτα αν δεν δοκιμασεις δεν θα ξερεις ποια ειναι στα μετρα σου..

υγ1. απο χθες δοκιμαζω την καινουρια prestigeX κ ειναι απιστευτη ...με πολυ καλα apps

υγ2.οσοι θελουν ας δοκιμασουν το igo primo....

γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X

valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!!

παντα φιλικα

πανα ω της

Φυσικα και μπορεις να ξαναφλασαρης την original μετα!

Στο 1ο ποστ θα βρεις ολες τις πληροφοριες που θες καθως τα εχει ολα ταξινομημενα ο athanasso ο οποιος παρεπιπτωντος θελω να εκφρασω τη λυπη μου που δε το βλεπω να μπαινει τελευταια στο φορουμ και προσωπικα μου λειπη η οργανωση και η αμεσωτητα του να βοηθαει ολους και βλεπω οτι σα να εχει "φτωχεινη" και το θρεντ του HD2.;)

Ελπιζω να γυρισει συντομα και σορρυ για το μικρο off topic:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Στο πρώτο ποστ υπάρχει μαζί με πολλά ενδιαφέροντα και αυτό:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165

Το έχω πάντα σε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης οπότε να μπορώ να επαναφέρω την συσκευή μου όπου και όποτε χρειαστεί (μακαρι να μην σας χρειαστει ποτε) που λέει και ο zaharakis:)

Όσο για την Αρτεμις εφόσον μπορείς ανά πάσα στιγμή να γυρίσεις πίσω στην original θα σου πρότεινα να την δεις για να έχεις δική σου άποψη, καθώς είναι και θέμα χρήσης κατά πόσο σου κάνει η κάθε ρόμ, απλά πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε να διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγίες που δίνουν τα παιδιά εδώ στο πρώτο ποστ.

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα σε ολους!!!:)

φυσικα και μπορεις να βαλεις οποια cooked rom θες και μετα να ξαναγυρισεις στην official.οι τροποι ειναι ευκολοι κ υπαρχοuν ολοι στο 1post .τωρα για το ποια ειναι καλυτερα γουστα ειναι αυτα αν δεν δοκιμασεις δεν θα ξερεις ποια ειναι στα μετρα σου..

υγ1. απο χθες δοκιμαζω την καινουρια prestigeX κ ειναι απιστευτη ...με πολυ καλα apps

υγ2.οσοι θελουν ας δοκιμασουν το igo primo....

ποια ειναι αυτη η prestigeX φιλε μου?

ακυρο.την βρηκα

Edited by tolisfar

Φυσικα και μπορεις να ξαναφλασαρης την original μετα!

Στο 1ο ποστ θα βρεις ολες τις πληροφοριες που θες καθως τα εχει ολα ταξινομημενα ο athanasso ο οποιος παρεπιπτωντος θελω να εκφρασω τη λυπη μου που δε το βλεπω να μπαινει τελευταια στο φορουμ και προσωπικα μου λειπη η οργανωση και η αμεσωτητα του να βοηθαει ολους και βλεπω οτι σα να εχει "φτωχεινη" και το θρεντ του HD2.;)

Ελπιζω να γυρισει συντομα και σορρυ για το μικρο off topic:)

Δικιο εχεις Μάνο.

Ομως θα πρεπει να αρχισουν να βοηθάνε και τα νεότερα μέλη. Σιγουρα τα παιδια που μπηκαν στα WM πριν μερικους μηνες, εχουν πλεον την δυνατοτητα να απαντουν στις συνηθισμενες ερωτησεις των νεότερων.

Οι παλιότεροι καπου βαρεθηκαμε να απανταμε στα ιδια και τα ιδια. Ειναι σειρα των νεότερων να βοηθήσουν τα παιδιά που ξεκινουν τώρα.

Δεν λέω καποιοι το κανουν αλλα χρειαζονται περισσοτεροι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

....

παναγιωτη απ οτι ειδα αυτη η ρομ ειναι ακομα σε δοκιμαστικη εκδοση.εχεις δει να εχει κολληματα?
[sIGPIC][/sIGPIC]