Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας μολις παρελαβα το htc hd2 αποT-MOBILE USA (1GB FLASH ROM - 16 GB MICRO SD) Μπορω να περασω ελληνικη rom?? αν ναι πια ειναι η καλυτερη? που 8α βρω καποιες οδηγιες?? η αγγλικη του εχει πολλα προγραμματα . μηπως να περναγα μονο ελληνικο πληκτρολογιο? συγνωμη για τις ερωτησεις μου αλλα ειμαι νεος στο μαγικο κοσμο του hd2.. ευχαριστω

Γεια σας μολις παρελαβα το htc hd2 αποT-MOBILE USA (1GB FLASH ROM - 16 GB MICRO SD) Μπορω να περασω ελληνικη rom?? αν ναι πια ειναι η καλυτερη? που 8α βρω καποιες οδηγιες?? η αγγλικη του εχει πολλα προγραμματα . μηπως να περναγα μονο ελληνικο πληκτρολογιο? συγνωμη για τις ερωτησεις μου αλλα ειμαι νεος στο μαγικο κοσμο του hd2.. ευχαριστω

Δεν υπάρχουν ελληνικές που να ταιριαζουν στο δικο σου HD2.

Καλύτερα να κρατήσεις αυτη που εχει και να περασεις ελληνικο πληκτρολογιο. Να δεις αν δουλευει οκ και μετα περνας καποια απ αυτες που φτιαχνουν οι συμφορουμιτες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Προσεξε γιατι η συσκευη σου ειναι διαφορετικη απο τις δικες μας,

Πρεπει να κανεις το σωστο HSPL, σωστο Radio και ΡΟΜ συμβατη,

αν κανεις κατι λαθος, η συσκευη χαλαει και δεν επισκευάζεται.

Στα λεω αυτο οχι να σε τρομαξω αλλα για να ασχοληθείς, να διαβάσεις και οτι κανεις να εισαι σιγουρος

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

μια βοηθεια παρακαλω με τον opera 10: εχω 1.66 wwe φορτωσα λοιπον τον opera 10 μια χαρα, αλλα μου εβγαλε τα μενου στα ελληνικα. πηγα στο opera:config αλλαξα την γλωσσα, εσωσα,αλλα ξανανοιγοντας τον ειναι παλι ελληνικα. το εκανα και παλι αλλα τζιφος - για καποιο λογο δεν σωζει την επιλογη. μπορει καποιος να βοηθησει;
Σωτήρης

Γεια σας παιδια.

προσπαθω να παιξω το NFSU και στην τριτη περιοχη αρχιζει να κολαει. Ξερει κανεις πως το ξεκολαμε?

SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22

OMEGA BETA TESTER

Καλησπέρα,

Παρατηρούσα πριν λίγο τις εφαρμογές task manager που υπάρχουν και αναρωτιόμουν αν ως αναφορά τον τερματισμό των εκτελούμενων εφαρμογών προσφέρουν κάτι περισσότερο απο την εφαρμογή που υπάρχει ήδη στην συσκευή. Υπάρχει άραγε κάποιος λόγος να περάσω κάποια αλλη ή δεν προσφέρουν κάτι περισσότερο;

Επίσης μήπως γνωρίζει κανείς εάν είναι δυνατόν να προσθέσω στις καρτέλες της αρχικής οθόνης(στην κάτω μπάρα) μια συντόμευση του "Ιστορικού κλήσεων";;

Και κάτι ακόμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε ο Opera να μπορεί να παίζει τα βιντεάκια στο youtube;

Ευχαριστώ!

καλημερα στα μελοι του forum εχω ενα προβλημα με το hd2 και αν μπορει καποιος να με φωτισει! σβηνει στα καλα καθουμενα και ξανακανει επαεκκινηση .Εχθες κολλησαν και τα windows και χρειαστηκε να το κανω format με αποτελεσμα να χασω ολα τα αρχεια μου.Περασα και το καινουριο λογισμικο για αυτο το μοντελο αλα ξανακανει τα ιδια ανα μπορει να δωσει καμια ιδεα κανενας στο προβλημα ευχαριστω!!

καλημερα στα μελοι του forum εχω ενα προβλημα με το hd2 και αν μπορει καποιος να με φωτισει! σβηνει στα καλα καθουμενα και ξανακανει επαεκκινηση .Εχθες κολλησαν και τα windows και χρειαστηκε να το κανω format με αποτελεσμα να χασω ολα τα αρχεια μου.Περασα και το καινουριο λογισμικο για αυτο το μοντελο αλα ξανακανει τα ιδια ανα μπορει να δωσει καμια ιδεα κανενας στο προβλημα ευχαριστω!!

απ οτι βλεπω εχεις το ιδιο προβλημα που ειχα και εγω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3181926#post3181926 .αν διαβασεις και τις επομενες σελιδες θα δεις οτι δεν εβγαλα ακρη με τιποτα.το εστειλα στο service και περιμενω τα νεα. το μονο που με πρβληματιζει ειναι αν ειναι ολα οκ με την σιμ 2 σε 1 που εχω αλλα απ οτι ρωτησα την cosmote ειναι συμβατη η συσκευη

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

Format εννοεις hard reset ? Αν ναι εγω εκανα και δεν εχασα τιποτα αφου ειχα παρει backup στην καρτα μνημης τις εφαρμογες της συσκευης και τις επαφες μου με το sprite backup και τις επανεφερα σε 5 λεπτα.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

ναι hard reset δεν πηραζει αυτο το συνδεω στο pc και τα περνω το θεμα ειναι οτι μου ξανα κανει τα ιδια και δηλαδη παλι σβηνει και κανει επανεκκινηση απο μονο του βασικα το κανει οταν το φορτιζω η το συνδεω στο pc οτα ζεσταινετε απο πισω η μπαταρια και το κανει συνεχεια μεχρι που κολλαει τα windows αναβει ασπρη οθονη γραφοντασ htc και τα serial numbers κατω αριστερα και μενει εκει

Προσεξε γιατι η συσκευη σου ειναι διαφορετικη απο τις δικες μας,

Πρεπει να κανεις το σωστο HSPL, σωστο Radio και ΡΟΜ συμβατη,

αν κανεις κατι λαθος, η συσκευη χαλαει και δεν επισκευάζεται.

Στα λεω αυτο οχι να σε τρομαξω αλλα για να ασχοληθείς, να διαβάσεις και οτι κανεις να εισαι σιγουρος

Περασα ενα ελληνικο πληκτρολογιο και ειναι οκ (παλι καλα!!) αυτο μου ελυσε τα χερια για την ωρα.. λεω να περιμενω γιατι τα πραγματα φενονται αρκετα ζορικα.... παντως παιδια ευχαριστω για την αμεση απαντηση.εχω διαβασει καπου οτι το htc που εχω (t mobile - usa) προοριζεται για windows mobile 7... ειναι αλη8εια? υπαρχουν? αν οχι ποτε 8α βγουν??? και παλι ευχαριστω...

Καλησπερα παιδια, εχθες μου επεσε το HD2 και εσπασε το τζαμι το εξεωτερικο, δηλαδη δουλευει το touch και οθονη, ξερετε κοστος επισκευης και που?
"objects in mirror are losing" gatos-cupra

Καλησπέρα παιδιά . Έχω το ημερολόγιο που έχει όλες τις γιορτές . Κάθε βράδυ στις 12 ανοίγει η οθόνη και μένει αναμμένη . Όταν την επόμενη μέρα δεν έχει κάποιο συμβάν στο ημερολόγιο δεν το κάνει . Υπάρχει καμία ρύθμιση να μην ανάβει η οθόνη; Έχω αλλάξει αρκετές ROMs αλλά πάντα το κάνει αυτό .
Γιώργος

παιδια τις παλαιοτερς ρομ του energy που τις βρισκουμε???

Δυσκολα. Τις βγαζει ο ιδιος οταν ανεβαζει νεα εκδοση. Σου δουλευουν σωστα? Εμενα δυο εκδοσεις 21χχχ που ειχα δοκιμασει δεν ηταν καθολου σταθερες. Κριμα δηλαδη γιατι τις χρησιμοποιουσα στο ΤΡ2 και ηταν απο τις καλυτερες...

ΕΝΤΙΤ: Ειδα πως εχω την εκδοση 21903 cht που βγηκε στις 13 Μαιου και εκεινη που βγηκε στις 17 οποτε αν θελεις καποια απο αυτες στις ανεβαζω. Νομιζω η τελευταια που εβγαλε προχθες ειναι rhodium based σωστα?

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλησπερα παιδια, εχθες μου επεσε το HD2 και εσπασε το τζαμι το εξεωτερικο, δηλαδη δουλευει το touch και οθονη, ξερετε κοστος επισκευης και που?

Γυρω στα 100-150 euro ... Πηγαινε στο κατάστημα που το πήρες και ρώτα τους ..αν δεν μπορουν οι ιδοι ,θα έχουν καποιο καταστημα Service που συνεργάζονται ..

ROM: Omega v22.5 ELL

Radio: 2.15.50.14

Δυσκολα. Τις βγαζει ο ιδιος οταν ανεβαζει νεα εκδοση. Σου δουλευουν σωστα? Εμενα δυο εκδοσεις 21χχχ που ειχα δοκιμασει δεν ηταν καθολου σταθερες. Κριμα δηλαδη γιατι τις χρησιμοποιουσα στο ΤΡ2 και ηταν απο τις καλυτερες...

ΕΝΤΙΤ: Ειδα πως εχω την εκδοση 21903 cht που βγηκε στις 13 Μαιου και εκεινη που βγηκε στις 17 οποτε αν θελεις καποια απο αυτες στις ανεβαζω. Νομιζω η τελευταια που εβγαλε προχθες ειναι rhodium based σωστα?

για δοκιμασε αυτη 21904:p

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=612214

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Καλησπέρα παιδιά . Έχω το ημερολόγιο που έχει όλες τις γιορτές . Κάθε βράδυ στις 12 ανοίγει η οθόνη και μένει αναμμένη . Όταν την επόμενη μέρα δεν έχει κάποιο συμβάν στο ημερολόγιο δεν το κάνει . Υπάρχει καμία ρύθμιση να μην ανάβει η οθόνη; Έχω αλλάξει αρκετές ROMs αλλά πάντα το κάνει αυτό .

Πηγαινε Ρυθμισεις->Ηχος και οθονη->Οπισθιος φωτισμος->Με μπαταρια και δες αν εκει ειναι τικαρισμενο να σβηνει αν δεν χρησιμοποιειται γαι καποια λεπτα..

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Γεια σας θα ειθελα να σας ρωτήσω πως μπορω να κάνω το ραδιοόφωνο του htc να δουλεύει χωρίς hands free

αυτο θα ηθελα κι εγω να το μαθω...αλλα νομιζω δεν γινεται!

αυτο θα ηθελα κι εγω να το μαθω...αλλα νομιζω δεν γινεται!

γινεται αμα περασετε την energy rom αλλα ειναι δωρον αδωρον διοτι δεν πιανει τιποτα.καλα θα ηταν παντως

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

μπορώ να δημιουργήσω στο μενού

έναρξης φακέλους με κάποια ονομασία

π.χ προγράμματα , navigator και μέσα

σε αυτούς να βάλω τα ανάλογα προγράμματα.

οι φάκελοι αυτοί μπορεί να αλλάξουν και χρώμα.

υπάρχει αυτή η δυνατότητα .και πως θα μεταφέρω τα

προγράμματα στους φακελους?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif